Влез

View Full Version : Зарязан заради подъл сладкодумец.

HeaDStr0nG_BG
10-08-2013, 01:00
Здравейте.
Имам проблем...естествено...пиша във форум..
С приятелката ми бяхме заедно 1 година и 3 месеца, аз сам на 21 тя на 19.Докато беше 12 клас,всичко беше приказка.Разхождахме се хванати ръка за ръка(преди това и двамата смятахме,че е лигаво) и всеки ден,постоянно стига да имаме възможност се виждахме.Паснахме си още от началото,сходни характери,сходни интереси,една и съща музика..всичко беше супер...до преди 2 месеца.Преди 2 месеца тя отиде да учи в Търново във военния университет.Тя е единствено момиче в цялата рота,общо от всички роти на 1ви курс са 10-12 момичета.Тя е хубава и естествено всички на нея.Аз й имах доверие,тя се справяше с тях,постепенно спрях да я ревнувам,въпреки че се виждахме 1 път в месеца за 2 дни.Звънеше ми когато имаше време.Там е строго,нямат много свободно време.С това се примирих.Тя е такава ,че се разбира повече с момчета,пък и там няма много момичета,вярвах й че ги държи във ФРЕНД ЗОНАТА..но постепенно започна да забравя да ми праща смс-и,да ми звъни..когато аз й звънна казва " да мога да говоря" , като я питам защо не ми звънна " щях да ти звънна по-късно" . Разбирам,че трябва да има приятели там и че не може постоянно да е с телефона.Преди 2 седмици ходихме с майка й в Търново за нейната клетва.В същия ден се прибрахме (спя в тях или тя в нас).На вечерта като си легнахме тя ми каза,че иска да се разделим.За причина даваше това,че й е писнало да ходим за ръце или това ,че й е писнало да й казвам,че я обичам.Последва дълъг разговор със сълзи от двете страни,легнахме да спим "утрото е по-мъдро от вечерта",обаче тя получава СМС от пич на който му ходихме на свиждане във ВМА"Сигурно ти е тежко сега,искаш да си събереш мислите,но аз съм си аз и ще одържа на обещанието си :{ :P.",който учи там(за който бях питал"само приятел,един от малкото с които мога да говоря"ми каза тя тогава).Скъсахме миналата седмица и аз в следващите 2 дни не успях да ям нищо,без апетит...Изпратих си я на Търново,като се надявах да изгладим нещата,обаче тя се отдалечи още толкова.Сега в този петък си влизам във фейсбук от телефона(тя ми използваше телефона за фейсбук),не се беше логаутнала и аз си влизам във съобщенията и гледам този същия...пишат си колко си липсват (той се отказа и напусна ВУ Търново,но живее близо),как нямат търпение да се видят..а аз имам надежда да се саберем...тя ми забрани да говоря за чуствата си към нея тази седмица...и все пак му казваше че й липсва...че няма търпение да го види...разбит съм,от високо се пада най-тежко...имах й 100% доверие...знаех си,че имаме проблеми ,но не съм предполагал,че са толкова сериозни,че да я тласнат при някой друг...Дори като я попитах тя отрече да има нещо между тях,аз не издържах и й казах,че съм видял.Тя ми се разсърди и ме игнорира хептем...тоя гаден долен подмазвач...беше винаги в нейната компания,докато тя слагаше стени между много други ,които показваха намеренията си,той се приплъзваше бавно,докато тя не го допусна прекалено близо до себе си.Той е сладкодумник,обича да говори,сваля звезди,висок предполагам красавец..но се чуствам предаден и ме боли...

Auriss
10-08-2013, 02:53
Не си заслужава, брат. Хубаво на него хвърляш вината, ама и тя не е агънце в случая. Просто не си заслужава. Горе главата, а мацката я отписвай директно. Трий там каквито контакти имаш с нея и не се излагай.

//ама какъв офицер ще излезе от нея просто - да няма доблестта поне да ти каже защо къса с теб, а да съчинява някакви проститии. Шантави хора ...

LadyDi
10-08-2013, 07:04
Случило се - не си единственият, който го зарязват в университет. Безсмислено е да се тормозиш и надяваш, по-добре затваряй страницата и гледай напред.

