View Full Version : Раздразнение на корема след секс, да се притеснявам ли?
icesilence
09-07-2013, 07:08
Искам да попитам дали на някого му се е случвало да го заболи корема след секс (на другия ден)?
marin_9867
09-07-2013, 07:28
Как така.. твоя партньор не може да усети дали е свършил или не? .. :/ Колкото до теб сигурно проблема си е отделен може да имаш мускулна на корема :) Няма как да си забременяла "Щом не е свършил в теб"
П.с Как му имаш доверие като не може да усети това не "усещащо" се чувство ?
icesilence
09-07-2013, 07:41
имам му доверие.. просто съм нова в тези работи и се притеснявам
Мене ми се е случвало да ме боли корема на задна като сми били или по врееме на ананлен секс да се поиви едно страно усещане.
flamesoulbgr
09-07-2013, 17:38
Моля те спри да използваш "но", че ме заболя главата. Иначе хем с предпазни средства, хем не е скъсан, какъв е проблема тогава не мога да разбера?
panda_girl_
09-07-2013, 19:32
Моля те спри да използваш "но", че ме заболя главата. Иначе хем с предпазни средства, хем не е скъсан, какъв е проблема тогава не мога да разбера?
+ 1 !!! Не е свършил в теб, презерватив, който не е скъсан... не разбирам объркването ти.
Ама ти верно ли мислиш, че още на втория ден ще усетиш ако има нещо? Немога и да ви се начуда хем се излагате като правите неща, които дори не сте и малко запознати с тях, а и се хвалите. Най-важното цитирам : "четох из форомите и прочетох някъде че може да те заболи корема ако е било доста бурен секс така да го кажа :дд и при нас си беше така" . Какво разбирате от бурен секс бе, като питате такиви тъпи въпроси и незнаете дали е свършил или не е.
baby_baby
09-08-2013, 13:44
Няма ти нищо не си бременна
n3razum3n
09-14-2013, 00:14
ама как няма да се притесняваш бе,ако е свършил въиииии ти си бременна 100% ;ххх