PDA

View Full Version : "Само секс", да, ама НЕ !

totincito
09-22-2013, 00:14
Значи, аз съм едно напълно и абсолютно объркано момиче. Всичко започна така....
Появи се един ден едно момче във фирмата и си го харесах, още от първия ден. Казах си "Няма какво да стане, ще стане нещо с него." Както всички нормални хора, говорим си, бла бла, но като колеги, базици, глупости.. Една вечер излязохме с доста колеги, в дискотеката се понатискахме малко, даже много, и след това ходихме в тях. Правихме секс. След това на работа малко срам от моя страна, усмивки, закачки..и така. После излизахме няколко пъти, но пак с колеги. Една вечер се разбрахме да останем да спим в хотела, в който работим. Прекарахме доста време натискайки се, закачайки се (което бе по - важно за мен) ... И пак правихме секс. Проблема е, че за мен това не е просто секс, защото аз адски много го харесвам, адски съм хлътнала от самото начало.. Но втория път се разбрахме, че всичко това си е само секс... Няма как да му кажа, че имам някакви чувства... Разбрах, че преди седмица е оставал в хотела с друга колежка, и от общ приятел разбрах, че е спал и с въпросната колежка..... Точно на следващия ден, тоест няколко часа след като е бил с нея беше с мен, адски много ме целуваше, прегръщаше, все едно е влюбен в мен.. И това става по време на работа... Всеки път, в който му кажех, че трябва да се връщам в другия ресторант той ме стискаше по - силно, и целуваше още по яко... Със всяка целувка все едно усещах чувствата му, които обаче очевидно няма... преди 3 дни пак са оставали заедно.... Не знам какво да си мисля. Всъщност знам: че ни върти както си иска, но не искам да си мисля това. Искам да знам истината, но няма как да питам него, все пак всичко е само секс, нямам право да му държа сметка, а и не сме се разбирали да спим само помежду си.. Макар че това се подразбира, поне аз така си мисля... Все пак съм ужасно хлътнала, и едва се държа и се правя, че не ми пука. Не го заглеждам. Опитвам се да не го отразявам. Все едно нищо никога не е имало, поне пред хората, а и когато сме само двамата. Даже последните дни гледам да не му говоря, но на него явно не му прави впечатление. Вчера дойде заедно с "колежката", което беше адски странно, при положение, че неговата смяна почва 3 часа след нашата, но отговорът е един: Били са заедно, вероятно в тях, няма две мнения... Просто той е такъв, на приливи и отливи спрямо мен.. Не искам да си давам празни надежди. Приятели ме съветват да прекратя всичко с него. Аз самата се съветвам същото. Прекратила съм всичко (мисля) Просто имам чувства и искам да знам истината. Да знам за какво е било всичко, което съм усетила от негова страна, страстта и стискането което усетих онзи път... Ужасно болезнено е...

HollyGolightly
09-22-2013, 01:47
Ок, мерси че сподели.

TheBeliever
09-22-2013, 07:10
"Усетила" си това, което си искала да усетиш. Пича си прави кефа, ти се вкарваш във филми.

xoxi
09-22-2013, 07:29
"Усетила" си това, което си искала да усетиш. Пича си прави кефа, ти се вкарваш във филми.

A, точно.
Ти си влюбена и склонна да търсиш под вола теле. Въобще не е трябвало да се съгласяваш само на секс, след като при теб има и чувства. Момчето си прави кефа и явно не му е до връзки. Трябвало е да откажеш още в началото и сега нямаше да си в такова положение.

Баща Ти
09-22-2013, 07:37
Това е мъж на място! Видял ви е, че сте хубави и веднага е почнал да ви слага където трябва.

Сами сте си виновни, че сте му се вързали.

dirtyyy
09-22-2013, 07:40

Yes.

AnarchyBoy
09-22-2013, 07:54
Това е мъж на място! Видял ви е, че сте хубави и веднага е почнал да ви слага където трябва.

Сами сте си виновни, че сте му се вързали.

+1 Баща ми, ти где се загуби, баннат ли беше?! :(

Баща Ти
09-22-2013, 07:56
+1 Баща ми, ти где се загуби, баннат ли беше?! :(

Да, за месец :D

И за да не спамя: Авторке, предлагам ти да го питаш директно, дали пече хляба само в твоята фурна.

AnarchyBoy
09-22-2013, 08:05
Аз докато разбера, че си баннат, ти пак си тук, а аз се чудя къде си баах.. :D

Все пак, баща ми, да е у фороня, е яко.. 8-)

Авторке, просто го питай..

anonymous708973
09-22-2013, 10:25
Девойче, а да не мислиш, че колегите ви са слепи? От 100 км сте били разконспирирани още първата вечер.

