PDA

View Full Version : Гафове на първия учебен ден:D

swetygiRl
09-16-2013, 08:52
Как мина първият ви учебен ден? Разкажете гафове ваши или на други . При мен се случи нещо, ноо малко ме е срам да го напиша :oops: :D

tHe_COolEst_GIrl
09-16-2013, 08:55
На мен ми звънна телефона и момчетата си зашушукаха (понеже слушам корейска музика). Умрях от срам :D

YSMF
09-16-2013, 11:19
Едни момичета пяха "Сладкопойна чучулига", но се получи жестоко дране на гласове и всяка се опитваше да се наложи над другите.
Господина по музика започна да прави някакви странни движения.
Докато се играеше някаква сценка на заден фон се чу много мазно 'Нееееее, ти го дръж!', при което всички избухнахме в смях.
Докато един говореше се получи жестоко ехо.
Директора мьекаше жестоко, по принцип всички мьекаме, но неговото адски се чуваше.
Една учителка, която не трябваше да бъде там присъстваше.
Пуснаха някакъв марш на който всички се чудеха.

mrankoniiii
09-16-2013, 14:13
Аз бяха заинтригувана от големите батковци :D Иначе някакво момиче пя this girl is on fire не знам кой я беше излъгал , че може да пее :D

sToyAncHo
09-16-2013, 18:08
Припадна едно момиче и както всички гледаха церемонията направиха 180 градуса и се обърнаха да гледат кво става ;дд

perry_the_platypus
09-16-2013, 18:37
Припадна едно момиче и както всички гледаха церемонията направиха 180 градуса и се обърнаха да гледат кво става ;дд

Ъ, не е смешно?

TrollFaace
09-16-2013, 20:23
Някъв заек беше дошъл пиян :D

swetygiRl
09-17-2013, 08:39
Това не е забавно :? оправи ли се момичето?
При нас имаше едно момиче което както си стоеше и гледаше тържеството изведнъж се отдели от всички, и после като дойде време да влизаме в училище, тя ходеше последна :( и аз понеже се притеснявам от хора, също отидох при нея последна.И не знам какво и е станало,но беше много срамежлива,както и аз . Поле седнахме заедно . И госпожата я пита за името и тя мълчеше :( и после ме пита за моето, и аз едвам си го казах .Умрях от срам :D ноо това не е нищо..най- големия ми гаф предстоеше ,но ме е срам да го напиша тук.Всички много ми се смяха, освен момичето до мен,а аз исках да ме няма :s

marilyn
09-17-2013, 12:25
Това не е забавно :? оправи ли се момичето?
При нас имаше едно момиче което както си стоеше и гледаше тържеството изведнъж се отдели от всички, и после като дойде време да влизаме в училище, тя ходеше последна :( и аз понеже се притеснявам от хора, също отидох при нея последна.И не знам какво и е станало,но беше много срамежлива,както и аз . Поле седнахме заедно . И госпожата я пита за името и тя мълчеше :( и после ме пита за моето, и аз едвам си го казах .Умрях от срам :D ноо това не е нищо..най- големия ми гаф предстоеше ,но ме е срам да го напиша тук.Всички много ми се смяха, освен момичето до мен,а аз исках да ме няма :s

Кой клас си? Да те е срам да си кажеш името? Спокойно, повечето даскали не ядат хора. :D

aleksandra74
09-17-2013, 13:47
Зайче съм и се загубих хахах :Д Целиха ни с моркови, но мен не ме уцелиха, за щастие хаха

bebeemalko
09-17-2013, 19:04
аз не отидох :D освен зайците другите не ни пускат да допарим до сградата :D нямаше смисъл просто

RainbowGirl
09-18-2013, 11:36
Не знам дали е точно гаф, обаче няколко зайки бяха облечени точно като за околовръстното. И става въпрос за елитна гимназия, смятайте. :/

Мейси
09-18-2013, 12:00
Едно момче от моя клас целеше зайците със зеле, но без да иска уцели зам. директорката. Тя бегло беше видяла откъде дойде зелето, но не видя кой точно го метна и тръгна да се кара на едно момче (от съседния клас), който точно в това време режеше поредния морков (не ни дават да целим попринцип) с нож, при което в бързината скрил моркова, но продължил да държи ножа...
съвсем нормално изглеждаше :D :D :D

IvailotoS
09-18-2013, 18:19
След стоенето няколко часа при церемонията другите зайци тръгнаха да влизат и в тоя момент мога да кажа,че през живота си не съм виждал толкова моркови в живота си :D. 8в тръгва и аз съм по средата,а целия клас се раздели докато ходихме по един начин,така че аз оставам между двете групички по средата сам самичък пред 1000 човека...:s, гадно беше.

swetygiRl
09-19-2013, 00:38
Кой клас си? Да те е срам да си кажеш името? Спокойно, повечето даскали не ядат хора. :D

Ами срам ме е да говоря пред всички. 9ти клас съм, и съм нова. За сега говоря само с момичето до мен,а всички други се познават :(