View Full Version : Той ме привлича, но няма как....
iwanthim11
09-27-2013, 21:45
Здравейте, от една седмица имам връзка с едно момче, което е от друг град. В университета обаче има един колега, който страшно много ме причлива като магнит е така. Има нетипични черти, т.е. лицето му и излъчването му са запомнящи се , излъчва много сексапил и не знам.... не мога да му устоя! А и той не ми е безразличен! Обаче не искам да съсипвам новата си връзка още в началото, защото момчето,с което ходя е добро и не искам да го лъжа!
HollyGolightly
09-27-2013, 21:47
Ами като не искаш- недей, никой не те кара. :?
anonymous908491
09-28-2013, 17:41
За първи път ли ти се случава момче да те привлича ?
П.П.
Не знам защо питам, та ти имаш "връзка" с момче от друг град.
baby_baby
09-28-2013, 19:04
Не си прецаквай връзката заради едното привличане
Аз направих подобна грешка и в момента съжалявам! Замисли се за връзката, която имаш; замисли се за това ако имаш нещо с този човек, "който те привлича", какво ще стане след това. Ами ако "магнита" отвърне на чувствата ти...? Тогава ще стане по-лошо! Моят съвет: Забрави за единият от двамата веднага!!
DarkTemplar
09-28-2013, 23:51
Моят съвет е да ги пробваш и двамата и да избереш този, който е по-добър в секса.
Soul_Kitchen
09-29-2013, 09:27
Защо въобще си започнала връзка щом след седмица мислиш да го заменяш ? Ако ще си с някого заради това,как изглежда или заради самия секс... няма смисъл според мен.
Не си ебавай връзката ама ти решаваш.
-=[ Century Falcon ]=-
10-01-2013, 13:30
пробваш ги и двамата и после забравяш за по-лошия
Ами като не искаш- недей, никой не те кара. :?
+
Моят съвет е да ги пробваш и двамата и да избереш този, който е по-добър в секса.
То в една връзка е важен само сеска gj.