Влез

View Full Version : Играе ли си с мен

venom21
10-02-2013, 15:01
запознах се с едно момиче преди 2-3 седмици по някаква случайност сме се срещали и преди та всичко започна по ФБ аз естествено веднага и предложих да отидем на кафе тя прие взех и номера на GSM и почнаха смс и т.н. обаче усещам че е някак си отдръпната предложих и 3-4 пъти след това да излезем тя се съгласяваше но всеки път когато дойде въпросния ден тя ми казва да го отложим за еди кога си казах и го направо че ако не иска да излезем няма проблем не съм дете и ще я разбера и тя ми отвърна защо пък да не ми се излиза . Незнам какво да правя да продължавам ли да я търся време ли да и дам какво трябва да направя ?

slunch
10-02-2013, 15:57
Може би просто не иска да излезе с теб, но все пак не се предавай толкова лесно. Продължи да ѝ пишеш и виж как ще се държи. Може просто да се прави на недостъпна. След време пак ѝ предложи да излезете и ако пак стане така, я остави и продължи да си живееш живота.

feikk
10-02-2013, 16:49
Причините може да са мнооого.
Пробвай още веднъж, ей така за спорта, ако те изпържи пак, направо и отсвири капелата и така...

NikafNqkaf
10-02-2013, 18:44
Когато отлага срещата, предлага ли ти друг ден и час? Ако отговора ти е да, то тогава иска да се видите

wonderful_life1
10-02-2013, 21:17
Може да й се иска обаче да се притеснява и затова да отлага.

NissaN
10-03-2013, 06:35
Не иска да е с теб. Или може би я е страх от теб.

venom21
10-07-2013, 08:25
преди 3-4 дена реших да спра да я търся защото вече ми писна ясно беше че не и се излиза и снощи ми пише пак разни СМС на сутринта реших да опитам отново :Д и познайте какво " няма никои в къщи " никакъв отговор :Д нито смс нито ФБ а какво остава за разговор по гсм незнам какво иска :Д

analgin
10-07-2013, 14:46
Твърде вероятно е да си играе с теб и да създава впечатление за супер разкрепостена и отворена , но когато се стига до реални действия да губи кураж . Покани я още един, два пъти ,ако пак ти откаже просто спри да й обръщаш внимание и не се занимавай с деца .

Sh@d0w
10-07-2013, 15:18
Може просто да е срамежлива а ти да си твърде настоятелен. Предразположия я. Естествено ако я харесваш де. Ако ти се бърза просто остави момичето на мира и си намери някоя лесна.

muhatacece
10-07-2013, 15:23
Вслушай се в моя коментар !
Може би, тя наистина не иска да излиза с теб, ИЛИ излизат причини :) То, че няма пари да излезе това е главната причина, ако на някой "не му се излиза", а ако мислиш, че не е това я намери и си поговорете :)

Tsukuda_Hiroshi
10-09-2013, 05:16
Или е супер-несериозна, което е проява на неуважение, или не те харесва, но не знае как да ти го каже и това е просто начин да отклони поканите ти. И в двата случая е по-добре да не се занимаваш.

baby_baby
11-04-2013, 22:03
Може би просто не иска да излезе с теб, но все пак не се предавай толкова лесно. Продължи да ѝ пишеш и виж как ще се държи. Може просто да се прави на недостъпна. След време пак ѝ предложи да излезете и ако пак стане така, я остави и продължи да си живееш живота.

+1

prince
11-05-2013, 08:49
Според мен е срамежлива а ти я притискаш. Според мен по-добре най-напред разбери, какви са причините да отлага толкова време по по-деликатен начин. Предразположи я и тя ще ти сподели. А не да и кажеш като пълния тъпанар "Зак'во не искаш да излезеш с мен, само ме въртиш и т.н"