PDA

View Full Version : Секс без презерватив

tit
09-04-2013, 14:03
Вчера с приятеля ми го направихме без презерватив,тъй като на мен ми беше за 2ри път и още много ме боля, а с презерватива още повече, а и ме дразнеше сякаш и ми пареше .. ама ся почнах да са притеснявам дали не е станало нещо. ! Правихме го 10 минути ей така колкото да свикна да спре поне да ме боли... беше нещо ужасно и по едно време обаче той се дръпна и ми каза че е защото е щял да свърши и в крайна сметка изобщо обаче не е свършвал. И днеска почнаха да ме болят яйчниците и той ми вика спокойно нищо няма вярвай ми не знам си какво ... и е изключително спокоен. А аз вече почнах да си набивам филми цял месец сега ще го мисля докато ми дойде което трябва да стане в края на тоя месец към 25 26 .. и след 5 дена ще си направя теста но до тогава... ще откача. Знам че вероятност винаги има но с какъв акъл са съгласих не знам...

Smrazqvashta
09-04-2013, 14:58
На 22 го направих и след 2 дена ми дойде .. много ме боля, но продължи едва 4 дена а по принцип ми продължаваше по повече дали има вероятност АКО съм забременяла да е цветна бременност,въпреки че съм наясно с това че рядко се среща и че си набивам много филми и все измислям всякакви глупости ... ще изчакам още една седмица и ще си направя тест а и тая седмица имам час за гинеколог но за всеки случай пак да питам каква е вероятността.. ?

Ако всеки път, когато правиш секс се панираш така, косата ти ще побелее след година-две.

marilyn
09-04-2013, 16:31
Сметни си дали си била в овулация. А и щом не е свървал, какво се притесняваш??

tit
09-04-2013, 18:35
Цикълът ми е нередовен но последните няколко месеца идва както трябва... и ако и тоя месец ми дойде без проблем и точно ще съм много радостна ;д ами в овулация съм на 10 ... и да не е свършвал но тази предеякулационна течност ме притеснява много знам че има минимален риск и все пак си е такъв.. защото като го правихме изведнъж много рязко се дръпна и даже вече си викам отиде... ама ми каза че нищо не е станало и тръгна да ме успокоява и да ми обяснява че ако беше станало нещо щял да го усети и т.н и да ... и ся така съм си го набила в главата както винаги си мисля най-лошото че вече и с корем си се представям... :Х

baby_baby
09-04-2013, 21:33
Спокойно щом ти е казал че не е свършил значи не е

badsector
09-05-2013, 14:30
Не се филмирай. А ти е щипело и боляло, защото може да си се протъркала от предния път, ако е бил скоро. Или не си била достатъчно възбудена и овлажнена. Или твоят не те е предразположил преди акта. Ти сигурна ли си, че той не те смята просто за секс играчка и дали има някакив реални чувства към теб, а не само на думи?