View Full Version : На нея и става лошо от секс
Cyberangel
09-25-2013, 15:13
Има едно момиче с което правя секс..това е нормално да.. проблема идва когато засиля темпото, тя започва да изпитва възбуда която показва до известна степен и в един момент.. горе долу 5-6 мин. по късно ме кара да спра, казва че и става лошо и може да припадне,а очите и излизат от фокус.
lamer4e7o
09-25-2013, 15:14
Засилвай още, със сигурност няма да припадне. ^^
Сигурно има ниско кръвно.
Cyberangel
09-25-2013, 15:22
Сигурно има ниско кръвно.
Обясни по подробно ако имаш инфо. как влияе това при полов акт.
anonymous908491
09-25-2013, 16:19
Обясни по подробно ако имаш инфо. как влияе това при полов акт.
Очите ти излизат от фокус, така влияе.
niki.andreev
09-25-2013, 16:25
еми проблема сигурно е в теб спри да правиш секс !!! :D
DarkTemplar
09-25-2013, 16:27
по късно ме кара да спра, казва че и става лошо
Това ми напомня на една моя случка - с мацката сме във вихъра на секса, темпото високо като на мач от Английската Висша лига и по някое време почна да ме моли да спра. Първите 2-3 пъти се правех, че не съм я чул, после си викам "айде ще спра, може наистина нещо да не й е добре". Спирам аз и тя ми казва сопнато: "абе що спираш бе, тъкмо ми стана най-хубаво". Викам така ли и я почнах още по-здраво. :D
Така че съветът ми е да я работиш здраво, няма да й навредиш.
lamer4e7o
09-25-2013, 16:36
Мда и аз така мисля. Давай на пета. ^^
ОМГ. Продължавай. Ако можеш и с по- бързо темпо, още по- добре.
Няма да я счупиш.
Гледай да не ти умре на хуя бандо ...
Сигурно докато я клатиш я е хванало морска болест!
Убихте ме с тея коментари.
MaybachMusicGroup
09-26-2013, 12:37
They say the good die young, I guess these grimy niggas live a
long time, sit in fancy whips, sip champagne and shine, keep your eyes
on yours while I keep my eyes on mine
Това се получава от прекалена възбуда, по вероятно е да свърши, отколкото да припадне! ;)
Scarface_
09-26-2013, 18:06
Имах гадже със същия проблем.След по-силни оргазми и ставаше лошо на сърцето,не можеше да се изправи и кръвното и беше много ниско, просто бъди по-нежен.Трябва да се внимава според мен
psychopath
09-26-2013, 22:31
Ако успееш да я убиеш, ще те черпя !!!
и аз мисля, че може да е от прекалена възбуда, на мен също понякога, след като свърша ми става някво лошо и като хапна малко шоколад ми се оправя ;ддд и по-възможно е да й е паднала кръвната захар, отколкото да й е паднало кръвното ... в такъв случай нека яде сладко ;д а пък може и да има проблеми ... питай я
и аз мисля, че може да е от прекалена възбуда, на мен също понякога, след като свърша ми става някво лошо и като хапна малко шоколад ми се оправя ;ддд и по-възможно е да й е паднала кръвната захар, отколкото да й е паднало кръвното ... в такъв случай нека яде сладко ;д а пък може и да има проблеми ... питай я
Потенциален диабетик си с тези симптоми...
И на мен ми се е случвало едно такова състояние и после цялата трепера и се мятат из леглото.Бе яко е бе няма да и стани нищо
Soul_Kitchen
09-29-2013, 10:02
От шоколад им е ставало лошо... от секс - не :)
Тренирайте по-често.
п.с. При някои това е състоянието при което след втория..третия оргазъм не могат да ги броят повече ;)
Не действай толкова твърдо...
baby_baby
10-01-2013, 13:23
Не и става лошо спокойно даже напротив :lol:
-=[ Century Falcon ]=-
10-01-2013, 13:37
продължавай, няма да я убиеш
Това се получава от прекалена възбуда, по вероятно е да свърши, отколкото да припадне! ;)
++++
kondoliza
10-05-2013, 19:01
Просто след 5-6 минути си отваря очите,фокусира ти противното лице и й става лошо.Нормално за урод като теб,свиквай.
Просто след 5-6 минути си отваря очите,фокусира ти противното лице и й става лошо.Нормално за урод като теб,свиквай.
Знам че те болеше чичко не се притеснявай. Няма да казвам на никой виждам че ти е останал кофти спомен. Заздравя ли ти ду**ето ? Малко пишленце поздрави от жена ти
ха-ха да я убиеш от секс хаха
~LadyCrawley~
11-12-2013, 17:24
И на мен ми се е случвало едно такова състояние и после цялата трепера и се мятат из леглото.Бе яко е бе няма да и стани нищо
А падала ли си от леглото о.О
interista8
11-12-2013, 20:42
:lol: ... дееееВа тоя кратер, тръбата на ТЕЦ-а ли прекара?
Виж сега нормално е същност никой не те кара толкова много да забързваш темпото давай го малко по полека а и даже и да искаш да засилиш недей целият да го вкарваш много по добре ще е за тебе и за нея ако бързаш но не целият повярвай колкото и бърз си ако го правиш така кефа няма да е по-малък.