View Full Version : СНИМКИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ОТ РАЗДЕЛ СЕКС [9]
Страници :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
11
12
AnarchyBoy
11-05-2013, 19:30
Шигувам? ... WTF? Написа 3 думи, 2 от които словосъчетания и третата я написа грешно? ..
Ама и ти бликаш от грамотност... :D
vas4e3to0
11-05-2013, 19:39
Намерих принцесата гола :lol:
Само аз не разбирам какво му има на момчето явно.
Предлагам да видиш собствените си снимки и след това да правиш коментари за другите.
GiveMeLove
11-05-2013, 19:44
Исках, да кажа, съюзи, в момента пиша на 4 места и отделно съм в сайт за залагания и си пийвам, така че грешката е по-скоро техническа, а не от незнание.. Whatever :)
Имаш ли идея какво е значението на думата "словосъчетание"? :lol:
Между другото напоследък е доста модерно хората да използват думи, на които изобщо не знаят значението :lol:
като една позната - каза някаква супер голяма простотия и после каза, че това била 'нейната ирония'.... :D
бтв не казвам, че това момче не знае думата (той обясни какъв е бил проблема ;д), а като цяло че ми е направило доста голямо впечатление и реших да го споделя тук 8-) haha
Педал вика на педала педал. Парадокс.
:lol:
Аз ако бях педал ... :)
Не сериозно дайте да съберем по някой лев да пратим "Rabalka" на училище, защото е пълен минус.
betudontbet
11-06-2013, 02:14
peace brahs ;d
http://prikachi.com/images.php?images/373/6727373d.png
sofityoy
11-06-2013, 12:36
Нямат много добра слава твоите съгражданки просто. ;д
Между другото нали знаеш, че се шегувам..Тоест не влагам никакви лоши чувства в коментара си. 8-)
Айде и аз да постна нещо:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/536962_3609035844738_316785237_n.jpg
Ооо знам,че не създават добро впечатление съгражданите 8-).
http://prikachi.com/images/49/6470049K.jpg
Ооо знам,че не създават добро впечатление съгражданите 8-).
http://prikachi.com/images/49/6470049K.jpg
++
Violenza
11-06-2013, 12:56
Исках, да кажа, съюзи, в момента пиша на 4 места и отделно съм в сайт за залагания и си пийвам, така че грешката е по-скоро техническа, а не от незнание.. Whatever :)
И сега като ти кажа, че пак си в грешка, оправданието какво ще е? :cool:
Тая страница направо е за скрийншот. Паметна в историята не само на форума, но и на деградацията.
AnarchyBoy
11-06-2013, 13:00
Тая страница направо е за скрийншот. Паметна в историята не само на форума, но и на деградацията.
:D
peace brahs ;d
http://prikachi.com/images.php?images/373/6727373d.png
Zyzz brah? Misc? Aware?
GiveMeLove
11-06-2013, 19:02
И къде е грешката.. Прочети първо нейното мнение, после моето, за да разбереш, че съюзите, а не словосъчетанията /както погрешно написах, обясних защо/, са думи в българския език, които имат за цел да свържат думите в изречение и по смисъл..
Ето ти примери за съюзи:
- ни, ту, че, но, да, ниту, за да, и, а, или и прочие не ми се обяснява.. :)
А .. да не забравя.
AnarchyBoy - другият път се смей на собствената си глупост, не използвай чуждата..
GiveMeLove
11-06-2013, 19:03
Zyzz brah? Misc? Aware?
Жалък опит, но за 17-годишните стига.
AnarchyBoy
11-06-2013, 19:05
И къде е грешката.. Прочети първо нейното мнение, после моето, за да разбереш, че съюзите, а не словосъчетанията /както погрешно написах, обясних защо/, са думи в българския език, които имат за цел да свържат думите в изречение и по смисъл..
Ето ти примери за съюзи:
А .. да не забравя.
AnarchyBoy - другият път се смей на собствената си глупост, не използвай чуждата..
:lol: Дебел и мазен, скрий сее.. 8-)
GiveMeLove
11-06-2013, 19:06
:lol: Дебел и мазен, скрий сее.. 8-)
Аз дебел и мазен?
Ти навярно си най-тъпия във вашето семейство..
AnarchyBoy
11-06-2013, 19:22
Аз дебел и мазен?
Ти навярно си най-тъпия във вашето семейство..
Ти кво правеше, а да бачкаше, аз съм в уни.. :) Ясноо, тихичко ся..
Ти кво правеше, а да бачкаше, аз съм в уни.. :) Ясноо, тихичко ся..
Баце,жестоко изтъпя с тоя коментар. Бро си ми ,ама ...много дебилско.
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1150906_658579537487772_1342119599_n.jpg
GiveMeLove
11-06-2013, 19:30
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1150906_658579537487772_1342119599_n.jpg
Аз вече им събирам мохабетите, другият път като си отворят устите не по предназначение, да им напомня, че са доста далеч от това, което имат напредвид. :)
Айде учи си в "уни-то", аз се оттеглям... Ако искаш може да ти донеса и храна, ако си се окупирал?
AnarchyBoy
11-06-2013, 19:34
Окей той е олицетворение на грамотността.. :D
Както и да е ня'ам нерви за спорове ся..
ПП Хубаво Плам!
GiveMeLove
11-06-2013, 19:35
Окей той е олицетворение на грамотността.. :D
Както и да е ня'ам нерви за спорове ся..
ПП Хубаво Плам!
Със сигурност класи над теб.. Добре ще направиш, като отидеш да си почиваш..
Не разбрах, да ти донеса ли сандвич?
AnarchyBoy
11-06-2013, 19:42
Със сигурност класи над теб.. Добре ще направиш, като отидеш да си почиваш..
Не разбрах, да ти донеса ли сандвич?
Виж си профилната бе момче..
Иначе не мерси, не искам сандвич.. :) късно е за храна вече..
Violenza
11-06-2013, 20:05
Ето ти примери за съюзи:
"че" е съюз, да, но "се" е частица, която в случая върви с възвратния глагол.
