View Full Version : Страшно много съм притеснена моля ви пишеште ми......
С приятеля ми правихме секс преди един ден към 21.30ч. с презерватив и той искаше да свърши в мен,но когато свърши и го изкара презерватива беше скъсан а от мен изтече малко сперма, после влязох да пикая и изпиках малко сперма. На другия ден към 13.05 изпих едно хапче Escapelle, и нямаше странични ефекти освен,че се чувствах доста отпднало! Притеснена съм и постоянно мисля, дали нещо може да се обърка и да забременея,страхувам се! Моля ви не ме нападайте, направих грешка знам... Дали ескапел ще ми помогне... изпих го на 14стия час... Има ли възможност да съм бременна страхувам се много!!!!!!
baby_baby
09-29-2013, 12:40
Втора такава тема
Fucking_perfect
09-29-2013, 13:43
Да, бременна си..и то с тризнаци.
EffinSick
09-29-2013, 16:10
Не си бременна, спокойно.
Shtom si pila escapell, nqma strashno. Poprincip i da se izprazni v teb i bez prezervativ ne e s8gurno, che si bremenna. Ne stava tolkova lesno, spoko ;)
Fucking_perfect колко мило :D :D :D
Само не ми стана ясно къде е свършил приятеля ти, че "и изпиках малко..."? Да не са премахнали анатомията от средния курс? Или си толкова малка, че не си стигнала до нея? В общия случай: научете първо кое къде се слага, вкарва, от къде какво излиза, пък тогава се сещайте за секс!
Oy7ofCon7roL
09-30-2013, 22:30
е, щом си я изпикала спермата няма дерт
stefan.lupus
09-30-2013, 23:28
На някои хора требва има се забрани секса с държавен вестник.
HollyGolightly
09-30-2013, 23:54
и понеже си притеснена, пусни още 5 такива теми :?
На някои хора требва има се забрани секса с държавен вестник.
+
gerincito
10-01-2013, 06:37
Направи си тест за бременност. Така ще ти стане ясно дали си или не си бременна. Това си е сериозно нещо.