PDA

View Full Version : Имате ли нужда от подкрепа?

CrazyBear
10-12-2013, 15:27
Здравейте всички!

Обръщам се най-вече към ЛГБТ хората във форума, но ако не сте ЛГБТ и все пак искате и имате нужда от подкрепа-то не се чувствайте изолирани, дочетете текста и ми пишете.

Не знам до колко един тийн може да осъзнае колко много от поведението му се влияе от общественото мнение и натиск, но вярвайте ми целият ви живот може да мине в отрицание, ако позволявате на хората да ви отхвърлят заради това което сте.

Пределно ми е ясно колко е трудно да излезеш пред света и да заявиш - Това съм аз и не ми пука за мнението ви! И знам, че за да може човек да живее спокойно и в мир със себе си, той трябва първо да приеме самият себе си и тогава да мечтае за това хората да го приемат.

Имайки предвид колко хора по света живеят в себеотрицание и се мразят за това което са; колко много младежи се самоубиват или се превръщат в чудовища обезумели от омраза, просто защото не са имали подкрепа, когато най-много са имали нужда от такава, искам да предложа на младежите на възраст 13-18г подкрепата си.

Подкрепа от която може да се възползвате абсолютно анонимно и безплатно. Ако искате да споделяте, питате, да бъдете себе си с поне един човек, без страх че ще ви отхвърли, укори или нещо подобно, то можете да ми пишете на и-мейл crdw@abv.bg Просто създайте един нов/таен и-мейл, който ще използвате само за комуникация с мен и ми пишете.

Няколко думи за мен. Амиии в момента следвам психология и терапия в университет в Англия, 3та от 4ри години курс. Аз съм много позитивна, отзивчива и широкоскроена, търпелива съм и обичам да се захващам с много проекти едновременно. Обичам да чета и да пиша, пия много чай с мляко, гушкам си котарака и мечтая 24/7.

Искам само да ви помоля да осъзнаете нещо преди да ми пишете. Аз не мога и няма да ви казвам какво да правите, изборът винаги е ваш, решенията са ваши- в крайна сметка това са вашите животи. Аз мога да ви показвам, че винаги има повече алтернативи от тези, за които първоначално се сещаме. Отделно от това, помнете че аз искам да ви подкрепям за това какви сте в действителност, а не да ви окуражавам да поддтискате себе си.

Oк, това е от мен!
Усмихвайте се и бъдете себе си!

psychopath
10-12-2013, 20:31
(В случай, че си грозна>>>)Заради такива като теб ми се иска да сме поне 25 години назад във времето. Раздвоен съм дали бих предпочел да те чукам или да ти скачам по главата. :О
Ако не си грозна...ще измисля по-толерантен пост. :*

ПС - Аз имам проблеми от друго естество, но... няма как да ми помогнеш. :д
ПС2 - Имах една приятелка, която също като теб беше много толерантна и учеше психология, в Германия, Англия и Франция, ама нямам идея какво се случва с нея, може да я познаваш. :о

CrazyBear
10-13-2013, 09:34
(В случай, че си грозна>>>)Заради такива като теб ми се иска да сме поне 25 години назад във времето. Раздвоен съм дали бих предпочел да те чукам или да ти скачам по главата. :О
Ако не си грозна...ще измисля по-толерантен пост. :*

ПС - Аз имам проблеми от друго естество, но... няма как да ми помогнеш. :д
ПС2 - Имах една приятелка, която също като теб беше много толерантна и учеше психология, в Германия, Англия и Франция, ама нямам идея какво се случва с нея, може да я познаваш. :о

Ами не бих казала, че съм грозна!
И ако може да ми обясниш какво означава 'такива като тебе'? И защо 25 години назад във времето?
Защо не споделиш проблема си, всичко е анонимно- просто ми напиши имейл, но ако може да се държиш малко по-възпитано и да внимаваш с речника.
Познавам малко българи в чужбина, но ако приятелката ти е била амбициозна, дипломирала се е и работи по специалността си в чужбина- вярвам, че живее добре.

JahRakal
10-13-2013, 09:34
Здравейте всички!

Обръщам се най-вече към ЛГБТ хората във форума, но ако не сте ЛГБТ и все пак искате и имате нужда от подкрепа-то не се чувствайте изолирани, дочетете текста и ми пишете.

Не знам до колко един тийн може да осъзнае колко много от поведението му се влияе от общественото мнение и натиск, но вярвайте ми целият ви живот може да мине в отрицание, ако позволявате на хората да ви отхвърлят заради това което сте.

Пределно ми е ясно колко е трудно да излезеш пред света и да заявиш - Това съм аз и не ми пука за мнението ви! И знам, че за да може човек да живее спокойно и в мир със себе си, той трябва първо да приеме самият себе си и тогава да мечтае за това хората да го приемат.

Имайки предвид колко хора по света живеят в себеотрицание и се мразят за това което са; колко много младежи се самоубиват или се превръщат в чудовища обезумели от омраза, просто защото не са имали подкрепа, когато най-много са имали нужда от такава, искам да предложа на младежите на възраст 13-18г подкрепата си.

Подкрепа от която може да се възползвате абсолютно анонимно и безплатно. Ако искате да споделяте, питате, да бъдете себе си с поне един човек, без страх че ще ви отхвърли, укори или нещо подобно, то можете да ми пишете на и-мейл crdw@abv.bg Просто създайте един нов/таен и-мейл, който ще използвате само за комуникация с мен и ми пишете.

Няколко думи за мен. Амиии в момента следвам психология и терапия в университет в Англия, 3та от 4ри години курс. Аз съм много позитивна, отзивчива и широкоскроена, търпелива съм и обичам да се захващам с много проекти едновременно. Обичам да чета и да пиша, пия много чай с мляко, гушкам си котарака и мечтая 24/7.

Искам само да ви помоля да осъзнаете нещо преди да ми пишете. Аз не мога и няма да ви казвам какво да правите, изборът винаги е ваш, решенията са ваши- в крайна сметка това са вашите животи. Аз мога да ви показвам, че винаги има повече алтернативи от тези, за които първоначално се сещаме. Отделно от това, помнете че аз искам да ви подкрепям за това какви сте в действителност, а не да ви окуражавам да поддтискате себе си.

Oк, това е от мен!
Усмихвайте се и бъдете себе си!

Как може да насърчаваш лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър тъпанари ?? Лесно ти е като си момиче ама ако беше момче и спиш с някоя Трансджендър и се сабудиш и е гледаш как пикае права на тоалетната яко ли щи е а? тия са психично болни ии ти ги подкрепяш или щото си психолог или щото ти самата си една от тях .. бисексуалните момичета заслужават подкрепа де ама гейовете и травестите :Х знаеш ли колко хора са станали жертва на травестити сигурно а ? или пък на гейове .. нищо незнаеш гей

Баща Ти
10-13-2013, 10:00
КАКВО ЗНАЧИ "ЛГБТ ХОРА"?

CrazyBear
10-13-2013, 10:06
Как може да насърчаваш лесбийки, гей, бисексуални и трансджендър тъпанари ?? Лесно ти е като си момиче ама ако беше момче и спиш с някоя Трансджендър и се сабудиш и е гледаш как пикае права на тоалетната яко ли щи е а? тия са психично болни ии ти ги подкрепяш или щото си психолог или щото ти самата си една от тях .. бисексуалните момичета заслужават подкрепа де ама гейовете и травестите :Х знаеш ли колко хора са станали жертва на травестити сигурно а ? или пък на гейове .. нищо незнаеш гей

Ами трябва да си много невеж и сляп, за да преспиш с мъж, който е транс и да го осъзнаеш чак когато го видиш да пикае прав. Най-малкото те показва като ужасен любовник, който само 'ръга и клати'.

И трябва да си много неук и незапознат с това, че човек се ражда ЛГБТ, а не става такъв по избор. За да те опровергая, че хомосексуалността не се смята за психично отклонение ще те укоража да потърсиш в интернет DSM 4то издание (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) което съдържа всички психични заболявания, които са открити и чието съществуване е доказано с проучвания и експерименти, плюс това е одобрено от Американската Психиатрична Асоциация и се използва в цял свят.

Отделно ще просветля ограниченият ти ум, че нито съм лгбт, нито го правя защото съм психолог. Правя го, защото лгбт хората имат нужда от подкрепа, защото такива дискриминиращи хора като теб им тровят живота. А НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ!

Така че иди да се образоваш, преди да сееш омраза, окей? Защото животът има много интересни и груби начини да ни покаже че грешим, недей да го предизвикваш.

А да, и следващият път когато искаш да спориш с образован човек - помисли дали ти е по силите. Защото колкото и да ме обиждаш, аз говоря с факти, а ти само бълваш змии и гущери - ставаш за смях!

Послепис: И защо ли аватара ти е цветен като ЛГБТ знамето? Сигурен ли си, че не криеш нещо дори от самият себе си?

Баща Ти
10-13-2013, 10:08
И трябва да си много неук и незапознат с това, че човек се ражда ЛГБТ, а не става такъв по избор. За да те опровергая, че хомосексуалността не се смята за психично отклонение ще те укоража да потърсиш в интернет DSM 4то издание (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) което съдържа всички психични заболявания, които са открити и чието съществуване е доказано с проучвания и експерименти, плюс това е одобрено от Американската Психиатрична Асоциация и се използва в цял свят.

Детето подражава на родителите си, ако родителите му са педали, какъв ще стане?
Педерастията е най-страшното заболяване, а по-лошото е, че може и да се родиш, но може и да го придобиеш.

Шибани педали.

CrazyBear
10-13-2013, 10:12
Педерастията е най-страшното заболяване, а по-лошото е, че може и да се родиш, но може и да го придобиеш.

Шибани педали.

Хахаааахахаха оооо, одавна не се бях смяла така! Ами можеш ли да ми обясниш как двама хомосексуални родители имат деца (освен ако децата не са осиновени) и още повече как хетеросексуални двойки имат хомосексуални деца.
Любов, вземи и ти се осведоми малко, ужким беше прочел отговорът ми - ако не ми вярваш свали си DSM 4 и провери сам.

Баща Ти
10-13-2013, 10:18
Не ми е нужно да си тегля каквото и да е, нито да ти отговарям на въпросите.
Достатъчно е, че щом видя или чуя разни ЛГБТ хора и се изпълвам с поквара, ужас и неприязън. Това е гнусно и нечовешко. Анти природно, не мога да търпя такива неща. Кой ще ме подкрепи мен, че ми се повръща от тия измислени гей-педераски организации?

JahRakal
10-13-2013, 10:24
Ами трябва да си много невеж и сляп, за да преспиш с мъж, който е транс и да го осъзнаеш чак когато го видиш да пикае прав. Най-малкото те показва като ужасен любовник, който само 'ръга и клати'.

Отделно ще просветля ограниченият ти ум, че нито съм лгбт, нито го правя защото съм психолог. Правя го, защото лгбт хората имат нужда от подкрепа, защото такива дискриминиращи хора като теб им тровят живота. А НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВА ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ!

Така че иди да се образоваш, преди да сееш омраза, окей? Защото животът има много интересни и груби начини да ни покаже че грешим, недей да го предизвикваш.

А да, и следващият път когато искаш да спориш с образован човек - помисли дали ти е по силите. Защото колкото и да ме обиждаш, аз говоря с факти, а ти само бълваш змии и гущери - ставаш за смях!

Послепис: И защо ли аватара ти е цветен като ЛГБТ знамето? Сигурен ли си, че не криеш нещо дори от самият себе си?

U mad ? приемаш го прекалено на сериозно представям си те да идеш на гей протест как ще ги биеш :Х .. ии не съм спал с травестит просто съм гледал много филми :Д и все пак неможеш да се родиш гей . Когато се родиш нито харесваш момчета нито момичета - ''We all develop our sexual preferences through our many many unique experiences''. Ставаш гей в последствие .. а и добре според теб нормално ли е това ? аз не ги мразя просто не го приемам за нормално .. Всеки човек е роден хетеросексуален така диктува еволуцията .. Като си толкова учена кажи ми що няма животни гей ?

Anonys
10-13-2013, 10:27
Вземи се гръмни Ве, дано хората да не вземат това което следваш, като за пример, 'щото лошо.

JahRakal
10-13-2013, 10:30
Вземи се гръмни Ве, дано хората да не вземат това което следваш, като за пример, 'щото лошо.
А така кажи и го ! ;д

CrazyBear
10-13-2013, 10:33
Не ми е нужно да си тегля каквото и да е, нито да ти отговарям на въпросите.
Достатъчно е, че щом видя или чуя разни ЛГБТ хора и се изпълвам с поквара, ужас и неприязън. Това е гнусно и нечовешко. Анти природно, не мога да търпя такива неща. Кой ще ме подкрепи мен, че ми се повръща от тия измислени гей-педераски организации?

Ти човеко, нямаш нужда от подкрепа, по-скоро имаш нужда от образование!

Не е дръзко и не ти прави чест да хулиш по този начин, в крайна сметка какво значение има за теб кой с кого си ляга? Нито е важно, нито е твоя работа. Сексуалността не определя човека. Това твойто е чиста дискриминация по признак сексуалност, което според българската конституция може да бъде преследвано и е наказуемо.

А да оспорваш стотици учени с докторати и практика и техните трудове е просто жалка проява на високо самочувствие без каквото и да е покритие.

JahRakal
10-13-2013, 10:36

Не е дръзко и не ти прави чест да хулиш по този начин, в крайна сметка какво значение има за теб кой с кого си ляга? Нито е важно, нито е твоя работа. Сексуалността не определя човека. Това твойто е чиста дискриминация по признак сексуалност, което според българската конституция може да бъде преследвано и е наказуемо.

А да оспорваш стотици учени с докторати и практика и техните трудове е просто жалка проява на високо самочувствие без каквото и да е покритие.

Сигурен съм , че гейовете ще те заобичат :D
П.с. - учените с докторати са доказали че е хубаво да си гей ли или какво покажи малко инфо за тия учени ?

Anonys
10-13-2013, 10:39

Да, разбираме, че някои хора се раждат Асексуални и затова стават гейове, но пък трябва да има организация, която да им помогне ли?

Защо няма организация, която да помага на обикновените двойки? Защо хората, следващи психология взимат по-сериозно дискриминираните гейове и педали, а не нормалните двойки, които имат 100 пъти по-важни проблеми от сексуалността? Политиката? Със сигурност в психологията има и част от етиката - политика, войни, за които много добре знаеш и си ги учила. Защо не обърнеш внимание на тях? Защо обръщаш внимание на нещо и някой, който няма да е в полза на обществото и ще си остане дискриминиран? Ти си една, дискриминиращите ги са 1000000. Знаеш ли кога ще се пребориш с проблема? Ще си загубиш времето, това ще направиш. Пробвай се, от гледната точка на терапевт, да помогнеш на двойките, които се борят за много повече, от една педеращина и дискриминация. Пу.

Auriss
10-13-2013, 10:39
което според българската конституция може да бъде преследвано и е наказуемо.
За съжаление тук грешиш. Единствено при трудовото законодателство гоооре-долу е валидно твърдението ти.

Губиш си времето впрочем с този спор.

едит :

Защо обръщаш внимание на нещо и някой, който няма да е в полза на обществото

Мързи ме мен да обяснявам. Много накратко - немалка част от постиженията на съвременните наука, литература и изкуство са следствие от работата на обратни, асексуални, дествени, недъгави или просто чалнати хора. Всъщност по-голямата част. Та чисто статистически ти като агресивен, посредствен, неинформиран, зле образован хетеросексуален индивид не само не си в полза на обществото, а дори вреден.

Баща Ти
10-13-2013, 10:41
в крайна сметка какво значение има за теб кой с кого си ляга? Нито е важно, нито е твоя работа. Сексуалността не определя човека. .

Няма значение.

Не се кефя, когато се изявяват по шествия, телевизии и форуми..

CrazyBear
10-13-2013, 10:46
U mad ? приемаш го прекалено на сериозно представям си те да идеш на гей протест как ще ги биеш :Х .. ии не съм спал с травестит просто съм гледал много филми :Д и все пак неможеш да се родиш гей . Когато се родиш нито харесваш момчета нито момичета - ''We all develop our sexual preferences through our many many unique experiences''. Ставаш гей в последствие .. а и добре според теб нормално ли е това ? аз не ги мразя просто не го приемам за нормално .. Всеки човек е роден хетеросексуален така диктува еволуцията .. Като си толкова учена кажи ми що няма животни гей ?

