PDA

View Full Version : Чувствам се пренебрегната



tomita
10-12-2013, 10:57
Здравейте.С моят човек сме заедно от години,много го обичам,знам че и той мен.Проблемът е,че някак не ми обръща достатъчно внимание.Или поне аз така смятам.Известно време той беше в чужбина и като се върна не можеше да се откъсне от мен,а сега като си е тук вече няколко седмици ,ето какво се получава:Сутринта се чуваме,каза че има малко работа,но като я свърши ще излезем на разходка.После ми звъни и ми казва,че ще се вижда с приятели на кафе,а с мен довечера.Чувствам се пренебрегната.Времето е толкова хубаво,а той предпочете да излезе с приятелите си. :(
Кажете ми как да процедирам?Искам да ми обръща повече внимание.Говорили сме за това,но не помогна.Питах го дали не съм му омръзнала,но той отрече,каза,че говоря пълни глупости.Искам да си върна вниманието му,но наистина не знам как.
Идеи?

Amore-Mio*
10-12-2013, 12:54
Години? Колко?

Инак, нормално е.
Заедно сте от доста време и се предполага, че си имате изградено доверие и разбиране помежду си. Правили сте, общо взето, много неща и сега, по някакъв начин се получава така, че става монотонно.

Разнообразете връзката си.
И все пак, остави го да си излиза с приятелите си, както и ти направи същото. Това, че сте заедно от толкова време, не означава, че трябва да спрете социалните си контакти.

baby_baby
10-12-2013, 13:38
Като излиза с приятелите си излизай и ти с твойте не виждам къде е проблема

tomita
10-12-2013, 14:15
Нямам нищо против да излиза и с приятелите си,но защо трябва да пренебрегва мен?А колкото до мен,аз имам няколко приятелки,които са до късно на работа и рядко можем да се събираме.Просто искам да прекарвам времето си с него,да обърне повече внимание на мен,на нас...Искам да усетя ,че иска да е с мен,а не че се виждаме просто ей така.

wankata7
10-12-2013, 15:31
Поне за мен приятелите са най-важното разбира се ако се обичате е друго.А и всеки има нужда от компания да си по-говорят за мачове и т.н. а и ако твойте приятелки свършваха работа по рано и ти щеше да излизаш с тях .Оставам с обеждението че на вас жените като ви е тъпо искате да сте с нас не говоря специално за теб а попринцип . :)

shmatarok
10-12-2013, 15:35
Излизай си и ти с твои хора. Нали ти е казал, че ще се видите довечера, значи все пак ще ти обърне внимание, какъв е проблемът? Човек има нужда от разнообразие и различни неща, очевидно младежът ти е обръщал доста внимание през последните седмици, за сметка на приятелите му, няма нищо лошо в това да си излизат по мъжки понякога.

bilqnavod
10-12-2013, 15:39
По принцип всеки има нужда от лична свобода и никой няма правото да му я отнема. Но все пак смятам, че щом се е стигнало до там да се чувстваш пренебрегната, явно че той прекалява. Имах подобна връзка, подобно беше положението и нещата не се развиха добре. Разбира се, това нищо не означава. Като за първо време трябва да разбереш, защо му е толкова необходимо да излиза с приятелите си толкова често? Другото, което, защо като излиза с тях не те взема от време на време на срещите им. Сигурна ли си дали излиза само с приятели или им и приятелки?