Влез

View Full Version : Ама и то един проблем..

Stanislavski
09-11-2013, 18:04
Здравейте. Наскоро се сетих за този сайт и реших да се обърна към вас...
С моята приятелка сме от 4 месеца и вече иска да правим секс ... ту правим, ту не ... защо не правим ли? Защото той спада когато си поиска .. кажете какво да направя, без някакви хапчета, виагри .. какво да направя, за да не спада толкова бързо ... моля ви помогнете, спешно е наистина!

FuCKkK13
09-11-2013, 18:14
стрес,проблеми,притеснения някакви ?

Stanislavski
09-11-2013, 18:44
Стрес - много .. проблеми - много .. притеснения - адски много ..

FuCKkK13
09-11-2013, 18:57
едно от причините да ти спада.. имах предвид притеснения относно секса - примерно да се притесняваш от тялото си ( да не си го харесваш) от размера и т.н.

marilyn
09-11-2013, 20:35
Да, фък е права, от притеснение, от стрес.

Приятелката ти кефи ли те, възбужда ли те?

amorfen
09-11-2013, 20:38
Спазвай си собственото направление, ве, Станиславски.

Stanislavski
09-12-2013, 00:33
1. Не се притеснявам от тялото си, не съм някой мускулест мъжага, но си обичам малкото коремче. :D Тялото ми не ми е никакъв проблем, не се срамувам от него, даже си ме кефи.
2. Да, възбужда ме приятелката ми, но много често ми спада. Четох в интернет, че имало начини да става по-лесно, и като стане по повече време да държи ... щото при нас ситуацията е следната:
Трябва да сме съблечени, преди да почнем да се натискаме .. иначе докато го извадя .. станал е 5 санта.
Отделно самия акт трае по много, както и по малко време .. в смисъл, някой пъти сме го правили по повече от час, час и половина дори, друг път 10 минути и го няма, нито съм свършил, нито нищо .. а тя ме възбужда адски много .. говорих с нея, аз мисля, че е от преумора, или пък от недоспиване .. защото не се наспивам никога ... отделно, преди да правим секс пия монстър (енергийната напитка) .. и това само ми повлиява добре .. а нямам всеки ден по 2.50 за един монстър ..спомням си, че магданоза нещо правеше (ако не се лъжа) ... само ся не ми се подигравайте на глупостите (за магданоза) :D

mancho
09-12-2013, 01:29
братле както казват по горе може да е от притеснение (стрес) а може да е благодарение и на слабо кръвооросяване или и от двете по малко и резултатът е на лице аз имах подобен проблем ти каза че не искаш да приемаш медикаменти тогава ти препоръчвам да почнеш да тренираш нещо натоварващо краката или най добре малко фитнес повече кардио за да може да се възстанови оросяването на тазовата мускулатура в следствие на тренировките ще се чувстваш по добре със подобряването на физическото състояние ще придобиеш самочувствие и по голяма издръжливост по време секс

Cloud9
09-12-2013, 12:04
На колко години си и от какво толкова си уморен? Имаше едно момче, което не го вдигаше и проблема беше че често се беше самозадоволявал и сега му е трудно при секс.

SNikolov_Rugby
09-12-2013, 16:56
Така ако имаш баба или дядо на село им казваш да ти донесът магданоз и целина много помагат за ерекцията(направо така си ги хрупай), а ако си купиш и натурален шоколад още по-добре.

prince
09-12-2013, 17:48
Помоли му се, нещо те е намразил ...

PainInTheAss
09-13-2013, 21:44
Наблягай на магданоза.. Честно :D Мама като малък ми правеше салата от домати, МНОГО МАГДАНОЗ, кротони и още некви раоти вътре, а това съм го чувал дори от лекари, че помага :Р

nqmaznacheniee
09-13-2013, 22:43
Наблягай на магданоза.. Честно :D Мама като малък ми правеше салата от домати, МНОГО МАГДАНОЗ, кротони и още некви раоти вътре, а това съм го чувал дори от лекари, че помага :Р

и кво като малък редовно дървеше пишока на вечеря ли :lol:

draid
09-13-2013, 23:06
В главата е проблема. Не мисли за нищо.

baby_baby
10-06-2013, 21:51
Стрес - много .. проблеми - много .. притеснения - адски много ..

Сам си отговори от какво е

NissaN
10-07-2013, 11:45
Това с магданоза е вярно.Яж магданоз.