Така първо цитирай източника на този цитат, защото иначе няма никаква сила.
Второ sexual preferences - не означава само и единствено сексуална ориентация! Това е много по-широк термин и е жалко, че го изкривяваш в насоката, която ти понася.
Трето думата 'нормално' означава много неща в различния контекст и ти я използваш в ограничен такъв. Например Христианството отрича многоженството - нарича го НЕнормално, от друга страна Исляма приема многоженствто и го нарича нормално. Ако трябва да ти дам пример с хомосексуалността, то ще ти припомня, че в древна Гърция тя се е смятала за нормална, както и в 21ви век в западните развити страни, а в днешна България се смята за ненормална, поради изостаналото развитие на страната.
Четвърто учудена съм, че при толкова много кучета по улиците не си виждал мъжки кучета да се съвокупляват- ето ти хомосексуализим в природата.
Пето какви са ти доказателствата, че човек става гей в последствие- хайде оспори, с доказателства в подкрепа на хипотезата си, стотиците психолози, психиатри, терапевти, социолози и т.н, които не са стигнали до твоите заключения.

И последно, кажи ми какво образование имаш и кой набор си, че се чувстваш толкова сигурен в думите и позицията си?

heartshapedbox
Абе вие болни ли сте бе хора ,какво ви бърка кой с кого спи? Така наскачахте, сякаш някой ви кара да промените вашата сексуална ориентация. Представете си някое 13-14 годишно дете- не стига, че ще е объркано какво точно чувства и защо е така, а и да е длъжно да търпи всекидневна негативна реакция като вашата. Едва ли някой си избира по желание да е обиждан и подлаган на тормоз ежедневно, така че помислете пак дали не е вродено.

ПС. JahRakal, гей животни има.

anonymous895156
Няма значение.

Не се кефя, когато се изявяват по шествия, телевизии и форуми..

Причината не е ли, че ти самият си прикрит хомосексуалист и всячески се опитваш да премахнеш от взора си хората като теб, т.е. да се направиш на мнозинството от безмозъчни хетеросексуални, които не мислят това, което казват за гейове, лесбийки, бисексуални, а действат по животински инстинкти, възникнали преди мноого време? :D

DarkTemplar
10-13-2013, 10:47
Обществото има много по-сериозни проблеми от отношението към хората с алтернативна сексуална ориентация. Това, че такива като авторката се амбицират "да помагат" (което преведено на прост език означава да трупат практически впечатления и доказателствен материал, който после да вложат в научен труд, т.е. да се издигнат в бъдещата си професия за сметка на чуждите проблеми), е съвсем друга тема.

Няма безплатен обяд. ;)

Anonys
10-13-2013, 10:47
Мързи ме мен да обяснявам. Много накратко - немалка част от постиженията на съвременните наука, литература и изкуство са следствие от работата на обратни, асексуални, дествени, недъгави или просто чалнати хора. Всъщност по-голямата част. Та чисто статистически ти като агресивен, посредствен, неинформиран, зле образован хетеросексуален индивид не само не си в полза на обществото, а дори вреден.

Нямах в предвид, като световно постижение и прочие, а като психически разстройващи околните.

JahRakal
10-13-2013, 10:49
Абе вие болни ли сте бе хора ,какво ви бърка кой с кого спи? Така наскачахте, сякаш някой ви кара да промените вашата сексуална ориентация. Представете си някое 13-14 годишно дете- не стига, че ще е объркано какво точно чувства и защо е така, а и да е длъжно да търпи всекидневна негативна реакция като вашата. Едва ли някой си избира по желание да е обиждан и подлаган на тормоз ежедневно, така че помислете пак дали не е вродено.

ПС. JahRakal, гей животни има.

Развали ми представата за живота като каза че има гей животни :( . А та за 13-14 годишните трябва да е така за да знаят че хомосексуалноста е гадна и че не е нормална и така няма да станат хомосексуални а и да станат ще им е гадно че са хомосексуални и ще искат да се променят :D

JahRakal
10-13-2013, 10:50
Така първо цитирай източника на този цитат, защото иначе няма никаква сила.
Второ sexual preferences - не означава само и единствено сексуална ориентация! Това е много по-широк термин и е жалко, че го изкривяваш в насоката, която ти понася.
Трето думата 'нормално' означава много неща в различния контекст и ти я използваш в ограничен такъв. Например Христианството отрича многоженството - нарича го НЕнормално, от друга страна Исляма приема многоженствто и го нарича нормално. Ако трябва да ти дам пример с хомосексуалността, то ще ти припомня, че в древна Гърция тя се е смятала за нормална, както и в 21ви век в западните развити страни, а в днешна България се смята за ненормална, поради изостаналото развитие на страната.
Четвърто учудена съм, че при толкова много кучета по улиците не си виждал мъжки кучета да се съвокупляват- ето ти хомосексуализим в природата.
Пето какви са ти доказателствата, че човек става гей в последствие- хайде оспори, с доказателства в подкрепа на хипотезата си, стотиците психолози, психиатри, терапевти, социолози и т.н, които не са стигнали до твоите заключения.

И последно, кажи ми какво образование имаш и кой набор си, че се чувстваш толкова сигурен в думите и позицията си?

Значи ти казваш ,че аз не съм доказал нищо а ти от одеве казваш че се раждаш гей и че някой го е доказал , но не представяш никакви доказателства и нищо как го е доказал .. а мойта теза е че сме създадени да се размножаваме и оцеляваме и е нормално да се родим с такъв инстинкт

tireheb
10-13-2013, 10:52

TOO YOUNG FOR ONE'S CONCLUSION, THE LIFESTYLE WON
SUCH VALUES YOU TAUGHT YOUR SON

:O:O

anonymous895156
10-13-2013, 10:55
Значи ти казваш ,че аз не съм доказал нищо а ти от одеве казваш че се раждаш гей и че някой го е доказал , но не представяш никакви доказателства и нищо как го е доказал .. а мойта теза е че сме създадени да се размножаваме и оцеляваме и е нормално да се родим с такъв инстинкт

"Да кажем, че мъжкият зародиш (XY) има нужда поне от една доза мъжки хормони, за да оформи мъжките полови органи, и други три дози мъжки хормони, за да програмира мозъка с мъжка оперативна система, но че — поради причини, които ще обсъдим по-нататък — не получи необходимото количество. Трябват му, да речем, четири дози, но получи само три. В такъв случай първата доза мъжки хормони бива използвана за оформяне на мъжките полови органи, но мозъкът получава само две дози. А това означава, че мозъкът бива програмиран полово като 2/3 мъжки, а другата 1/3 си остава с изначално заложената женска полова програма. В резултат на това се ражда момченце, което ще порасне като мъж с основно мъжки мозък, но и с някои женски мисловни навици и способности. Ако мъжкият зародиш получи, да речем, само две дози мъжки хормони, едната бива използвана за оформяне на тестисите, а мозъкът получава само една, вместо необходимите три дози мъжки хормони. В такъв случай се ражда бебе, чийто мозък е основно женски по своето устройство и начин на мислене, но е вложен в тяло на бебе, генетично определено като момче . При настъпването на пубертета детето най-вероятно ще се развие като хомосексуално същество."
http://chitanka.info/text/7021/50
Крайно време е да се отърсим от насадените от религии и секти представи и да започнем да слушаме науката. Само така можем да еволюираме напред и да създадем модерно общество.

CrazyBear
10-13-2013, 10:58
Да, разбираме, че някои хора се раждат Асексуални и затова стават гейове, но пък трябва да има организация, която да им помогне ли?

Защо няма организация, която да помага на обикновените двойки? Защо хората, следващи психология взимат по-сериозно дискриминираните гейове и педали, а не нормалните двойки, които имат 100 пъти по-важни проблеми от сексуалността? Политиката? Със сигурност в психологията има и част от етиката - политика, войни, за които много добре знаеш и си ги учила. Защо не обърнеш внимание на тях? Защо обръщаш внимание на нещо и някой, който няма да е в полза на обществото и ще си остане дискриминиран? Ти си една, дискриминиращите ги са 1000000. Знаеш ли кога ще се пребориш с проблема? Ще си загубиш времето, това ще направиш. Пробвай се, от гледната точка на терапевт, да помогнеш на двойките, които се борят за много повече, от една педеращина и дискриминация. Пу.

И за да вкарам малко хумор, ще цитирам героите от турските сериали: Аалах, дай ми търпение!
Скъпи, ясно е че нямаш никаква идея какво е А сексуалността. Накратко, А сексуалните хора НЯМАТ и не проявават никакъв интерес към сека. Не просто към хетеросекса но към всички форми на секса. Те не искат и нямат желание да се съвокупляват С КОГОТО И ДА Е!
И отново грешиш, има терапия за двойки и съм сигурна, че ако някой иска може да отиде на семейна терапия!
Лично мен не ме интереува политиката, нито войните - ако трябва да съм точна вълнуват ме Пристрастявания, Обсесивно компулсивно разтройство, фобии, лгбт и сексуални проблеми.
Ами всъщност именно заради хора като мен, нещата ще се променят и дискриминираните ще живееят в хармония със себе си, а дискриминиращите ще бъдат намалявани. А времето си е мое и аз решавам какво да го правя и дали го губя или не.
И както по-горе ти беше обяснено, огромна част от хората, които всъщност са направили нещо и са допринесли за развитието на този свят са хомосексуални. А с какво ти като хетеро си полезен на този свят? Да хвърляш семе и да правиш деца, които да възпиташ като дискриминиращи и ограничени докато те изцеждат така важните и ценни ресурси на планетата ни и допринасят с нищо за развитието й. Защото и те като теб ще се възпроизведат и само ще смучат, като паразити!

JahRakal
10-13-2013, 11:02
"Да кажем, че мъжкият зародиш (XY) има нужда поне от една доза мъжки хормони, за да оформи мъжките полови органи, и други три дози мъжки хормони, за да програмира мозъка с мъжка оперативна система, но че — поради причини, които ще обсъдим по-нататък — не получи необходимото количество. Трябват му, да речем, четири дози, но получи само три. В такъв случай първата доза мъжки хормони бива използвана за оформяне на мъжките полови органи, но мозъкът получава само две дози. А това означава, че мозъкът бива програмиран полово като 2/3 мъжки, а другата 1/3 си остава с изначално заложената женска полова програма. В резултат на това се ражда момченце, което ще порасне като мъж с основно мъжки мозък, но и с някои женски мисловни навици и способности. Ако мъжкият зародиш получи, да речем, само две дози мъжки хормони, едната бива използвана за оформяне на тестисите, а мозъкът получава само една, вместо необходимите три дози мъжки хормони. В такъв случай се ражда бебе, чийто мозък е основно женски по своето устройство и начин на мислене, но е вложен в тяло на бебе, генетично определено като момче . При настъпването на пубертета детето най-вероятно ще се развие като хомосексуално същество."
http://chitanka.info/text/7021/50
Крайно време е да се отърсим от насадените от религии и секти представи и да започнем да слушаме науката. Само така можем да еволюираме напред и да създадем модерно общество.

Може да ги има такива ама повечето са станали гей под влиянието на външни фактори, а не че са се родили такива , а й кво общо имат религийте и сектите с това :D до сега защитавахте хомосексуализма ама никой от вас не каза какво му е нормалното на това .
П.С. -Can a gay get cured ?
-yes
if the hole still small
:D :D

CrazyBear
10-13-2013, 11:04
Обществото има много по-сериозни проблеми от отношението към хората с алтернативна сексуална ориентация. Това, че такива като авторката се амбицират "да помагат" (което преведено на прост език означава да трупат практически впечатления и доказателствен материал, който после да вложат в научен труд, т.е. да се издигнат в бъдещата си професия за сметка на чуждите проблеми), е съвсем друга тема.

Няма безплатен обяд. ;)

Може би имам друга причина да го правя. Помисли върху това.
Имам гей приятели и аз самата съм била дискриминирана и тормозена в училище и познай защо- защото баща ми не беше важна личност и не сме били червиви от пари. Имайки предвид, че бях в клас пълен с деца на важни клечки, бях отхвърлена заради нещо, над което нямам власт. Та имам добра идея какво е да ти тровят живота защото не си от стадото.

DarkTemplar
10-13-2013, 11:04
Да хвърляш семе и да правиш деца, които да възпиташ като дискриминиращи и ограничени докато те изцеждат така важните и ценни ресурси на планетата ни и допринасят с нищо за развитието й. Защото и те като теб ще се възпроизведат и само ще смучат, като паразити!
Брех, авторката явно има способността да вижда в бъдещето. Който иска да става съвременен Нострадамус, бързо да й пише за полезни съвети!

anonymous895156
10-13-2013, 11:05
Може да ги има такива ама повечето са станали гей под влиянието на външни фактори, а не че са се родили такива , а й кво общо имат религийте и сектите с това :D до сега защитавахте хомосексуализма ама никой от вас не каза какво му е нормалното на това .
П.С. -Can a gay get cured ?
-yes
if the hole still small
:D :D

Ми.. аз мисля, че ти нямаш достатъчно наблюдения, за да кажеш това, а просто го караш на вътрешни убеждения :D Религиите имат учудващо много общо, защото са създадени, за да контролират масата глупаци, т.е. напасват се към нея - група малоумници, които не подлагат под съмнение думите на прадядо си, че черните не са хора, содомията е нещо, което се наказва от Бога и т.н.
Не водя този спор, защото ме интересува вашето мнение, а защото може и да накарам някого да започне да мисли.

tireheb
10-13-2013, 11:07
how do you get a gay person to fuck a woman ?
YOU SHIT IN HER CUNT

Anonys
10-13-2013, 11:09
^ :D

CrazyBear, едва ли ще хвърлям само семе. За момента съм горд с това, че съм помогнал на хора, с каквото мога. Ще го правя и за напред.
Както и ще следвам за нещо, което би било много, много полезно за другите хора. Няма да казвам какво.
И все пак. Представи си след 50 години, как ако дискриминацията е намаляла, ще има толкова много нередни неща, случващи се в градовете. Нека си има такива хора, те не са виновни, но просто е извращение, което по-голямата част от съществуващите хора на тази планета не понасят. Затова и си мисля, че има по-важни неща от това. Личен избор.

DarkTemplar
10-13-2013, 11:09
Може би имам друга причина да го правя. Помисли върху това.
Имам гей приятели и аз самата съм била дискриминирана и тормозена в училище и познай защо- защото баща ми не беше важна личност и не сме били червиви от пари. Имайки предвид, че бях в клас пълен с деца на важни клечки, бях отхвърлена заради нещо, над което нямам власт. Та имам добра идея какво е да ти тровят живота защото не си от стадото.
Девойко, няма да е зле първо да се изясниш сама със себе си и после "да помагаш" на другите. Личи си, че типично по женски приемаш всичко прекалено лично и си адски лесна мишена за провокации, което пък замъглява професионалния ти поглед върху нещата. Бяха нужни точно 2-3 по-крайни и провокативни поста, за да почнеш да сипеш обиди. Говориш за аргументация и толерантност, а съдиш и хулиш хората, които не споделят възгледите ти. Абсурдно е.

Всички в тоя живот сме били дискриминирани по един или друг начин, но не всички сме тръгнали да се жалваме в публичното пространство. Помисли върху това. ;)

CrazyBear
10-13-2013, 11:10

Напротив упътих те към източника DSM 4, който да ти покаже, че хомосексуалността не е психично отклонение. Ако си наясно има три фактора по които се определя такова. Биологичен, социален и психически. Логика...логика..

anonymous895156
10-13-2013, 11:10
извращение, което по-голямата част от съществуващите хора на тази планета не понасят.

питал си 5 милиарда души :О

JahRakal
10-13-2013, 11:11
Брех, авторката явно има способността да вижда в бъдещето. Който иска да става съвременен Нострадамус, бързо да й пише за полезни съвети!

:razz:

CrazyBear
10-13-2013, 11:20
За съжаление тук грешиш. Единствено при трудовото законодателство гоооре-долу е валидно твърдението ти.

