View Full Version : Въпрос за преждевременната еякулация!!
smirkb0y
09-26-2013, 19:16
Здравейте. С приятелката ми от скоро правим секс, от които 2 пъти е без презерватив. Не съм свършвал във нея, но наскоро дочух, че имало "преждевременна еякулация". Въпроса ми е какво представлява това, забременява ли се, дали съм се изпразнил без дори да усетя във нея и тя да забременее?? Благодаря :)
Казва се предеякулационна течност.На теория е възможно да забременее, но е важно дали е била в овулация..абе, вероятността е нищожна, не се забременява толкова лесно ;д егати късмета трябва да сте извадили.Все пак не си правете вече такива експерименти, ако не искате бебе - презерватив ;)
Възможно е да се забременее от предеякулационна течност но се случва рядко.
Skeletoner
10-04-2013, 14:21
Hi,
1. Има болести (най-вече гъбични заболявания ), които се появяват при половият акт. Лечението е дразнещо.
2. Да има "предеякулатна течност". Да възможно е забременяване.
Личен съвет: Купи се една тубичка лубрикант и го използвай Под презерватива(може и на нея да сложиш все пак отскоро правите секс). Много приятно е усещането, когато не ти пука ни за бебета ни за гъби, а просто се наслаждаваш на секса. :))))
Поздрави,
Батя Skeletoner
baby_baby
10-05-2013, 15:31
Възможно е да се забременее от предеякулационна течност но се случва рядко.
+1
kondoliza
10-05-2013, 17:29
Ас такав 7ми клас бях с дете в очилище? неме питай какво беше.....ебисия само с капут!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!