View Full Version : Постоянно виждам Самара Морган-.-
ВСЕ ТАЯ...НИКОЙ НЕ Е ПИСАЛ...
music_lover
09-19-2013, 16:21
Филмирала/Филмирал си се.:D Просто се опитай да забравиш това чучело :D и мисли за нещо друго. :D
Supermassive____
09-19-2013, 17:48
:D
яяя, яяя ми кажете какво пишеше в тематааа, моля виии
:Д
Спомням си преди 8 години някъде като го гледах този филм исках да си изхвърля телевизора от стаята, многоо се бях филмирала :Д
heartshapedbox
09-24-2013, 06:49
И аз искам да разбера какво е пишело :Д
Аз пък точно гледах филма с едни приятелки вкъщи и точно свърши записа на касетата на Самара и майка ми влезе в стаята с домашния телефон и каза че някакво момиче ме търси.Е няма такъв страх!!!
ВСЕ ТАЯ...НИКОЙ НЕ Е ПИСАЛ...
Анни, ис дат ю, моме?
strawberry88
09-25-2013, 22:06
Аз пък точно гледах филма с едни приятелки вкъщи и точно свърши записа на касетата на Самара и майка ми влезе в стаята с домашния телефон и каза че някакво момиче ме търси.Е няма такъв страх!!!
:razz: :lol:
Mickey G.
09-26-2013, 12:16
Спомням си преди 2-3 годинки като гледахме филма първият път с няколко приятели, и в филма като гледаха касетата и записа свърши, спряхме филма на пауза за да може домакинята, в чийто дом гледахме ужаса да направи пиш-пиш ;д. Та след малко се връща и се засилва да пуска пак филма, но в същия момент звъни домашния телефон и момчето, което седеше до мен, толкова се бе филмирало, че скочи в мен.. Точно както Скуби-Ду скача в Шаги :D :D Аз естествено не можах да го хвана, понеже ме стресна и да.. Та не е чаак толкова страшен филма, че след като го изгледаш, да почнеш да се страхуваш от Самара (: Като знаеш, че всичко е просто филм и няма проблем ^^
baby_baby
10-18-2013, 19:16
Полудяваш :lol:
damnyoux
10-18-2013, 21:41
:D
tHe_COolEst_GIrl
10-19-2013, 06:56
Затова не гледам филми на ужасите ;) Или поне ако гледаш някой филм сам или с приятели и забележиш, че нещо май дивана се е намокрил, просто спираш :) Трябва такива неща да се гледат със мярка, иначе виж какви са последиците. Моя съвет е да си пуснеш нещо разведряващо и весело. Аз например снощи отворих без да искам някакъв линк с някво странно и ужасно създание. Отгоре на това и картинката премигваше и се чуваше някакъв ужасен писък. Направо ми изскочиха ангелите. После, за да изтрия гадния спомен си пуснах една песничка на любима група. А пък вокалиста е толкова сладичък, че веднага забравих за онова чудо и се успокоих. Така че може да послушаш съвета ми ;)
"Предизвестена смърт" беше първият филм на ужасите, който гледах и определено и аз много се бях повлияла. :D Първата нощ изобщо не можах да спя, а след това 2-3 месеца ме беше страх. Голям майтап си беше :D Сега като се сетя ми е смешно. ама преди... :D
sayanawee
12-25-2014, 14:22
Zdraveite mili priyateli za samara morgan neka davi razkaja edna moya slucka.Edna Koledna sutrin kogato stanax ot legloto si nali zakusvah... tamm ......I vece sled praznuvaneto vzeh si biskvitki I mlako otiifog da si igraya kompyutara togava bese 22:7 vasa I ot feysbuk mi izpratiha edin link samara morgan pada vav kladeneca I skoro ste te otkrie...... I ne go gledax posle na 23:55 casa stanax nemojah da izdarjam vkluchih si laptopa I tocno togava na vam bese studeno mrachno I imashe magla I to pocti edno jivotno ne sa vijdashe I posle sas strah gledash tozi klib... sled tova psk zaspsh I sanuvah tazi slucka.......... Sledvastiyat den na 2006 togava nablijavashe nova godina az byah na 9 godini sega sam na 16 I tazi sluvka mi e mn stara I oste q pomna I ta taka.... sled tova sled nova godina na moq rojden den 27 Den qnuali praznuvahme moq rojden den I sled tova 6:00 casa iskahme da si pusnem sas moite priqteli I gajeto mi strashni filmi I sleshni za strashni filmi si pusnaxme Kitayskata kukla I The Ring toest Predizvezna smart a za smeshni Recep Ivedik tova turska komedia mn.. e smehnna I taka moitepriqteli byaha tam... Selina Elinoura Elisa Syni ivo Radoslav I gajjeto mi Krisko posle gledaxme Predizvezna smart I tocno do togava detoi samara morgan izliza ot televizora tam zvana domashniya ni telefon I edin covek kaza na angglishki ezik Rip the 7 day zastoto nie jiveehme togava vav Anglia I posle sled tova pak pusnahme pusnahme kitayskata kuukla I togava beshe nai interesni na srasnoto myasto se stshuvshme malko I bez da iskame se pregarnshme sas krisko I celuvka............. :* love ..I taka I sledvsstiiya den ivo si tarsil disk zavfilmi pak da gledame dovecera vtornik I si vzel nakakvi filmi tam da gleame.i sled tova toi si pusnal vav kastata si maika I kazal da pobarva che bashta mu ste q dovede u nas I sled tova se poyavilo pri kasedkite filma toest ednacstara kasedka mnogo stara I gledal tazi dluchka I sled toza maika mu iskala da vidi dali e gotov no bil izceznat I oste mi e jsl A nego zarsdi taztspata samara I veche ya mislya za mn tapa no posle na 27 dekemvri go namerihme pri edin klsdenec I edin chovek gledashe da mu izreje glavata nie sas kriskovsi kupihme sladoled I si povarvyahme I go vidyah posle krisko mu zabuchi na okoto ns chiveka edno staklo I pribrahve ivo no vece today oste e vav bolnicata I utre izliza :) ♥ ♥ OFF zaradi tova predpochitam dori da ne I kazvate imeto I napravo mi se provrasta
prosto_chovek
12-25-2014, 17:02
Аз подобен тип филми ги намирам за смешни и развлекателни с безумието си. Някой друг?