Дискриминация на основата на признак сексуална ориентация
чл. 4, ал. 2, чл. 5, чл. 9 от ЗЗДискр.
Поведението, изразено словесно чрез обидни думи, свързани със сексуалната ориентация и етническия произход на засегнатото лице, представлява пряка дискриминация, тъй като е имало за цел или резултат накърняване достойнството на лицето и създаване на враждебна, обидна или застрашителна среда. - източник > http://www.kzd-nondiscrimination.com/layout/images/stories/materials/sbornik/sbornik_praktika_na_KZD_BG.pdf

Чл. 4. (1) (Доп. - ДВ, бр. 70 от 2004 г.) Забранена е всяка пряка или непряка дискриминация, основана на пол, раса, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние или на всякакви други признаци, установени в закон или в международен договор, по който Република България е страна.

(2) Пряка дискриминация е всяко по-неблагоприятно третиране на лице на основата на признаците по ал. 1, отколкото се третира, било е третирано или би било третирано друго лице при сравними сходни обстоятелства. - източник> http://pravoto.com/site/zakonodatelstvo/zakoni/13301-zakon-za-zashtita-ot-diskriminatziya

JahRakal
10-13-2013, 11:22
Дискриминация на основата на признак сексуална ориентация
чл. 4, ал. 2, чл. 5, чл. 9 от ЗЗДискр.
Поведението, изразено словесно чрез обидни думи, свързани със сексуалната ориентация и етническия произход на засегнатото лице, представлява пряка дискриминация, тъй като е имало за цел или резултат накърняване достойнството на лицето и създаване на враждебна, обидна или застрашителна среда. - източник > http://www.kzd-nondiscrimination.com/layout/images/stories/materials/sbornik/sbornik_praktika_na_KZD_BG.pdf

Чл. 4. (1) (Доп. - ДВ, бр. 70 от 2004 г.) Забранена е всяка пряка или непряка дискриминация, основана на пол, раса, народност, етническа принадлежност, човешки геном, гражданство, произход, религия или вяра, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично или обществено положение, увреждане, възраст, сексуална ориентация, семейно положение, имуществено състояние или на всякакви други признаци, установени в закон или в международен договор, по който Република България е страна.

(2) Пряка дискриминация е всяко по-неблагоприятно третиране на лице на основата на признаците по ал. 1, отколкото се третира, било е третирано или би било третирано друго лице при сравними сходни обстоятелства. - източник> http://pravoto.com/site/zakonodatelstvo/zakoni/13301-zakon-za-zashtita-ot-diskriminatziya

Гуугъл е велик

anonymous895156
10-13-2013, 11:24
Гуугъл е велик

Велик е и никой не го отрича. Това не променя съдържанието на закона.

Auriss
10-13-2013, 11:31
Представи си след 50 години, как ако дискриминацията е намаляла, ще има толкова много нередни неща, случващи се в градовете. Нека си има такива хора, те не са виновни, но просто е извращение, което по-голямата част от съществуващите хора на тази планета не понасят. Затова и си мисля, че има по-важни неща от това. Личен избор.
И какво по-точно ще се случва в градовете ? Подивели пендели ще преследват горкичките хетеросексуални в бдсм облекло с вибратор в ръка докато си тананикат i'm on the edge of glory ?
Или дечицата с възхищение ще ги гледат как се мляскат по пейките в парка и първата им работа ще е да се скрият в някоя горичка, че да си го подават ?

Абе, аджеба, вие 'що сте се загрижили толкова какво за обществото било полезно и какво не ? Вързали и цъфнали сте просто. Дори да пишете грамотно не можете, ама се вайкат кой къде си вкарва оная работа.
Баси безживотниците, честно :D

@CrazyBear - странно. Последно като го четох това частта със сексуалната ориентация липсваше, както и уточението за 'всякакви други признаци, присъстващи блабла'. Лошо няма.
едит: нвм. Мислех че за Конституцията става въпрос.

CrazyBear
10-13-2013, 11:32
Девойко, няма да е зле първо да се изясниш сама със себе си и после "да помагаш" на другите. Личи си, че типично по женски приемаш всичко прекалено лично и си адски лесна мишена за провокации, което пък замъглява професионалния ти поглед върху нещата. Бяха нужни точно 2-3 по-крайни и провокативни поста, за да почнеш да сипеш обиди. Говориш за аргументация и толерантност, а съдиш и хулиш хората, които не споделят възгледите ти. Абсурдно е.

Всички в тоя живот сме били дискриминирани по един или друг начин, но не всички сме тръгнали да се жалваме в публичното пространство. Помисли върху това. ;)

Аз нямам какво да изяснявам със себе си, ако си квалифициран терапевт или можеш да виждаш и знаеш повече за мен от самата мен, УАУ.
Да, признавам че имам проблем с хората с ниска култура и високо самочувствие, което е много типично за българите. Определено ми лазят по нервите.
Не, не хуля хората защото не споделят възгледите ми, а защото те обиждат милиони души с дискриминантното си отношение. Точно такива хора трябва да бъдат на ръба на самоубийството всеки ден, а не хората които страдат от тяхното отношение и непросветеност.

Отделно не се жалвам, дадох ти причината си, защото изкриви нещата така, че все едно праввя това заради собствени облаги. Има и НЕегоистични хора!

nevermind...
10-13-2013, 11:49
Най-забавната част е, че повечето хора от тук, които bash-ват хомосексуализма блъскат на лесбийско порно...

DarkTemplar
10-13-2013, 11:55
CrazyBear,

Не е нужно да съм квалифициран терапевт, за да забележа някои тенденции в поведението ти. Те сами се набиват на очи.

А какво да кажем за хората с образование и високо самочувствие, които се мислят за богоизбрани? Нима те не се опитват да налагат мнение и поведение и да дискриминират другите на интелектуален принцип?

такива хора трябва да бъдат на ръба на самоубийството всеки ден
Отново демонстрираш много толерантно и недискриминативно отношение. Поздравления.

Нищо не съм изкривявал, просто изразих съмнение в благородните ти и хуманистични подбуди. Жалването го дадох като пример, за да покажа, че не всички личностни проблеми е редно да се правят обществено достояние, има нещо, наречено лично пространство, което хората все по-често пренебрегват. Намирам за по-правилно и редно човек първо да се опита да си помогне сам и чак след това да търси (специализирана) помощ. Както в онази стара поговорка - "помогни си сам, за да ти помогне и *Господ".

*може да се замени със съдбата, късмета, другите, аналогични са.

Ако всеки чакаше друг/ите да реши/ат проблемите му, светът би се превърнал в огромно Бюро за подаване на оплаквания и жалби и определено не би прогресирал.

JahRakal
10-13-2013, 11:55
Най-забавната част е, че повечето хора от тук, които bash-ват хомосексуализма блъскат на лесбийско порно...

а ти на гейско порно ли ''блъскаш'' :D

nevermind...
10-13-2013, 12:05
а ти на гейско порно ли ''блъскаш'' :D

Mи не.

heartlesandfreaky
10-13-2013, 12:45
На вас ви се повръща от гейове, на мен пък от гнусни, ограничени хомофоби. Не знам защо трябва да слагате всички хора с различна сексуална ориентация под общ знаменател? Имам както гейове-боклуци, така и хетеро-боклуци, крайно време е да се откъснете от тия ограничени окови дето си поставяте.. Чак е смешно отстрани. А жалкото е как всички подкрепяте лесбийките, ама гейовете, ако има как ще ги изгорите живи.

heartshapedbox
10-13-2013, 14:56
how do you get a gay person to fuck a woman ?
YOU SHIT IN HER CUNT

:lol:

Fisherman
10-13-2013, 15:10
Газова камера за ОП

ndesign
10-13-2013, 20:53
И трябва да си много неук и незапознат с това, че човек се ражда ЛГБТ, а не става такъв по избор.

Ц. Грешка. Точно обратното е. Човек е ЛГБТ по свой и само свой личен избор, пък бил той взет и неосъзнато като малко дете. Не се раждаш такъв.

А подкрепата към такива хора трябва да протича по много различен начин, иначе само се задълбочава проблема. Не случайно в последните години процента на ЛГБТ се увеличава многократно и това не е генетичен "бъг", а зараза.

t.A.T.u.
10-13-2013, 20:54
Нямах време да се занимавам да чета всичките хомофобски коментари... Обаче за какво се месите в това кой с кого си ляга? Нямате ли си личен живот? Айде сега бързо - който не е за тая тема - чупката! Хомофобите сте болни същества и няма нужда от боклуци като вас тук!

Баща Ти
10-13-2013, 21:04
Бляк. Изроди. Изверги. Разпнете ги, мръсните хомофоби!

Интересно ми е, ако група педераси попаднат на безлюден остров как си продължават рода? С деца от глина ли?

Баща Ти
10-13-2013, 21:06
Вие може да заклеймявате хомофобите като мръсни отрепки, но аз не мога да заклеймявам педерасите като мръсни отрепки?

Свободата на словото в пълната и светлина! Фашисти педераси - това сте вие.

Fisherman
10-13-2013, 21:06
Нямах време да се занимавам да чета всичките хомофобски коментари... Обаче за какво се месите в това кой с кого си ляга? Нямате ли си личен живот? Айде сега бързо - който не е за тая тема - чупката! Хомофобите сте болни същества и няма нужда от боклуци като вас тук!

простакесо ти как се меси в моя сексуален живота ма

Fisherman
10-13-2013, 21:07
Педерас ако видя на улицата го убивам,нема да ми диша кислорода я

Fisherman
10-13-2013, 21:09

ахахахахахаха КОЙ ОТ НАУКАТА Е БИЛ ХОМО БЕ ТЪП ХАХАХАХАХА майко прост ,като вагинална лигавица

чакам списъка с хомосексуални утрепки

8bit
10-13-2013, 21:57
ахахахахахаха КОЙ ОТ НАУКАТА Е БИЛ ХОМО БЕ ТЪП ХАХАХАХАХА майко прост ,като вагинална лигавица

чакам списъка с хомосексуални утрепки

Шаро пак ни застреля с неподправена доза слабоумщина.

Леонардо да Винчи, Алън Тюринг, Ерик Алмън..... извън науката - Оскар Уайлд, Фреди Мъркюри, Нийл Харис, Александър Велики.

DarkTemplar
10-13-2013, 22:40
Малоумно. Ти не проявяваш ли същото неразбирателство към тях?
"Жертвите" на дискриминация, които се оплакват, че са дискриминирани и затова на свой ред се опитват да дискриминират инакомислещите. 8-)

Fisherman
10-13-2013, 23:03
Шаро пак ни застреля с неподправена доза слабоумщина.

Леонардо да Винчи, Алън Тюринг, Ерик Алмън..... извън науката - Оскар Уайлд, Фреди Мъркюри, Нийл Харис, Александър Велики.

ахахаха ей ей ше изкараш накрая всички че са хомо,присъедини се към клуба на содомията,защото толкова можеш

prince
10-13-2013, 23:34
Не показвайте, какви сте гейчета пред света, гарантирам ви,че ще ви бием по гей фестовете.

t.A.T.u.
10-14-2013, 08:01
Към всички отрепки, които се месят в теми, които не са за тях: Отивайте си в темите за бременни к*рви, там ви е мястото. Радвайте се на к*рвите, важното за вас е, че са хетеросексуални.

Баща Ти
10-14-2013, 09:17
Към всички отрепки, които се месят в теми, които не са за тях: Отивайте си в темите за бременни к*рви, там ви е мястото. Радвайте се на к*рвите, важното за вас е, че са хетеросексуални.

Педала го е яд, че не може да забременее.

DeHu
10-14-2013, 10:22
Ок,значи да мразим всички хора с репродуктивни проблеми,инвалиди,хора с всякакви вродени проблеми,защото са РАЗЛИЧНИ.О,какво прегрешение,измет човешка,не заслужават да живеят! Някой вече спомена,че някои от най-големите открития в човечеството са дело именно на различни по някакъв начин хора.Посредствените идиоти,обаче,няма как,трябва да покажат какви големи мъжаги са след като предпочитат жените и могат да създадат поколение...

DarkTemplar
10-14-2013, 11:18
Някои от великите умове наистина са хомосексуални. Има обаче една малка подробност, която много хора пропускат. Те не са велики, защото са хомосексуални, а защото са направили нещо, с което са допринесли за развитието на човечеството. Хомосексуализмът е техен личен избор, който няма нищо общо с професионализма им. ;)

Доста хора умишлено злоупотребяват с понятието "хомофоб" и го раздават наляво-надясно, без да се замислят дали употребата му е правилна/уместна. Това е проява на същото ограничено мислене, което изповядват и самите хомофоби, но с обратен знак.

Въобще модерно е да се мразим и делим, просто защото... е модерно. :D

Chacho
10-14-2013, 11:31
Някои от великите умове наистина са хомосексуални. Има обаче една малка подробност, която много хора пропускат. Те не са велики, защото са хомосексуални, а защото са направили нещо, с което са допринесли за развитието на човечеството. Хомосексуализмът е техен личен избор, който няма нищо общо с професионализма им. ;)

Което някак си говори, че не трябва да ги съдим по сексуалност, а по професионализъм, щом могат да са пълноценни личности. И нещо съществено неспоменато е, че сред тия велики умове цитирахме Алан Тюринг, който след като разбива немския код Енигма и измисля машината на Тюринг, се самоубива заради дискриминацията към него и години по-късно нацията му строи паметник в знак на прошка.

DarkTemplar
10-14-2013, 11:39
Което някак си говори, че не трябва да ги съдим по сексуалност, а по професионализъм, щом могат да са пълноценни личности. И нещо съществено неспоменато е, че сред тия велики умове цитирахме Алан Тюринг, който след като разбива немския код Енигма и измисля машината на Тюринг, се самоубива заради дискриминацията към него и години по-късно нацията му строи паметник в знак на прошка.
И двамата сме наясно, че в последните поне 30 г. отношението към хомосексуалните е доста по-толерантно, отколкото в цитираните от теб времена. Това се дължи на редица фактори, вкл. и този, че в управляващите елити има немалко хора с подобна ориентация. Тоест дискриминацията въобще не е в такива размери, каквито някои се опитват да я изкарат.

Дразнещо е, че в последните години определени личности се мъчат да си придават важност и да привличат внимание главно на база на алтернативната си сексуалност, вместо да блеснат с професионализъм. Логиката "Аз съм уникален и заслужавам уважение/признание, защото съм гей" е пробита отвсякъде.

Fisherman
10-14-2013, 19:18

ти се радвай на херопозитивните задници

heartlesandfreaky
10-14-2013, 19:27
Не мисля, че една ориентация може да бъде определяща за това какъв е човек, какви качества притежава и на какво е способен. Мен лично не ме интересува човек дали е гей, би, транс или прочие, стига да се отнася човешки с мен и околните. Крайно време е да започнем да оценяваме хората по личностните им качества, не по цвета на кожата, ориентацията, произхода и пр.
п.с. подкрепям 'различните', но не и гей-паради и подобни глупости. След като толкова претендирате да не ви третират по различен начин, защо парадирате точно с това, което не ви е като при другите хора?

Баща Ти
10-14-2013, 19:41
Дразнещо е, че в последните години определени личности се мъчат да си придават важност и да привличат внимание главно на база на алтернативната си сексуалност, вместо да блеснат с професионализъм. Логиката "Аз съм уникален и заслужавам уважение/признание, защото съм гей" е пробита отвсякъде.

Точно. Не съм полиция на мисълта, нито искам телеекран във всеки апартамент. Боли ма кура, кой с кой се чука.

Неприятното е когато ми го демонстрират.

Auriss
10-14-2013, 19:57
Малоумно. Ти не проявяваш ли същото неразбирателство към тях?

"Жертвите" на дискриминация, които се оплакват, че са дискриминирани и затова на свой ред се опитват да дискриминират инакомислещите

// те и психопатите са 'инакомислещи' , ама не съм видял някой да е повел кръстоносен поход в тяхна защита

Като се почне с това сукане на думички и край няма.

