PDA

View Full Version : Моля за съвет!

BrainWave
09-10-2013, 13:07
Здравейте! Не искам да навлизам в подробности с това какво точно ми се случи, или по-точно ПРЕДСТОИ да ми се случи. Ще започна от самото начало. Миналата година бях приет в езикова гимназия. През ваканцията бях много щастлив, че съм се отървал от боклуците в предния ми клас. Ден след ден се молех да започна училище по-бързо, защото се вълнувах страшно много от това, какви хора ще има в класа ми, какви учители и т.н. Започнах си годината много доволно, по-добре отколкото очаквах. Запознах се с много прекрасни хора, но естествено и нямаше как да няма дразнители.. винаги ги има! Някъде посредата на годината започнаха сериозните неща. Много хора в класа ми се държаха адски грубо и тъпо с други хора, без причина! Това ме вбесяваше.. как да обясниш на някой, че всеки човек е уникален с нещо. Казвал съм им хиляди пъти "Намерете една грешка в себе си, вместо хиляда в другите" , но винаги съм получавал изсмиване в лицето. Малко по-късно ми се случи нещо доста лично, което ме промени изцяло.. може би бях в депресия, нямах абсолютно никакво време.. Не бях ходил на училище от няколко месеца. Дойде края на годината, а аз ли? Аз.. бях изтървал страшно много и нямаше как да завърша. Примирих се, че оставам на няколко поправителни изпити! Юли месец се провалих на тях. Преди няколко дни ми бяха вторите изпити. Взех ги всички, освен един .. Малко или много ми беше гадно. Забравих да спомена, че най-добрият ми приятел и момичето, което обичам беше в моя клас. Сега това училище ми липсва и не съм готов за друго.. трудно се адаптирам. Ако ще пишете неща от сорта на "Защо не си учил" и т.н , по-добре недейте. Няма как да намеря мир в себе си и не съм готов за ново начало. Това училище още от сега ми липсва, въпреки всички неприятни моменти си беше добре. Искам съвет от вас как да се примиря и да си започна по новия път, защото сега не мога. Благодаря ако сте изчели всичко това и наистина се надявам на помощ.

krasi342
09-10-2013, 13:10
Saumobii se nqma nadejda v jivota ti

Dexterfan
09-10-2013, 16:55
The amount of trolls in this forum is too damn high.По темата . Не трябва да се отчайваш.Минал си през труден период , но все пак в живота винаги има нещо , което ще се опитва да те пречупи.Трябва да приемеш нещата по друг начин.Приеми го сякаш това е трябвало да се случи , за да може да имаш по-добра среда.Явно там не ти е било мястото.Има много разочарования , но в повечето случаи разбираме , че след тях животът ни е станал по-добър.Така че просто бъди позитивен и смятам , че ще си дори по-доволен в това училище отколкото си бил в предишното :3

NissaN
09-11-2013, 15:24
Какво ти пука как се държат стига да не пречат на теб.Вдъхвай им повече респект,не бъди притеснителен и ако те ебават нещо не го приемай лично ебавай ги и ти.

Smith_6
09-11-2013, 15:37
Изгради бронирана стена между чувствата ти и външния свят. От това се получава шизофрения но все пак двама мислят по-добре от един.