Влез

View Full Version : Любов ,която ми отнема желанието за живот

Dimimaro
10-10-2013, 07:41
Добър ден . Казвам се Неделчо ,и съм от град Шумен . Искам да ви разкажа за последната си любов ,която ми отнема желанието за живот . Случи се преди една година и два месеца . Запознах се с едно момиче ,което е от Велико Търново . Приказки ,разговори ,и започнах да се привързвам към нея . Цели нощи си говорехме и се гледахме по уеб камерата . Тя реши аз да съм и първия . Речено сторено . Срещнахме се . Говорихме си . Направихме го . Когато си тръгвах тя ме прегърна и ми каза "не си отивай " . Веднага си казах "тя ще е специална " . Нямаше как да остана обаче . Тръгнах си . Вечерта си писахме . Една седмица по-късно и предложих да се обържем . Бях на седмото небе ,кодгато тя прие . След това почнахме дълбоките теми ,тайни . Месец по късно отидох в нейния град на рожден ден при приятелката й . Видяхме се всичко беше страхотно . Преспах у тях ,върнах се . След това ...нещата коренно се промени . Започна да не ми вярва ...да се караме за глупости . Отидох при нея за коледа ,и нова година . Бях една седмица в тях ,запознах се с родителите ,и роднините й . Страшно готини хора . След това ...около три месеца по - късно стана ад ...карахме се постоянно ....точно на връх балната ми нощ тя ми съобщи ,че родителите й искали да скъсаме ,защото не сме си подхождали по цвят . Мислеха ме за циганин ...аз действително съм тъмен ,но не съм циганин . Аз я мэлех да не къса с мен ,и с 300 зора я убедих да остане при мен . После ,след два месеца ми сервира ,че чувствата й намалели ,аз я умолявах да остане при мен ,и й говорех че ще се реванширам . На края тя ми каза ,че окончателно къса с мен заради разстояноето ,и че искала някой постоянно до нея . Депресирах се адски много ...исках просто да посегна на живота си ...само като си я представя в чужди ръце ,и не знам какво ми става . До сега съм имал 6 приятелки ,и всички те от разстояние ...сега вече не знам какво да правя ...сам ли ще остана ? За цял живот ? Защо толкова не може да се намери момиче ,което просто да държи на мен ,да ме приеме такъв какъвто съм ? Верно . Тъмен съм ,но не съм искал да се раждам тъмен ....не знам какво да правя ...искам да забравя всичко ,което чувствам към нея ...искам просто момиче ,което да държи на мен ,да ме приеме такъв какъвто съм ....тази любов направо ме трови отвътре ....

marilyn
10-10-2013, 08:08
Тя на колко е? Ти си 18-19 явно, щом си завършил скоро. Вие преди да правите секс виждали ли сте се? Близки ли сте си? Защото все пак едно е да си пишете по цели нощи, друго е цели нощи да прекарвате заедно и да се опознавате, да имате контакт очи в очи.
не мисля, че причината "тъмна ти е кожата" е истинската, а някакво нелепо оправдание. имам един приятел, който е доста мургав, но си е българин, близки сме си, много е печен. И никое негово гадже не му е казвала "ти си мн черен за мен". Не мисля, че това има значение. По-скоро си търси оправдание. Не знам дали имате възможност скоро да сте в един град и да бъдете често заедно. Ако не, наистина връзката ви няма бъдеще. Тя ти е казала, че иска приятеля ѝ постоянно да е до нея, а не да се виждате рядко. И е права. На теб не ти ли се иска?
Не мисли, че това ще ти е последната любов, не го приемай като нещо съсипващо. Млад си, колко още момичета ще срещаш. Ако се преместите в един град и се виждате често може да се окаже, че изобщо не си пасвате. Комуникацията по интернет е много лъжовна. От опит го казвам, не винаги с някой, с който в чата супер много се разбирате, може да ти е гадже ако сте заедно всеки ден.