След като в 'интерес' (неслучайно в кавички оградено) на свободата на словото трябва да се проявява *разбирателство* и да се *толерира* хейта към хората с различна сексуална ориентация, значи не би трябвало да е проблем и към жените същото отношение да се проявява, нали така ?
В крайна сметка допреди няма и век са били с правата на домашен любимец - което е съвсем нормално - бол причини в Библията, пък и са няк'ви странни такива - емоционално неуравновесени, глуповати, често се обличат като проститутки, рядко сами си изкарват прехраната, а и са неспособни на логическа мисъл. Нищо, че безброй изключения има, едно от тях с нобелови награди в 2 различни дисциплини - важен е предразсъдъкът.
Пък ако хвана да го обяснявам това във всяка тема 100% съм сигурен, че ще ми се радвате като на 5-годишно в пясъчник и само ще ме поущрявате да се възползвам от правото си на свобода на словото. Всъщност знаете ли, мисля да го направя. Забавно ще е.

Сега сериозно.Филмите много грешни представи създават. Само в Щатите можеш да си хейтваш по този начин. Тва е положението.

Единствено Азис ми идва на ум като го чета това. Абсолютно, абсолютно никой друг. Дори не разбирам какво се опитваш да кажеш с това, човек ... ?

подкрепям 'различните', но не и гей-паради и подобни глупости. След като толкова претендирате да не ви третират по различен начин, защо парадирате точно с това, което не ви е като при другите хора?
Утре като се омъжиш ако не те пускат при мъжа ти в болницата няма ли да излезеш и ти да протестираш ?
Или ако след 20 години брак (на какъвто май нямат право освен ако нещо не се е променило без да съм разбрал ;д ) не можеш да получаваш пенсия ?
Или ако си отглеждате няк'во лапе и само единият от вас може да му се води попечител и му се случи нещо ?

Аз не виждам еднакво третиране, че да говорим за парадиране. Смучеш си аргументи от пръстите. Освен ако действително нещата не са се променили доста, ба ли го ...

Nikolcheto24
10-14-2013, 20:01

Нещо ти се разминават теориите.Първо пишеш, че човек развива сексуалните си предпочитания с времето, а после - че всички се раждат хетеро.

DarkTemplar
10-14-2013, 20:30
Auriss,

Мисля, че не е нужно да отговарям на целия чаршаф (който разбира се не е насочен и конкретно спрямо мен де). Това, което визирах е, че в България представата за хората с алтернативна сексуалност е много много изкривена, което се дължи както на хомофобите, така и на самите хомо/би/транссексуални. И едните, и другите не са стока и плюят всичко що е различно.

Въобще не е само Азис, просто той експлоатира най-добре темата и като го гледам печели добре. Много други знайни и незнайни хомота се развяват по медиите, особено покрай организирането на ежегодния Прайд и се обясняват как били неприети, експлоатирани, дискриминирани, въобще пореден vol. на "унижените и оскърбените". В публичния сектор, където се движа най-често, аз подобно нещо не съм видял, говорил съм с колеги, които са с 20+ годишен стаж в същия сектор и те споделят мнението ми. Обсъждал съм с родители, приятели, близки и далечни познати, които работят в съвършено различни сектори (и държавни, и частни) и те недоумяват. Та къде е тази дискриминация ми е интересно? Да не би властите да я крият, като извънземните?

Цялата тема с "дискриминацията и неприемането на различните" за мен е някаква крайно преувеличена форма на демагогия и евтина реклама, която идеално се съчетава с тоновете комплекси на гей-обществото. И (о, колко изненадващо) темата винаги се отваря за дискусия точно в седмиците преди ежегодния гей-парад, като разбира се самото събитие се обсъжда надълго и нашироко в медиите. Това хич не е рекламен трик, нали?

Отидете в ID или друг подобен "микс клуб" или пък в някой "дамски клуб" или гей бар и се огледайте що за гротеска е вътре. Поговорете с различните хора там, вижте колко са "дискриминирани" и сами си направете изводите, всеки средно интелигентен човек би могъл да го стори.

Чудя се какво очакват тези хора, за да не се чувстват "дискриминирани", някой да им прави път и да ги почита, само защото си го слагат на друго място ли?

DeHu
10-14-2013, 20:56
И както винаги нещата опряха до "не бе,аз нямам нищо против тях,ама ме дразни как парадират".Само дето имам приятел,който има по-женски маниери и се облича по-различно(всъщност дори и различно не се облича,просто вкарва малко цвят).И същия тоя приятел е наричан по какви ли не начини,въпреки че никога не е излизал с момчета,да не говорим за паради.Факт е-хората мразят различните и всъщност точно това нещо не го разбирам.С какво аджеба ви пречат?

Баща Ти
10-14-2013, 21:58
Просто са ми гнусни.

t.A.T.u.
10-14-2013, 22:19
Педала го е яд, че не може да забременее.
Хубаво, „педала не може да забременее“, ами хетеросексуалният мъж да не би да може? :D
Но да кажем, че с това „педала“ си искал да кажеш лесбийка - и да, лесбийка може да забременее, но по други начини. Но това е друга тема, няма да се занимавам да ти обяснявам как става...
И 100% всяка лесбийка „много я е яд“, че не 12-13 годишна пикла, която е забременяла, щото е достатъчно проста, за да не знае даже какво прави. Но това е „много по-добре“, отколкото някой да е гей/лесбийка, така ли?

Просто са ми гнусни.

Е кой те кара да се вреш тук като ти е гнусно?

psychopath
10-15-2013, 00:21
Ами не бих казала, че съм грозна!
И ако може да ми обясниш какво означава 'такива като тебе'? И защо 25 години назад във времето?
Защо не споделиш проблема си, всичко е анонимно- просто ми напиши имейл, но ако може да се държиш малко по-възпитано и да внимаваш с речника.
Познавам малко българи в чужбина, но ако приятелката ти е била амбициозна, дипломирала се е и работи по специалността си в чужбина- вярвам, че живее добре.
Как ще ми помогнеш, когато приемаш всичко буквално, хващаш се за всяка дума, не вникваш в смисъла, вадиш неща от контекста и не на последно място, не разграничаваш реалната информация и сарказма, дори и да не е в класическия му вариант.

Понеже си интелигентно момиче, ще подходя сериозно и ще ти обясня, също така повече няма да те провокирам по този начин. Но все пак ще обясня какво имах предвид, въпреки че беше провокация.
25 години назад във времето се отнася за друга форма на управление, с коренно различни разбирания към темата, която си засегнала. И нямам предвид само обществените разбирания, ами и от научна гледна точка (предполагам си чела литература от страни с такъв режим, например съветска, по темата от миналия век). Също така, относно това дали човек се ражда такъв, или се става такъв, няма една единствена и абсолютна теория по въпроса. Ти си приела тази теза, друг е приел друга. При всички положения, дори да се раждаш такъв, това не означава, че е нормално. Не ми давай глупави примери как си чела, че някакво си животно било такова, следователно и в природата го има, значи е нормално. Не, не е нормално.
Впрочем, участвал съм в проект, който е против дискриминацията срещу хомосексуалистите, въпреки че до някаква степен е в разрез с моите възгледи, дори участието ми се изразяваше в създаване на такъв проект, не доброволческа дейност.
За да обобщя мнението си - нямам нищо против ЛГБТ, по-скоро ми е безразлично, стига да не ми се навира в очите. Но парадирането ми идва в повече, както и провеждането на гей-паради.
Подобни неща водят до един аспект от моят проблем. :D

Съжалявам, но не мога в един пост да направя коментар по нещата, които са ми направили впечатление в темата, но не мисля, че това ще бъде спам.

psychopath
10-15-2013, 01:08
За каква дискриминация ми говорите, когато ще повръна от толерантност и простотия? За какъв морал ще ми говорите ? Дискриминацията спрямо гейовете е наполовина в тяхното съзнание и е породена от комплекс.
Най-големият парадокс, който до ден днешен не мога да разбера - гейовете ореваха света, за това, че според тях те са нормални хора, които не са по-различни от останалите. Окей, а защо тогава сами се разграничавате от останалите по признак сексуална ориентация? Излишно е да оспорвате това, защото е истина. И нямам предвид само гей-парадите.

Аз лично съдя/деля хората по съвкупност от признаци, като има доста редове до "сексуална ориентация". Ако обаче лицето Х, ме провокира с поведението си, или си натравпа педерастията (да, правя разлика м/у гей и педераст), няма да го изтърпя, а ако прекали...лошо.

И за да се посмеят братята хомофоби, защото сигурно и аз ще бъда заклеймен като такъв от псевдо-толерантни слабоумни олигофрени. (Да им се изтаковам на живота и мечтите)
Сещам се за един случай, в който един такъв убавец прекрачи границата, тръгна да ме налазва :D, а доколкото си спомням бях и с момиче по това време ... стори ми се нагло и му резнах една. Резултат - педераст с разбит нос. :D
Иначе имам и съм имал доста приятелки бисексуални или лесбийки, въпреки че принципно ме дразнят не по-малко от мъжките им варианти, с които общуването ми се е свеждало до "Бегай, бе, ше ти е'ба майката..." :D

ПС-т.а.т.у., миличка, дреме ми на к'ура каква си, за какво се бориш, с кой се чукаш, ама като нямаш акъл за 2 стотинки...не пиши просто.

Chacho
10-15-2013, 07:41
Вито, от гледната точка на гей, всички си навират хетеросексуалността в очите им и търсят показност. По музикалните канали само голи курви и негри дето се търкат в тях, навън си водим гаджетата за ръце, целуваме си ги, ебем си ги, говорим за тва, някои хора говорят само за това и когато двама мъже се хванат за ръце или се зацелуват, сме готови вече да ги псуваме и бием.

Ще ме прощаваш, ама гей парадите даже са оправдани, докато хората под "да не им се навират в очите" означава гейовете да си стоят вкъщи и да си пазят тайната, че са такива.

Освен това, тоя пич дето ти се е пуснал, е просто олигофрен, не е казано че останалите са като него. Познавах един гей, бяхме веднъж в дискотека с компания, пита ме дали и аз съм, казах не и повече не е повдигал въпроса, камо ли да налазва. Даже си говорихме за жени след тва.

Баща Ти
10-15-2013, 07:55
Няма лошо да вършиш нещо, което е нормално. И да ходиш с маратонки, и да ходиш с кецове - все е нпрмално и за това никой не прави шевствия и организации как да се обуваш.

Защо да съм длъжен да търпя извращения? Нещо, което погнусява дълбоко мен и хиляди други хора.

Ivaaaaa
10-15-2013, 08:09
Татее, кажи още един път, че са ти гнуси и ще ти бъде за първи

защо се гнусиш? кое му е гнусното? защо всеки 'различен' е отритван? не мислиш ли, че си несправедлив? всички ние сме се родили различни и съответно имаме различни характери, интереси, сексуалности и тнт
защо си си набил в канчето, че хетеросексуалният индивид е 'нормалният'
нима е задължително всички да изпитват влечение към другия пол, за да бъдат нормални?
по тая логика трябва да дискриминираме и малоумниците, на които генетично е 'заложено' да са с малък умствен капацитет, да дискриминираме недъгавите хора, 'щото са се родили 'непълноценни' и тнт
нали трябва да сме против 'различното'...

дееба изостаналите индивиди

Баща Ти
10-15-2013, 08:16
Не всичко, което определя една личност е вродено. Някой неща са придобити.

Просто природата си има определени правила и се движи по нея. Набил съм си, защото една гей двойка не може да има деца. Това е. Точка. И не ми излизайте с разни приказки, как може това да стане.
Сега ако някой те накара да гледаш 2girls1cup, ще ти е гнусно нали? Няма да са ти приятни такива неща. По същата логика и аз не искам да виждам/чувам за педалите.

У тях да правят каквото щат - да се ебат, да ядат лайна, боли ме кура. Но не искам да виждам такива неща около себе си.

Няма нужда да давам довод защо нещо предизвиква неприятни чувства у мен. Чувствата са химични реакции в мозъка. Не е нужно да ги обосновавам.

Ivaaaaa
10-15-2013, 08:24
съгласна съм, че може и да е придобито, ноо това, че една гей двойка не може да има деца помежду си, не означава, че ако иска да има - не може да ги получи
сеш' се осиновяване, да си намерят жена, която да им износи дете и тнт
на мен например децата никога не са ми били приоритет, никога не съм мечтала за деца и нямам желание да имам
децата са въпрос на личен избор, а не на природа, 'щото да, гейовете не могат да имат деца, но биха могли да отгледат много по-добре едно дете от хетеросексуална двойка, при която може да отрасне в психически и физически тормоз, мизерия и нищета

Баща Ти
10-15-2013, 08:26
А гейовете със сигурност са милиардери и много цивилизовани хора?

Колко ли би било добре за детската психика в съседната стая мъж да напъва мъж, не искам да си представям.

Ivaaaaa
10-15-2013, 08:29
ми да, докато хора като вас продължават да смятат хомосексуалността за 'извращение' както се изрази, децата ще бъдат нещастни
независимо дали става въпрос за деца на гейове или деца гейове

имам въпрос: защо лесбийките са по-толерирани от гейовете?

Баща Ти
10-15-2013, 08:37
Аз не ги толерирам. Всъщност в класа ми имам лесбийка и момиче би. В училището ми има няколко момчета, които са гей.

Не ми е пречило, даже нямам проблем да си говоря с тях, стига да не ставам свидетел на моментите им на любов.

Ivaaaaa
10-15-2013, 08:39

дори не ми се занимава да ти казвам колко грешиш,
а и нямам време...засега

Chacho
10-15-2013, 08:43
Аз не ги толерирам. Всъщност в класа ми имам лесбийка и момиче би. В училището ми има няколко момчета, които са гей.

Не ми е пречило, даже нямам проблем да си говоря с тях, стига да не ставам свидетел на моментите им на любов.

А на тях ако им е гнусно да те гледат да се целуваш с жена, ще спреш ли да го правиш?

Баща Ти
10-15-2013, 08:43

дори не ми се занимава да ти казвам колко грешиш,
а и нямам време...засега

Там е проблемът, че не греша.

Auriss
10-15-2013, 09:08
Не е нужно да ги обосновавам.
Трудно е за вярване, че заради 1 изречение в 1 пост от всичките 1500, които си навъртял, реших да се поинтересувам на каква възраст си.

11 клас си. Още е модерно да си овца и да се водиш по колектива. Да се надяваме, че ще възмъжееш поне малко и следващия път като видиш някое мекотело на улицата ще се запиташ този гнусен ли ти е или просто не одобряваш подобно поведение. Ще си зададеш евентуално и въпроса защо и изведнъж ще ти светне, че няма и 1 смислена причина да те бърка.

Или ще останеш емоционално недоразвит и ще хвърляш лайна по съседа си, точно като маймуните в гората.

Ти маймуна ли си ?

Баща Ти
10-15-2013, 13:49
Аз пройзлизах от маемоната.

12 клас съм*

Мнението ми е изградено на базата на собствени размишления, а не заради "стадото".

Fisherman
10-15-2013, 14:15
11 клас си. Още е модерно да си овца и да се водиш по колектива.

старче ти малоумен ли си,стадото овци сте точно вие,някой някъде е казал,че да си гей е нормално и айде ей то стадното чуство напира в малката ти глава.целия свят се гради от хетеросексуални хора,ти съществуваш благодарение на секс между мъж и жена нали,не между двама фризьори

anonymous895156
10-15-2013, 14:21
старче ти малоумен ли си,стадото овци сте точно вие,някой някъде е казал,че да си гей е нормално и айде ей то стадното чуство напира в малката ти глава.целия свят се гради от хетеросексуални хора,ти съществуваш благодарение на секс между мъж и жена нали,не между двама фризьори

предвид това, че над 10% от всички мъже и жени винаги са били хомосексуални, а още повече - би, мнението ти издиша като фармацевт в обгазена аптека

draid
10-15-2013, 14:51
Обществото винаги е отхвърляло различните и ще продължи да бъде така независимо колко толерантни се изкарват в други държави. Целта на всеки жив организъм е да се възпроизвежда ,това е заложено у всеки, а тези хора противоречат на това. Няма как да ги смятаме за нормални, след като те са отклонение от еталона. Отделно тези хора в повечето си действия са крайно комплексирани, а аз съм твърдо против да ми правят манифестации и паради и да ми навират дефектите си в лицето ми. Наречете ме ограничен и консервативен, но за мен тези хора никога няма да бъдат нормални, а това което казвам не е дискриминация. Това не значи, че не трябва да бъдат щастливи и да си спят с които си искат, но не и да ми навират това в лицето. Казвате, че спрямо тях ние им навираме хетеросексуалноста си в лицата им, но от както свят светува малцинствата се съобразяват с мнозинствата, а точно вторите определят правилата. Това е изразено в много сфери и всяко общество е принудено да се съобразява с него.

