PDA

View Full Version : Секс.Възраст-Закон?!

Shhhmatka
09-10-2013, 18:39
Привет, Аз съм на 16 и не веднъж по-големи момчета, бих казала мъже са проявявали интерес към мен(и аз не бягам обаче;Дд) Доколкото знам, сексът между пълнолетни(18+) и непълнолетни(14-17) ПО ВЗАИМНО СЪГЛАСИЕ НЕ е наказуем, но ме съмнява дали органите като"закрила на детето" и МВР проверяват това. Дали до проверка се стига само при подаден сигнал или подобни отношения се следят в интернет? Чувала съм за случаи в сайтове за запознанства, където се налага непълнолетните официално да заявяват, че върху тях не е упражняван натиск от страна на пълнолетните, с които са се срещнали и родителите разбират за авантюрата(именно от това се боя). Нима могат и мен така да унижат заради едното съмнение?! Моля спестете ми моралните си виждания и не ме плашете излишно уж "за мое добро"! Чакам мнения:)

draid
09-10-2013, 20:56
Проблем е когато са малолетни, за непълнолетни никой няма да прави проблеми, освен ако ти не се оплачеш нещо, ама и това се доказва лесно, така че общо взето всичко е наред. Само не знам за какво си мислиш, че са с тебе тия батковци ? Със сигурност не е защото имате много общи теми за разговор.

Undesputed
09-10-2013, 21:09
Нека не забравяме, че живеем в БГ и циганите пускат децата си на по 10-12 години да проституират, а комисията за закрила на детето се правят на ни лук яли, ни лук ср.ли ... Ако баща ти не е прокурор, няма смисъл да се притесняваш. Нито пък има значение какво мислят другите, и аз на годините ти съм била с по-големи момчета (под по-големи имам предвид 22-23, но за мен това тогава беше много). Виж, зависи и колко по-голям е от теб, защото ако е над 30 и евентуално семеен.... може и да си докараш проблеми. Сега ти е времето да експериментираш, след няколко години ще ти се наложи да мислиш по-различно, пък и големите батковци ще започнат прогресивно да оплешивяват и да се превръщат в чичковци....

Fisherman
09-10-2013, 21:12
Трябва да си някъв ненормалник за да спиш с 14 годишно момиче.Добре спестяваме ти моралните си виждания,ходи смучи патките на тия момчето,знам че им имаш мерак

vassy
09-10-2013, 21:14
не е за малолетни и непълнолетни.. над 14 трябва да си, а непълнолетен ставаш на 16.. както и да е.. Само наистина гледай да не са семейни, щото стават помии..

Oy7ofCon7roL
09-10-2013, 21:59
http://9gag.co.za/public/uploaded/1/1/121.jpg

funkey
09-11-2013, 00:13
не е за малолетни и непълнолетни.. над 14 трябва да си, а непълнолетен ставаш на 16.. както и да е.. Само наистина гледай да не са семейни, щото стават помии..

Ти ненормална ли си,каква си?Само това да и е проблема,така ли?ТИ МАЙ СЕ ЕБАВАШ С МЕН?Как може бе 16 годишно лапе,какви семейни чичковци,какви работи говориш бе?!Аз ли не съм наред или всички лапета се разбесняха и станаха ебахти и заблудените курвета?!Айде не всички,за да не почнат да ми опяват,че ги слагам под общ знаменател?!

Shhhmatka
09-11-2013, 01:16
Иххх, да не вземе човек да ви напише да си спестявате моралните възгледи... Ей виж Fischerman е разбран, чете и се сдържа;Дд Да се обзаложа ли, че останалите ти 264 мнения са подобно злобни, но типично за безделен чичак на 42 ;Р:Р И все пак сайта се казва TEENproblem.net, а не kriti4eska.vazrast.com и ако тук не си подрастващ с въпроси, то следва да си разбран и компетентен човек, готов да помогне с въпросите.

maldini
09-11-2013, 01:32
Няма да имаш проблеми , лапай си спокойно ;)

tonique
09-11-2013, 01:40
Абе авторката на темата напрао ме възмущава, пхаха

явно има фетиш момичето да се занимава с женени мъже :lol:
или обича да усеща когато някой дъртак е пил малко виагра :lol: или просто иска да им взима пенсията :lol:

Shhhmatka
09-11-2013, 01:53
tonique как пък направи такова заключение? Някъде да съм споменала за нещо старо, освен като нареждах предния злобар...