Баща Ти
10-08-2013, 08:11
Държиш се като путка?!? Тя е свободна за 2 дена в месеца, а ти я караш да ходите за ръце?! Е много ясно, че ще скъсате, на нея и е скучно с теб.

Luci
10-08-2013, 09:54
Тези причини дето ти ги е изредила са абсолютни глупости според мене, просто си търси повод... Другото, което е, тя е по-виновна от онзи, че се е поддала на "натиска" му... Типично поведение на момиче в подобна ситуация, когато вече не си й нужен един вид. А и ти си направил глупостта според мен да й гледаш чатовете, нищо друго освен болка не си намерил там. Както казаха по-горе... бий един игнор и продължавай напред :))

elito2250
10-08-2013, 15:36
Не търси вина в момчето,а в своето момиче...Щом е пожелала друг значи няма смисъл да се бориш за нея или да очакваш нещо.Просо я забрави и това е !

TheBeliever
10-08-2013, 15:48
Срещнала е някой, който да и дава това, от което има нужда в момента. Няма смисъл да се тръшкаш. Такъв е живота.

HeaDStr0nG_BG
10-08-2013, 21:04
Стараех се да не й е скучно с мен,особено в тези 2 дни...бях уговорил с приятелите й (нейни приятели които аз бегло познавам) да излезем на боулинг и на диско.

Azoria
10-09-2013, 13:28
Надявам се си си взел поука,че 100 процентовото доверие не може да ти донесе нищо повече от фалшива сигурност и много разочарования. Не казвам,че трябва да си параноичен маниак, но винаги имай едно наум занапред.

Колкото до приятелката ти... направила е своя избор, има равен шанс да бъде щастлива занапред или да съжалява. Което и да е приеми,че това е края на връзката ви и я остави да се развива.

Kristianc95
10-09-2013, 15:34
Не си заслужава да си тъжен ... тя е боклук. Продължи напред :)

muhatacece
10-09-2013, 15:57
Пич, не е виновен той. Той си е боклук, който си предлага офертита, а тя приема :). Виновна е тя. Разкарай я.

TheBeliever
10-09-2013, 16:03
Защо винаги човекът, решил да сложи край на една връзка, бива сложен в графа "боклук"?

Заминала е, срещнала е нов човек, допаднали са си, иска да е с него, разделя се с автора. Кое е ненормалното в случая и кое я прави "боклук"?

paradosou
10-09-2013, 17:39
Чак пък боклук... Аурис е прав - просто не е имала доблестта да направи скъсването нормално и без увъртания (което само по себе си не е малка грешка).
Не я търси повече, само ще си навредиш.

Kristianc95
10-09-2013, 18:38
Защо винаги човекът, решил да сложи край на една връзка, бива сложен в графа "боклук"?
Да скъса с него па после ако иска да се зарибява и с 10тима. Не може тоя пичага да тъжи и да му е гадно, че не е до него, а тя да си прави кефа.

sneering
10-09-2013, 19:17
Няма ли сте такава силна взаймовръзка,в това е естеството на проблема Ако я е имало и е била достатъчно силна,каквото да и говори,ще си мисли за теб.

Иначе ме взриви заглавието :lol: Представям си го,един подъл и лош с една лисича физиономия,който и разправя най-интересните мечти форевър енд евър,говорещ предимно от тъмен ъгъл хахахахах

TheBeliever
10-09-2013, 19:25
Да скъса с него па после ако иска да се зарибява и с 10тима. Не може тоя пичага да тъжи и да му е гадно, че не е до него, а тя да си прави кефа.

Само аз ли не прочетох някъде авторът да е писал, че въпросната мадама е била с 10-ма, докато все още са били заедно?

Нали знаете, че нещата не са толкова прости, колкото ни се иска? Чувствата нито се вклюват, нито се изключват. Трябва време, за да осъзнаеш дали искаш да бъдеш с някого, а понякога трябва още повече време, за да признаеш пред себе си, че вече не искаш да бъдеш с този някого.

Не защитавам никого в тази ситуация, още повече, че не знаем нейната страна от историята. Но не виждам някаква реална причина момичето да бъде заклеймено като "боклук" само защото чувствата й са сменили обекта си.

А да не говорим колко грешно могат да бъдат интерпретирани съобщения и чатове, особено когато си силно афектиран.