И кажи сега от кой руски сайт преписа съюзите, че "ниту" в българския го няма. :cool:
Душинка... Български ще ми обяснява.
AnarchyBoy
11-06-2013, 20:06
^ :lol:
GiveMeLove
11-06-2013, 20:19
"че" е съюз, да, но "се" е частица, която в случая върви с възвратния глагол.
И кажи сега от кой руски сайт преписа съюзите, че "ниту" в българския го няма. :cool:
Душинка... Български ще ми обяснява.
Нито мога да пея, нито имам желание да го правя.
Днес цял ден вали ту дъжд, ту сняг.
СЪЮЗИ СА: а, ако, ала, ама, да, и, или, като, ни, нито, но, па, пък, та, ту, хем, че, я (тези съюзи по форма са прости, защото се състоят само от една дума); без да, за да, освен да, преди да, въпреки че, като че, освен че, след като, затова че, само че, тъй че, така че, макар че, но пък, макар да, макар и да, ако и да (тези съюзи по форма са сложни, защото съдържат повече от една дума) и др.
♦ Ролята на съюзи могат да изпълняват и някои местоимения (който, чийто, какъвто, кой и др.) и наречия (когато, където, защото и др.)
ВИДОВЕ СЪЮЗИ:
♦ съчинителни – а, ала, ама, ами, но, и, или, ни (ни-ни), ту (ту-ту), нито (нито-нито), пък, обаче, както-така и, не само, но и, колкото-толкова, било-било, я-я, камо ли, та, па, че (в съвременния език рядко се употребява като съчинителен съюз) и др.
♦ подчинителни – за да, да, ако, че, понеже, без да, освен да, преди да, въпреки че, като че, освен че, след като, освен като, дето ще, вместо да, затова че, само че, тъй че, така че, макар че, при все че, ако и да, и др.
Душинка, за разлика от теб, аз съм завършил български език - езикова култура и техническо писане.. Не се обаждайте там, където не сте компетентни.
Нито * съм искал да напиша, сега си видях грешката, но ако си толкова "клевър", за колкото се представяш, ще разбереш, че това са грешки от бързане - т.нар. технически грешки...
AnarchyBoy - усети ли колко си тъп отново, въпреки че си студент.
AnarchyBoy
11-06-2013, 20:20
Нито мога да пея, нито имам желание да го правя.
Днес цял ден вали ту дъжд, ту сняг.
СЪЮЗИ СА: а, ако, ала, ама, да, и, или, като, ни, нито, но, па, пък, та, ту, хем, че, я (тези съюзи по форма са прости, защото се състоят само от една дума); без да, за да, освен да, преди да, въпреки че, като че, освен че, след като, затова че, само че, тъй че, така че, макар че, но пък, макар да, макар и да, ако и да (тези съюзи по форма са сложни, защото съдържат повече от една дума) и др.
♦ Ролята на съюзи могат да изпълняват и някои местоимения (който, чийто, какъвто, кой и др.) и наречия (когато, където, защото и др.)
ВИДОВЕ СЪЮЗИ:
♦ съчинителни – а, ала, ама, ами, но, и, или, ни (ни-ни), ту (ту-ту), нито (нито-нито), пък, обаче, както-така и, не само, но и, колкото-толкова, било-било, я-я, камо ли, та, па, че (в съвременния език рядко се употребява като съчинителен съюз) и др.
♦ подчинителни – за да, да, ако, че, понеже, без да, освен да, преди да, въпреки че, като че, освен че, след като, освен като, дето ще, вместо да, затова че, само че, тъй че, така че, макар че, при все че, ако и да, и др.
Душинка, за разлика от теб, аз съм завършил български език - езикова култура и техническо писане.. Не се обаждайте там, където не сте компетентни.
AnarchyBoy - усети ли колко си тъп отново, въпреки че си студент.
Виждам само нещо копирано от нета.. :)
Поне като питаш чичко Гугъл не бъди толкова очеваден...
AnarchyBoy
11-06-2013, 20:22
http://gramatika-bg.com/chasti-na-rechta/saiuz.html
Ето от тук си го копирал, даже си седи с ромбчетата.. :lol:
" Иван Вазов
В синьо са оцветени съюзите, които свързват прости изречения в състава на сложното.
ВИДОВЕ СЪЮЗИ:
♦ подчинителни – за да, да, ако, че, понеже, без да, освен да, преди да, въпреки че, като че, освен че, след като, освен като, дето ще, вместо да, затова че, само че, тъй че, така че, макар че, при все че, ако и да, и др."
Ето ти го копирано от сайта..
Ххахаха, колко си жалък.. :D
Violenza
11-06-2013, 20:26
Това го спестявай навън, че някой накрая ще реши наистина да заведе дело срещу образователната ни система.
AnarchyBoy
11-06-2013, 20:27
Това го спестявай навън, че някой накрая ще реши наистина да заведе дело срещу образователната ни система.
:D Аз постнах от де е издърпал информацията, ся се има за няк'во про сигурно.. :D
Интересно ми е как ще се оправдае..
GiveMeLove
11-06-2013, 20:28
http://gramatika-bg.com/chasti-na-rechta/saiuz.html
Ето от тук си го копирал, даже си седи с ромбчетата.. :lol:
" Иван Вазов
В синьо са оцветени съюзите, които свързват прости изречения в състава на сложното.
ВИДОВЕ СЪЮЗИ:
♦ подчинителни – за да, да, ако, че, понеже, без да, освен да, преди да, въпреки че, като че, освен че, след като, освен като, дето ще, вместо да, затова че, само че, тъй че, така че, макар че, при все че, ако и да, и др."
Ето ти го копирано от сайта..
Ххахаха, колко си жалък.. :D
Ти наистина ли мислиш, че ще седна сега да ти пиша и да подреждам граматически и технически съюзи, видове съюзи и прочее.. Най-лесно е да го копирам, за да си спестя излишно време.. Не съм учител и не преподавам в момента.
И да, това е сайта, можеш да се образоваш малко от него - един вид ти направих услуга.
