View Full Version : Наказание със секс ?
Regina123
10-13-2013, 06:45
Здравейте,сладури!Намирам се в една доста особена връзка,ще ви споделя няколко неща и бих искала да си изкажете мненията,защото направо нямам нерви! На 17 години съм и имам приятел,който е на 21.Заедно сме от много време,ноо най-редовно се караме за глупости и естествено следва да има сръдни и т.н само дето при нас не е така......след всеки скандал той заявява " сега ще видиш какво те чака в леглото".. като вид наказание. Ужасно болезнено е,сякаш си изкарва гнева чрез полов акт.А когато му откажа секс започват псувните,обидите още малко чак до бой ще се стигне,казваме си по 200 пъти на ден "Край,до тук сме" и след 2 минути вече се целуваме..Когато не става на неговото започва да ме нарича с разни "красиви" думички като курва...Разбира се, и аз не оставам по-далеч от него...Винаги казвам каквото ми е на устата...и след това съжалявам! Побърквам се, не мога да го разбера, както казах слагаме край по 200 пъти на ден и след няма и 2 минути сякаш нищо не е станало...Вие какво мислите по този въпрос?
Защо го търпиш?Секса сдобрява, но да е по-внимателен малко.
Раздели се с него, това клони към сексуално насилие. Говори с родителите си, приятелите, с някого. Щом е чак толкова болезнено, може и да ти направи нещо по-сериозно. И следващия път, в който се скарате, просто си тръгни и не е обръщай.
NitroGeniumХ
10-13-2013, 09:40
Звучи ми на извратеняк и сексуален маниак.
Изобщо сигурна ли си че той те обича или май само ти него?
Fisherman
10-13-2013, 09:49
Убий го
Кефиш се да те шиба някакъв ненормалник, който го прави защото, явно, като малък баща му го е наказвал със секс?
По принцип грубият секс, Hatefuck, rough и тн, има голям чар, само че , когато е в определени граници. Ако вижда,че те боли , неприятно ти е и все пак продължава- махай се.
Да ти бие тупаници докато те чука, току виж ти влезнал малко акъл в главата.
mishka231
10-13-2013, 10:04
Убий го Добра идея :D :D и към въпроса ти...използва те само за секс според мен и може да е поне малко внимателен, ако те обича че внимава да не те боли и да не те наранява..за това и сама можеш да се сетиш и не те знам как още не си му била шута :X тва за мен не е човек..
DarkTemplar
10-13-2013, 10:53
На това му се вика хармонична връзка. :D
rumusiclover
10-13-2013, 11:04
Виж сега , колкото и да ти е приятел и т.н. , ако на теб ти причинява болка и го прави против волята ти това дори граничи с изнасилване.... от колко време сте заедно?
sweetka_96
10-13-2013, 12:24
хаха нали :D
DarkTemplar
10-13-2013, 12:26
Ами да. ;)
От любов боли, не от секса нали ?!
В ситуацията на авторката явно повече боли от секса. :D
sweetka_96
10-13-2013, 12:48
В ситуацията на авторката явно повече боли от секса. :D
Хич не и е лесно :D
muhatacece
10-13-2013, 12:52
И 2мата сте побъркани. Взимайте се ! :D
heartlesandfreaky
10-13-2013, 12:56
Хем те псува и те шляпа, хем седиш при него. Епа стой си, после не реви по темите.
Явно си някаква мазохистка, щом още си с него и търпиш да се държи с теб като боклук.
Явно си някаква мазохистка, щом още си с него и търпиш да се държи с теб като боклук.
Явно й харесва. :D
Аз не разбрах, ако не ти е хубаво с него, защо сте заедно все още?
anonymous908491
10-13-2013, 22:02
Здравейте,сладури!Намирам се в една доста особена връзка,ще ви споделя няколко неща и бих искала да си изкажете мненията,защото направо нямам нерви! На 17 години съм и имам приятел,който е на 21.Заедно сме от много време,ноо най-редовно се караме за глупости и естествено следва да има сръдни и т.н само дето при нас не е така......след всеки скандал той заявява " сега ще видиш какво те чака в леглото".. като вид наказание. Ужасно болезнено е,сякаш си изкарва гнева чрез полов акт.А когато му откажа секс започват псувните,обидите още малко чак до бой ще се стигне,казваме си по 200 пъти на ден "Край,до тук сме" и след 2 минути вече се целуваме..Когато не става на неговото започва да ме нарича с разни "красиви" думички като курва...Разбира се, и аз не оставам по-далеч от него...Винаги казвам каквото ми е на устата...и след това съжалявам! Побърквам се, не мога да го разбера, както казах слагаме край по 200 пъти на ден и след няма и 2 минути сякаш нищо не е станало...Вие какво мислите по този въпрос?
