View Full Version : Моля за съвет!??
Gabriella955
09-06-2013, 14:56
Ще започна от начало:попринцип не съм си имала много гаджета до сега,но това лято си дойде от Германия едно момче,което не познавах и една моя приятелка ни запозна(аз съм на 17 а той на 18 ),харесахме се,той ме намери във фейсбук и ми писа.В началото не беше нищо сериозно но позле,започна да ги говори едни и накрая ми предложи..казах си:"Какво пък толкова" и тръгнахме,мислех,че няма да е нищо сериозно и леките симпатий са временни и ще отминат..да ама не,започнах да го харесвам много повече а се познавахме едва от 2-3 седмици.Нали знаете как е лятото,всеки насам-натам и не се виждахме много!Ходихме само 3-4 седмици.Миналата седмица той си замина за Германия и ми каза,че ще си останем само приятели :x аз се съгласих,все пак.Най-тъпото е,че ми говореше колко ме обичал и не знам си какви още,колко съм била красива и т.н.Не го е говорел сериозно според мен!?Но,сега не спирам да мисля за него и постоянно гледам дали е на линия във фейсбук,но ме е някакси страх ли не знам и аз..да му пиша.Той ми писа 1-2 пъти но до там..и то само..как си и какво правиш!Не очаквам нищо,ако не ме харесва вече,няма проблем,но поне чисто приятелски да беше писал.Сега го гледам харесва и коментира статусите и снимките на други момичета и леко се дразня?Като цяло си е вярно,че нямам опит с момчетата,но искам нещо сериозно :/ някой ако може да ми даде съвет,благодаря :)
Забрави го този и не се занимавай с него. Не знам какво си очаквала като си знаела, че ще замине на есен.
Smrazqvashta
09-06-2013, 17:08
Сама каза, че искаш нещо сериозно. Ако наистина искаш това, не се занимавай с въпросния човек.
BlueFace
09-06-2013, 20:43
Какво очакваш? Някаква велика любовна история като си на 17? На тези години връзките са просто забавление, което тийнейджърите overcomplicate-ват като им придават някакъв си измислен дълбок смисъл. В тийн годините всички сме си деца. Аз съм на 20 и ми е смешно как връсниците ми се мислят за много зрели и изживяват някакви супер големи любовни драми. Докато си зависим от мама и татко и докато не заживееш в една къща с партньора си всичко е просто игра. Шансът на 17 да срещнеш човекът, с който ще прекараш останалата част от живота си е нищожно малък, така че спри да се вкарваш във филми. Прекарали сте си хубаво заедно, сега е заминал, няма смисъл да си губите взаимно времето с връзки от разстояние поради причините, които изтъкнах по-горе. Време е да си намериш някой друг ; )
scandalousLady
09-06-2013, 21:27
Продължи напред и не се тормози излишно.
Сега го гледам харесва и коментира статусите и снимките на други момичета и леко се дразня?
пхахахахаха :razz:
Smith na kakwo se smeesh be, selqnin dolnoproben. Za mnogo velik li se imash? Pederast smachkan.
Smith na kakwo se smeesh be, selqnin dolnoproben. Za mnogo velik li se imash? Pederast smachkan.
За да смяташ харесването и коментиране на чужди постове на момичета за изневяра трябва да си по-мръднал и от мен, затова си затвори бълващата простотии гейска уста и се разкарай.
JustaLittleKid
09-07-2013, 16:02
Забрави го този и не се занимавай с него. Не знам какво си очаквала като си знаела, че ще замине на есен.
Мхмм.
Казват, че е трудно да забравиш някого, но всъщност няма по-лесно нещо от това. Спри да влизаш във Фейсбук профила му, избягвай да четеш публикации и прочие, не му пиши. Не виждам никакъв смисъл. Изобщо игнорирай всяка една мисъл, свързана с него и времето, през което сте били заедно, занимавай се с нещо друго, насочи вниманието си към други хора :) И ще видиш, че съвсем скоро ще си го забравила и хич няма да те интересува дали е на линия, коя му коментира снимките и тъй нататък.
За да смяташ харесването и коментиране на чужди постове на момичета за изневяра трябва да си по-мръднал и от мен, затова си затвори бълващата простотии гейска уста и се разкарай.
Vidqh ti smeshnite komentari po drygite temi I si lichi che si nqkakuv kompleksiran smeshnik. Imash samochustvie kato na kyrva. Az sum choveka da te kritikuva shtoto nikoga nqma da si po dobur ot men nito she spish s poveche I po krasivi momicheta. Po dobre hvani si iztrii profila che si mi qko smeshen!