@ Violenza
Може ти да си първия, един Бог знае. :)
AnarchyBoy
11-06-2013, 20:29
Ти наистина ли мислиш, че ще седна сега да ти пиша и да подреждам граматически и технически съюзи, видове съюзи и прочее.. Най-лесно е да го копирам, за да си спестя излишно време.. Не съм учител и не преподавам в момента.
И да, това е сайта, можеш да се образоваш малко от него - един вид ти направих услуга.
@ Violenza
Може ти да си първия, един Бог знае. :)
:razz: Евала човек, оправи ми вечера.. толкова си забавен.. :D
GiveMeLove
11-06-2013, 20:30
:razz: Евала човек, оправи ми вечера.. толкова си забавен.. :D
И да се опитваш да наваксаш няма да можеш - да ти припомня ли защо, глупако? :)
pandabear
11-06-2013, 20:30
хора, които са учили и хора, които все още учат този иначе тооолкова труден майчин език, не могат да проведат един спор, като хората, ужас.
http://prikachi.com/images/958/6729958N.jpg
абее, всички сте забавни :lol:
GiveMeLove
11-06-2013, 20:31
хора, които са учили и хора, които все още учат този иначе тооолкова труден майчин език, не могат да проведат един спор, като хората, ужас.
http://prikachi.com/images/958/6729958N.jpg
Българският език е доста труден за учене.. :) Колкото и странно да звучи. :)
GiveMeLove
11-06-2013, 20:36
Поне като питаш чичко Гугъл не бъди толкова очеваден...
Ти пак ли на всяка свирка - устичка? С анархиста да не си лижете гъзовете преди лягане?
AnarchyBoy
11-06-2013, 20:37
Ти пак ли на всяка свирка - устичка? С анархиста да не си лижете гъзовете преди лягане?
Деба колко си оригинален, ако беше и грамотен... ма те на.. нямаш този късмет.
Violenza
Да, особено като ти е майчин език.
GiveMeLove
Да, особено като ти е майчин език.
Язък, че имаш мнение за себе си.
SpiritInBlack
11-06-2013, 20:39
Бахти извратения правопис се лее в тая тема. Джавкайте си на лично
GiveMeLove
11-06-2013, 20:40
Деба колко си оригинален, ако беше и грамотен... ма те на.. нямаш този късмет.
"Ма те на" .. "Деба" .. Ако всички бяхме оригинални и грамотни, колкото си ти, щяха да окупират университетите завинаги. Дебил, мий краката и лягай.
Violenza
11-06-2013, 20:42
Язък, че имаш мнение за себе си.
И за теб имам, никого не съм ощетила, не се притеснявай. :cool:
http://www.reactiongifs.com/wp-content/gallery/popcorn-gifs/happycorn.gif
AnarchyBoy
11-06-2013, 20:43
"Ма те на" .. "Деба" .. Ако всички бяхме оригинални и грамотни, колкото си ти, щяха да окупират университетите завинаги. Дебил, мий краката и лягай.
Пиша със селски диалект нарочно, ма явно ти е малко сивото вещество за да загрееш..
Козметичката да не ти е извадила мозъка, докато ти оформяше веждите? :lol: Педал.
GiveMeLove
11-06-2013, 20:43
Това е страхотно и понеже си едно умно и кадърно момиче, мнението ти дори не е за споменаване.. Elementary.. :(
GiveMeLove
11-06-2013, 20:44
Пиша със селски диалект нарочно, ма явно ти е малко сивото вещество за да загрееш..
Козметичката да не ти е извадила мозъка, докато ти оформяше веждите? :lol: Педал.
Пишеш със селски диалект нарочно?
АМА ТИ ВЯРНО СИ МНОГО ТЪП, ИЗТРИЙ СИ ПРОФИЛА, Q+TAB+ENTER.
pandabear
11-06-2013, 20:44
странно, не изпитах никакво затруднение по време на този процес... знаех си! аз съм гений!
http://prikachi.com/images/978/6729978i.jpg
DragonLady
11-06-2013, 20:45
Гледам тука пак народа си показва простотията, а пиклите злобата. Аман ...
Нещо различно от ва'ще дразги ;)
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1382942_754625164553575_446268319_n.jpg
Ехе, голяма интернет нинджа се извади.
GiveMeLove
11-06-2013, 20:46
Ехе, голяма интернет нинджа се извади.
Прощавай.. Ти пък кой си?
AnarchyBoy
11-06-2013, 20:48
Прощавай.. Ти пък кой си?
Ти ми цитираш поста въпреки, че въобще не се занимавах с теб и сега ме питаш аз кой съм?
А ако стане много храна в тоя под-форум аз скачам за GiveMeLove.
GiveMeLove
11-06-2013, 20:56
А ако стане много храна в тоя под-форум аз скачам за GiveMeLove.
Бате отивам да си гледам мача.. Някакъв ме цитира, после вика ти ме цитира - ебах това желание за внимание..
Айде, че Барса трябва да вкарат още един, че да ми излезне фишът.
Бате отивам да си гледам мача.. Някакъв ме цитира, после вика ти ме цитира - ебах това желание за внимание..
Айде, че Барса трябва да вкарат още един, че да ми излезне фишът.
Ай дано да вкарат. Гледай в спорта всеки ден давам прогнози пускай яко да правиш пари. ;D
Violenza
11-06-2013, 21:05
Вие да не сте новата любовна двойка във форума?
Любов от пръв аватар. <3
AnarchyBoy
11-06-2013, 21:08
Любов от пръв аватар. <3
Ааа не не.. :lol:
Любов от пръв аватар. <3
Кобро, познаваме се от доста време, това, че се засякохме тук, не значи ще можеш да си набиваш някакви гей филми.
Момичето ви направи на две стотинки в тая тема :D
Айде спрете да спамите вече.
Момичето ви направи на две стотинки в тая тема :D
Айде спрете да спамите вече.
Мързи ме да пиша. Лице в лице ще я разплача с думи. Но, не ми е в природата.
GiveMeLove
11-06-2013, 21:25
В този форум повече няма да влезна.. Едно време, беше различно - сега намираш само банда глупави тинейджъри и един тъп модератор, който не знае за какво е там.. :)
Няма смисъл човек да си губи времето на място, загубено само по себе си. Хубави дни за всички.