Авторката ми стана много интересна, може да ти драсна някое ЛС да видим колко си способна в учената сфера и да проверим кой на кого ще прави дисекция.

Fisherman
10-15-2013, 15:51
предвид това, че над 10% от всички мъже и жени винаги са били хомосексуални, а още повече - би, мнението ти издиша като фармацевт в обгазена аптека

хахах малък кавал то побърка ли се,какво са 10 процента?нищо,изродите винаги ще си ги има.а тва че ти ги защитаваш,те прави един от тях

Auriss
10-15-2013, 16:02
Балкане, Балканее ...

Ivaaaaa
10-15-2013, 18:42

значи ти не гледаш и изобщо не лъскаш на лесбийско порно? :О

тогава гледаш хетеро порно, гледаш пишки :О
ти си извратен

причината вие - мъжете - да отричате хомосексуалността според мен е, защото смятате, че това не е 'мъжко'
не съм чела всички мнения по темата, но досега не съм срещала момиче, което да е против гейовете
на вас просто ви е 'насадено' такова държание

Баща Ти
10-15-2013, 18:58
Не гледам лесбийско порно, не ме кефи. Като цяло съм свел порното до минимум. ;)

Аз познавам момичета, които не се кефят на гейовете.

tori
10-15-2013, 19:02
Според мен цялата инициатива на авторката е много добра. Само че едно не мога да разбера - защо, мила ми авторке, се набутваш сама между шамарите? Имам в предвид, че не е лесно да си нечия кофа за душевни отпадъци. Успех на теб и идеята ти, ако въобще прочетеш това ми обръщение.

tireheb
10-15-2013, 19:08
Имам в предвид, че не е лесно да си нечия кофа за душевни отпадъци.

нали затва е учила таа психология, да е кошче за душевни отпадъци
ама и да й плащат за таз работа

tori
10-15-2013, 19:42
А тя мацката го прави безплатно. Още по-зле.

Неукия
10-15-2013, 21:28
Здравейте мили хора - млади, стари, тънки, дебели, къси, дълги, бели, черни, Хомо/Хетеро/Би и т.н. Много отдавна бях чел никакви теми, по-скоро дебати (камо ли интересни!) в пространството а пък и да ми е оставало време да пиша и аз по тях, но пък Вие тука си спретнахте нещо интересно и реших и аз да "измъдрея" накрая. Обобщено от темата ми хареса това, че има равно количество хора "за и против" различната от "Еталона" сексуална ориентация. Лично аз спадам към "Овчето стадо" което макар и консервативно за днешните разбирания си остава на плиткоумната максима "това в онова и душата в рая", ама нямам нищо против и тези, които считат "мъжката любов" за най-силна. Както мнозинството от "консерви" изказващи се тук и аз считам, че парадната показност и натрапчивост на "сексуално неориентираните или преориентираните" е дразнещ факт, от който страдат най-много подрастващите, които се сблъскват с подобен цирк и то директно на улицата, където така или иначе е най-силното обучение за изграждане на характера на човека. Ако това е нормална линия на поведение - защо няма парад на Масоните или на "Свидетелите на Яхова"? Няма нужда да се нападате един-друг със словестни атаки и насаждане на мнение защото от писаници тук и там си мисля, че никой от тук присъстващите не би променил мнението си - по-точно ориентацията си. Въпросът ми е в това, че ми е трудно да си обясня как едно момче или момиче на 12-15 год. разбира, че има влечения по същият пол???
Друг въпрос е прословутата "Дискриминация", която така усърдно създателката на темата набутва в дебата. Каква дискриминация бре "Другарко"? Къде видя бит или чу за бит Гей по улиците на милата ни татковина??? Ако считаш за дискриминация факта, че не ставам в автобуса да отстъпя мястото си като видя някоя "нежна душа" от същия пол наоколо - прощавай, ама няма как да стане!
Не считам за дискриминация факта, че като видя двама да се гушкат в градинката на пейката, както и да се държат за ръчичките ходейки по алеите, извръщам глава на другата страна - просто да не ги гледам, защото не знам дали не бих се сбил безпричинно, та да ги лежа после кат за хора. Не съм съгласен с подобно поведение и натрапване на обществени места!!! Като си съгласна и толерираща подобни действия - защо не толерираш и ексхибиционистите, воаьорите а пък и наркотрафикантите? И те са хора, и те душа носят!
Не разбрах само в какво се състои твоята помощ мацка, на деца които се чудят на кой трамвай да хванат - розовият или синият?, ти ще им продадеш билет за правилния?, или пък ще ги посъветваш да си идат до вкъщи и да попремислят кой бряг ще изберат.
Всъщност в крайна сметка няма никакво значение "кой с кого си прай кефа", важното е да му е кеф!
Да.... "Мече", ти се дразниш на моите повърхностни и некомпетентни и неуки "бръщолевеници", аз пък се дразня на това, че във всеки твой пост изтъкваш "образование, мъдрост, знания, цитати и т.н.", и считам "дискриминация" за дума уместна да използам в тоя случай!!! Защо не предлагаш помоща си за хората, които са искали но не са имали възможност да се сдобият със скъпите чуждестранни знания и умения, които си придобила в "чужбината" за да могат и те да придобият умението да се изказват високо-интелектуално (академично даже), пък нищо чудно да вземат да размислят после и да тръгнат в правилна посока. (имам в предвид посоката в която всеки индивид е избрал сам за себе си!-да не кажете сега, че съм "Педаломраз"!!!).
Ааааа..... душко, забравих да ти спомена, че изказвания от сорта на:
...Ако трябва да ти дам пример с хомосексуалността, то ще ти припомня, че в древна Гърция тя се е смятала за нормална, както и в 21ви век в западните развити страни, а в днешна България се смята за ненормална, поради изостаналото развитие на страната.
не ти правят чест - защото като ни смяташ за "изостанали" ни "Дискриминираш" изключително много!!!, а си мислех че и ти си гражданин на тази държава, след като така научно и граматически правилно се изказваш, ама щом казваш, че съм Грък - съгласен! Само да не почнеш да ни обеждаваш ся, че и американския посланик е Гей!, той си е чист, откровен и доказан Педераст!

NomNomNom
10-15-2013, 21:31
Ок, не знам защо сте останали с грешното впечатление, че на някой му дреме с кого се ебете и че ви дискриминира по този критерий.

psychopath
10-15-2013, 22:03
Вито, от гледната точка на гей, всички си навират хетеросексуалността в очите им и търсят показност. По музикалните канали само голи курви и негри дето се търкат в тях, навън си водим гаджетата за ръце, целуваме си ги, ебем си ги, говорим за тва, някои хора говорят само за това и когато двама мъже се хванат за ръце или се зацелуват, сме готови вече да ги псуваме и бием.

Ще ме прощаваш, ама гей парадите даже са оправдани, докато хората под "да не им се навират в очите" означава гейовете да си стоят вкъщи и да си пазят тайната, че са такива.

Освен това, тоя пич дето ти се е пуснал, е просто олигофрен, не е казано че останалите са като него. Познавах един гей, бяхме веднъж в дискотека с компания, пита ме дали и аз съм, казах не и повече не е повдигал въпроса, камо ли да налазва. Даже си говорихме за жени след тва.

Средностатистическия гей (а не педераст) е възпитан и интелигентен. Не съм казвал подобни обобщаващи твърдения. Иначе парадирането с хетеросексуалност може да бъде комплексарщина, но е нормално и естествено, поне според моите разбирания.

Ива, никой няма нищо против различните хора като цяло. Дразнещото поведение води до ответна реакция. Дали е правилно, толерантно и т.н, е друга тема. Аз никак не държа да съм толерантен.
Колкото другите, в това число гейовете са свободни да мислят и правят каквото си искат, така аз имам право да имам собствено мнение и възгледи.
Не се правете на свръхморални. Всеки един от вас е поставял етикети и е дискриминирал по най-различни признаци.
Лесбийките не са по-толерирани от гейовете. Поне не сред интелигентните хора. По-толерирани са в твоите представи и в представите на хора, които са прекалили с порното. А лесбийките в реалността са съвсем различни, няма да изпадам в подробности. Също така точно те дискриминират толкова много, че даже малко им идва дискриминацията към тях.
Не искам да бъда груб, обаче много често си служиш с твърде елементарни доводи. Почети повечко, общувай с по-интелигентни хора. Нелепо е да пишеш подобни глупости. Визирам този пост >>>

значи ти не гледаш и изобщо не лъскаш на лесбийско порно? :О

тогава гледаш хетеро порно, гледаш пишки :О
ти си извратен

Относно психологията, защо трябва непременно да изкарваш пари от това? Аз не съм учил психология, за да изкарвам пари, а за да разбирам хората и себе си по-добре, да се обогатя душевно...

psychopath
10-15-2013, 22:05
Ок, не знам защо сте останали с грешното впечатление, че на някой му дреме с кого се ебете и че ви дискриминира по този критерий.

Комплекси.

Ivaaaaa
10-16-2013, 07:05
точно този пост е нещо подобно на сарказъм
нима не разбра? 8-)
и мене ме дразни да гледам някакви хетеро как се мляскат в метрото, улицата, спирката и тнт и едва не са се изчукали пред всички пък не им агресирам
разбира се, и аз съм против показността, ноо вие не сте против показността, а против хомосексуалността
казвате колко гнусно било, как не може да ги търпите и тнт
гейове, травестити и тнт от тип Елза Парини ли беше никой е ги одобрява
за мене такива хора са със сериозни психически отклонения
таа така
вие сте изключително нетолерантни и ммм ще го кажа по-меко - глупави
всяко стадо си има мърша и от левия и от десния бряг...
и моля ти се тва за лесбийките по никакъв начин не може да ме разубедиш
веднъж си направих експеримент с един, който подобно на вас се 'гнуси' от хомосексуалистите и му казах, че съм лесбийка и ме попита може ли да ни 'гледа' :О

Зъбчето
10-16-2013, 13:11
....моля ти се тва за лесбийките по никакъв начин не може да ме разубедиш
веднъж си направих експеримент с един, който подобно на вас се 'гнуси' от хомосексуалистите и му казах, че съм лесбийка и ме попита може ли да ни 'гледа' :О

Това е мечта на всеки мъж бре. Да прави секс с 2 или повече жени, които да са би или гей. :)

Нямам нищо против гейовете, но много моля да се държат нормално, т.е. да не се превземат, да се обличат нормално и да не ми пречат като крещят посреднощ и се карат с мъжа си. Имах такива съседи и не 1 път имаше драми в 3 през нощта.

Според мен не е нужно целия свят да разбира, че са гей.

sneering
10-16-2013, 13:17
.

гушкам си котарака и мечтая 24/7.

Йееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееееееееееййй йййййййййй :D

baby_baby
10-16-2013, 13:57
:lol:

Fisherman
10-16-2013, 15:11
Това е мечта на всеки мъж бре. Да прави секс с 2 или повече жени, които да са би или гей. :)

брей брей,кой е тоя 14 годишен невиждал путка мъж

psychopath
10-16-2013, 20:34
точно този пост е нещо подобно на сарказъм
нима не разбра? 8-)
и мене ме дразни да гледам някакви хетеро как се мляскат в метрото, улицата, спирката и тнт и едва не са се изчукали пред всички пък не им агресирам
разбира се, и аз съм против показността, ноо вие не сте против показността, а против хомосексуалността
казвате колко гнусно било, как не може да ги търпите и тнт
гейове, травестити и тнт от тип Елза Парини ли беше никой е ги одобрява
за мене такива хора са със сериозни психически отклонения
таа така
вие сте изключително нетолерантни и ммм ще го кажа по-меко - глупави
всяко стадо си има мърша и от левия и от десния бряг...
и моля ти се тва за лесбийките по никакъв начин не може да ме разубедиш

Другите неща няма да ги коментирам, защото ако се върнеш назад в темата ще получиш отговори.
Относно лесбийките, това, че ти имаш познат, който е чекиджия и има разни сбъркани разбирания, не означава, че това е някаква тенденция. "По никакъв начин не можеш да ме разубедиш"... хахахаха просто няма да си направя труда, ама айде няма да те обиждам. :)

Ivaaaaa
10-16-2013, 20:37
дааа, изкарай ме малоумна и кажи две празни изречения, колкото да има тама нещо...
така е най-лесно ;)

psychopath
10-16-2013, 20:42
Аз ли съм казал празни изречения? Написал съм достатъчно много, ако не си си направила труда да прочетеш, твоя работа, казах, че не искам да те обиждам и няма да задълбавам, все пак съм джентълмен. :Д

Ivaaaaa
10-17-2013, 10:47
ок, за да не са две изречения...
Причината според мен вие да отричате хомосексуализма и по-специално гейовете е много проста. Израснали сте с мисълта, че вие сте силния пол, трябва да се държите мъжки, трябва да си пазите достойнството и 'мъжкото' в себе си и тн. Вие като 'по-силни' не можете да си позволите да покажете слабост към същия пол. Още от деца са ви казвали прословутата фраза 'Бъди мъж!'. Представата за това да бъдеш мъж изключва хомосексуалността. Изпитвате необоснована погнуса от това. Необоснована е, защото не изпитвате погнуса от лесбийските отношения. Да, не изпитвате! Смея да кажа, че познавам много момчета и мъже и знам как ви работят мозъците. С някои от тях съм близка и са мои приятели. С тях мога да си говоря за всичко, включително и за това. Винаги сме изпадали в този парадокс. Не изпитват никаква неприязън или отвращение към лесбийките, но виж за гейовете...По тази логика стигам до извода, а и вие самите го доказвате, че хомосексуалността не е нещо ненормално, отвратително, неразбираемо, противообществено и тн, щом едната страна среща не бих казала одобрение, но може би нещо подобно на безразличие..не съм убедена какво точно е.
Сигурна съм, че всички са чували за певицата Люси, която е лесбийка. Тези от вас, които са гледали и участието й във Вип Брадър, съм убедена, че съм останали очаровани от искрената любов, която изпитва към половинката си. Даваха много кадри, в които те показват нежност една към друга, някой да се е подразнил? Сигурна съм, че се сещате и за други примери за лесбийски връзки, които не ви пречат. Въобще има ли такива, които да ви дразнят?
Сега да разгледаме и гейовете. Сещам се за Елтън Джон, който човека, ако му повлияваше физически омразата на хората, сигурно отдавна да е умрял...Има ли изобщо гей-двойка, която намирате за съвсем нормална и естествена?..
Гей-парадите...аз лично никога не съм ги виждала, не знам какво се прави и какво се случва на тях..Това, което съм виждала по телевизията са едни травестити, които имат някакви сериозни психични проблеми. Показността им по време на тези мероприятия дразни съгласна съм. Тук може би изпадам в леко противоречие, но за такива хора с подобно държание съм склонна, да призная, че е грешно и развращава децата. Травеститите не са гейовете, които аз защитавам, а само едни клоуни, които търсят внимание и се подлагат на омразата на хората. Твърдо съм против 'мекото държание'. Подкрепям протеста (парада), но не по този начин. Те трябва да покажат на хората, че не са нищо по-различно от другите. Като си мълчат и стоят в ъгъла и не говорят за проблема - нищо не се решава. Трябва да се покаже на хората, че отношението им не е правилно. Сега като се замисля може би пък причината за вашето отвращение е изявите на този вид...псевдогейове. Те очернят представите ви за хомосексуалистите и вие припознавате и другите в тях, а другите се страхуват да не ги припознаят в тях. Може би причината е комплекс от няколко фактора.
Мразя да използвам тази дума, но истинското педерастко държание е вашето. Дори не можете да се обосновете разумно. Никой досега не ми е давал причина, на която да повярвам и да се съглася с нея...Ще спра до тук, че стана много дълго и се изнервих ;]

t.A.T.u.
10-17-2013, 11:00

Това почти непрекъснато ми се случва. Даже преди няколко дни някакъв ме преследваше из целия парк, въпреки че го отрязах сигурно поне 10 пъти, за да ми дава тел-а си, за да го викна да гледа ;д И същите тези са против гейовете. Но както и да е, просто всеки има право да е какъвто иска. И не казвам, че всички са такива, имам приятели, на които като им кажа, че харесвам жени, не се бутат и си се държат приятелски.

