PDA

View Full Version : Проблем със "дефлориране"

tdisp
09-17-2013, 21:05
Здравейте. Аз съм момче на 17 години и имам приятелка на 15. От няколко дни се мъчим да го направим аз я възбуждам, подмокря се, иска го, но когато се стигне до самия акт не става, много я боли. След като със х_й не става, решихме да пробваме с средният ми пръст. Вкарах го до половината и аз самия усетих да влиза в нещо като тунелче, но тя каза бързо извади го, че ме боли адски, все едно ме порят с кукички. Както и да е извадих си пръста, взех че я разтворих и забелязах, че химена е непокътнат. Също така забелязах че от както правим опити п__ката и е станала по-широчка и побира 2 пръста и идеално ми влиза х_я. Проблема е като стигнем до химена, до там работата е лесна. След това не знам как да постъпя, че да я боли по-малко, все пак я обичам. Дайте ми някакъв съвет, да пробвам директно с х_й + кондом или не знам... Иначе я възбуждам доста, става мокра и хлъзгава обаче неще и неще. Дайте съвет, че полудявам. :)

ПС: Питам сериозно, моля без извращения.

prince
09-17-2013, 21:33
Лабрикант и презерватив. Като и го вкарваш , прави го бавно много бавно да свикне и така по малко , по малко ... Като стигнеш до някъде леко изкарваш и пак вкарваш докато не и го надъниш целия.

AliceSw
09-17-2013, 21:59
или да си затвори очите и да спре да мрънка за болката за 2 минути, или да не ходи да се хака на 15...толкоз

Fisherman
09-17-2013, 22:07
Малка е да се чекне,вместо това я заведи в Патиланци.

DisappointedDreamer
09-18-2013, 06:50
Иди го обяснявай на малките принцеси.

Мхм.

Да спре да мрънка за няколко минути, вкарай всичко до край :Д и тей. После, изкачайте няколко дни и го направете отново и болка не би трябвало да има, освен евентуално при проникване.

Успех!

marilyn
09-18-2013, 08:58
Да спре да се оплаква и да потърпи малко. Повечето ни е боляло, ама после... ебати кефа.

prince
09-18-2013, 09:01
Да спре да се оплаква и да потърпи малко. Повечето ни е боляло, ама после... ебати кефа.

Разбираш ги.

Rabalka
09-18-2013, 21:55
Бе не е болка за омиране.Да стисне малко там заби и да истърпи.

prince
09-19-2013, 11:42

:D :D

Hidayet
09-20-2013, 14:40

Ко речи?

fUcKsMiLe
09-22-2013, 09:54
Да я боли максимум няколко секунди (по-скоро докато и го вкараш целия), след това ще и стане хубаво.
Накарай я да се отпусне максимално и я възбуди достатъчно и ще стане.

John_Deep
09-22-2013, 10:24
Да я боли максимум няколко секунди (по-скоро докато и го вкараш целия), след това ще и стане хубаво.
Накарай я да се отпусне максимално и я възбуди достатъчно и ще стане.

Даже и ще получи оргазъм след това.

Banani s pijami
09-28-2013, 10:58
Действай качествено!

Започни бавно и романтично, докато не я предразположиш. Когато дойде момента постъпи нежно, разтвори и краката, легни леко върху нея, хвани и раменете, за да не се бута нагоре и и пръсни саксията, както си пише по дебелите книги. Също така, ако имаш табла на леглото можеш да я ползваш като опора за хубавата и кратунка. Ако случайно започне да пропищява много използвай дясната си ръка, за да и запушиш високоговорителя.

anonymous908491
09-28-2013, 17:42
Два шамара и млъква, след това и салатата ще ти носи в леглото.

baby_baby
09-28-2013, 19:02
или да си затвори очите и да спре да мрънка за болката за 2 минути, или да не ходи да се хака на 15...толкоз

И аз така мисля