С тоя темперамент към момичетата, нищо чудно виоленза да е права по - горе.
В този форум повече няма да влезна.. Едно време, беше различно - сега намираш само банда глупави тинейджъри и един тъп модератор, който не знае за какво е там.. :)
Няма смисъл човек да си губи времето на място, загубено само по себе си. Хубави дни за всички.
Луд, има и готини хора. Запознах се с доста хора и много лаф става с тях + едно много интересно момиче, за което научавам все повече и все повече. Еби ги тия тъпанари, те винаги ще си останат някакви просто фермери, важното е, че все пак има и стойностни хора.
Violenza
11-06-2013, 21:29
От смях или от съжаление? :D
Много сте тънкообидни, деца, не е хубаво така. Хайде малко по-ведро.
AnarchyBoy
11-06-2013, 21:30
От смях или от съжаление? :D
Много сте тънкообидни, деца, не е хубаво така. Хайде малко по-ведро.
:D Спри моля те.. цяла вечер се смея.. корем ме заболя.. 8-)
С тоя темперамент към момичетата, нищо чудно виоленза да е права по - горе.
С хората, които са ми безразлични абсолютно винаги се държа на ниво и съм културен с тях, но тук е много по-различно. Тук всички си мерят пишките, всички се редят, всеки обижда и псува. Няма как да се държиш нормално с такива хора. Моя темперамент към момичетата, в грешка си приятелю, не ме познаваш и не знаеш как се държа с момичетата. Пак казвам тук е друга обстановката, и обстановката е такава, защото нямате достатъчно модератори и сте допуснали селяните и фермерите да се разкарват с мотиките из кочината.
anonymous908491
11-06-2013, 21:37
А за мен има ли ?
Тъжно ми стана, няква блондинка ви затапи.
Violenza
11-06-2013, 21:59
Ласкател, чак сам си пита.
anonymous908491
11-06-2013, 22:08
Искай, за да ти дадат.
Ще ми дадеш ли ?
dream1707
11-06-2013, 22:15
Няколко страници с женска злоба, а жени дори не са замесени.
Violenza
11-06-2013, 22:19
Искай, за да ти дадат.
Ще ми дадеш ли ?
Ще трябва да се потрудиш още.
anonymous908491
11-06-2013, 22:33
Ще трябва да се потрудиш още.
Само в легнало положение обичам да се трудя, ако те устройва.
Tyler The Creator
11-07-2013, 09:36
тука станал ебати женския пазар, заклеам се :D :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1391785_346632635473285_1212221427_n.jpg
AnarchyBoy
11-07-2013, 09:37
тука станал ебати женския пазар, заклеам се :D :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1391785_346632635473285_1212221427_n.jpg
То кога не е било.. :D
Шок и потрес, какво става тук?
Голямо си гомно, другия път ако имаш планове да идваш близо до Карлово, педал обади се да пием по едно. Да не идвам до Пловдив да те търся :D :D :D
От Карлово си нали, а на профилната ти снимка момичето се казва Петя? Бяхме с нея в един клас преди 4-5 години.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1236996_725972180762365_439764060_n.jpg
лятна някаква.
спрете да водите безсмислени спорове относно правопис и пунктуация.
enough <3
и темата е за СНИМКИ, не е час по БЕЛ.
CupcakeKitty
11-07-2013, 17:01
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1461220_593466874022148_510755007_n.jpg
:333
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1461220_593466874022148_510755007_n.jpg
:333
това под рамената ти коса ли е ?
Аз мой снимки няма качвам , ама пичове моля ви са ся :D не се надъхвайте ! :D
CupcakeKitty
11-07-2013, 17:15
това под рамената ти коса ли е ?
http://i.imgur.com/FUg4boD.jpg
какво и е на косЪта ми бе Тодоре :D утре ще ходиш ли на сбор :D
а иначе покрай абсолютно малоумния ви спор видях няколко хубави момчета <3
+искам да кажа че тая мацка lilanda или както там беше показа супер селското ограничено мислене
като почна да дрънка глупости и накрая се оправда с "носи се лоша слава за съгражданите ти"
и?
кво?
anonymous895156
11-07-2013, 17:24
доста сте грозни
Аз : http://prikachi.com/images/51/6732051V.jpg
Мойта мЪцкЪ : http://prikachi.com/images/52/6732052P.jpg и кучето :D
komata121
11-07-2013, 17:26
Всичките ми приятели (без митко от форума) са гейове .
Какво да правя?
komata121
11-07-2013, 17:27
Абе ffiy всички знаят че си от Свиленград и си нямаш приятелка !
komata121
11-07-2013, 17:29
Само Пенка от Харманли ти пуска.
anonymous895156
11-07-2013, 17:29
Всичките ми приятели (без митко от форума) са гейове .
Какво да правя?
убий ги
само не разбирам, защо си приятел с фишерман? от съжаление към него ли
komata121
11-07-2013, 17:30
Да
anonymous895156
ще ги убиеш ли
komata121
Абе yakuza_ ти си много просто пърче бе бате!
komata121
Естествено
Абе ffiy всички знаят че си от Свиленград и си нямаш приятелка !
1. От Варна съм
2. кФа е тая Пенка , бре ?
Едит : Тва е фофли :D
komata121
11-07-2013, 17:33
АААА не се прави че не знаеш
CupcakeKitty
доста сте грозни
eeeeeeeйй толкова сме грозни :S
http://static.guim.co.uk/sys-images/guardian/About/General/2012/4/26/1335459479946/Baaba-Maal-008.jpg
komata121
Ще кажа на Пенка
komata121
11-07-2013, 17:34
Кво е тва ма кифло?
komata121
11-07-2013, 17:34
Благодаря
anonymous895156
11-07-2013, 17:35
eeeeeeeйй толкова сме грозни :S
http://static.guim.co.uk/sys-images/guardian/About/General/2012/4/26/1335459479946/Baaba-Maal-008.jpg
ако това си ти, си наистина грозен
komata121
11-07-2013, 17:35
Уффф мразя черните
komata121
11-07-2013, 17:36
И холокоста е лъжа
CupcakeKitty
11-07-2013, 17:37
ако това си ти, си наистина грозен
aз съм ного ясно
komata121
11-07-2013, 17:37
Тука само порно гледате
anonymous895156
11-07-2013, 17:39
aз съм ного ясно
значи си мангал
http://i.imgur.com/FUg4boD.jpg
какво и е на косЪта ми бе Тодоре :D утре ще ходиш ли на сбор :D
а иначе покрай абсолютно малоумния ви спор видях няколко хубави момчета <3
+искам да кажа че тая мацка lilanda или както там беше показа супер селското ограничено мислене
като почна да дрънка глупости и накрая се оправда с "носи се лоша слава за съгражданите ти"
и?