John_Deep
09-22-2013, 10:28
За пореден път доказвате, че не знаете какво искате.

draid
09-22-2013, 10:31
Тоя е голям. Ще мине всички хубави колежки, пък вие си мислете, че е влюбен и че усещате нещо като ви целува.

wonderful_life1
09-22-2013, 10:53
Ох и аз съм имала подобни преживявания много е кофти! Мъжете са много добри в това да се преструват, че едва ли не си единствената (говоря понякога), но с времето се научаваш да разбираш кога един мъж е влюбен в теб и кога иска само секс. Както и да е бих те посъветвала следващия път когато те потърси просто да му обясниш, че нещата са по-сериозни и ако той има такива намерения към теб ок ще се виждате, но ако не да не те търси повече. Другият вариант е да спреш изобщо да излизаш с него, защото явно ти е гадно, а няма смисъл! Успех!

baby_baby
09-22-2013, 12:52
Той просто е искал секс

BeloZelenoCherveno1
09-22-2013, 19:49
Пут*ки спрете да я подкрепяте, пича е бил точен и ясен с нея. Живота е гаден и мръсен, ако го оставяш да те ебе, ще те боли.

gt-r
09-22-2013, 20:27

Всичко е моментно състояние и желание.Ще спрете да се виждате и всичко ще е по старо му ако от отдавна не си си имала приятел е нормално.Но тва не е влюбване ,а просто желание,изкушение и страст.

Meonesssss
09-22-2013, 21:33
Ми какво да ти кажа ... Той не търси връзка, а секс. Спри да се занимаваш, че да не оплетеш едни мизерии :?

Fisherman
09-22-2013, 22:55
Ей такива,където ми се лигавят с тоя секс са за разстрел :)

prince
09-24-2013, 21:48
Значи, аз съм едно напълно и абсолютно объркано момиче. Всичко започна така....
Появи се един ден едно момче във фирмата и си го харесах, още от първия ден. Казах си "Няма какво да стане, ще стане нещо с него." Както всички нормални хора, говорим си, бла бла, но като колеги, базици, глупости.. Една вечер излязохме с доста колеги, в дискотеката се понатискахме малко, даже много, и след това ходихме в тях. Правихме секс. След това на работа малко срам от моя страна, усмивки, закачки..и така. После излизахме няколко пъти, но пак с колеги. Една вечер се разбрахме да останем да спим в хотела, в който работим. Прекарахме доста време натискайки се, закачайки се (което бе по - важно за мен) ... И пак правихме секс. Проблема е, че за мен това не е просто секс, защото аз адски много го харесвам, адски съм хлътнала от самото начало.. Но втория път се разбрахме, че всичко това си е само секс... Няма как да му кажа, че имам някакви чувства... Разбрах, че преди седмица е оставал в хотела с друга колежка, и от общ приятел разбрах, че е спал и с въпросната колежка..... Точно на следващия ден, тоест няколко часа след като е бил с нея беше с мен, адски много ме целуваше, прегръщаше, все едно е влюбен в мен.. И това става по време на работа... Всеки път, в който му кажех, че трябва да се връщам в другия ресторант той ме стискаше по - силно, и целуваше още по яко... Със всяка целувка все едно усещах чувствата му, които обаче очевидно няма... преди 3 дни пак са оставали заедно.... Не знам какво да си мисля. Всъщност знам: че ни върти както си иска, но не искам да си мисля това. Искам да знам истината, но няма как да питам него, все пак всичко е само секс, нямам право да му държа сметка, а и не сме се разбирали да спим само помежду си.. Макар че това се подразбира, поне аз така си мисля... Все пак съм ужасно хлътнала, и едва се държа и се правя, че не ми пука. Не го заглеждам. Опитвам се да не го отразявам. Все едно нищо никога не е имало, поне пред хората, а и когато сме само двамата. Даже последните дни гледам да не му говоря, но на него явно не му прави впечатление. Вчера дойде заедно с "колежката", което беше адски странно, при положение, че неговата смяна почва 3 часа след нашата, но отговорът е един: Били са заедно, вероятно в тях, няма две мнения... Просто той е такъв, на приливи и отливи спрямо мен.. Не искам да си давам празни надежди. Приятели ме съветват да прекратя всичко с него. Аз самата се съветвам същото. Прекратила съм всичко (мисля) Просто имам чувства и искам да знам истината. Да знам за какво е било всичко, което съм усетила от негова страна, страстта и стискането което усетих онзи път... Ужасно болезнено е...

Просто има голямо сърце, ха.ха.ха.

niq govori
09-25-2013, 02:55
Или, ако сексът си струва, продължи да си спиш с него, какво толкова може да стане, да останеш нещастно влюбена във фантазията си? Каква е разликата от сега? Може пък, да му намериш недостатъци, или да реши, че те иска, или просто да правиш хубав секс, докато си намериш адекватен приятел... Ебати драмата, всички жени ли са луди??? Аз ли мисля, като мъж, не знам.
Така или иначе ще ти е кофти..
Продължи да спиш с него. Току виж ти мине "гъделът" да притежаваш този мъж...

ПП: Това "искам всеки мъж, с кого съм, да е само с мен и да ме обича безусловно", за мен са глупости. Хубаво ли ти е с него? Хубаво ти е.. Не случайно хората си търсят "половинката" с деситилетия. ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ, АКО СТАНЕ СТАНЕ, АКО НЕ, ВСЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ ДРУГ КОЛЕГА, С КОГОТО ДА ПРЕГЛЪТНЕШ СЕГАШНИЯ

Chacho
09-25-2013, 10:26
Как ли се усещат чувства при натискане?