PDA

View Full Version : Моля за съвет!??

Gabriella955
09-06-2013, 14:56
Ще започна от начало:попринцип не съм си имала много гаджета до сега,но това лято си дойде от Германия едно момче,което не познавах и една моя приятелка ни запозна(аз съм на 17 а той на 18 ),харесахме се,той ме намери във фейсбук и ми писа.В началото не беше нищо сериозно но позле,започна да ги говори едни и накрая ми предложи..казах си:"Какво пък толкова" и тръгнахме,мислех,че няма да е нищо сериозно и леките симпатий са временни и ще отминат..да ама не,започнах да го харесвам много повече а се познавахме едва от 2-3 седмици.Нали знаете как е лятото,всеки насам-натам и не се виждахме много!Ходихме само 3-4 седмици.Миналата седмица той си замина за Германия и ми каза,че ще си останем само приятели :x аз се съгласих,все пак.Най-тъпото е,че ми говореше колко ме обичал и не знам си какви още,колко съм била красива и т.н.Не го е говорел сериозно според мен!?Но,сега не спирам да мисля за него и постоянно гледам дали е на линия във фейсбук,но ме е някакси страх ли не знам и аз..да му пиша.Той ми писа 1-2 пъти но до там..и то само..как си и какво правиш!Не очаквам нищо,ако не ме харесва вече,няма проблем,но поне чисто приятелски да беше писал.Сега го гледам харесва и коментира статусите и снимките на други момичета и леко се дразня?Като цяло си е вярно,че нямам опит с момчетата,но искам нещо сериозно :/ някой ако може да ми даде съвет,благодаря :)

marilyn
09-06-2013, 15:11
Забрави го този и не се занимавай с него. Не знам какво си очаквала като си знаела, че ще замине на есен.

Smrazqvashta
09-06-2013, 17:08
Сама каза, че искаш нещо сериозно. Ако наистина искаш това, не се занимавай с въпросния човек.

BlueFace
09-06-2013, 20:43
Какво очакваш? Някаква велика любовна история като си на 17? На тези години връзките са просто забавление, което тийнейджърите overcomplicate-ват като им придават някакъв си измислен дълбок смисъл. В тийн годините всички сме си деца. Аз съм на 20 и ми е смешно как връсниците ми се мислят за много зрели и изживяват някакви супер големи любовни драми. Докато си зависим от мама и татко и докато не заживееш в една къща с партньора си всичко е просто игра. Шансът на 17 да срещнеш човекът, с който ще прекараш останалата част от живота си е нищожно малък, така че спри да се вкарваш във филми. Прекарали сте си хубаво заедно, сега е заминал, няма смисъл да си губите взаимно времето с връзки от разстояние поради причините, които изтъкнах по-горе. Време е да си намериш някой друг ; )

scandalousLady
09-06-2013, 21:27
Продължи напред и не се тормози излишно.

Smith_6
09-06-2013, 23:31
Сега го гледам харесва и коментира статусите и снимките на други момичета и леко се дразня?
пхахахахаха :razz:

teoss
09-07-2013, 00:21
Smith na kakwo se smeesh be, selqnin dolnoproben. Za mnogo velik li se imash? Pederast smachkan.

Smith_6
09-07-2013, 15:24
Smith na kakwo se smeesh be, selqnin dolnoproben. Za mnogo velik li se imash? Pederast smachkan.
За да смяташ харесването и коментиране на чужди постове на момичета за изневяра трябва да си по-мръднал и от мен, затова си затвори бълващата простотии гейска уста и се разкарай.

JustaLittleKid
09-07-2013, 16:02
Забрави го този и не се занимавай с него. Не знам какво си очаквала като си знаела, че ще замине на есен.

Мхмм.
Казват, че е трудно да забравиш някого, но всъщност няма по-лесно нещо от това. Спри да влизаш във Фейсбук профила му, избягвай да четеш публикации и прочие, не му пиши. Не виждам никакъв смисъл. Изобщо игнорирай всяка една мисъл, свързана с него и времето, през което сте били заедно, занимавай се с нещо друго, насочи вниманието си към други хора :) И ще видиш, че съвсем скоро ще си го забравила и хич няма да те интересува дали е на линия, коя му коментира снимките и тъй нататък.

teoss
09-07-2013, 23:48
За да смяташ харесването и коментиране на чужди постове на момичета за изневяра трябва да си по-мръднал и от мен, затова си затвори бълващата простотии гейска уста и се разкарай.
Vidqh ti smeshnite komentari po drygite temi I si lichi che si nqkakuv kompleksiran smeshnik. Imash samochustvie kato na kyrva. Az sum choveka da te kritikuva shtoto nikoga nqma da si po dobur ot men nito she spish s poveche I po krasivi momicheta. Po dobre hvani si iztrii profila che si mi qko smeshen!