кво?
какъв е тоя сбор утре, няма да ходя предполагам :D
CupcakeKitty
11-07-2013, 17:40
значи си мангал
ром
моля моля
komata121
Аз съм хубавец
anonymous895156
я, съселянчетата обсъждат сбора в Долно нанагорнище
komata121
много съм хубав
komata121
11-07-2013, 17:41
уте има сбор във Светлина
CupcakeKitty
11-07-2013, 17:41
на Българево бе съншайн
как няма да ходиш
защо? :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1374108_582294848472684_1471888723_n.jpg
komata121
11-07-2013, 17:42
ко я сложа в нета той ще се срине от красотата ми
komata121
11-07-2013, 17:47
къде отидохте бе урунгели
на Българево бе съншайн
как няма да ходиш
защо? :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1374108_582294848472684_1471888723_n.jpg
1-во няма никой тук с който да отида
2-ро тъпи са
Ако обичаш ! Съвсем дружелюбно те моля да спреш да спамиш и да си лягаш да спиш ! :)
CupcakeKitty
11-07-2013, 17:55
1-во няма никой тук с който да отида
2-ро тъпи са
Идвай с нас бе Тоши :3 и без това ще сме 254647 човека
ама аз знам че няма да дойдеш
щото срамуваш :D
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1382034_590412867660882_1641683129_n.jpg
Идвай с нас бе Тоши :3 и без това ще сме 254647 човека
ама аз знам че няма да дойдеш
щото срамуваш :D
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1382034_590412867660882_1641683129_n.jpg
да, да кажат - гледай го тоя колко деца има
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1383447_685586214799876_1565631482_n.jpg
котенко
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1456749_692997507392080_502568288_n.jpg :3
AnarchyBoy
11-07-2013, 18:07
Я се скарайте беее.. Скучни сте.. 8-)
кой как пише, кой крив кой грозен, а-у?
Ъхъ. :)
и?
кво?
Е не..Човек казва, че е базик вие пак го нападате. :lol: GG...
CupcakeKitty
11-07-2013, 18:14
Е не..Човек казва, че е базик вие пак го нападате. :lol: GG...
Не съм прочела че е бАзик
извинявам се
:*
AnarchyBoy
11-07-2013, 18:18
:(
^Спокойно, има време...
Не съм прочела че е бАзик
извинявам се
:*
Простено ти е...
Бай дъ уей..Нямам си и на идея защо съм го написала с 'а'..-_- Едно GG и за мен...-_-
:D
vas4e3to0
11-07-2013, 18:45
То повечето, които се подиграват на GiveMeLove, пишат доста по-неграмотно от него, ама заеби... Нека и те се почувстват един път в живота си като нещо повече от другите.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/q74/s720x720/999307_634849883205122_939560821_n.jpg
Mladenoff
11-07-2013, 18:56
Аз като страничен наблюдател на цялата кавга, се чудя на акъла на съгражданина GiveMeLove защо изобщо се занимава с пуберски истории.
ахаахаха
http://prikachi.com/images/418/6732418Y.jpg
nqmaznacheniee
11-07-2013, 19:45
бива ли да сте толкова зле :lol:
SummerWave
11-08-2013, 09:35
ahahah,pripadam
http://i.imgur.com/rtmo3b1.jpg
naceluvana
11-08-2013, 17:27
Ето ме и мен :) http://prikachi.com/images.php?images/80/6735080d.jpg
sofityoy
11-08-2013, 18:58
Имаш страхотни очи!!!
http://prikachi.com/images/374/6735374J.jpg
ahahah,pripadam
много си хубав
naceluvana
11-08-2013, 20:03
ahahah,pripadam
сладур
Да не оспамвам темата : http://prikachi.com/images.php?images/679/6735679j.jpg
nqmaznacheniee
11-08-2013, 20:17
не ставаш, по-добре спами
KokoDjambo
11-08-2013, 20:18
сладур
Да не оспамвам темата : http://prikachi.com/images.php?images/679/6735679j.jpg
Точно по мой вкус - леко закръглена в бедрата и гъза :)
Сладурана!
KokoDjambo
11-08-2013, 20:18
не ставаш, по-добре спами
Путката е супер какво не е харесваш?!
nqmaznacheniee
11-08-2013, 20:26
кифлее ми, въпрос на вкус :D
naceluvana
11-08-2013, 20:28
Точно по мой вкус - леко закръглена в бедрата и гъза :)
Сладурана!
Мерсии
Тази е от днес : http://prikachi.com/images.php?images/742/6735742T.jpg
AnarchyBoy
11-08-2013, 20:34
Мерсии
Тази е от днес : http://prikachi.com/images.php?images/742/6735742T.jpg
Деба, колко си грознаа.. 8-)
*Следващите няколко страници драма, започва*
Малоумно...
Ако го имаше за цел да предизвикаш реално нещо, нямаше да пише обясненийцето.
Sometimes liun.
AnarchyBoy
11-08-2013, 20:41
Малоумно...
Ако го имаше за цел да предизвикаш реално нещо, нямаше да пише обясненийцето.
Sometimes liun.
Аз наистина започвам драмата, а тая е наистина грозна.. :?
Колко си оригинален само...
едит;
а ти, защото си много хубав нали, та взе да раздаваш квалификации..ходи се лигави по скайп и не се обяснявай.
