PDA

View Full Version : Това разстояние ме убива ...



Antoanina
09-30-2013, 11:49
Здравейте, момчета и момичета! Историята ми е наистина страшно дълга, но накратко ще Ви разкажа ... Аз съм от София, а имам роднини, които живеят в Панагюрище! Преди няколко месеца ходих на гости там, наистина не бях ходила от около 10тина години, но това няма значение ... Запознах се със доста хора от там, на които страшно много държа ... Но имаше 1 момче, което беше малко по-различно от останалите ... Срамежлив, разговорлив с някои хора и се усмихва на абсолютно всичко, което кажа ... Опитах се да му намекна по тактичен начин, че го харесвам, но той или не ме разбра, или просто няма същите чувства ... А сега ... Наскоро го поканих да дойде в София да прекараме 1 вечер заедно ... Мислех му най-готината и запомняща среща хаха така да се каже ... Просто ми е трудно, ако той беше по-близо наистина мисля, че ще е доста по-лесно ... Но искааах да попитам ... Ако това момче ми изглежда наистина по-различен от останалите, а в същото време не си помръдва пръста или просто няма чувства ... Трябва ли да се опитвам да се боря за него въобще ... Попринцип наистина доста трудно се отказвам от някого .. Четири месеца се опитвам да го спечеля това момче, а все не се получава ...

baby_baby
09-30-2013, 12:28
Може да няма чувства

Soul_Kitchen
09-30-2013, 12:40
Все съм си мислел,че за любовта трябва борба но не,за да я намериш а за да я запазиш :) За поканата... каза "на скоро го поканих... мислех му най-готината..." - поканила си го но не е дошъл ? Замисляла ли си се въобще какво очакваш от тази връзка дори и да започнете ? :) Искаш просто да изживееш това увлечение с риск да се превърне в любов или се надяваш на нещо по-сериозно? Ако искаш връзка трябва да намерите начин да сте заедно.Той да учи/работи в твоя град или ти в неговия... но да сте заедно. "Очи,които не се виждат се забравят." Иначе казано,разстоянието убива :( Опитай се да разбереш дали харесва друго момиче,може това да е причината за неуспеха.Може пък да не разбира от намеци :)

CriminalgirL
09-30-2013, 17:17
ако и той имаше чувства надали щеше да си трае толкова време .. нзм или пък остави малко време да мине и изчакай той да те потърси .,ако те потърси си струва да се бориш..ако не..просто се откажи :)

Жълто
09-30-2013, 17:27
Да, както казаха по-горе разстоянието наистина убива. Не си заслужава според мен да се влюбваш в човек, който не е постоянно до теб...или поне често.

Naive
09-30-2013, 17:36
Да, както казаха по-горе разстоянието наистина убива. Не си заслужава според мен да се влюбваш в човек, който не е постоянно до теб...или поне често.То пък понеже е толкова лесно да си контролираш чувствата...

marilyn
09-30-2013, 17:54
Може да няма чувства.

Поддържате ли контакт откакто си в София? Пишете ли си често, чувате ли се? Разговорите издават ли някакви негови трепети?

Ти може да го харесваш, но той теб-не.

PainMonopoly
09-30-2013, 18:08
Щом е срамежлив, не бързай да си мислиш, че няма чувства. Може да не иска да предприема нищо от срам, от страх да не го отхвърлиш, или просто му е по-удобно ти да свършиш цялата работа.

Дали ще го направиш, зависи от теб.

spopi
10-01-2013, 13:41
Ние от Панагюрище се опнати хора.Кой е този срамежливец. Може да поизчакаш и да видиш какво ще стане. :)