View Full Version : Как?
Имам въпрос как може да направиш така,че да чувстваш нещо ,каквото и да било? Някакви емоционални чувства да имаш?
Защото имам нужда от това,а не мога да го получа.Излизам с момичета ,имам връзки с тях ,но просто не чувствам нищо,прекарах последните месеци с 3 прекрасни момичета,да забавляваха ме ,разсмиваха ме ,но просто не усещам нищо повече и не знам защо е така.Бях толкова влюбен преди 1 година в едното момиче,давах всичко за нея,когато тя се върна в живота ми мислех,че отново ще е така,че отново ще съм щастливо влюбен,но не е така,за мен тя е просто момиче с което секса е хубав,момиче което ме обича,но аз не изпитвам същото.Ирония е като се има предвид,че тя ме остави и разби сърцето ми ,очаквах че чувствата ми ще ги има отново,но за съжаление и на двама ни не е така.А аз се постарах да изпитам каквото и да било към нея,но нищо не се получи.След това опитах отново с друго момиче и с трето ,но нищо все едно съм безчувствен..Не се харесвам такъв празен и безразличен искам да знам как да си върна чувствата?
leadyflame
10-06-2013, 20:47
Ми ти продължавай да излизаш с момичета които явно не са по вкуса ти, пък после се чуди защо така ставало. На сила нещата не се получават.
TROLLDADLOLCAKE
10-06-2013, 22:02
Спокойно и аз бях така..след,като ме заряза първата ми приятелка на връх Св.Валентин,като куче,после 6 години нямах нищо към,която и да било.Бях с тях заради айляка,нищо повече.Ще мине време и всичко ще се оправи гарантирам ти.До тогава бройки.И един съвет,ако до сега си харесвал момичета тип "Парижка кокона" започни да търсиш пълната противоположност на този тип. (за пример)
Tsukuda_Hiroshi
10-07-2013, 05:31
Постъпи като мъж! Спри да нараняваш другите в търсене на себе си. Изчакай едно известно време. По възможност по-дълго, без да имаш връзка. Независимо дали някоя ти се натиска, просто й кажи, че не си готов, че си приключил една доста силна връзка и не искаш да започваш подобна за момента. Предполагам, че това хем би те издигнало в очите на момичето като "свестен", хем няма да я нарани.
С течение на времето спомените за предишната ти връзка ще се уталожат (няма да изчезнат!!), ще приемеш нещата такива, каквито са, няма да те боли от което и ще си дадеш ясната сметка кой си, какво искаш от живота си, от връзките си и от себе си. И тогава, когато най-малко очакваш, чувствата ти ще се появят отново.
В момента една много малка част от съзнанието ти си казва, че не бива да изпитваш нищо, за да не те наранят отново. Дори и да не го осъзнаваш - така е. Гледай на това като на защитна реакция. + това чувствата не са МР4-ка, че да им цъкнеш копчето и да се включат. Изчакай!
С времето ще срещнеш някоя, която няма да ти е безразлична като другите.
Аз не ги наранявам умишлено.Искам да чувствам и се старая да го направя,не се държа зле с жените в никакъв случай,искам просто да почувствам нещо към някоя каквото и да е.Тя ме нарани ,но беше отдавна това преживях го,не съм някакъв тийн дето като ме оставят и край живота ми свършва и не мога да живея без нея,въпроса е в това че просто ми липсва нещо ,не знам какво имам чувството ,че жените са станали твърде драматизиращи и несериозни ,все едно всичко което правят е да търсят вниманието на мъжете ,но колкото повече го правят ,толкова повече ме отблъскват.
Трябва да немериш правилната и ще ти пука за нея.
hey.mistery
10-07-2013, 12:52
Никой не може да ти каже как. Според мен трябва да си дадеш малка почивка. Не може да излизаш с момичета, към които не чувстваш нищо и само да ги разиграваш. Потърпи малко, постой сам, все някога ще срещенш момичето, което ще пробуди чувствата в теб. Всичко е въпрос на време. :)
Чувствата не се появяват когато им заповядаш. Предполагам си млад щом пишеш в тоя форум така че просто излизай с хора забавлявай се и не се насилвай да изпиташ нещо към някоя. Когато това се случи тогава.
Ако можехме да казваме на сърцето ни какво към кого да чувства щеше да е толкова лесен живота...
baby_baby
10-28-2013, 19:46
Ще се влюбиш в някоя когато най-малко очакваш :)