Kicka$$
09-23-2013, 15:43
Значи ето какво харесвам едно момиче от класа ни , познаваме се от 2 седмици. И там разменихме фейсбууци и всякакви простотии и от няколко дена така да се каже си пишеме редовно в училище отвреме на време казваме някоя приказка,но това е главно за интересите ни (филми , образование и т.н). Не мога да кажа със сигурност,но имам подозрение че и тя ме харесва. Причините :
1) Открих че по-време на часовете ме снимала с телефона (Малко се уплаших отначало :Д)
2) Имам чуството че нарочно се върти по чина (който е пред моя) само и само да я видя или пък проверява дали я гледам
Преди 1 ден си пишехме нещо във фасебука и аз намерих някаква снимка в интернет някаква как къса с някакъв със съобщение и се пукнах да се смея и викам да и го изпратия сложих един линк в чата и написах :
Аз:копирай адреса и виж това
Тя : Какво е ?
Аз :едно "хубаво" съобщение.виж го ! :Д
Тя : Страх ме ее ;д
Аз : абе една скъсва с една по телефон и виж какво съобщение му праща
от какво те е страх :ОО
Тя го видя и ми написа хаха (съответно )
Значи знам заради какво каза че я е страх очевидно да не би да и пратя някое съобщение от мене казвайки че я харесвам,но малко ме обърка с това и честно казано незнам какво да правя.
П.С На 15
П.С П.С Не съм по писането в някакви форуми за такива неща ама се обърках малко...
1) Открих че по-време на часовете ме снимала с телефона (Малко се уплаших отначало :Д)
2) Имам чуството че нарочно се върти по чина (който е пред моя) само и само да я видя или пък проверява дали я гледам
Преди 1 ден си пишехме нещо във фасебука и аз намерих някаква снимка в интернет някаква как къса с някакъв със съобщение и се пукнах да се смея и викам да и го изпратия сложих един линк в чата и написах :
Аз:копирай адреса и виж това
Тя : Какво е ?
Аз :едно "хубаво" съобщение.виж го ! :Д
Тя : Страх ме ее ;д
Аз : абе една скъсва с една по телефон и виж какво съобщение му праща
от какво те е страх :ОО
Тя го видя и ми написа хаха (съответно )
Значи знам заради какво каза че я е страх очевидно да не би да и пратя някое съобщение от мене казвайки че я харесвам,но малко ме обърка с това и честно казано незнам какво да правя.
П.С На 15
П.С П.С Не съм по писането в някакви форуми за такива неща ама се обърках малко...