Влез

View Full Version : Приятел и още нещо..

forever_alone5550764
10-11-2013, 12:28
Здравейте. Първо да се представя- аз съм момиче на 14 години, в 8 клас- ново училище. Имам няколко проблема, на които ще съм много благодарна да ми помогнете.
Искам да споделя мъките си, отчаяна съм, никое момче не ме харесва, искам да си имам гадже, но уви. Та, кой ще ме хареса? Донякъде съм свикнала, че ще съм форевър алоун, но след няколко години ще е гадно, като повечето съученици са си хванали гаджета и говорят за тях, ще е супер гадно, сигурно постоянно ще се чувствам неловко и най- вероятно ще плача. Ще кажете, че за всеки влак си има пътник, ама не, при мен не е така! Как само си мечтая да имам гадже... да, само на 14 съм, но... не мисля ,че някога ще се случи. Не знам какво вече да направя, грижа се за външния ми вид, не мисля, че съм и толкова гадна по характер или не знам. С външния си вид ли ги отблъсквам?!
Има и нещо друго- тази година съм в нов клас. Сближих се само с едно момиче. Просто не знам другите как да ги заговоря, какво да направя, да кажа. Не искам да ме помислят за тъпа или задръстена. Не искам да се изложа. Моля ви помогнете ми, какво да им кажа? С какво да ги заговоря? Цяло междучасие си седя на чина, да не говоря и като по физическо избират отбори ние с моята приятелка винаги оставаме последни, защото и тя много не контактува с другите, щото какво да им каже? Супер е неловко, дори взех, че се и разплаках... страшно ми е тъжно.
Някакви съвети? Моля помагайте :)

anonymous895156
10-11-2013, 12:35
а какво очакваш да се случи

evtimow :3
10-11-2013, 12:55
не бъди затворена към хората.

forever_alone5550764
10-11-2013, 13:14
не бъди затворена към хората.
Ами опитвам се, но с какво да ги заговоря?

chtlsy
10-11-2013, 13:55
иди при някое момче и му кажи, че ще му пуснеш.

пп: готин никнейм!

xoxi
10-11-2013, 13:58
Предполагам, че си тръгнала с нагласата, че в гимназията е като по филмите.
Нищо подобно!
Отпусни се, едвам сте започнали, рано е да се отчайваш. Със съучениците ще намериш общи теми, все пак ще прекарвате по няколко часа всекидневно заедно, 100% ще има за какво да си говорите.
Първите впечатления в нов клас и ново училище са почти винаги грешни. Не се преструвай на някоя, която не си. Рано или късно всеки се показва такъв, какъвто е. Няма нужда да се натягаш да се вписваш в някакви групи и норми. Почти гарантирано е, че с времето ще намериш още приятели в този клас или поне хора, с които ще можеш да си говориш.

sneering
10-11-2013, 14:50
В какъв як филм си на 14 в ново училище... Мале всичките купони в гимназията тепърва ти предстоят,целия шумен пубертет,дето ще се чувстваш по 20 различни начина едновременно... смях,тъга,гняв и всичко останало дето дават тия яки години :D

Иначе по темата... Ако се втренчиш в това да търсиш приятели или да се опитваш да се харесаш на някого,няма да се получи.Нещата се случват по естествен начин и освен ако не си в някое долнопробно даскало с хулигани като в затвор,все ще попаднеш на себеподобни които ще се чувстват като теб,ще искат същото и ще им трябва някого.
Просто се успокои и остави фактора време да свърши задачата си.