View Full Version : Daite mi suvet kakvo da napravya ..
nikolchetoy
09-08-2013, 11:48
От известно време спя с едно момче, на 17 години съм и винаги правим груб секс, по това си падаме и двамата , винаги след половия акт са ми подути срамните устни, първите пъти ме боляха много , сега напоследък не е така, просто им трябва ден за да се управят и пак да мога да правя секс, но проблема е че пак изглеждат леко подути без да ме болят или да са червени .. просто подути .. и ме притеснява как изглеждат.. какво ме съветвате да направя .. нормално ли е или не ?
DarkTemplar
09-08-2013, 11:53
Щом ви харесва грубо, после ще си понасяте последствията (в случая подуването). На мен всичко ми звучи нормално, с изключение на сърбежа. Притеснява как изглеждат - кой ще ти ги гледа, освен самата ти и момчето, с което го правиш?
И вземи си кирилизирай писаниците, че ще ти заключат темата.
nikolchetoy
09-08-2013, 11:57
Не сърбеж няма , просто са леко подути даже едната повече от другата.. а нчма ли някакви кремове или пасти който могат да помогнат ?
DarkTemplar
09-08-2013, 11:59
Може другия път да му кажеш "да те работи" по-внимателно. За кремове/пасти да кажат женската част, аз нямам идея.
и задължително ползвайте кондоми, да не стават гафове.
такова подуване не е ли алергична реакция? звучи ми на такова о.О
и пиши на кирилица, едвам те прочетох
Pomoli im se, moje da ti minat!
Сериозно? Като те боли при по-груб секс защо го правиш? Поне се уверявай,че си достатъчно навлажнена, използвайте лубрикант,ако трябва...
nikolchetoy
09-08-2013, 12:06
винаги съм навлажнена достатъчно .. но незнам дали това е нормално което ми се случва
DarkTemplar
09-08-2013, 12:08
Че защо да не е нормално, все пак мястото там е по-нежно и при по-хард терапия се подува. Щом не боли/сърби, значи всичко е окей.
nikolchetoy
09-08-2013, 12:19
незнам .. просто исках да попитам дали и на друго момиче, жена се случва
Случва се.
НЕ ЗНАМ
се пише отделно!
nikolchetoy
09-08-2013, 12:46
знам в бързината съм объркала.. стига хате
:lol:
направо ме убеди с всичките си коментари колко много неща знаеш!
baby_baby
09-08-2013, 13:44
е като ви харесва грубо ще си търпите последиците
интимния гел по принцип успокоява, не знам дали ти ползваш.. Мисля си за крем Здраве, но сама прецени.. по принцип той става за протривания
xXxPETYAxXx
09-08-2013, 14:21
Едва ли е от това, че секса е груб, и аз така го обичам, но нямам този "проблем". Има други по-важни фактори - да не оставяш срамните си устни да са сухи, докато са тласкани от мъжо ти и ня него да не е тъкмо да му избиват косъмчетата над пениса, че в тея случаи дори при нежен секс си е дискомфортно после.
MaybachMusicGroup
09-08-2013, 15:03
курва
Бой с черпака през...Вие ще се осакатите бе:D
AmericanAssholes
09-08-2013, 16:03
е, един път не го правете по-хард и тогава виж дали ги имаш същите проблеми.
Та по темата - да, подуват се след груб секс, друго не може да се очаква. Като са се подули, та голяма работа, по-меки са за пипане, а на някои мъже това им харесва, та дори им харесва и как изглежда.
И granger, ако пък си мислиш, че ти много знаеш, значи не знаеш толкова, колкото ти си мислиш.
Не твърдя,че знам много, а достатъчно по темата.
SNikolov_Rugby
09-09-2013, 09:06
Ще ти мине да не те притесняват толкова.
Алергична си към червилото или там квото ползваш....
anonimoscheto1
09-09-2013, 11:05
И аз имам подобен проблем само че при мен малките срамни устни са се свили навътре някак си като охлювче.. това е така от последния път изведнъж по време на половия акт пресъхнах(сещате се къде) и след този случай е така? някой да знае защо?