Гледай да се разсейваш, да общуваш с нови хора, да излизаш с приятели, да наблегнеш на ученето/работата и да не мислиш толкова за нея. Звучи банално да ти го казвам, но ще мине, преживява се.

Успех.

Dimimaro
10-10-2013, 08:39
Не не сме близки . Не сме се виждали преди да правим секс . Аз на 25 ти декември ставам на 19 ,а тя на 26 март на 180

Dimimaro
10-10-2013, 08:41
18 тоест на 18 извинявам се . Как да излизам с приятели ,след като съм напълно сам ? Нямам си абсолютно никой

marilyn
10-10-2013, 08:41
Предполагам, че на 18 става, не на 180. :D

Струва ми се, че си имал прекалено големи очаквания. Не сте близки, видели сте се и сте правили секс, пишели сте си по скайп и сте се чували. Това не е връзка. Очаквал си твърде много. Голям си, трябва да ги усещаш вече тия работи.

marilyn
10-10-2013, 08:43
18 тоест на 18 извинявам се . Как да излизам с приатели ,след като съм напълно сам ? Нямам си абсолютно никой

Нямаш ли приятели? Защо да си абсолютно сам?

Dimimaro
10-10-2013, 09:58
Даа казах че тя ще става на 18 ....как да ги усещам я ...до сега съм имал само виртуални връзки

Dimimaro
10-10-2013, 10:08
Нямаш ли приятели? Защо да си абсолютно сам?

Не съм живял в Шумен от години . Всичките ми приятели са далеч .

npp
10-10-2013, 10:56
140 километра са си разстояние, а тя е искала да бъдете заедно, плюс това вие сте още тинейджъри, а тинейджърите са малко или много неутвърдени в сериозните отношения, което в случаят се вижда и от това как нито един от двама ви не е останал с другият, но сте били разделени, наистина е жалко когато любовта между мъж и жена не може да се осъществи дори и когато те все още са (така да се каже) деца, но и ти разбери че детският акъл си е детски акъл, и несериозният несериозен, това може да се дължи и на неправилно възпитание у подрастващите, тъй като много деца са склонни да имат съзнание на (така да се каже) принцове и принцеси, което само по себе си не би било лошо ако не е причина за усложнения, но именно липсата на отговорност към другите беше една от причините за разочарованията, така че ако търсиш сериозна връзка, тогава може да ти се наложи да потърсиш момиче, което е достатъчно сериозно и отговорно, но това означава ти също да си достатъчно сериозен и отговорен, а интернет засега е най-доброто средство за намиране в това отношение - има множество сайтове за сериозни запознанства, в противен случай трябва да приемеш това че някои могат да се окажат несериозни, а първата любов винаги е най-критична, защото се случва за първи път в живота на човека, пък и не се знае дали тя няма да размисли, ако имаш възможност продължавай да общуваш с нея или я изненадай с някакъв хубав подарък така че да и покажеш че наистина я обичаш - ненапразно дори и в миналото някои мъже са били настоятелни чрез серенади и други подобни номера, но помни, не си заслужава да се самонараняваш а още повече самоубиваш заради любовно разочарование - света е пълен с милиони жени

marilyn
10-10-2013, 11:00
Не съм живял в Шумен от години . Всичките ми приятели са далеч .

Все имаш някакви познати, обкръжение. Колеги. Не знам учиш ли, работиш ли... но все има някакви хора около теб. Занимавай се с нещо, спортувай. Отдай се на университет/работа или и двете.

marilyn
10-10-2013, 11:03
Даа казах че тя ще става на 18 ....как да ги усещам я ...до сега съм имал само виртуални връзки
Почвам да си мисля, че си ебати трола. Спри да имаш само виртуални "връзки".

Dimimaro
10-10-2013, 11:06
Той е пълен ама ...мене никоя не ме ще

Dimimaro
10-10-2013, 11:07
Почвам да си мисля, че си ебати трола. Спри да имаш само виртуални "връзки".