На мен лично избора на другите, за каквото и да се отнася, не ми пречи. И не знам на кой нормален човек би му се занимавало да се меси чак до такава степен в нещата на другите. Хубаво е всеки да си има личен живот... Съжалявам тези, които си нямат и вместо със себе си, се занимават с това да обясняват на другите колко много „грешат“ с избора си.

defender
10-17-2013, 12:45
Хомосексуалистите не трябва да ги мразим, но с цел да им се помага да преодолеят проблема си, а не за да ги поощряваме в това което вършат.

DarkTemplar
10-17-2013, 12:48
Ivaaaaa, след целия ферман, който изписа, заключението ти (последния абзац) беше напълно неадекватно. По твоята логика педераст е обида, а гей (което е по-културния термин за същото) е нещо нормално. Каква е разликата между двете?

И да си питам още веднъж - как точно са дискриминирани хомосексуалните? Имат по-малко конституционни права ли?

Carpe Diem
10-17-2013, 12:56
Страхотна кауза, CrazyBear, просто някои хора са прекалено ограничени за да я оценят :)

Ivaaaaa
10-17-2013, 13:04
Ivaaaaa, след целия ферман, който изписа, заключението ти (последния абзац) беше напълно неадекватно. По твоята логика педераст е обида, а гей (което е по-културния термин за същото) е нещо нормално. Каква е разликата между двете?

И да си питам още веднъж - как точно са дискриминирани хомосексуалните? Имат по-малко конституционни права ли?

Средностатистическия гей (а не педераст) е възпитан и интелигентен.

за второто няма и да коментирам...

DeHu
10-17-2013, 13:06
Аз пак ще се намеся.За мен поне педерастите са точно тези тип Азис,които натъртват хомосексуалността си по гаден,да не кажа гнусен начин.Ама те не са всички такива си мисля аз...А колкото до правата,ако не се лъжа на много места обратните нямат право да сключват брак и да имат деца.Тук съм почти сигурна как всички ще скочат да обясняват,че не трябва да им се дава това право,но няма значение,въпросът е,че наистина го нямат.

defender
10-17-2013, 13:14
Аз пак ще се намеся.За мен поне педерастите са точно тези тип Азис,които натъртват хомосексуалността си по гаден,да не кажа гнусен начин.Ама те не са всички такива си мисля аз...А колкото до правата,ако не се лъжа на много места обратните нямат право да сключват брак и да имат деца.Тук съм почти сигурна как всички ще скочат да обясняват,че не трябва да им се дава това право,но няма значение,въпросът е,че наистина го нямат.

Естествено, че нямат това право, не трябва да се дават права на пороци и пошлости.
Ако искаш да се дадат права и на крадците или педофилите за да задоволяват желания си, хомосексуализма в дълбочината си се корени на същата основа. На тези хора трябва да им се помага да се осъзнаят, а не да им се дава права на пороците им.

psychopath
10-17-2013, 13:18
Преди всичко, "експертизата" ти е напълно необоснована, силно се съмнявам да си правила мащабно изследване/проучване по темата. Тъй като и аз не съм, мога да говоря от свое име.
Не отричам нищо, просто не го приемам за нормално и не ми харесва, това едно и също ли е?
Освен това, кажи ми кое е лошото на това да бъдеш 'мъж' в общия смисъл, който влагаш ти в случая. Ако не се дръжи някой като мъж, ще го наречеш путка, прав ли съм?
Аз лично не харесвам и лесбийките, поради същата причина. От личните ми наблюдения, повечето лесбийки или бисексуални страдат от много сериозни комплекси и имат доста сбъркани представи, понякога дори повече от гейовете.
Не съм очарован от Люси или която и да е друга лесбийка или гей. Защо трябва да бъда?
В момента ти дискриминираш, защото правиш разделението, което впрочем се отнася за много голяма част от гейовете.
В това отношение не ги третирам като различни, ами по-скоро сбъркани.
Елтън Джон и Фреди Меркюри ( и още който там се сетиш) обаче не са това, което са, заради това, че са гейове, ами защото са талантливи и гениални.
Отново ти дискриминираш.
Относно парадите, окей. Ама защо трябва да се показва каквото и да е? Нали не искат да бъдат дискриминирани и смятани за различни ? Следователно е един парадокс цялата работа, което води до мисълта, че всичко е за цирка, провокацията и показността ?
Това не е ли вид дискриминация?
"Проблемът", за който говориш е раздут изскуствено в огромни мащаби, предимно от представителите на онеправданите и дискриминираните.
Честно казано ми е през кура дали ти ще се съгласиш с мен. Аз не искам да се съгласявам с никой. По-скоро ти пишеш разни хвърчащи твърдения, които "доказваш" с разни частни примери, които нямат нищо общо с тенденция.
И ще те посъветвам да внимаваш с 2л.ед.ч./2л.мн.ч./3л.мн.ч. и кога кое използваш, защото ако прочетеш темата, ще видиш, че съм разгледал казуса от двете страни, което ме прави по-обективен и толерантен от теб, защото ти проявяваш дискриминация към хомофобите, а е мистерия защо и мен ме слагаш в това число.

Пак ще повторя, много елементарни доводи и аргументи използваш. Написал съм го възможно най-просто, за да ме разбереш, защото явно не четеш или просто си си кон с капаци.

Carpe Diem
10-17-2013, 13:18
Естествено, че нямат това право, не трябва да се дават права на пороци и пошлости.
Ако искаш да се дадат права и на крадците или педофилите за да задоволяват желания си, хомосексуализма в дълбочината си се корени на същата основа.

Господи... от къде извирате бе хора? Педофилите и крадците НАРАНЯВАТ останалите по непоправим начин (особенно педофилите). Хомосексуалистите по никакъв начин не ви нараняват нито нараняват себе си. И ако кажете че ви нараняват с присъствието си, ми аз пък не мога да търпя расисти, хомофоби и др. Както и много други хора. Дай да ви вземем правата щото сте злобни и не ни трябва повече злоба, а ?

psychopath
10-17-2013, 13:26
Господи... от къде извирате бе хора? Педофилите и крадците НАРАНЯВАТ останалите по непоправим начин (особенно педофилите). Хомосексуалистите по никакъв начин не ви нараняват нито нараняват себе си. И ако кажете че ви нараняват с присъствието си, ми аз пък не мога да търпя расисти, хомофоби и др. Както и много други хора. Дай да ви вземем правата щото сте злобни и не ни трябва повече злоба, а ?

Ами то и почти всички наркотици не вредят на другите, но са нелегални и не просто са нелегални, ами и санкциите са доста сериозни. Нали имаме свобода да правим каквото си поискаме, без да вредим на другите ?

ПС - Аз не съм нито расист, нито хомофоб, аз мразя всички. :D
Впрочем наистина единствената група от хора, която наистина мразя, това са простите и ограничени хора.
Това, че ти не търпиш еди какви си, не е ли пак вид дискриминация? хахаха

defender
10-17-2013, 13:30

Това че не нараняват хората физически не означава, че не го правят психически и вместо да осъзнаят порока си и да се поправят те го изтъкват едва ли не като нещо добро и влияят с поведението си на нормалните хора и деца.

Написал съм, че причината за хомосексуализма в дълбочина се корени на същата психическа основа като желанието на крадеца да краде или педофила, но физически се изразява по друг начин.
Затова казах, тези хора не трябва да бъдат затваряни в затвори като крадците, но трябва да им се помага с любов и разбиране.

ПП: също ако искаш виж и коя е най-застрашената социална група и най-честата причина за разпространението на СПИН

Carpe Diem
10-17-2013, 13:36
Ами то и почти всички наркотици не вредят на другите, но са нелегални и не просто са нелегални, ами и санкциите са доста сериозни. Нали имаме свобода да правим каквото си поискаме, без да вредим на другите ?

ПС - Аз не съм нито расист, нито хомофоб, аз мразя всички. :D
Впрочем наистина единствената група от хора, която наистина мразя, това са простите и ограничени хора.
Това, че ти не търпиш еди какви си, не е ли пак вид дискриминация? хахаха

Така е, наркотиците не вредят на другите но вредят на теб самия :) Докато това да си хомосексуалист не вреди на здравето ти, стига да предприемаш правилните мерки.

И да, прав си, вид дискриминация е :) Не толерирам тези които нямат толерантност към хора които по никакъв начин не им пречат.

Carpe Diem
10-17-2013, 13:40
Това че не нараняват хората физически не означава, че не го правят психически и вместо да осъзнаят порока си и да се поправят те го изтъкват едва ли не като нещо добро и влияят с поведението си на нормалните хора и деца.

Написал съм, че причината за хомосексуализма в дълбочина се корени на същата психическа основа като желанието на крадеца да краде или педофила, но физически се изразява по друг начин.
Затова казах, тези хора не трябва да бъдат затваряни в затвори като крадците, но трябва да им се помага с любов и разбиране.

Ами... ти ме нараняваш психически с разбиранията си, че хомосексуалноста е нещо 'лечимо'. И ако мога да ти помогна с любов и разбиране да спреш бих го направила, но ти надали ще защото това са си твоите виждания и имаш пълното право да ги имаш разбира се, и аз оценявам това. Както хомосексуалистите имат пълното право да са хомосексуалисти, без някой да им помага да са 'нормални' :)

defender
10-17-2013, 13:41
Хомосексуализмът и ПОСЛЕДИЦИТЕ от него:

"- От гледна точка на биологията хомосексуализмът не е вроден, а е избор.
- От гледна точка на психологията хомосексуализмът е обратим.
- От гледна точка на социологията хомосексуализмът е противоестествено явление.
- От гледна точка на религията хомосексуализмът е грях.

- 24 на сто от хомосексуалистите са имали повече от 100 партньори;
- 43 на сто от хомосексуалистите са имали повече от 500 партньори.

Рискът от заразяване със спин при тези мъже е... 1000 пъти по-голям

Тази информация е от Центъра за контрол на болестите при мъжете-хомосексуалисти. А последващите факти, които посочват авторите, са резюме от многобройни изследвания.

Хомосексуалистите са най-рисковият контингент за заразяване със СПИН, следван от наркомани, използващи интравенозно въвеждане на наркотиците.

Драстично съкращаване на средната продължителност на живота (от 79 на 45 години при жените и от 75 на 43 години при мъжете).
73 на сто от хомосексуалистите мъже са правили секс с момчета на възраст 16-19 г., или по-млади.

Въпреки че знаят за риска от СПИН, хомосексуалистите продължават да се въвличат в опасни сексуални практики.
Хомосексуалистите представляват най-рисковата група за болести, предавани по полов път.
Много от хомосексуалните контакти са медицински опасни със или без предпазване.

40 на сто от тийнейджърите-хомосексуалисти са извършвали опити (успешни или неуспешни) за самоубийство.
58 на сто от хомосексуалните жени имат психиатрични разстройства в сравнение с 21 на сто от хетеросексуалните жени.
74 на сто от хомосексуалните мъже мислят за самоубийство в сравнение с 28 на сто от хетеросексуалните мъже.
Тези, които са привлечени от лица от същия пол, са един до три процента от населението, но извършват около една трета от всички сексуални престъпления срещу деца."

ПП: Повтарям - на хомосексуалистите не трябва да се мразят, но трябва да се помага да се освестят, а не да се поощряват.

Carpe Diem
10-17-2013, 14:00
Всъщност,

'Има две основни обяснения за това как хомосексуалността се е развила у животните:
Хомосексуалните поведения (като еднополовата копулация и крос-половата мимикрия) са нефункционални, но не непременно вредни странични ефекти на адаптивното поведение. В този смисъл хомосексуалността е неволна (по-точно — животното няма вроден нагон за еднополова копулация).
Хомосексуалността се явява адаптивно поведение, усилваща способността на организма да предава гените си. В този смисъл е преднамерена, вродена (тоест животното притежава нагон за еднополово поведение).'

http://stalik.wordpress.com/statii/homoseksualnostta-paradoks-na-evoliuciqta/ (добра статия, много дълга но оттам взех това по-горе)

И така е, вярно е за СПИН-а, но хомосексуалистите са съществували много преди СПИН-а, а колкото до статистиките за самоубийство, според мен това е точно резултат от нетолерантното ни общество. Не, прав си, не трябва да се мразят, но както и ти не би станал гей, и те не могат да харесват противоположният пол.

Ако разбираш Английски и имаш време:

http://www.youtube.com/watch?v=CnOJgDW0gPI

Мисля, че е доста силно клипче.

defender
10-17-2013, 14:16
Всъщност,

'Има две основни обяснения за това как хомосексуалността се е развила у животните:

Първо: при животните няма хомосексуализъм, при тях няма осмислено харесване и избор, при животните има миризми, животните се ориентира коя е женската не на базата на разум, осмисляне и свободна воля, а на базата на миризмата, която отделя разгонената женска т.е. когато животно ебе той не осъзнава мисловно какво ебе - женско или мъжко, а се ориентира по миризмата на разгонената женска. Тоест самата природа е кодирала в животното да се ориентира към женското по физиологичните признаци и особености и това е. Докато хомосексуализма е болест на съзнанието и волята и дори един индивид да има всички характеристики на женски екземпляр мъжът пак може да избере другото, при животните не е така.
Второ: Не може да се прави съпоставка между поведението на животните и хората, за разлика от животните, човека е разумно същество със свободна воля и избор.

Защо все когато става дума за хомосексуализъм започвате да изтъквате животните, ами дръжте се като животни и когато ходите на работа например да видим колко ще изкарате преди да уволнят, но тогава изведнъж осъзнавате, че човека е съзнателно и разумна същество и животинското поведение не е база са сравнение, а при хомосексуализма изведнъж го забравяте, как ви е угодно.

Carpe Diem
10-17-2013, 14:24
Първо: при животните няма хомескусализъм, няма усислено харесване и избор, при животните има миризми, животните се ориентира коя е женската не на базата на разум, осмисляне и свободна воля, а на базата на миризмата която отделя разгонената женска т.е. когато животно ебе той не осъзнава мисловно какво ебе, женско или мъжко, а се ориентира по миризмата на разгонената женска. Докато хомосексуализма е болест на съзнанието и волята.
Второ: Не може да се прави съпоставка между поведението на животните и хората, за разлика от животните, човека е разумно същество със свободна воля и избор.

Защо все когато става дума за хомосексуализъм започвате да изтъквате животните, ами дръжте се като животни и когато ходите на работа например да видим колко ще изкарате преди да уволнят, но тогава изведнъж осъзнавате, че човека е съзнателно и разумна същество и животинското поведение не е база са сравнение, а при хомосексуализма изведнъж го забравяте, как ви е угодно.

Така, така. Но както изпозлваме животни да си тестваме лекарствата така и ги използваме за да научим повече и за нашата приорода, защото сме сходни малко или много. Ми като не сме животни, защо просто не зачеваме по изкуствен път като искаме деца а не да се държим като такива (вече можем, гледай как няма да има повече СПИН и нежелани деца)? Защото... колкото и да сме цивилизовани, имаме инстинкти...също при животните ИМА хомосексуализъм, и точно това е че не е умишлено, не е ИЗБОР. Така е, хората могат да направят 'изборът' да не са практикуващи хомосексуалисти и да живеят една лъжа, но защо да го правят? Само за да не те притесняват? Искаш една голяма част от населението да живее половин живот, непълноценен, за да не ти пречат с 'болеста' си? Не е ли малко егоистично?

defender
10-17-2013, 14:40
Ми като не сме животни, защо просто не зачеваме по изкуствен път като искаме деца а не да се държим като такива (вече можем, гледай как няма да има повече СПИН и нежелани деца)?

на физическо ниво сме като животните, но на психическо не сме като животните т.е. имаме физиологични нужди като животните, но начина и принципите на тяхното удовлетворяване става психически на съвсем друго ниво и принципи от животните. При животните те винаги следват порива на природата, докато при човека има избор да върви след поривите на природата или да прави точно обратното - точно това правят хомосексуалистите, те избират да правят точно обратното на порива на природата. Хомосексуализма създава бъг в природата. А свестните хора които не се поддават на манипулации и искат да им помогнат са антивирусната програма.