strawberry88
12-25-2014, 17:42
Zdraveite mili priyateli za samara morgan neka davi razkaja edna moya slucka.Edna Koledna sutrin kogato stanax ot legloto si nali zakusvah... tamm ......I vece sled praznuvaneto vzeh si biskvitki I mlako otiifog da si igraya kompyutara togava bese 22:7 vasa I ot feysbuk mi izpratiha edin link samara morgan pada vav kladeneca I skoro ste te otkrie...... I ne go gledax posle na 23:55 casa stanax nemojah da izdarjam vkluchih si laptopa I tocno togava na vam bese studeno mrachno I imashe magla I to pocti edno jivotno ne sa vijdashe I posle sas strah gledash tozi klib... sled tova psk zaspsh I sanuvah tazi slucka.......... Sledvastiyat den na 2006 togava nablijavashe nova godina az byah na 9 godini sega sam na 16 I tazi sluvka mi e mn stara I oste q pomna I ta taka.... sled tova sled nova godina na moq rojden den 27 Den qnuali praznuvahme moq rojden den I sled tova 6:00 casa iskahme da si pusnem sas moite priqteli I gajeto mi strashni filmi I sleshni za strashni filmi si pusnaxme Kitayskata kukla I The Ring toest Predizvezna smart a za smeshni Recep Ivedik tova turska komedia mn.. e smehnna I taka moitepriqteli byaha tam... Selina Elinoura Elisa Syni ivo Radoslav I gajjeto mi Krisko posle gledaxme Predizvezna smart I tocno do togava detoi samara morgan izliza ot televizora tam zvana domashniya ni telefon I edin covek kaza na angglishki ezik Rip the 7 day zastoto nie jiveehme togava vav Anglia I posle sled tova pak pusnahme pusnahme kitayskata kuukla I togava beshe nai interesni na srasnoto myasto se stshuvshme malko I bez da iskame se pregarnshme sas krisko I celuvka............. :* love ..I taka I sledvsstiiya den ivo si tarsil disk zavfilmi pak da gledame dovecera vtornik I si vzel nakakvi filmi tam da gleame.i sled tova toi si pusnal vav kastata si maika I kazal da pobarva che bashta mu ste q dovede u nas I sled tova se poyavilo pri kasedkite filma toest ednacstara kasedka mnogo stara I gledal tazi dluchka I sled toza maika mu iskala da vidi dali e gotov no bil izceznat I oste mi e jsl A nego zarsdi taztspata samara I veche ya mislya za mn tapa no posle na 27 dekemvri go namerihme pri edin klsdenec I edin chovek gledashe da mu izreje glavata nie sas kriskovsi kupihme sladoled I si povarvyahme I go vidyah posle krisko mu zabuchi na okoto ns chiveka edno staklo I pribrahve ivo no vece today oste e vav bolnicata I utre izliza :) ♥ ♥ OFF zaradi tova predpochitam dori da ne I kazvate imeto I napravo mi se provrasta
Миличка, това не е сайт за 7 годишни.
Ето как влияе интернета на децата. ;/
От това писание едвам прочетох 3 реда и се отказвам.... Нищо не се разбира ама грам ...
shmatarok
12-26-2014, 02:56
Zdraveite mili priyateli za samara morgan neka davi razkaja edna moya slucka.Edna Koledna sutrin kogato stanax ot legloto si nali zakusvah... tamm ......
http://s2.quickmeme.com/img/19/19fcb755cdd794a188a45db7190c023090cc104e09ef27007a 625608362d6b4e.jpg
Доротея1
12-30-2014, 11:12
Мразя този филм. Ужасен е ! Бях се наплашила яко и дълго ме държа страха от Самара.
Не знам как са ви смешни и развлекателни такива филми .. мен ме побъркват от страх.
Също така филм като The ring е и The grudge (Гняв) <- И той е толкова гаден
Не ги гледайтее
Въпрос на нагласа си е. Ако приемате, че трябва да ви е страх - ще ви е страх. Предизвестена смърт си е класика. Гняв бива, ама като сюжет единствено 5тата част ме грабна. Та да, нямам намерение да си изхвърлям телевизора скоро.