View Full Version : По-слаба ерекция?
Има ли логика в това, че след дълга връзка (и края ѝ) да получавам по-слаба ерекция/да не получавам? от депресия? Аз все пак ще отида на лекар, ама не мога тия дни
DragonLady
09-30-2013, 16:10
Да напълно нормално е от депресията да не ти става ( особено ако пиеш и разни антидепресанти, от тях съвсем не може да ти стане х*я ). Изпразни си главата от депресарските мисли, и чак тогава очаквай пениса ти да се напълни с кръв до горе.
Mary_Jane_69
09-30-2013, 16:36
Нда, сдухал си се, ама депресията не е шега работа, дано не си в задълбочена материя
Е може просто да ти е писнало с една и съща...давай с друга! :D
Бе любов ли бе да го опишеш...
Пробвах с друга, буквално 10 дена след като приключих дългата връзка, ама я зарязах, защото само придизвикваше дразнение в мен и реално само я използвах и ми стана гадно, защото нали съм добричък..
Не съм на анти-депресанти (още), ще гледам да се продухам ... благодаря ви за съветите/мненията
Oy7ofCon7roL
09-30-2013, 22:32
за кво ти е тая ерекция, нали нямаш приятелка в момента
за кво ти е тая ерекция, нали нямаш приятелка в момента
ми да, ама нали имам теб :))
stefan.lupus
09-30-2013, 23:30
200-300 мастика и си готов. :)
baby_baby
10-01-2013, 13:28
Нормално да е от притеснение,депресия и от много други работи
Е може просто да ти е писнало с една и съща...давай с друга! :D
Мда ;д
Нормално е бандо. Пробвайте нещо ново ..
200-300 мастика и си готов. :)
Простата истина
Oy7ofCon7roL
10-03-2013, 18:12
ми да, ама нали имам теб :))
романтик :oops:
belphegor
04-18-2017, 17:57
Еми то като си свикнал с твоята си мацка дотолкова, че само като сте в една стая и ти става пишока, няма как да е същото с ново мацоранче. Депресията впрочем ебава много неща пряко и косвено.Прякото е ясно мисля, но и приимерно може да почнеш да пушиш или пиеш повече което ебава ерекцията. Може да почнеш да ядеш повече сладко, което променя хормоналната среда и може да влоши ерекцията. Може пък да спреш да се храниш достатъчно което също действа така.