Chacho
10-17-2013, 14:44
То порив на природата е и да се изпикаеш без да си свалиш гащите.

И все пак има хомосексуализъм сред животните, не виждам как е релевантно.

defender
10-17-2013, 14:52
То порив на природата е и да се изпикаеш без да си свалиш гащите.

съпоставяйки волята с поривите на природата за да изпълним порива на природата ние трябва да си свалим гащите, защото ако се опикаем порива на природата ще ни каже после да си сменим гащите ............. точно това правят хомосексуалистите при тях няма правилна съпоставка между волята и поривите на природата, те не си свалят гащите, опикават се и поле не само, че не си сменят гащите, ами се качват в автобуса за градския транспорт, вмирисват и останалите хора и казват, че това е нормално, повод за гордост и си правят едно парадче в автобуса.

Chacho
10-17-2013, 15:03
Сигурен съм, че много са ти умирисали живота.

Както съм и сигурен, че ако сложиш гащи на една котка и тя се напикае, ще демонстрира значим порив да ги смени.

Auriss
10-17-2013, 15:06
Не знам как не ви е срам...

Оставям тези две прекрасни, талантливи деца, на които за съжаление ще им се наложи да живеят в свят, изпълнен с такива като вас...

http://vimeo.com/75415173
http://www.youtube.com/watch?v=JoL-MnXvK80

Току виж се усетите що за повърхностни, озлобени и вечно знаещи неудачници сте.

@psychopath, само на теб си правя труда да отговоря, 'щото поне имаш нещо между ушите. Да отритваш(или дискриминираш, се тая) хората с антисоциално поведение/демонстративно отношение/ не се води баш дискриминация. Дори институции си има за такива. Хората с различна сексуална ориентация по закон се ползват със същите ИНДИВИДУАЛНИ права, с които и хетеросексуалните. Всяко нарушение на тези Е дискриминация. Става въпрос за отношение към цяла група от обществото, не отделен индивид. Ако кажеш 'този ме дразни, 'щото е страшно мек' не е проблем. "Педалите ме дразнят, 'щото са меки" е друга бира. Върти го колкото искаш, но дори това последното, което написах, в западна държава би било политическо самоубийство ако го изцепиш в ефир и си позната на обществото личност. И то не 'щото педалите ще се дигнат на бунт и ще те изръфат с парцалките, а защото е показателно за умственото ти равнище. Това е положението. Комуто не допада - тоталитарни държави бол - изнасяйте се. България е част от ЕС и като такава е длъжна да следва нормите на западното общество, а ние, като граждани на тази държава, сме длъжни да следваме закона.
По същият начин стоят нещата и с гей браковете и осиновяванията от гей двойки. Държавата е на гражданите. Конституцията гласи, че всички граждани са равни пред закона. Излиза, че не е баш така. Бракът съшествува както в църковна, така и в държавна форма. Не е приумица на християнството - още от древността хората са се обвързвали доживот пред обществото. Ако тези с различна сексуална ориентация са граждани (а изяснихме, че са такива), следователно трябва да им се полагат и същите права без оглед на това как ще ги използват - стига разбира се действията им да не противоречат на закона. Доколкото знам никой не е искал църквата да им признава брака. Единствено за пред държавата става въпрос. След като аз и пенчо не можем да се омъжим (или оженим или там квото се води) защото ... ми защото по някаква причина държавата е решила, че това трябва да става само между мъж и жена, значи държавата ме дискриминира.

Защо не убиваме педалите и недъгавите с камъни е видно, че няма смисъл да се обяснява. Средното IQ в тоя форум е плашещо ниско. Пък и на теб съм сигурен, че ти е ясно.

В интерес на истината така и не разбрах какво целяха постовете ти ? Да защитиш *правото* на хората с 'антигей' позиция да се изказват ли ? Пиша ти го направо - нямат това право. Добре знаеш защо. Какъв е проблемът тогава ?

defender
10-17-2013, 15:10
Сигурен съм, че много са ти умирисали живота.

Както съм и сигурен, че ако сложиш гащи на една котка и тя се напикае, ще демонстрира значим порив да ги смени.

котката сама никога няма да си сложи гащи, тя следва порива на природата, гащите ще и ги сложи човекът с изопачената воля която прави точно обратното на пориви на природата и слага на котката гащи и я кара да ги опикава, мирише и страда. ............ точно така страдат и хомосексуалистите, само не мога да разбера какви са тези техни изкуствени усмивки, докато котката щеше да си покаже и нямаше да прави парад, а щеше да търси как да се освободи от миришещите гащи.

Chacho
10-17-2013, 15:14
А ти защо носиш гащи и защо има хомосексуални животни?

defender
10-17-2013, 15:22
А ти защо носиш гащи и защо има хомосексуални животни?

нося гащи, за да не създавам в другите изопачени пориви на волята, животните ходят без гащи защото при тях няма воля и няма опасност да навредят на волята, също нося гащи защото ми е студено.

Ами при животни няма хомосексуализъм защото няма избор и всичко е въпрос на миризма и физиологични характеристики, а не на психика и воля, ако мъжкия има миризма на разгонена женска животното ще го наебе защото той има миризма на женска и така отговаря на физиологочните характеристики на разгонена женска ,по които се ориентира животното.

Chacho
10-17-2013, 15:26
Така, то ще наебе мъжкия, щото мирише, а хората се ебат мъжко с мъжко, щото не им пречи да са добри хора. В крайна сметка освен добра воля, имаме и акъл който да преценява ролята на "природния порив".

defender
10-17-2013, 15:34
Така, то ще наебе мъжкия, щото мирише, а хората се ебат мъжко с мъжко, щото не им пречи да са добри хора. В крайна сметка освен добра воля, имаме и акъл който да преценява ролята на "природния порив".

може ли нещо, което причинява на обществото всичко, което бях постнал по-горе да е нещо добро, то може да е добро, но само от гледна точка, но твоя егоизъм, а това не е добро, защото нещо за да е добро трябва да е от полза и за доброто на всички и също да не ощетява поривите на природата и да върви срещу нея за да задоволи изопачените си желание и егоизма си.

Хомосексуалистите освен, че не се поправят ами и скат на базата на тази свое извратено желание да създават и семейства, да създават деца, да ги възпитават и изобщо да живеят пак по воля и изопачен на природата начин. Е моята съвест не ми позволява да ги поощрявам.

anonymous895156
10-17-2013, 15:39
Не мисля, че хората са тези, които ще решават, кое е е за и кое - срещу природата, след като самите те живеят по възможно най-вредния за нея начин. Едва ли на някого от вас наистина му пука, че хомосексуална двойка не може да има собствени деца по естествен път. Наистина ли това е единствената причина да не ги одобрявате? Би трябвало да имате същото отношение и към импотентните и безплодните мъже и жени. Само това ли ви кара да искате да спукате главите на тези хора?
Интересно ще ми бъде да си направите този тест http://chitanka.info/text/7021/51#textstart и да напишете тук резултата си. Добре е да сте наясно със себе си.

Chacho
10-17-2013, 15:39
Тогава мисля, че трябва да основем още по-голяма война срещу контрацептивите.

anonymous895156
10-17-2013, 15:41
Ами при животни няма хомосексуализъм защото няма избор и всичко е въпрос на миризма и физиологични характеристики

Да не би да говориш от личен опит, че при хората е обратното
Само така твърдението ти може да се приеме.

defender
10-17-2013, 15:42
ами, че да, контрацептивите също са продукт на изопачена воля, а и също на комерсиални желания на фирми,

ПП: чао хиени, излизам, :D

Chacho
10-17-2013, 15:46
Ще стане като с марихуаната и алкохола. Дай да пазим марихуаната нелегална, вместо да забраняваме алкохола. :D

BloodyDreamer
10-17-2013, 16:02
Когато се зададе въпроса "Защо смяташ, че да си хомосексуален е грешно", се дават два (или един от двата) отговора:
1. Гнусни са ми
2. Религията ми така казва

Ако първото се брои за валиден аргумент, то аз казвам, че е грешно да съществуват скакалци и голи охлюви, понеже ми е гнусно.
Второто няма да го коментирам, щото религии - бол. Няма как да знаем дали чичкото (или лелката, или там каквото е), на който се молиш, е валиден.

И да уточним - разликата между гей и педераст е, че геят се възбужда от мъже, а педерастът - от момчета.

Carpe Diem
10-17-2013, 16:10
Когато се зададе въпроса "Защо смяташ, че да си хомосексуален е грешно", се дават два (или един от двата) отговора:
1. Гнусни са ми
2. Религията ми така казва

Ако първото се брои за валиден аргумент, то аз казвам, че е грешно да съществуват скакалци и голи охлюви, понеже ми е гнусно.
Второто няма да го коментирам, щото религии - бол. Няма как да знаем дали чичкото (или лелката, или там каквото е), на който се молиш, е валиден.

И да уточним - разликата между гей и педераст е, че геят се възбужда от мъже, а педерастът - от момчета.

Това.

sneering
10-17-2013, 16:47
В България хората много си приличат и има минимум 5 стереотипа хора,който са много по-гнусни от гейовете.Даже като се замислиш..на фона на тия 4-5 вида хора,може да заобичаш гейовете.

Fisherman
10-17-2013, 16:59
Хахаха "гнусни са ми" и "религията ми каза така",ми говори,че никога не сте чели мои коментари,нямате си идея от религия ,100 пъти изказвах гледни точни,откъм биология и научно,как стоят нещата според мен,давах десетки примери също така.Всеки си лае неговото,па нека,никой няма да спечели от тоя аргумент заради космическия дебилизъм на хората,които си мислят,че са много либерални,като защитават едно психично заболяване.

Аз си извадих изводите,че когато човек е малоумен,няма как да те разбере и се стига до псуване,като на куче,но тва си е в реда на нещата,защото хората са се усвинили до уши.

Fisherman
10-17-2013, 17:01
Да не би да говориш от личен опит, че при хората е обратното
Само така твърдението ти може да се приеме.

а ти малък дришльо,какво искаш да кажеш с твърдението,че при животните има хомосексуализъм?Ми то и рак има при животните,склероза,кир и гной,тва означава ли че щом го има трябва да е нормално?

t.A.T.u.
10-17-2013, 17:14
Всеки си лае неговото,па нека,никой няма да спечели от тоя аргумент заради космическия дебилизъм на хората,които си мислят,че са много либерални,като защитават едно психично заболяване.

Този с психичното заболяване си ти и лошото е, че едва ли някога ще се оправиш.

Аз си извадих изводите,че когато човек е малоумен

„Извади си изводите“ ? :D Теб кой те е учил на български? Смешник.

Fisherman
10-17-2013, 17:19
Ходи да вариш серопозитивна супичка за всички гейове,лесбийки ,педераси,анални учени и там какви съществуват.Приеми ги в дома,осинови ги гледай те се там,целувай ги,спи с тях,бърши им задниците.Гледайте се там и не занимавай хората с тъпите си разбирания.

Fisherman
10-17-2013, 17:31
„Извади си изводите“ ? :D Теб кой те е учил на български? Смешник.

а тва чак сега го виждам,въшло,нарича се грешка на езика,не знам дали някога си чувала имах предвид "направих си изводите" и ти много добре разбра,но не пропусна да го отбележиш,защото няма за кво друго да се хванеш нали

t.A.T.u.
10-17-2013, 17:39
Ходи да вариш серопозитивна супичка за всички гейове,лесбийки ,педерасТи,анални учени и там какви(каквито?) съществуват.Приеми ги в дома,осинови ги, гледайте (пише се слято) се там,целувай ги,спи с тях,бърши им задниците.Гледайте се там (2) и не занимавай хората с тъпите си разбирания.

А ти се върни в първи клас, научи български и чак тогава се мъчи да пишеш. Иначе само се излагаш.

Fisherman
10-17-2013, 17:41
А ти се върни в първи клас, научи български и чак тогава се мъчи да пишеш. Иначе само се излагаш.

не съм на изпит по български и тва не е форума по българска филология,така че моля,говорехме за жалките псевдо разбиранията по темата за хомосексуалистите и явно бедната ти култура

t.A.T.u.
10-17-2013, 17:56
не съм на изпит по български и тва не е форума по българска филология,така че моля,говорехме за жалките псевдо разбиранията по темата за хомосексуалистите и явно бедната ти култура

Не знаех, че само на изпит по български се пише правилно. На такива като теб трябва да им се забрани да пишат, докато не научат езика.
А по темата за хомосексуалните - аз казах, каквото имах да казвам засега. Само не знам защо на теб ти е толкова интересно да пишеш във всяка такава тема и да се занимаваш със сексуалния живот на гейове/лесбийки, след като уж си хетеро.

Fisherman
10-17-2013, 18:10
не се занимавам със сексуалният им живот,някога да съм питал какво точно правят?просто съм във възторг,колко е деградирало обществото и ви се чудя

anonymous895156
10-17-2013, 18:32
не се занимавам със сексуалният им живот,някога да съм питал какво точно правят?просто съм във възторг,колко е деградирало обществото и ви се чудя

самоубий се и избягай от него

Fisherman
10-17-2013, 19:14
самоубий се и избягай от него

не искам да бягам от него,искам да го смачкам

BloodyDreamer
10-18-2013, 08:35
Или не съм ги чела тия коментари с различни аргументи, или си писал само глупости и не съм запомнила.
Твоята гледна точка също не е валидна (тоест ти си я имай, ама аргументът "защото аз така мисля" не е много убедителен). А доколкото знам, науката (между другото, биологията също е наука) няма точен отговор на въпроса. Дори, както написа някой преди мен, хомосексуализмът не е включен в официалния списък с парафилии. Колкото до това как човек става хомосексуален, не може да се каже дали е заради възпитание, от гени, или от каквото и да е. Правят се изследвания по въпроса, най-вероятно е смесица от няколко неща, но няма сигурен отговор.
Но не е това нещото, което не мога да разбера. Като кажете, че са болни... така ли се отнасяте с болните хора? Биете ги и ги псувате, щото са ви гнусни? Егати възпитанието.

Auriss
10-18-2013, 08:45
Като кажете, че са болни... така ли се отнасяте с болните хора?
Не опира до това дори.
Помниш ли като си била малка и като си захващала някой спор с някой приятел как и от гъза доводи ще си извадиш ако трябва само и само да излезеш права ? Това е цялата работа.
И да е заболяване, и да не е - разлика никаква.
Пък на Дифендър статистиките от някакъв там център за хомосексуални или каквото беше - близко е до ума, че ако вадиш инфо за степента на образованост на чернокожите няма да гледаш само тези, живеещи в Зимбабве .. примерно.

Абсолютно несъстоятелни аргументи се вадят с едничката цел да се плюе.

Балкан Аптекарски си пее една и съща, пък то един прост сърч в гугъл is homosexuality a mental disorder и в първия линк още ти е сдъвкана цялата информация по въпроса с все авторите и техните изследвания.

NeutralMilkHotel
10-18-2013, 10:32
Аз мисля, че при хубавата ни официална младежка ЛГБТ организация е много плашещо някой да намира за нужно да си говори анонимно с деца за сексуалната им ориентация.
Винаги трябва да знаем с кого си общуваме виртуално - малко повече информация и можете да се озовете в лапите на педофил или хора с нечисти намерения; най-малкото манипулатори, които биха ви провокирали да направите нещо лошо и неествено.
Придържайте се към http://www.deystvie.org/zanas ако искате да комуникирате по върпоса с някого.

