PDA

View Full Version : Харесвам едно момиче

fras123
10-10-2013, 12:20
Здравейте!

Питам ви за първи път т.е. ако може да ми дадете съвет как да постъпя.Харесвам едно момиче от другия клас.Тъй като сме в гимназия и сме нови класове(8 клас съм,14 годишен),аз не я познавам,но много ми се иска.Всеки ден я виждам по коридорите,усмихвам й се,някой път ми отвръща.Понякога по стълбите,когато става навалица и аз гледам настрани и с страничен поглед виждам,че тя ме гледа.Живеем горе-долу в една област,в смисъл по един и същи път се прибираме,така че я виждам почти всеки ден на прибиране.Мисля си,че и тя ме харесва,но не съм сигурен.Тъй като и аз съм го правил преди това // когато моята crush минава покрай мен,някой път се обръщам с гръб,ама един вид замръзвам от срам (това беше преди 2-3 години ) // и тя го е правила,но не съм сигурен дали е същото.Мисля да отида при нея,когато се прибираме и да й кажа следните думи - ,,Може ли да се запознаем '' .Може ли да ми дадете някакъв съвет,един вид какво да й кажа,за да се запознаем,как да й го кажа.Тъй като съм я виждал да се смее,мисля да й кажа,че има много хубава усмивка,което е истина де.Мисля да й я попитам дали живее наблизо,макар че знам ( може да си помисли,че я следя ) и като каже,че е наблизо,мисля да й предложа да ходим заедно на училище.Ако може да ми даде съвет до вечерта.Много ще съм ви благодарен!

Rocknroll
10-10-2013, 12:53
Хм.Най-обикновен тинейджърски често задаван въпрос.
Ами какво да ти кажа .. отиваш при нея,казваш й,че ще ти бъде приятно да се запознаете,питаш я за фейсбук,ако и ти имаш де и т.н.
Ако искаш и кажи,че има хубава усмивка,ама не веднага,че може да я стреснеш .. има и такъв тип характери,а ти не я познаваш,все още,така че,недей да рискуваш. :)

fras123
10-10-2013, 13:03
Еми имам й Facebook-а ,но малко ме е срам :D Иначе благодаря за съвета ти,утре ще пробвам,но можеш ли да ми предложиш нещо,което да й кажа,за да се запознаем т.е. смяташ ли ,,Може ли да се запознаем'' за подходящо?

Rocknroll
10-10-2013, 13:12
Смятам го за подходящо,да.Просто това я питаш.И след това започваш някакви съвсем обикновени теми,нищо специално,като за начало и после и пиши във Фейсбук.Не знам защо до сега не си го направил,какво срамно има,от едно училище сте.

fras123
10-10-2013, 13:31
FULL RESPECT към тебе!Отговори ми веднага,благодаря!Ще пробвам утре,ще пренебрегна страха,ще пренебрегна срама,ще пренебрегна всичко и ще отида при нея и ще я питам.Само последно нещо да те питам - смяташ ли,че тя като не ми харесала профилната снимката в Facebook ( аз съм й харесал нейната,защото тя си качи нова след като я добавих в приятели,а аз не съм си качвал нова от има-няма месец ) за фактор?Ами как да й викна т.е. ,,момиче" ли да й викна,за да изчака,за да се запознаем?

fras123
10-10-2013, 18:12
Видях я online във Facebook.Да й пиша ли и какво?

Rocknroll
10-11-2013, 11:32
Смятам,че няма нужда да и казваш ''ей,момиче'' и т.н,просто отиваш и я питаш да се запознаете.И да,би трябвало да си и писал.Съжалявам,не успях да ти отговоря вчера.И моля. :)

baby_baby
10-11-2013, 12:20
Хм.Най-обикновен тинейджърски често задаван въпрос.
Ами какво да ти кажа .. отиваш при нея,казваш й,че ще ти бъде приятно да се запознаете,питаш я за фейсбук,ако и ти имаш де и т.н.
Ако искаш и кажи,че има хубава усмивка,ама не веднага,че може да я стреснеш .. има и такъв тип характери,а ти не я познаваш,все още,така че,недей да рискуваш. :)

+1