View Full Version : Първи път
Здравейте! :) Малко тъп въпрос искам да ви задам, ама аз не знам какво да правя. Таааа имам приятел от 9 месеца вече и искаме да правим секс, ама като не сме го правили до сега и не знаем кво да правим :D Ииии ако някой може да помогне с нещо ще съм благодарна :)
Приятелят ти също ли е девствен?
Иначе гледайте няколко филмчета, за да имате първоначално идея какво как се прави, след това с придобиването на опит ще се напаснете един към друг. :)
Иначе се отпуснете, оставете се емоциите да ви водят, като дойде момента сами ще разберете какво трябва да правите. :D Иначе може преди това да си пуснете един филм и да го гледате гушнати, да пийнете по едно за успокоение и за да се отпуснете (не говоря да се напиете зверски и да не помните абсолютно нищо :D )
Не се спичай толкова, ако се притесняваш само става по-зле, то когато е писано да се случи - ще се случи. :) По-добре гледайте да не се уговаряте кога ще го правите, понеже е много тъпо и убива всякаква емоция, един вид като задължение става. -.-
П.С. Задължително ползвайте презерватив, за да ти е мирна главата после,особено пък ако приятелят ти няма много опит в тези неща и не си сигурна в него, че може да се контролира.
Enjoy! :)
lamer4e7o
10-03-2013, 22:35
Образовайте се малко, деца.
interista8
10-03-2013, 23:29
Самосезирайте се на С.Ц.
Двама девствени в едно легло не е добра идея.
не знаем кво да правим :D Ииии ако някой може да помогне с нещо ще съм благодарна :)
гугъл търсене - как да правя секс
baby_baby
10-25-2013, 12:57
:lol:
НЕ.
doridori
10-29-2013, 13:46
Не знаят кво се случва ама дай да се боднат, да са интересни и да има с какво да се хвалят после.