Влез

View Full Version : ЦЕЛУЛИТ .. ПОМОЩ !!!

maimunka7a
10-01-2013, 12:16
Здравейте приятели,искам да ви попитам как мога да премахна целулита ?? По какъв начин мога да се отърва от него, много е неприятно.Също така се извинявам,че повтарям тема .. :) Благодаря ви много .. (*)

lovefaithx
10-01-2013, 17:40
Бягането е едно от най-ефективните средства. Потърси също упражнения в интернет и ги практикувай редовно, но сама си прецени по колко да се натоварваш на ден, защото при всеки е различно. Аз например, когато не съм спортувала от много време, получавам ужасно болезнена мускулна треска дори и от най-малкото, което правя като упражнения. Трябва да обърнеш внимание на хранителния си режим и приемай повече плодове, зеленчуци, пълнозърнести храни, пий много вода и избягвай кафе. Може да приемаш ядки, защото те са полезни, но в малки количества. Храни се често, но по-малко и без да преяждаш. Не си позволявай да гладуваш, защото изобщо не е полезно, а и предполагам, че знаеш до къде може да доведе това. Освен водата полезно е и да си правиш фрешове от различни плодове. Хапвай си каквото сладко пожелаеш, но да не е често и също да е в малки количества. Това е общо взето, ако те интересува още нещо, не се притеснявай да ми пишеш :)

lovefaithx
10-03-2013, 05:28
http://www.fitnessblender.com/ В този сайт има много упражнения и може да си настроиш какви точно искаш (синьото поле в дясно).