View Full Version : Свърших в нея !
Здравейте вчера свърших за първи път в приятелката си с презерватив от тези евтините, извадих го веднага не изглеждаше скъсан, но да попитам има ли шанс да забременее, в смисъл до колкото знам в презервативите има някакво вещество което убива сперматозоидите и за всеки случай, някой да коментира да съм сигурен ?
:lol: В презерватива явно има вещество,което ти убива акъла...
Щом е бил здрав - нямаш дертове.
:D :D :D
Нищо не се е случило, спокойно.
Купувай си качествени презервативи а не чакай да ти дадат на деня за борба против спин.
аз винаги свършвам вътре :lol: леко си празноглав между другото
Реално всички презервативи се тестват електронно, така че на практика и такъв за 30ст и дюрекс трябва да вършат еднаква работа.
FuCKkK13
09-04-2013, 16:59
Реално всички презервативи се тестват електронно, така че на практика и такъв за 30ст и дюрекс трябва да вършат еднаква работа.
освен ако някой приятел не е решил да ти направи подарък,който ще дойде след 9 месеца..
нищо не е станало щом е здрав ( проверявайте след акта) ,паникьосал си се все едно правиш секс за първи път ..
Oy7ofCon7roL
09-04-2013, 17:08
Чакай чакай, първо ,приятелката ти надуваема ли беше ?
Щом е бил здрав - нямаш дертове.
:lol:
panda_girl_
09-05-2013, 01:17
:D:D:D Че ти принципно навън ли свършваш? Егати глупостите! Свършвай си в нея всеки път, стига да имаш презерватив. Те са направени С ТАЗИ ЦЕЛ!
Mr.Nobody
09-05-2013, 05:13
panda_girl_ - тъкмо и аз това щях да кажа ...
Баси какъв е смисъла да си сложил презерватив и да свършваш навън. А поне малко кеф да има и от него !
Smrazqvashta
09-05-2013, 07:12
Не е бременна.
MaLkaTa_LaDy
09-05-2013, 07:28
Купувай си качествени презервативи а не чакай да ти дадат на деня за борба против спин.
Имам цяла кутия от тогава- 144 презерватива. Вече е наполовина празна и е нямало скъсан презерватив.
По темата: В презервативите няма спермицидни гелове [онуй дето убива малките войници]. И ако презерватива е бил здрав, значи няма как да забременее.
Lewskarche
09-05-2013, 10:46
Моля, скопете го тва да не се размножава PLS
TrollFaace1
09-05-2013, 11:12
Честито имате бебе най-вероятно ще е момче
Напълни го с вода.
Ако не тече, всичко е 6
Според мен не трябва да свършваш в нея. Може да мине през презерватива.
baby_baby
09-05-2013, 13:09
Щом не е бил скъсан няма опасност
Щом е бил здрав кво ти пука не е бременна
Здравейте вчера свърших за първи път в приятелката си с презерватив от тези евтините, извадих го веднага не изглеждаше скъсан, но да попитам има ли шанс да забременее, в смисъл до колкото знам в презервативите има някакво вещество което убива сперматозоидите и за всеки случай, някой да коментира да съм сигурен ?
Някой кондоми са намазани със спермициден лубрикант ... Но тия евтините - НЕ :D
БТВ: аз като свърша в презерватива ии след това вдухвам в него и го стискам, за да видя дали не е дал фира някъде :D тъпо, но поне работи за спокойствието ми :Д