Аз не смятам, че има нужда хомосексуализма да се крие и подтиска. Фактът си е факт. Ако имаш дадена сексуална ориентация нищо не печелиш, ако не действаш според нея, даже напротив - губиш.
Грозно е интимният живот на някого да се нарича болест, защото всеки има сексуални предпочитания, за които можем да кажем същото. А дори и да е болест, вас какво ви засяга? Хората си се лекуват чудесно...С обич! Можете да пробвате и вие. :)

defender
10-18-2013, 10:50
Пък на Дифендър ............ дрън-дрън

Мит: Хомосексуализмът е «биологически детерминиран». Гейовете «се раждат», а не се създават.
Реалност: Няма открити данни за биологична или генетична причина за хомосексуализма. Биологическите фактори могат да играят ролята на предразположеност за хомосексуализма, но основният фактор е изборът на личността да се отдаде на хомосексуално поведение. Научните изследвания показват, че социалните и психологическите фактори имат огромно влияние за появата на хомосексуализма. Примерите включват проблеми в ранните семейни взаимоотношения, сексуална зависимост, насърчаване на «модата» от обществото да си хомосексуален. Така например, когато хората одобряват и насърчават хомосексуализма, разпространението му нараства; когато те не го приемат, разпространението му намалява. Тези фактори нямат общо с генетиката.

Мит: Хомосексуалистите не могат да бъдат променени и ако се опитват да се променят, те могат да развият сериозни емоционални проблеми и да стигнат до самоубийство. Затова трябва да бъде забранен всеки опит за преориентация на гейовете.
Реалност: Д-р Роберт Шпицер, известен психиатър, който е оглавявал групата по изваждане на хомосексуализма от Диагностичния наръчник за болестите твърди, че хората могат и действително си променят хомосексуалното поведение. Едуард Гловер, известен психоаналитик от Великобритания, е участвал в едно изследване на краткосрочните психоаналитични подходи в психотерапията при хомосексуализма. Той стига до извода, че „психотерапията (на хомосексуализма),изглежда, е неуспешна само при много малък брой пациенти без значение от възрастта, при които продължителният навик е съчетан с психопатни черти, тежък алкохолизъм или липса на желание за промяна. Други професионалисти съобщават за 50 до 70% успех при лечение на нежеланото хомосексуално привличане. Може ли да се променя хомосексуалната ориентация? Да, освен в случаите, описани по-горе.

Източници:
Sex in America: A Definitive Survey, Robert T. Michael, John H. Gagnon, Edward O. Laumann, and Gina Kolata, Little, Brown and Company, Boston,
1994, p. 176

Rekers, G., “Understanding homosexuality”, a report at the European Leadership Forum 2007, Eger, Hungary

Richard Howe, “Homosexuality in America: Exposing the Myths” The American Family Association, 1994, pp 11-12
.
Whitehead, N.E.; Whitehead, B.K. (1999): My Genes Made Me Do It! Huntington House, Lafayette, Louisiana, calculated from Laumann et al., 1994.

Paul Van de Ven et al., “A Comparative Demographic and Sexual Profile of Older Homosexually Active Men,” Journal of Sex Research 34 (1997): p. 354. Dr. Paul Van de Ven reiterated these results in a private conversation with Dr. Robert Gagnon on September 7, 2000.

Rekers, G., “An example of the Use of Behavioral Science to influence Public Policy”, ELF 2007, Eger, Hungary

THE HIV/AIDS Surveillance Report, U.S. Department of Health and Human Services, Centers for Disease Control, National Center for Infectious Diseases, Division of HIV/AIDS, through December 2001

Cameron, P., Playfair, W.L., Williams, S. The longevity of homosexuals: before and after the AIDS epidemic. Omega 29 (1994): 249-27; Karla Jay and Allen Young, The Gay Report: Lesbians and Gay Men Speak Out about Sexual Experiences and Lifestyles (New York: Summit Books, 1979), 275.; Timothy J. Dailey, "Homosexuality and Child Sexual Abuse,"

Rekers, G., A report on homosexuality at the European Leadership Forum, 2007

A report released May 9, 2001 at the annual American Psychiatric Association convention, psychiatrist Dr. Robert Spitzer, Chief of Biometrics Research and Professor of Psychiatry at Columbia University in New York City.

Biometrics Research and Professor of Psychiatry at Columbia University in New York City.

Satinover, J., MD, “Homosexuality and the politics of truth”, Baker books, 1996

http://www.mh.government.bg/News.aspx?lang=bg-BG&pageid=401&

Auriss
10-18-2013, 11:03
Трябва да се науча да игнорирам простотията. Наистина трябва. Като за последно.

Дифендър,

The APA issued an official disavowal of Spitzer's paper, noting that it had not been peer reviewed and stating that "[t]here is no published scientific evidence supporting the efficacy of reparative therapy as a treatment to change one's sexual orientation."[20][dead link] Two years later, the paper was peer reviewed and published in the Archives of Sexual Behavior.[21] Two-thirds of the reviews were critical, and the publication decision sparked controversy, with one member of the publication's supporting organization resigning in protest.[22] The paper has been criticized for its sampling methods and criteria for success.[23]

In a 2005 interview, Spitzer stated that "[m]any colleagues were outraged" following the publication of the study. Spitzer added that "[w]ithin the gay community, there was initially tremendous anger and feeling that I had betrayed them." When asked whether he would consider a follow-up study, Spitzer said no, and added that he felt "a little battle fatigue."[24] While Spitzer has said that he has no way of knowing whether the study participants were being honest,[16] he has also indicated that he believed that the interviewees were being candid with him.[24]
In a 2012 interview, Spitzer said he asked to retract the study, stating that he agreed with its critics:[25][dead link]
"In retrospect, I have to admit I think the critiques are largely correct," he said. "The findings can be considered evidence for what those who have undergone ex-gay therapy say about it, but nothing more." He said he spoke with the editor of the Archives of Sexual Behavior about writing a retraction, but the editor declined. (Repeated attempts to contact the journal went unanswered.)

In a letter to Kenneth J Zucker, editor of Journal of Sexual Behavior, Spitzer wrote:
Several months ago I told you that because of my revised view of my 2001 study of reparative therapy changing sexual orientation, I was considering writing something that would acknowledge that I now judged the major critiques of the study as largely correct. After discussing my revised view of the study with Gabriel Arana, a reporter for American Prospect', and with Malcolm Ritter, an Associated Press science writer, I decided that I had to make public my current thinking about the study. Here it is.
Basic Research Question. From the beginning it was: “can some version of reparative therapy enable individuals to change their sexual orientation from homosexual to heterosexual?” Realizing that the study design made it impossible to answer this question, I suggested that the study could be viewed as answering the question, “how do individuals undergoing reparative therapy describe changes in sexual orientation?” – a not very interesting question.
The Fatal Flaw in the Study – There was no way to judge the credibility of subject reports of change in sexual orientation. I offered several (unconvincing) reasons why it was reasonable to assume that the subject’s reports of change were credible and not self-deception or outright lying. But the simple fact is that there was no way to determine if the subject’s accounts of change were valid.

По-интересно е що в тая статия, която ми пусна, не са цитирали и тази част :

Spitzer also found that "89 percent of men and 95 percent of women said they were bothered only slightly, or not at all, by unwanted homosexual feelings," but that "only 11 percent of the men and 37 percent of the women reported a complete absence of homosexual indicators, including same-sex attraction."

Източник : първият линк в гугъл като напишеш Robert Spit
http://en.wikipedia.org/wiki/Robert_Spitzer_(psychiatrist)

defender
10-18-2013, 11:20
Добре, то е ясно, че всеки ще се идентифицира на кое да даде предпочитание според склонностите на съзнанието си ............. дори и на светлината ще каже тъмнина само и само да угоди на това към което е пристрастен ................ но все пак фактите са си факти - хомосексуализма е деструктивен както върху отделната личност, така и върху семейството и върху обществото. ................. а и от религиозна гледна точка накрая Съдника ще е само един, без да има лукави извъртания и оправдания на пороци..............

Auriss
10-18-2013, 11:35
хомосексуализма е деструктивен както върху отделната личност, така и върху семейството и върху обществото

A common conclusion in their wartime studies was that, in the words of Maj. Carl H. Jonas, who studied fifty-three white and seven black men at Camp Haan, California, "overt homosexuality occurs in a heterogeneous group of individuals." Dr. Clements Fry, director of the Yale University student clinic, and Edna Rostow, a social worker, who together studied the service records of 183 servicemen, discovered that there was no evidence to support the common belief that "homosexuality is uniformly correlated with specific personality traits" and concluded that generalizations about the homosexual personality "are not yet reliable."

.... Sometimes to their amazement, [researchers] described what they called the "well-adjusted homosexuals" who, in [William] Menninger's words, "concealed their homosexuality effectively and, at the same time, made creditable records for themselves in the service." Some researchers spoke in glowing terms of these men. "The homosexuals observed in the service," noted Navy doctors Greenspan and Campbell, "have been key men in responsible positions whose loss was acutely felt in their respective departments." [b]They were "conscientious, reliable, well-integrated and abounding in emotional feeling and sincerity." In general, "the homosexual leads a useful productive life, conforming with all dictates of the community, except its sexual requirements" and was "neither a burden nor a detriment to society." Fry and Rostow reported that, based on evidence in service records, homosexuals were no better or worse than other soldiers and that many "performed well in various military jobs" including combat (Berube, 1990, pp. 170-171, footnotes omitted).

Conclusion :
Some psychologists and psychiatrists still hold negative personal attitudes toward homosexuality. However, empirical evidence and professional norms do not support the idea that homosexuality is a form of mental illness or is inherently linked to psychopathology.
The foregoing should not be construed as an argument that sexual minority individuals are free from mental illness and psychological distress. Indeed, given the stresses created by sexual stigma and prejudice, it would be surprising if some of them did not manifest psychological problems (Meyer, 2003). The data from some studies suggest that, although most sexual minority individuals are well adjusted, nonheterosexuals may be at somewhat heightened risk for depression, anxiety, and related problems, compared to exclusive heterosexuals (Cochran & Mays, 2006).

http://psychology.ucdavis.edu/rainbow/html/facts_mental_health.html - първият линк в Google (http://lmgtfy.com/?q=is+homosexuality+a+mental+disorder)

defender
10-18-2013, 11:37
Трябва да се науча да игнорирам простотията. Наистина трябва. Като за последно. - втория линк от Google

Auriss
10-18-2013, 11:40
Не ме бива, вярно е. Всеки с кусурите си.

defender
10-18-2013, 12:23
Завършвам с това послание към хомосексуалистите, (дано го схванат правилно):

"По-важно е не правото на избор, а правилен избор!"

sneering
10-18-2013, 12:26
Няма как да направиш правилен избор без да си имал правото на избор

psychopath
10-18-2013, 13:39
Не знам как не ви е срам...

Оставям тези две прекрасни, талантливи деца, на които за съжаление ще им се наложи да живеят в свят, изпълнен с такива като вас...

http://vimeo.com/75415173
http://www.youtube.com/watch?v=JoL-MnXvK80

Току виж се усетите що за повърхностни, озлобени и вечно знаещи неудачници сте.

@psychopath, само на теб си правя труда да отговоря, 'щото поне имаш нещо между ушите. Да отритваш(или дискриминираш, се тая) хората с антисоциално поведение/демонстративно отношение/ не се води баш дискриминация. Дори институции си има за такива. Хората с различна сексуална ориентация по закон се ползват със същите ИНДИВИДУАЛНИ права, с които и хетеросексуалните. Всяко нарушение на тези Е дискриминация. Става въпрос за отношение към цяла група от обществото, не отделен индивид. Ако кажеш 'този ме дразни, 'щото е страшно мек' не е проблем. "Педалите ме дразнят, 'щото са меки" е друга бира. Върти го колкото искаш, но дори това последното, което написах, в западна държава би било политическо самоубийство ако го изцепиш в ефир и си позната на обществото личност. И то не 'щото педалите ще се дигнат на бунт и ще те изръфат с парцалките, а защото е показателно за умственото ти равнище. Това е положението. Комуто не допада - тоталитарни държави бол - изнасяйте се. България е част от ЕС и като такава е длъжна да следва нормите на западното общество, а ние, като граждани на тази държава, сме длъжни да следваме закона.
По същият начин стоят нещата и с гей браковете и осиновяванията от гей двойки. Държавата е на гражданите. Конституцията гласи, че всички граждани са равни пред закона. Излиза, че не е баш така. Бракът съшествува както в църковна, така и в държавна форма. Не е приумица на християнството - още от древността хората са се обвързвали доживот пред обществото. Ако тези с различна сексуална ориентация са граждани (а изяснихме, че са такива), следователно трябва да им се полагат и същите права без оглед на това как ще ги използват - стига разбира се действията им да не противоречат на закона. Доколкото знам никой не е искал църквата да им признава брака. Единствено за пред държавата става въпрос. След като аз и пенчо не можем да се омъжим (или оженим или там квото се води) защото ... ми защото по някаква причина държавата е решила, че това трябва да става само между мъж и жена, значи държавата ме дискриминира.

Защо не убиваме педалите и недъгавите с камъни е видно, че няма смисъл да се обяснява. Средното IQ в тоя форум е плашещо ниско. Пък и на теб съм сигурен, че ти е ясно.

В интерес на истината така и не разбрах какво целяха постовете ти ? Да защитиш *правото* на хората с 'антигей' позиция да се изказват ли ? Пиша ти го направо - нямат това право. Добре знаеш защо. Какъв е проблемът тогава ?
Аз лично нямам никакъв проблем с никого. Ако имам проблем с някого, то той ще бъде на лично ниво. Относно дискриминацията и юридическите регламенти, няма как да не бъда съгласен. Достатъчно ясно са разписани и всеки средноинтелигентен човек би следвало да бъде наясно. Не защитавам никого, изразих позицията си просто. По-скоро коментирах отношението на "крайните гейове", които явно имат проблем с целия свят и страдат от комплекси, които може да са породени от обществените нагласи, но са силно мултиплицирани изкуствено от тях самите. А цялата тази работа създава обществено напрежение, което е напълно излишно.
Средното IQ е плашещо ниско като цяло, не само във форума. Да, някой ще даде примери как театрите били пълни с млади хора, как имаме математици, които печелят световни състезания и т.н. Това са частни случаи и дори някои неща да са тенденции, то те имат нисък относителен дял спрямо цялото население, в следствие на което пада и средното IQ.
Тези неща на теб са ти ясни, въпроса е някой друг да се позамисли.

psychopath
10-18-2013, 13:54
BloodyDreamer, убедена ли си, че това са единствените причини, защото мога да направя коктейл от десетина. :D
Колкото до другият пост, съм съгласен, защото още в началото написах, че има прекалено много достатъчно реномирани учени и изследвания, които защитават и двете тези, за да се каже със сигурност, това е 100% вярно.
Затова аз не задълбавам в спорове от типа дали хомосексуализмът е биологично детерминиран или социално детерминиран, пък и не е това най-важното в случая, нито темата дори е за това.

BloodyDreamer
10-18-2013, 19:18
BloodyDreamer, убедена ли си, че това са единствените причини, защото мога да направя коктейл от десетина. :D
Просто такива наблюдения имам. Щом можеш да ми дадеш други причини - сподели, ще се радвам да чуя нещо по-различно.

Fisherman
10-18-2013, 19:28
Или не съм ги чела тия коментари с различни аргументи, или си писал само глупости и не съм запомнила.
Твоята гледна точка също не е валидна (тоест ти си я имай, ама аргументът "защото аз така мисля" не е много убедителен). А доколкото знам, науката (между другото, биологията също е наука) няма точен отговор на въпроса. Дори, както написа някой преди мен, хомосексуализмът не е включен в официалния списък с парафилии. Колкото до това как човек става хомосексуален, не може да се каже дали е заради възпитание, от гени, или от каквото и да е. Правят се изследвания по въпроса, най-вероятно е смесица от няколко неща, но няма сигурен отговор.
Но не е това нещото, което не мога да разбера. Като кажете, че са болни... така ли се отнасяте с болните хора? Биете ги и ги псувате, щото са ви гнусни? Егати възпитанието.

Kои други болни хора отиват на парад?Горди от болестта си?Защото аз такива не познавам.Болни им е малко,точната дума е сбъркани. :)

psychopath
10-18-2013, 20:37
Просто такива наблюдения имам. Щом можеш да ми дадеш други причини - сподели, ще се радвам да чуя нещо по-различно.

Конформизъм, антиконформизъм, предаване на нагласи от семейството (не е задължително да е от религия) и т.н. Както може да го смяташ за нередно и ненормално, дори да не го смяташ за такова, просто да не го приемаш и да не ти харесва и без да си религиозен фанатик или защото си проявил конформизъм, вътрешно убеждение.
Това без да се замислям особено.