Neillongee
10-09-2013, 19:38
Значи, виж сега. Ако тя имаше интерес към теб и най-малкото те е харесвала нямаше да постъпи така. Щеше да държи на теб. Но тя явно или е много несериозна откъм взаимоотношения, или е от онези дрисли, които разбират само от физически връзки... Сещаш се за какво иде реч. Моят съвет е: зарежи я и изобщо не й се моли. Щом така е решила, ок. Няма да й падаш на нивото, бе. Толкова такива лигави момиченца познавам, че брой нямат!

stefan.lupus
10-09-2013, 22:11
Тука може да ме нападнат, ама ето ти един съвет. Хващаш се отиваш до Търново , взимаш една бутилка алкохол, събираш се с тех 2мата, наливаш им да пият и ти с тях, да видим дали ще имат очи да те гледат. След това натупваш пича пред нея ( не защото той е виновен, а за да и е гадно на нея) ставаш и си хващаш пътя за обратно.

leadyflame
10-09-2013, 22:18
Сладкодумец или не, жените винаги ще гледат там, където ще се чувстват удобно.

LadyDi
10-10-2013, 06:01
Тука може да ме нападнат, ама ето ти един съвет. Хващаш се отиваш до Търново , взимаш една бутилка алкохол, събираш се с тех 2мата, наливаш им да пият и ти с тях, да видим дали ще имат очи да те гледат. След това натупваш пича пред нея ( не защото той е виновен, а за да и е гадно на нея) ставаш и си хващаш пътя за обратно.

Великолепен съвет, indeed.

Anonys
10-10-2013, 07:12

Тъкмо това си мислих. :) Пробвай го и настоявай да седнете на маса, пък после нека му е гузна съвестта и на него и на нея.

Баща Ти
10-10-2013, 20:26
Стараех се да не й е скучно с мен,особено в тези 2 дни...бях уговорил с приятелите й (нейни приятели които аз бегло познавам) да излезем на боулинг и на диско.

Вместо тя да се конти за теб и да се старае на теб да не ти е скучно..

HeaDStr0nG_BG
10-10-2013, 21:27
Благодаря на всички за съветите и подкрепата.
От 2 седмици имам здравословни проблеми...стомаха ми се е свил и не мога да ям..не само,че нямам апетит,ами и ми се повдига като започна да ям насила.Отслабнал съм с 5-6 килогарама за 2 седмици...имам нужда от почивка,но ако си седя вкъщи само се ядосвам...и то на себе си.Казва ,че ме обича,но се държи така сякаш не й пука за мен.Казва ,че няма друг,но пише на някой си,че й липсва.
Аз започнах да пуша...(винаги съм мразел цигарите и цигарения дим...).Цигарата наистина ме успокоява за момента.Излизам с приятели,но...изключвам.Пит т ме нещо,аз не знам за какво говорят.Излизах с приятели на дискотека(посъветваха ме да се напия и да забравя).Напих се , но не забравих...
Иска ми се да го намеря този сладкодумец и да го смачкам от бой, но знам,че това нито ще я върне при мен,нито е решение.Да,ще се почуствам по-добре,доста по-добре.Ще си изкарам целият гняв върху него,но какво да правя като се появи друг сладкодумец... и него ли да пребия? Не става,не мога да спра да мисля за нея,не мога да й пиша или да й се обадя,защото ме е игнорирала напълно...тя ми е сърдита,защото звънях на сладкодумеца(той разбира се...не вдигна) и аз му пратих някои меко казано грозни СМСи ...единственият начин да се съвзема след цялата тази ситуация е като ми каже истината.Директно в очите.Да ми каже,че няма шанс да се сдобрим,че не изпитва нищо към мен и че не желае да ме вижда(което се подразбира от игнора...).Поне да нямам напразни надежди.Знам,че съм идиот,че все още ме боли и обвинявам себе си...но това което винаги съм искал за нея е да бъде щастлива...дори и да не е с мен.Общо взето много гадна ситуация и аз се чуствам като в сапунен сериал...

Anonys
10-11-2013, 06:13
Фитнес. Спри цигарите. Доказано е, помага!

baby_baby
11-03-2013, 20:38
Е*ати причините дето си е измислила просто е търсиля повод не се занимавай с нея