Dkeyz
09-20-2013, 15:46
Здравейте. Доста съм объркан в последно време. Всеки ден си пиша с някви рандъм хора по скайп и т.н, но си намерих един авер с който преди ми беше забавно. Преди няколко седмици 2 или 3 той се промени. Постоянно променяше темата, когато не му беше удобно да говори по тази тема. Същото е и когато си говорим по скайп. Станах му коша за душевни отпадъци. Постоянно си изкарваше яда и емоциите, а аз просто го утешавах (к'во друго мога да направя..). Когато не му е настроението постоянно си позволява да ме обижда и когато му направя забележка, че ме е накърнил той не си признава и си извърта нещата в негова полза, защото, ако не му дам зор той няма да се извини. Както вече казах иска да си говорим само по темите, които му е удобно, апък когато аз настоявам да изслуша нещо мое той просто не пише и когато трябва на кого да си изкара яда и емоциите ми пише. Знам, че той е просто някъв виртуален, но все пак преди ми беше забавно да си контактувам с него, а сега съм просто използван. Ако може дайте съвети. Благодаря предварително.