KokoDjambo
11-08-2013, 20:42
кифлее ми, въпрос на вкус :D
То покажи ми някоя дето не кифлее...Иначе naceluvana си е перфектна за ебане.
AnarchyBoy
Колко си оригинален само...
Колкото, толкова.. ;) Мацката все пак е грозна..
naceluvana
Еми не няма да има драма всеки си има мнение :)
http://prikachi.com/images.php?images/804/6735804M.jpg
Хесусе...тя ,ако е грозна ни снам...
Плюс тва, де факто дори да е така по твоите стандарти - не е особено джентълмеснко, а все пак за такъв се представяш , да пишеш няколко поредни поста за тва грозна ли е или не.
SummerWave
11-08-2013, 20:44
много си хубав
Ne znam e ne razbiram kato cqlo
http://i.imgur.com/42brEkN.jpg
KokoDjambo
11-08-2013, 20:45
Еми не няма да има драма всеки си има мнение :)
http://prikachi.com/images.php?images/804/6735804M.jpg
Дай някоя и с фул заден изглед!
AnarchyBoy
11-08-2013, 20:46
Хесусе...тя ,ако е грозна ни снам...
Плюс тва, де факто дори да е така по твоите стандарти - не е особено джентълмеснко, а все пак за такъв се представяш , да пишеш няколко поредни поста за тва грозна ли е или не.
Плами ебавам се, щото умирам от скука и троля.. :lol: Иначе, да по моите стандарти е грозна, не си налагам мнението, просто казвам.. :D
Иве, аре да не коментирам.. :lol:
Плами ебавам се, щото умирам от скука и троля.. :lol: Иначе, да по моите стандарти е грозна, не си налагам мнението, просто казвам.. :D
Иве, аре да не коментирам.. :lol:
коментирай, интересно ми е кво ще съчиниш тоя път.
AnarchyBoy
11-08-2013, 20:47
Както и да е, все пак коментара ми разви, това което трябваше, а то е малко драмичка.. :)
че е скучно.. Сега се изнасям... Ае приятно ви..
KokoDjambo
11-08-2013, 20:49
Чакам някой от другите да се намеси и да каже, че е фейк.А тя Пламена и Ива също ги говореха тия неща! :)
Както и да е, все пак коментара ми разви, това което трябваше, а то е малко драмичка.. :)
че е скучно.. Сега се изнасям... Ае приятно ви..
Е,то като няма кво да измислиш най-лесно е да напуснеш ''спора''.
''Приятно ти''.
Коко, кво сме говорили? Не си спомням да съм създавала изкуствено спорове или да съм казвала , че някой е грозен според 'моите стандарти' и то на 4 пъти, защото разбираш ли , хората сякаш не могат да ме разберат от първия.
AnarchyBoy
11-08-2013, 20:50
Скрий се. :lol:
ооо тая вечер сериала почна по - рано
http://media.tumblr.com/b200cf11da03c5fb0a57ebc86e1f29fd/tumblr_inline_mrwhqtavEn1qz4rgp.gif
SummerWave
11-08-2013, 20:52
Чакам някой от другите да се намеси и да каже, че е фейк.А тя Пламена и Ива също ги говореха тия неща! :)
Ei film
KokoDjambo
11-08-2013, 20:54
Ама Иви бе, казах, че си казвала че някой е фейк не че е грозен.Очаквам да го кажеш пак и за naceluvana
Fisherman
11-08-2013, 20:54
анархи бой шегаджия голям
vas4e3to0
11-08-2013, 20:59
Без AnarchyBoy сме за никъде. :D
AnarchyBoy
11-08-2013, 21:01
:(
naceluvana
11-08-2013, 21:03
http://prikachi.com/images.php?images/889/6735889C.jpg
DisappointedDreamer
11-08-2013, 21:04
Този път съм съгласна с bloodyf.
Цветомире, излагаш се. Много.
AnarchyBoy
11-08-2013, 21:15
:razz:
Утихнаха нещо, аре бе.. продължавайте.. :(
деба, колко си прооост
AnarchyBoy
11-08-2013, 21:21
http://media.tumblr.com/b200cf11da03c5fb0a57ebc86e1f29fd/tumblr_inline_mrwhqtavEn1qz4rgp.gif
vas4e3to0
11-08-2013, 21:24
Човек, не осъзнаваш ли колко се излагаш? Нали каза, че напускаш преди малко? Изнеси се, сериозно.
аз обещавам оттука нататък винаги онова мичи лиланда като пусне снимка, да й казвам, че прилича на труп
е тъй, за малко драма
:О
(нали тя беше любовта на живота ти, дето си я виждал веднъж ?)
pandabear
11-08-2013, 21:26
аз пък искам да разбера, какво по стандартите на Anarchy e красиво?
AnarchyBoy
11-08-2013, 21:29
Вие, сериозно ли ми се връзвате? :lol:
Както Иви каза, създавам изкуствен спор, от скука.. :D
Но аз като ви казах, че следващите няколко страници драма ще ги има заради коментара ми, вие не вярвате.. :(
Ne znam e ne razbiram kato cqlo
http://i.imgur.com/42brEkN.jpg
<3
да не е спам, http://prikachi.com/images/976/6735976D.png
аз обещавам оттука нататък винаги онова мичи лиланда като пусне снимка, да й казвам, че прилича на труп
е тъй, за малко драма
:О
(нали тя беше любовта на живота ти, дето си я виждал веднъж ?)
:-D
<-¬
http://prikachi.com/images.php?images/23/6736023Y.jpg
AnarchyBoy
11-08-2013, 21:52
^ Кучето е яко, мопс? Само аз ли ги оприличавам тия кучета на Йода?
Да, женски. Btw търся си мъжки да ги пуснем (от Варна ест.) :)
AnarchyBoy
11-08-2013, 21:57
Да, женски. Btw търся си мъжки да ги пуснем (от Варна ест.) :)
Една съседка има женско, ма си далеч, иначе тя даже търсеше мъжки Йода да си правят малки джедай.. 8-)
Те ще да са от добричките, пухкави джедайчета... или по-скоро от онея иетита:
http://starwars.wikia.com/wiki/Wampa :D
SMALLVILLE
11-08-2013, 22:40
^ Кучето е яко, мопс? Само аз ли ги оприличавам тия кучета на Йода?
