PDA

View Full Version : Помощ



tochko
09-26-2013, 15:44
Здравейте,

Преди време бях пуснал подобна тема но тя беше изтрита. Става дума за едно момиче на 14 което харесвам (аз съм на 15). Ето как стои всичко до сега:

Запознахме се преди около година и половина в старото училище. Най напред я харесах но всичко бързо свърши защото си имаше приятел. В края на лятото ми писа че щяла да учи в същото средно в което и аз като ме пита за учебници. Моите бяха много зле, но и казах кого да пита и тя си намери. През това време си пишехме честичко в социалните мрежи и мисля че и допаднах. Отново хлътнах по това момиче и то здраво. Освен за книгите и тя и аз отваряхме други теми в чата. Дори прояви интерес към мен. Дойде 15.09 и след това винаги като ме види в училище ме поздравява с усмивка. Тя е страхотен човек, мила, добра, красива....Ходим и се прибираме от училище по един и същ път и се водим в една групичка. Приятел съм с най добрия и приятел (със сигурност само приятел) и с него си говорим също. Често се водим на връщане и всичко си е ок но много се притеснявам че няма за какво да и говоря освен за някакви клъки от училище. Кажете ми как да я заинтригувам, как да я разсмея искам на живо всичко да върви, фейсбук ми е на второ място защото си е друго наистина да я интересувам. Много я обичам помогнете изчерпвам се за какво да говоря пък е малко неучтиво да не и приказвам по пътя. Помогнете ми искам да, види какъв съм, да я предрасположа и да я поканя да излезем, и искам това да стане час по-скоро. Знам че тя иска да спортува, а аз се занимавам с граплинг спорт.

Моля помогнете ми наистина е важно, нямам голям опит с момичетата и съм малко срамежлив но се справям с това. Ще съм благодарен на всички коментари. Благодаря предварително.

C0oKieS
09-26-2013, 17:17
ами един ден като се прибирате ли или по някое време я питай - искаш ли да излезем

Dark_Heartbreaker
09-26-2013, 17:20
Не непременно ти трябва да говориш през цялото време. Остави и нея да повдигне някоя тема.

Това, че се прибирате заедно е възможност. Просто някой път се приберете само двамата. Щом обича спорта, покани я да отидете в парка и да потренирате заедно. Или я заведи някой път докато тренираш, покажи ѝ с какво се занимаваш и виж дали ще ѝ хареса. И оттам ще започнете да излизате все по-често. И така.

tochko
09-28-2013, 21:56
Добре, но ще ми е нужно извесно време, апък сгеа си говорим малко, как да поддържам нещата?

baby_baby
09-30-2013, 12:59
Просто я питай дали иска да излезете

tochko
10-02-2013, 16:05
dnes se vodihme sled uchilishte samo dvamata i vsichko beshe nared. Mnogo se naddqvam da ne hareva nikoi, i ako moje mneniq de....