Само такива ми се връзват ...какво да направя

marilyn
10-10-2013, 11:38
Промени се.

npp
10-10-2013, 12:14
Той е пълен ама ...мене никоя не ме ще

няма начин да не те харесат поне хиляди, просто си още млад и нямаш достатъчно житейски опит за да разбереш че света е пълен с хиляди жени, които чакат да се запознаят с мъж като теб, плюс това в тази държава има много жени, които си падат по мъже с тъмен цвят на кожата, затова и ходят на екскурзии в ориента, така щото ако разберат че има такъв мъж от шумен, тогава биха се поинтересували дали не ще бъде възможно да се запознаят с него, например ти колко жени на твоята възраст си познавал досега, които не са ти роднини?, със сигурност не си се познавал с хиляди такива, а в тази държава има стотици хиляди такива, понеже всяка година се раждат хиляди, просто е въпрос на търсене, например ако се регистрираш в сайт за запознанства, тогава ще видиш как веднага ще се явят десетки заинтересовани от теб момичета, даже чак от другият край на света

Rocknroll
10-10-2013, 12:59
Предполагам, че на 18 става, не на 180. :D

Струва ми се, че си имал прекалено големи очаквания. Не сте близки, видели сте се и сте правили секс, пишели сте си по скайп и сте се чували. Това не е връзка. Очаквал си твърде много. Голям си, трябва да ги усещаш вече тия работи.

+1
Съгласна съм.Трябва да ги усещаш тези неща.Ти каза,че всичките ти връзки са били от разстояние и си свикнал и т.н,но не всички могат да бъдат така.Явно момичето наистина иска да има някой който да е близо до нея и когато и потрябва и има нужда от него,да може да намери опора.Но може и това да не е причината,не знам.Опитай се да я преодолееш.

Dimimaro
10-10-2013, 14:06
Ами ще последвам примера ви . Ще се регистрирам в сайт за запознанства ...

Glamour92
10-10-2013, 14:31
Нищо не си разбрал от съветите им . :)
По-добре излез на въздух ,сред реални хора.

Chacho
10-10-2013, 14:34
Неделчев гдбоп :D :D :D

baby_baby
10-29-2013, 21:55
140 километра са си разстояние, а тя е искала да бъдете заедно, плюс това вие сте още тинейджъри, а тинейджърите са малко или много неутвърдени в сериозните отношения, което в случаят се вижда и от това как нито един от двама ви не е останал с другият, но сте били разделени, наистина е жалко когато любовта между мъж и жена не може да се осъществи дори и когато те все още са (така да се каже) деца, но и ти разбери че детският акъл си е детски акъл, и несериозният несериозен, това може да се дължи и на неправилно възпитание у подрастващите, тъй като много деца са склонни да имат съзнание на (така да се каже) принцове и принцеси, което само по себе си не би било лошо ако не е причина за усложнения, но именно липсата на отговорност към другите беше една от причините за разочарованията, така че ако търсиш сериозна връзка, тогава може да ти се наложи да потърсиш момиче, което е достатъчно сериозно и отговорно, но това означава ти също да си достатъчно сериозен и отговорен, а интернет засега е най-доброто средство за намиране в това отношение - има множество сайтове за сериозни запознанства, в противен случай трябва да приемеш това че някои могат да се окажат несериозни, а първата любов винаги е най-критична, защото се случва за първи път в живота на човека, пък и не се знае дали тя няма да размисли, ако имаш възможност продължавай да общуваш с нея или я изненадай с някакъв хубав подарък така че да и покажеш че наистина я обичаш - ненапразно дори и в миналото някои мъже са били настоятелни чрез серенади и други подобни номера, но помни, не си заслужава да се самонараняваш а още повече самоубиваш заради любовно разочарование - света е пълен с милиони жени

+1

NomNomNom
10-29-2013, 22:08
Ами ще последвам примера ви . Ще се регистрирам в сайт за запознанства ...
okcupid.
Всичко останало е помия като чалготека в студентски.