View Full Version : Бившия ми само ме стресира : /
Не знам откъде да започна темата..Много съм объркана,съвет ли искам,да си излея чувствата ли,и аз не знам.Имах 3 най-добри приятелки,скарах се с едната/и двете спряхме да поддържаме контакт и да се търсим от нищото,просто сме се разминавали/,та както и да е и сега не сме скарани,но не сме и близки.През май се запознах с едно момче,което ме харесваше МНОГО,тръгнахме,бяхме заедно един месец и скъсах с него,нямах симпатии повече.Но той продължи да ме търси/да ми пише/първоначално му отговарях,защото ми беше жал за него,но след няколко дни започнах да му казвам да спре да ми пише,блокирах го какво ли не,отново ми пишеше.И проблема е,че ме стресира,постоянно ми пише "пия отново,за да забравя,искам да умра няма смисъл да живея,не заслужавам да дишам,отново съм саднат ,както винаги etc".Постоянно ми пише,и приятелката ми ,ми каза " не те е ли срам?!заради теб започна да пуши и пие,а и не му позволяваш да те забрави,постоянно си му писала и той няма как да не ти отговори" и в същата вечер той ми писа,мислех да му се скарам,но ми стана жал за него..Не знам какво да правя,как да го разкарам,твърде добра съм...
Прочетох само, че някой си пие.... еми наздраве.. аре успех.. МИСЛИ !, НЕ ИСКАЙ СЪВЕТ ОТ ТЪПАЦИ ВЪВ ФОРУМ !.
Или го разкарай, или изчакай да му пораснат топките.
IWannaBeSedated
09-14-2013, 20:58
Игнорирай го, жалко е така да се опитва да ти привлича внимание.
Игнор и хич да не ти пука кво казват приятелките.
nezabelejimata
09-14-2013, 21:28
И аз съм за игнора... Жал не жал за него ще е по добре и по бързо ще те забрави като по никакъв начин не комуникираш с него ...
HollyGolightly
09-15-2013, 01:16
1во приятелката ти е гъска, след като ти говори така, без да знае как стоят нещата
2ро стига вече с това "жал ми е", спри да му отговаряш, след време ще му омръзне и ще престане да ти пише.
Amore-Mio*
09-15-2013, 11:25
Първо: Тая не ти е никаква приятелка.
Инак, не би те съдила по приказките на някакъв си пикльо там.
Второ: Престани с тая доброта.
Прекаляваш с нея.
Все пак сама виждаш, че с добро нещата не се получават - пробвай с лошото.
Не му пиши, не му отговаряй, премахни го от АБСОЛЮТНО отвсякъде и това е.
baby_baby
09-16-2013, 20:59
Най-добре според мене е да го игнорираш той ще се умори се някога и ще спре да те търси така като му пишеш и няма как да те забрави
Решението е пълен игнор, ама пълен. Ще мине време и ще те остави на мира.
Игнор. Никакво внимание. Нека пише, нека звъни. Ти не вдигай, не отговаряй, блокирай го във фб, скайп. Няма какво да ти е жал.
TrollFaace
09-17-2013, 21:22
кажи му че е грозен
leadyflame
09-17-2013, 21:38
При нахалство се реагира с пълен игнор.
Игнор. Никакво внимание. Нека пише, нека звъни. Ти не вдигай, не отговаряй, блокирай го във фб, скайп. Няма какво да ти е жал.
+1
И приятелката ти е една :/