ForzaFelipe
09-08-2013, 00:05
Точно и ясно..и двамата сте знаели,че той ще замине,така че не разбирам какво си очаквала. Сериозна връзка от такова разстояние...нали...
Vidqh ti smeshnite komentari po drygite temi I si lichi che si nqkakuv kompleksiran smeshnik. Imash samochustvie kato na kyrva. Az sum choveka da te kritikuva shtoto nikoga nqma da si po dobur ot men nito she spish s poveche I po krasivi momicheta. Po dobre hvani si iztrii profila che si mi qko smeshen!
Жалко гейче с интернет, ако придаденият от мен смисъл на живота беше да преспя с възможно най-много момичета аз по-скоро бих се обесил в задния си двор. Не виждам смисъл да казваш че си по-добър от мен, щом дори не си дал конкретна причина. Ако наистина успееш да ми дадеш логичен и смислен отговор с удоволствие ще призная победата ти, но е малко вероятно това да се наложи.
Жалко гейче с интернет, ако придаденият от мен смисъл на живота беше да преспя с възможно най-много момичета аз по-скоро бих се обесил в задния си двор. Не виждам смисъл да казваш че си по-добър от мен, щом дори не си дал конкретна причина. Ако наистина успееш да ми дадеш логичен и смислен отговор с удоволствие ще призная победата ти, но е малко вероятно това да се наложи.
Mislish se za mnogo znaesht kato postoqnno kritikuvash opita na drugite v lubovta. Az sum po dobur ot teb s tova che sus sig imam mn poveche pari ot teb I ne se naduvam kato teb jaluk pederast! Takiva kato teb trqbva hubav boi za da razberesh che ima razlichni hora ne vsichki jiveqt v sela.
Mislish se za mnogo znaesht kato postoqnno kritikuvash opita na drugite v lubovta. Az sum po dobur ot teb s tova che sus sig imam mn poveche pari ot teb I ne se naduvam kato teb jaluk pederast! Takiva kato teb trqbva hubav boi za da razberesh che ima razlichni hora ne vsichki jiveqt v sela.8
Mislish se za mnogo znaesht kato postoqnno kritikuvash opita na drugite v lubovta. Az sum po dobur ot teb s tova che sus sig imam mn poveche pari ot teb I ne se naduvam kato teb jaluk pederast! Takiva kato teb trqbva hubav boi za da razberesh che ima razlichni hora ne vsichki jiveqt v sela.
Това че имаш пари за баничка не те прави по-богат от мен. Досега в никой коментар не съм казвал нещо вярно за мен. Като те гледам си написал коментара си три пъти, значи или си идиот който не е разбрал че го е публикувал(цели два пъти при това) или си идиот който смята че като го напишеш три пъти лъжата ще се превърне в истина.
3 puti zashtoto mi e slab neta tuk. I sus sigurnost ne nosq repliki ot bg I ne qm banichki. Kogato ti si kupish neshto po dobro ot moito ili si hvanesh po krasiva priqtelka togawa she si poveche ot men.
3 puti zashtoto mi e slab neta tuk. I sus sigurnost ne nosq repliki ot bg I ne qm banichki. Kogato ti si kupish neshto po dobro ot moito ili si hvanesh po krasiva priqtelka togawa she si poveche ot men.
Знаеш ли кое е най-забавното неандерталец с бухалка и слаб нет. Ако ти ми кажеш че имаш 1 милион аз винаги мога да кажа че имам два, ако ти кажеш че имаш лимузина то тогава аз ще кажа че имам яхта, колкото и да се опитваш да се изкараш че се повече от мен това няма как да стане, защото аз винаги мога да кажа по-голяма от твоята лъжа. Не можеш да се хвалиш със състоянието си в интернет, където всеки може да каже каквото си поиска и това да не може да бъде различено от истината.
Dark_Heartbreaker
09-09-2013, 22:41
Били сте заедно. Било е забавно. Било е лято. До тук. Той си е заминал, не поддържате много контакт. Време е да превърнеш това лято в прекрасен спомен и да започнеш да прегръщаш настоящето. :)
pesho..xd
09-09-2013, 23:17
Били сте заедно. Било е забавно. Било е лято. До тук.
стани би сексуална и си намери женица, да те използва. ;д
baby_baby
09-10-2013, 19:38
Продължи напред и не се тормози излишно.
+1