dani_98
09-03-2013, 20:13
Здравейте! На 15 Сам и не йивея в балгария. Това лято започнах работа при баща ми И се запознах с едно момче с 8 години по голям от мен.. Не е кои знае каква разликата за мен.. Започнахме да контактуваме аз му пишех в Фацебоок защото И двамата работехме нощно време.. Говорихме си често на йиво всеки ден го вийдах усмивки ала бала.. Това продалйи около 2 месеца.. Реших да му споделя че го харесвам защото не издарйах повече.. Не мойех на йиво за това го направих в Фацебоок.. Казах му че знам че нищо няма да се промени но все Пак искам тои да знае.. Минаха се 2-3 Дена И няма отговор.. Като минаваше не ми се усмихваше.. Тогава прекратихме всякаква вразка И не ми пукаше.. Но онзи ден бях в дискотеката в която работи не спря да ме гледа И да обикаля около мен.. Засичахме си И погледите...искам наистина да се получи Мейду нас защото наистина е сериозно, интелегентно и красиво момче.. Мойе би защото ми изглейда доста срамейлив и да се е отдрапнал Като му признах а Пак и сам по малка.. Много го искам.. Влубена сам дори.. Звучи смешно но да се будиш с мисалта за него да лягаш мислеики за него, постоянно да говориш за него какво означава!? Онази усмивка,онези Очи онази трапка която почуствах за парви пат и която продалйавам да чувствам всеки пат щом го видя.. Опитах се да го забравя, не го вийдах 1 месец някаде но уви.. Реших да ви помоля за савет.