ForzaFelipe
09-08-2013, 00:05

Точно и ясно..и двамата сте знаели,че той ще замине,така че не разбирам какво си очаквала. Сериозна връзка от такова разстояние...нали...

Smith_6
09-08-2013, 01:57
Vidqh ti smeshnite komentari po drygite temi I si lichi che si nqkakuv kompleksiran smeshnik. Imash samochustvie kato na kyrva. Az sum choveka da te kritikuva shtoto nikoga nqma da si po dobur ot men nito she spish s poveche I po krasivi momicheta. Po dobre hvani si iztrii profila che si mi qko smeshen!
Жалко гейче с интернет, ако придаденият от мен смисъл на живота беше да преспя с възможно най-много момичета аз по-скоро бих се обесил в задния си двор. Не виждам смисъл да казваш че си по-добър от мен, щом дори не си дал конкретна причина. Ако наистина успееш да ми дадеш логичен и смислен отговор с удоволствие ще призная победата ти, но е малко вероятно това да се наложи.

teoss
09-08-2013, 08:44
Жалко гейче с интернет, ако придаденият от мен смисъл на живота беше да преспя с възможно най-много момичета аз по-скоро бих се обесил в задния си двор. Не виждам смисъл да казваш че си по-добър от мен, щом дори не си дал конкретна причина. Ако наистина успееш да ми дадеш логичен и смислен отговор с удоволствие ще призная победата ти, но е малко вероятно това да се наложи.

Mislish se za mnogo znaesht kato postoqnno kritikuvash opita na drugite v lubovta. Az sum po dobur ot teb s tova che sus sig imam mn poveche pari ot teb I ne se naduvam kato teb jaluk pederast! Takiva kato teb trqbva hubav boi za da razberesh che ima razlichni hora ne vsichki jiveqt v sela.

teoss
09-08-2013, 08:45

Mislish se za mnogo znaesht kato postoqnno kritikuvash opita na drugite v lubovta. Az sum po dobur ot teb s tova che sus sig imam mn poveche pari ot teb I ne se naduvam kato teb jaluk pederast! Takiva kato teb trqbva hubav boi za da razberesh che ima razlichni hora ne vsichki jiveqt v sela.8

teoss
09-08-2013, 08:46

Mislish se za mnogo znaesht kato postoqnno kritikuvash opita na drugite v lubovta. Az sum po dobur ot teb s tova che sus sig imam mn poveche pari ot teb I ne se naduvam kato teb jaluk pederast! Takiva kato teb trqbva hubav boi za da razberesh che ima razlichni hora ne vsichki jiveqt v sela.

Smith_6
09-08-2013, 17:51
Това че имаш пари за баничка не те прави по-богат от мен. Досега в никой коментар не съм казвал нещо вярно за мен. Като те гледам си написал коментара си три пъти, значи или си идиот който не е разбрал че го е публикувал(цели два пъти при това) или си идиот който смята че като го напишеш три пъти лъжата ще се превърне в истина.

teoss
09-09-2013, 02:16
3 puti zashtoto mi e slab neta tuk. I sus sigurnost ne nosq repliki ot bg I ne qm banichki. Kogato ti si kupish neshto po dobro ot moito ili si hvanesh po krasiva priqtelka togawa she si poveche ot men.

Smith_6
09-09-2013, 16:04
3 puti zashtoto mi e slab neta tuk. I sus sigurnost ne nosq repliki ot bg I ne qm banichki. Kogato ti si kupish neshto po dobro ot moito ili si hvanesh po krasiva priqtelka togawa she si poveche ot men.
Знаеш ли кое е най-забавното неандерталец с бухалка и слаб нет. Ако ти ми кажеш че имаш 1 милион аз винаги мога да кажа че имам два, ако ти кажеш че имаш лимузина то тогава аз ще кажа че имам яхта, колкото и да се опитваш да се изкараш че се повече от мен това няма как да стане, защото аз винаги мога да кажа по-голяма от твоята лъжа. Не можеш да се хвалиш със състоянието си в интернет, където всеки може да каже каквото си поиска и това да не може да бъде различено от истината.

Dark_Heartbreaker
09-09-2013, 22:41
Били сте заедно. Било е забавно. Било е лято. До тук. Той си е заминал, не поддържате много контакт. Време е да превърнеш това лято в прекрасен спомен и да започнеш да прегръщаш настоящето. :)

pesho..xd
09-09-2013, 23:17
Били сте заедно. Било е забавно. Било е лято. До тук.

стани би сексуална и си намери женица, да те използва. ;д

baby_baby
09-10-2013, 19:38
Продължи напред и не се тормози излишно.

+1