Хаха, Йода викаш. :lol: Аз нещо не ги харесвам тези мопсове като някакви малки прасенца са. :D
Намам нови..
http://store.picbg.net/pubpic/26/05/b305c1c6551c2605.PNG
http://store.picbg.net/pubpic/01/48/096632e978d70148.PNG
AnarchyBoy
11-08-2013, 22:51
Хаха, Йода викаш. :lol: Аз нещо не ги харесвам тези мопсове като някакви малки прасенца са. :D
Даааа... И грухтят.. 8-)
Fisherman
11-08-2013, 23:26
нали тя беше любовта на живота ти, дето си я виждал веднъж ?)
чакай бе той заряза 20 момичета от версаче за да е с нея
DarkTemplar
11-08-2013, 23:52
Не всички са велики като лудия шапкар. :smt041
anonymous708973
11-09-2013, 09:43
Хах, каква снимка си открих из фейсбука - много стара, ама да покажа коса :ДД
Кой ме е лъгал, че ми отива, не знам...
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/59993_1287527327461_321347_n.jpg
Колкото, толкова.. ;) Мацката все пак е грозна..
А ти все пак се дръж като мъж, а не като кокошка.
И като й каза, че е грозна, кво? Много велик стана? Много хубав се почувства?
Мани го джентълменството, подобен коментар дори жена няма да напише.
Ебати.
Wednesday666
11-09-2013, 09:54
Ти точно за какъв се имаш, та ще казваш кой колко е грозен или красив?
И то по такъв унизителен начин? За добро възпитание чувал ли си?
К'во джентълменство, ти направо изби рибата, не знам мацките за к'во джентълменство говорят, минал си покрай него с този ти коментар.
Ти какво, да не си мистър Свят? Или да не си по-хубав от нея?
А моля ти се. Простотиите ти край нямат просто.
Мацка, хубава си си ;). Просто намали малко грима отгоре и ще си перфектна.
Да не е спам - https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998462_621514887888476_1957767316_n.jpg
П.П. И твоите стандарти пет пари не струват, нали знаеш ;)
AnarchyBoy
11-09-2013, 10:53
:lol: Драма.. :smt049
смърт за млулетните курви
naceluvana
11-09-2013, 15:44
http://prikachi.com/images.php?images/883/6737883Q.jpg
sofityoy
11-09-2013, 15:48
<3
Много си симпатична ^^ както и SummerWave
http://prikachi.com/images/52/6470052B.jpg
CupcakeKitty
11-09-2013, 15:56
И в крайна сметка само аз ли мисля че е фейк профил
да е е*ати кифлето и да не се трогне когато някой и хейтне снимката
малко ме съмнява
а иначе пича искаше драма и в крайна сметка му дадохте драма :D
+ТВА сеирджиите сте много долни хора :D
MaLyKoLiU
11-09-2013, 15:57
Малко лятно...
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/560803_10201171635191043_1328720246_n.jpg 8-)
Tyler The Creator
11-09-2013, 17:24
<3
daaaaaaaaaaaamn you.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1391829_346507308819151_1801954955_n.jpg
AnarchyBoy
11-09-2013, 17:40
My point exactly.. 8-)
DragonLady
11-09-2013, 18:50
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1382942_754625164553575_446268319_n.jpg
wtfwtfwtf
11-09-2013, 20:10
http://prikachi.com/images.php?images/883/6737883Q.jpg
май те видях в арената миналата седмица :Д
daaaaaaaaaaaamn you.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1391829_346507308819151_1801954955_n.jpg
очите тии:)
он:
https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1456518_363010340512394_1631048941_n.jpg
KokoDjambo
11-09-2013, 20:39
И в крайна сметка само аз ли мисля че е фейк профил
да е е*ати кифлето и да не се трогне когато някой и хейтне снимката
малко ме съмнява
+ТВА сеирджиите сте много долни хора :D
Бях прав, че някой ще каже - фейк е! :D
CupcakeKitty
11-09-2013, 20:52
Бях прав, че някой ще каже - фейк е! :D
да и даже успях да кажа защо мисля че е фейк
представяш ли си :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1455911_594398953928940_644825243_n.jpg
представяш ли си :D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1455911_594398953928940_644825243_n.jpg
страхотна снимка!
Samo Botev Plovdiv
11-09-2013, 21:14
он:
https://fbcdn-photos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1456518_363010340512394_1631048941_n.jpg
Страхотни крака!
vas4e3to0
11-09-2013, 21:21
он:
Naceluvana не ми изглежда толкова фейк, колкото това момиче.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q84/s720x720/5927_574704102553034_1923053428_n.jpg
Naceluvana не ми изглежда толкова фейк, колкото това момиче.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q84/s720x720/5927_574704102553034_1923053428_n.jpg
Не знам, ама и фб профилът й изглежда фейк. Луд столкър съм.
http://prikachi.com/images/766/6111766V.jpg
stambelan
11-10-2013, 08:08
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532165_563765240356492_710626292_n.jpg
Violenza
11-10-2013, 08:31
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/532165_563765240356492_710626292_n.jpg
anonymous895156
11-10-2013, 08:39
Аз се обявявам против съветската окупация на България! Напред, партизани
Violenza
11-10-2013, 08:53
^Само това ли, бе?
БЪЛГАРИЯ НА ТРИ МОРЕТА! ВЕДНАГА!
anonymous895156
11-10-2013, 08:54
ПРОТИВ сУЛТАНА, НЕКА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ НИ ЧУЕ! БРАТУШКИТЕ, ТЕ ЩЕ НИ ПОМОГНАТ! СВАЛИХА АПОСТОЛА, НО ТОЙ ЩЕ Е ВОВЕКИ ВО СЪРДЦАТА НИ!
anonymous895156
11-10-2013, 08:55
БЪЛГАРИЯ И ГЕРМАНИЯ - НОВИТЕ СВЕТОВНИ СИЛИ! СКОПИЕ - БЪЛГАРСКИ ПРОМИШЛЕН РАЙОН!
anonymous895156
11-10-2013, 08:56
ОДРИН ПАДНААААААААААААААААААААА
Violenza
11-10-2013, 09:03
БЪЛГАРИЯ И ГЕРМАНИЯ - НОВИТЕ СВЕТОВНИ СИЛИ! СКОПИЕ - БЪЛГАРСКИ ПРОМИШЛЕН РАЙОН!
