Влез

View Full Version : Имам чувства към най-добрия си приятел...

destani101
10-08-2013, 11:41
От скоро започнах да изпитвам особени чувства към най-добрия си приятел Но за да ви стане по ясно къде е проблема ще ви обясня ситуацията.
Той е много интелигентно, възпитано, с голямо чувство за хумор момче. Имаме много общи теми, по които можем (и го правим) да разговаряме с часове. На кратко, мечтаното от мен момче. Въпреки че се познаваме само от 3-4 месеца сме неразделни и споделяме един с друг.
Тук идва и проблемът. Аз съм на 16 години, а той само на 12!! Да, да, да.. сигурно се питате как е възможно това. Но ако ни срещнете някъде веднага бихте казали, че сме съученици (9-10 клас).
И мисля, че съм се влюбила в него или го чувствам като по-малък брат. Ако е първият вариант.. имате ли някакви идеи какво да правя? или просто изкажете мнението си. Как бихте реагирали, ако видите 16 и 12 год. да са гаджета? Моята реакция би била: WTF? Как е възможно? :D

П.С.: По мой наблюдения повечето връзки не свършват с приятелство, а точно обратното - омраза и размяна на неприятни думи. А аз не искам да губя това прекрасно приятелство заради някаква си прищявка са сърцето.
Благодаря, предварително! :)

wasch0
10-08-2013, 18:27
Понякога се получава, така че бъркаш приятелската обич с любовта. Да, доверието,споделянето, дългите разговори не липсват, но липсва нещо друго, без което също не може - привличането. Според мен ситуацията при теб е такава. Може би мнението ми не е достатъчно обективно, защото не мога да си представя себе си привлечена от дванадесетгодишен. Но лично за мен, връзка без привличане няма бъдеще.

heartlesandfreaky
10-08-2013, 18:36
Не мисля, че говориш за любов, а по-скоро наистина е приятелска обич и привързаност. Иначе, ако действително е любов - на всички ни се е случвало. Или на повечето от нас. :D

Djenka
10-08-2013, 20:00
И според мен това е приятелска любов. И аз съм на 16 и не мога да си представя да изпитвам нещо повече към момче на 12. 8-)

heartshapedbox
10-08-2013, 20:33
Привлича ли те сексуално?
Не мога да си представя нещо такова, 4 години не са толкова голяма разлика, но не и на тази възраст.

baby_baby
11-03-2013, 11:55
Не мисля, че говориш за любов, а по-скоро наистина е приятелска обич и привързаност. Иначе, ако действително е любов - на всички ни се е случвало. Или на повечето от нас. :D

Това

Баща Ти
11-03-2013, 13:37
Няма нищо лошо да направи по-рано сефтето. Помогни му. :)