View Full Version : ХИВ
legendanosime
09-10-2013, 17:07
Здравейте! Преди 28 дни имах рисков контакт и много се притеснявам да не би да съм болен . 5 дни след рисковия контакт започна да ме боли гърлото и за 3 дена ми мина . Преди 1 седмица отново почна да ме боли . Четох толкова много неща из интернет относно симптомите на ХИВ, но никой не ми е отгворил дали болките в гърлото са симптоми . Искам да допълна,че много леко ме боли като преглъщам. Лекарят ми каза, че сливиците и гърлото ми са били зачервни и да пия само чайчета . Не ми е изписал никакви лекарства . Също така не ми се гади , не ми е отмаляло, нямам и диария . Моля отговорете дали това е симптом на ХИВ. Сигурен съм, че ще ми кажете "Отиди и си направи тест", но ме е страх от резултата . Благодаря предварително !
с презерватив ли го прави или не ?
Мисля,че това не е ХИВ.Като имаш ХИВ ти се гади повръща лошо ти е нямаш апетит.
Следващия път пробвай с жена. Поне хубави свирки явно си въртял след като още те боли. Странно е, че нямаш диария обаче - няма да е зле една колоноскопия да ти пусне джипи-то.
Хахаха ти какво си мислиш, че като си правил секс и дори да си се заразил с ХИВ ще вземе да те боли гърлото ли ??? Това е вирус който причинява СПИН, тъй де имунудефицитен вирус, може да си го носиш с години без да подозираш. Със сигурност гърлото не те е боляло от заразяване с ХИВ дишай спокойно. Ако толкова те притеснява ходи след 3-6 месеца да си направиш изследване за ХИВ.
Сигурен съм, че ще ми кажете "Отиди и си направи тест", но ме е страх от резултата . Благодаря предварително !
Е тогава какво искаш от нас?Да ти хвърляме боб и да ти кажем че си хванал летен грип? И от кога симптомите на СПИН са същите като тези за летен грип?И какво трябва да значи рисков контакт?За Бога хора,образовайте се малко!
DarkTemplar
09-11-2013, 10:43
СПИН-а има 6-месечен инкубационен период, така че дори да си направиш тест сега - файда никаква.
Fisherman
09-11-2013, 10:47
СПИН-а има 6-месечен инкубационен период, така че дори да си направиш тест сега - файда никаква.
Може и да е повече от 6 месеца.Понякога вируса седи неактивен с години.
DarkTemplar
09-11-2013, 10:50
Възможно е, не съм толкова навътре в материята.
Може и да е повече от 6 месеца.Понякога вируса седи неактивен с години.
То за това се засичат антитела, а не вируса.
За 28 дни няма как да се открие, да си мислиш, че те боли гърло, защото преди месец си имал рисков контакт е смехотворно.
baby_baby
10-06-2013, 21:49
Може просто да си настинал