:cool:
Мите, тая сутрин съм ти фенка.
sofityoy
11-10-2013, 09:13
Косата ти е просто прелест ♥ ;xx
http://prikachi.com/images/103/6097103M.jpg
Tyler The Creator
11-10-2013, 09:16
он:
край. влюбен съм. <3
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1070075_301759366627279_639222768_n.jpg
П.П. Кити цялата е прелест, не само косата бе o.O
slacklining
11-10-2013, 09:23
блъб случайно да си била в четвъртък в дъ мол с още 1 момиче?
CupcakeKitty
11-10-2013, 10:34
Косата ти е просто прелест ♥ ;xx
http://prikachi.com/images/103/6097103M.jpg
косата ми ти благодари :D
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1070075_301759366627279_639222768_n.jpg
П.П. Кити цялата е прелест, не само косата бе o.O
Никинце.. знаеш :* :D
btw.. скоро би трябвало Варна *намигв* :D
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1378584_582739025094933_1749023433_n.jpg
CupcakeKitty много си красива!!!!!!! AnarcyBoy грубиян !!!
Tyler The Creator
11-10-2013, 10:39
косата ми ти благодари :D
Никинце.. знаеш :* :D
btw.. скоро би трябвало Варна *намигв* :D
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1378584_582739025094933_1749023433_n.jpg
да не стане като предния път.. :D
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1385419_339704599499422_561765990_n.jpg
SummerWave
11-10-2013, 10:43
Много си симпатична ^^ както и SummerWave
http://prikachi.com/images/52/6470052B.jpg
E shtom kazvash
http://i.imgur.com/BCXGF4A.jpg
CupcakeKitty
11-10-2013, 10:58
да не стане като предния път.. :D
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1385419_339704599499422_561765990_n.jpg
всъщност не знам колко време ще имам шото трябва и да се татуирам :D ама ще го измислим аз и вечерта ще остана :D
...ше опрайм :D :*
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/540100_566540790048090_430840817_n.jpg
Fisherman
11-10-2013, 11:02
татуирай си коренище от индика
татуирай си коренище от индика
хей здравей какво е индика!!
lol
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1375943_10201483046096764_655411398_n.jpg
AnarchyBoy
11-10-2013, 11:43
AnarcyBoy грубиян !!!
Да, аз? :lol:
Fisherman
11-10-2013, 11:54
хей здравей какво е индика!!
народна медицина,билката лекува спин и редица други нелечими заболявания,учените просто си затварят очите
блъб случайно да си била в четвъртък в дъ мол с още 1 момиче?
Ъъ да към обяд, защо :lol:
Ъъ да към обяд, защо :lol:
Трябвало е да те убие, ама не е била сигурна, че си ти.
anonymous895156
11-10-2013, 15:08
Blub - новата CupcakeKitty.
Blub - новата CupcakeKitty.
Боже, опази, още ли има такива.
CupcakeKitty
11-10-2013, 17:16
Боже, опази, още ли има такива.
ае само да дишаш малко а? :lol:
Fisherman
11-10-2013, 17:20
ae да дишаш малко а
naceluvana
11-10-2013, 20:43
май те видях в арената миналата седмица :Д
да ходих за малко
http://prikachi.com/images.php?images/14/6743014I.jpg
wtfwtfwtf
11-10-2013, 20:52
да ходих за малко
искаш ли да се запознаем :Д пиши лс : )
да ходих за малко
Най-после нещо хубаво в тая тема :Д
Fisherman
11-10-2013, 20:59
Путка невидели майка
wtfwtfwtf
11-10-2013, 21:02
Путка невидели майка
ти си видял само комунистически курове от времето на бай тошо бе помяр , аре мри у кофата
Путка невидели майка
Точно ти ли го казваш бе хахахах :Дд
Fisherman
11-10-2013, 21:08
Кво точно аз бе въшка да си ме видял да се мазня на децата във форума колко си прос
Като на баба ти пожълтелите килоти
Fisherman
11-10-2013, 21:10
ти си видял само комунистически курове от времето на бай тошо бе помяр , аре мри у кофата
Ае пърделник затваряй тая крива уста и продължавай да се молиш за внимание
А така продължавай да избиваш комплекси :Д
Човек с аватар от детско филмче да обяснява как другите не са видели путка . :D
naceluvana
11-10-2013, 21:15
Най-после нещо хубаво в тая тема :Д
Благодаря ти :)
http://prikachi.com/images.php?images/157/6743157j.jpg
wtfwtfwtf
11-10-2013, 21:16
Благодаря ти :)
http://prikachi.com/images.php?images/157/6743157j.jpg
имаш лс
Fisherman
11-10-2013, 21:19
А така продължавай да избиваш комплекси :Д
Човек с аватар от детско филмче да обяснява как другите не са видели путка . :D
Какви комплекси тъп аз да не съм ти средостатистическия тийн и да се забивам по форумите
Що ти с тоя аватар много далече ли стигна?
Fisherman
11-10-2013, 21:19
Сватба да на лс обаче
Какви комплекси тъп аз да не съм ти средостатистическия тийн и да се забивам по форумите
Що ти с тоя аватар много далече ли стигна?
А къде се забиваш
wtfwtfwtf
11-10-2013, 21:22
тая отрепка фишерман е 24/7 у форума, само дето не кисне цял ден абсолютен кълвач
Fisherman
11-10-2013, 22:21
тая отрепка фишерман е 24/7 у форума, само дето не кисне цял ден абсолютен кълвач
а ти мухал,плесен по манастирска лопата,от колко профила ми пишеш и се сдухваш като първата кучка
24/7 да ела да ти покажа едни задачи по физика,които решавах 2 дена да получиш гърч