PDA

View Full Version : Помощ ??

nqkufrandom
09-05-2013, 00:51
За първи път ми се налага да търся помощ онлайн .. но не откривам подкрепа никъде другаде .. историята ми е сложна .. накратко - невъзможната любов .. не искам да казвам от кога сме заедно , на колко сме и от къде сме - просто ми трябва съвет и малко подкрепа .. разделихме се наскоро .. всичко добре , мислех си че ще мога да продължа .. но съм се лъжел.. по-трудно е от колкото изглежда и дори обмислях да сложа край на всичко ...... проблема е разстоянието между нас .. не е голямо - виждахме се , но не е същото .. притеснявам се ако един ден я видя с друго момче .. как бих се почувствал ..

panda_girl_
09-05-2013, 01:56
Като не искаш да споделиш нищо за вас, как очакваш да ти помогнем? Замени имената, годините, градовете, но ни разкажи, защото иначе няма как да стане! Ако толкова те е страх някой познат да не види, предполагам че после ще може да изтрият темата...

П.С. с това "мислех да сложа край на всичко" направо ме слиса. Айде моля ти се. И аз съм си мислила такива глупости навремето, но няма една любов! Реви, затвори се вкъщи ако щеш, но В НИКАКЪВ случай не си вреди физически, защото би било най-тъпото нещо на света. Ще ти е гадно, ще отнеме време, но ще ти мине. Запиши се на някакъв спорт или си намери хоби, дори да е нещо просто като ходене на фитнес, курсове по рисуване или каквото и да е. Нищо няма да ти повлияе по-добре от кръг от хора, които не знаят за проблема ти и които те разсейват. ;)

zlatna lqstovica
09-05-2013, 09:31
Разкажи малко повечко.! Защо се разделихте ? Какво е станало ? Какъв е проблема,че не можете да се разберете ? Разкажи повечко де .

Smrazqvashta
09-05-2013, 10:18
Горе главата, ще мине.

TrollFaace1
09-05-2013, 12:04
и дори обмислях да сложа край на всичко

http://www.youtube.com/watch?v=Mufy7DL0Llw

fenastz
09-05-2013, 12:40
Дай си време. Намери нещо друго, което да правиш с живота си.

Rocknroll
09-05-2013, 21:07
Дай си време. Намери нещо друго, което да правиш с живота си.
+1
Не може едно момиче да контролира целият ти свят.

Жълто
09-06-2013, 01:57
Абсолютно в същата ситуация съм. Блокирах момичето във фейсбук и ми е по-лесно да не мисля за нея. А и като излизам по-често и се разсейвам по-лесно. А и любов най-лесно с любов се забравя така, че положи усилия да си намериш друго момиче. Но да слагаш край на живота си е просто типично лапешко решение и начин на мислене.

Minwu
09-07-2013, 07:32
Аз виждам историята като:
имам комплекси, страх ме е да я загубя, приемам я като Моя вещ, адски ревнивец, мрънкащ по цял ден на момичето

на нея и писва и го оставя
the end

поправи ме, ако греша (: