Влез

View Full Version : Какво да направя за да го забравя ?

eli_05
09-26-2013, 15:27
Обичам го , а не знам вече дали има чувства към мен ... Казах вече , защото сме били гаджета два пъти , ОК първия път не се получи , но втория сякаш всичко беше идеално ... но изведнъж , той спря да ми обръща внимание , спря да ми звъни , спря да ми пише смс-и , сякаш спря и да излиза . Все му звънях да му кажа да излезе , но той ми отвръщаше : ох сега не ми се излиза ; сега имам работа ; не мога зает съм ; или нещо от този сорт . След около 2-3 дена стана още по зле , дори не си вдигаше телефона , когато му звънях ... :( ЛИПСВА МИ !!! ОБИЧАМ ГО !!! Не мога да го превъзмогна , опитвам се да го забравя , защото мисля, че за него съм просто една от всички , липсва ми това да съм ЕДИНСТВЕНА за него ...
Искам го ... искам отново да е мой ...
Някакви съвети от ваша страна ? ? ? НУЖНИ СА МИ !!!

Dark_Heartbreaker
09-26-2013, 17:41
Отдръпни се малко, не му звъни постоянно. Виж дали ще те потърси или не. Ако не, значи е изгубил интерес. Приеми, че вече не сте заедно. Кажи си, че така е било писано. Това съвсем няма да ти помогне да го забравиш - не мисля, че някога би могла, тъй като той вечно ще е част от спомените ти. Просто се опитай да се откъснеш за малко, мисли за хиляди други неща, но не и за него. Не позволявай да бъдеш една от всички. ;)

eli_05
09-26-2013, 18:20
Благодаря за съвета

HollyGolightly
09-26-2013, 21:51
Дай си време и си намери нещо да правиш, за да спреш да мислиш само за него.
Не се надявай много, едно е да няма време да излезе и съвсем различно да не си вдига телефона и да те игнорира.

eli_05
09-27-2013, 11:39
:)

Anonys
09-28-2013, 09:00
И аз го правих.. Бях момчето в твоята ситуация, но също така и тя беше изградила огромна стена пред чувствата си и мен, така че ми беше много трудно да я съборя и да докажа с много неща, че този път няма да се повтори. Не прави нищо, дори не го търси, не му пиши. Този, който ще е пръв - ще бъде той.

eli_05
09-28-2013, 09:49
Дано да си прав

Banani s pijami
09-28-2013, 10:45
Прави като останалите момичета, които се сблъскват с този проблем =>
Стани цветарка и раздавай цветето безраборно :D

eli_05
09-28-2013, 10:57
да много смешно ... !

Fucking_perfect
09-29-2013, 01:18
Никога не можеш да забравиш човек, който обичаш.

Soul_Kitchen
09-29-2013, 08:29
Никога не можеш да забравиш човек, който обичаш.

Подкрепям с две ръце!
Дала ли си на някого частица от сърцето си... :) точно на нейно място обаче се намества той.Колкото по-голяма част дадеш от себе си толкова по-голямо място заема въпросния човек :) Любовта не се забравя,защото всеки път,когато я изживяваш ти даваш част от себе си,гориш!По-добре си дай време... не на него а на себе си.В това време ще си проличи какви са намеренията му.Съвсем лесно е да разбереш дали един човек държи на теб или не... ако въпросното момче не те оценява или не си допадате... колкото по-рано излезе от живота ти толкова по-добре.Нарани ли те веднъж един човек,ще го направи пак.

eli_05
09-29-2013, 12:07
:)

baby_baby
09-30-2013, 13:07
Отдрапни се малко не му звани ако се интересува от тебе ще те потърси

eli_05
10-01-2013, 12:47
Направих го ... днес ми звънна , но пак нищо ... беше дал на някакъв негов приятел да говори всякакви глупости ...Писна ми ... Оревах мястото ... очите ми са надути ... не излизам никъде , за да не го видя ... защото ще избухна в плач ... Иде ми да умра

Dark_Heartbreaker
10-01-2013, 20:14
Да, момчето очевидно не си струва. Не струва сълзите ти, любовта ти и всичко, което искаш да му дадеш. Премахни този човек от живота си и спри да се тормозиш.

fUcKsMiLe
10-01-2013, 20:32
Какво да направя за да го забравя ?
Намери си хоби.