PainMonopoly
09-11-2013, 06:30
http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm#%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%B BVIII

Чл. 151. (1) (Изм. - ДВ, бр. 75 от 2006 г.) Който се съвъкупи с лице, ненавършило 14-годишна възраст, доколкото извършеното не съставлява престъпление по чл. 152 , се наказва слишаване от свобода от две до шест години.

(2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Smrazqvashta
09-11-2013, 06:42
Айде сега моралисти. Просто и отговорете, какво и наливате акъл с фуния? Тя каза мъже, може за нея мъже да са 22-23годишните, не 35-40годишните.

Както каза draid, ако ти не подадеш жалба никой няма да ти държи сметка с кого спиш.

DarkTemplar
09-11-2013, 08:20
Държавните контролни органи като съответните служби на МВР и Агенцията за закрила на детето в повечето случаи действат по сигнал и едва ли биха си мръднали пръста (освен ако не става дума за тежко провинение като изнасилване или системен сексуален тормоз), тъй като хич не им се занимава и има един тон бумащини, които трябва да подготвят по случая. Така че щом искаш си прави секс, подбирай си партньорите и използвайте презервативи и ще ти е мирна главата.

Shhhmatka
09-11-2013, 10:17
http://www.vks.bg/vks_p04_04.htm#%D0%A0%D0%B0%D0%B7%D0%B4%D0%B5%D0%B BVIII

(2) Който се съвъкупи с лице, навършило 14-годишна възраст, което не разбира свойството или значението на извършеното, се наказва с лишаване от свобода до три години.

Е именно, аз четох тези членове от НК и доколкото разбирам при лица навършили 14г. няма проблем, щом са наясно какво правят и са съгласни със ставащото.

DarkTemplar
09-11-2013, 10:19
Е именно, аз четох тези членове от НК и доколкото разбирам при лица навършили 14г. няма проблем, щом са наясно какво правят и са съгласни със ставащото.
Ами да така е. Чувал съм, че има и съдебна практика по въпроса, която е в полза на това.

Cloud9
09-11-2013, 10:38
поред мен щом се чудиш дали някой ще влезе в затвора ако прави секс с теб е най-добре да не се захващате със секса.

marilyn
09-11-2013, 15:56
Никой няма да го интересува за твоя секс, споко. Може да има някакво разследване, но то е по сигнал. Аз също съм излизала с хора от интернет, когато бях на 16, първия си приятел го срещнах в скайп и не съм имала проблеми.

Smith_6
09-11-2013, 16:08
Правителството се е казало: Толкова безсмислени и глупави закони, един повече не е излишен.

tonique
09-11-2013, 17:41
tonique как пък направи такова заключение? Някъде да съм споменала за нещо старо, освен като нареждах предния злобар...

се едно как съм си го направил... за мене си оставаш мастия :lol:

fenastz
09-12-2013, 21:18
Наслаждавай се смело на сексуалния си живот, в случая тия с които правиш секс би следвало да се притесняват, а не ти.

Smith_6
09-12-2013, 21:22
Наслаждавай се смело на сексуалния си живот, в случая тия с които правиш секс би следвало да се притесняват, а не ти.
Заглавие от вестника: "Непълнолетна изнасили 40 годишен".

baby_baby
10-06-2013, 21:53
Проблем е когато са малолетни, за непълнолетни никой няма да прави проблеми, освен ако ти не се оплачеш нещо, ама и това се доказва лесно, така че общо взето всичко е наред. Само не знам за какво си мислиш, че са с тебе тия батковци ? Със сигурност не е защото имате много общи теми за разговор.

++