Не помня името на филма, бъди по-конкретна.
anonymous908491
10-13-2013, 22:05
Ами изчакай още малко докато не те смаже от бой някой ден, пък после може и да помислиш за раздяла, ама евентуално само.
Той дори не я е докосвал, как реши, че ще я смазва ?
Nikolcheto24
10-13-2013, 22:21
Тая история ми звучи като някоя чалга песен.
И двамата сте уникално тъпи парчета.
GiveMeLove
10-14-2013, 07:52
Хахахахахаххахаххаха... Остава твоят приятел да се назоби, да направи 2 ръкава и да сложи един ланец - разбира се, подкрепено с гола глава..
Ти слагаш едни нови джуки, едни цици, изрусяваш се и ви обещавам, че ще бъдете перфектното семейство - по-хубав живот не ви чака, честно! (хеппи)
girlwithblueeyes
10-14-2013, 08:13
Махай го тоя изрод!
Хахахахахаххахаххаха... Остава твоят приятел да се назоби, да направи 2 ръкава и да сложи един ланец - разбира се, подкрепено с гола глава..
Ти слагаш едни нови джуки, едни цици, изрусяваш се и ви обещавам, че ще бъдете перфектното семейство - по-хубав живот не ви чака, честно! (хеппи)
Хахахахахахахахаххаа
baby_baby
10-14-2013, 12:31
Ти да не си мазохистка?
DarkTemplar
10-14-2013, 12:32
По-скоро е слабоумна.
baby_baby
10-14-2013, 12:33
По-скоро е слабоумна.
Много точно казано
GiveMeLove
10-14-2013, 12:34
Махай го тоя изрод!
Rawr.. Колко сме агресивни днес :D
ТРЕПЕРЕТЕ ВСИЧКИ НА ТАЗИ ПЕСЕН!
http://www.youtube.com/watch?v=FX9_Bs98WWw&list=PLF4D39185EA8EDD51
anonymous908491
10-14-2013, 21:27
Колко му остава според теб?
Много, всъщност това си е нормално държане, не я удря.
На мен някоя женка да почне да ми се обяснява и първо и чупя носа, след това говорим.
ironlady58
10-14-2013, 22:53
Убий го
+ 1 :D
tHe_COolEst_GIrl
10-15-2013, 12:57
Твоето гадже си граничи със изнасилвач, пък може и вече да се смята за такъв. Всички вече ти казаха да го зарязваш, моме, какво чакаш още?!
DarkTemplar
10-15-2013, 16:15
Твоето гадже си граничи със изнасилвач, пък може и вече да се смята за такъв. Всички вече ти казаха да го зарязваш, моме, какво чакаш още?!
Чака твоето потвърждение по темата. След като го получи, вече може спокойно да го зарязва. ;)
Интересно, защо изобщо си с този мъж. Има къде къде по-свестни такива. Бягай далече.
Ти хубаво се ебаваш със стериотипи ама виж себе си..
Да ти бие тупаници докато те чука, току виж ти влезнал малко акъл в главата.
:lol: луд, луд.
Вече може да я е убил и да не може да отговори в форума.
Ако е пракелно груп си е яко кофти трапка.
^ Душицо, груБ сЪ пишИ. :)
mrankoniiii
10-18-2013, 17:51
:D :D :D :D :D :D
Fantasyyy
10-18-2013, 20:43
И за кво го търпиш още? Или си прекалено глупава,че стоиш при него все още,или си някаква мазохистка.
И причината още да си с него е?
Любовта е сляпа. Убий ме обичам те :D:D:D
И причината още да си с него е?
Има пари , а аз нямам самоуважение.
По-скоро е слабоумна.
+ 1
ами щом толкова много се карате разделете се
Най-забавното, е че авторката така и не писа втори път. Т.е. вероятно веселия трол се забавлява. :)
BRUNETTE,
10-22-2013, 13:44
Самоуважение нямаш като гледам.. Карай не ти прави впечатление явно..
бившата ми беше ненормална като теб и постоянно започваше някакви караници за адските тъпотии ... потърси проблема дълбоко в женската си идиотска същност
бившата ми беше ненормална като теб и постоянно започваше някакви караници за адските тъпотии ... потърси проблема дълбоко в женската си идиотска същност
Идиотска,да,но не и женска!По-скоро идиотска детска същност
kaRamella
11-01-2013, 20:15
Като започне с грубостите - отвръщай му и ти със същото, хапи, драскай, мърдай се наляво , надясно ... нека да види , че хем е неудобно, хем неприятно и може би това ще го накара да спре да буйства.
kaRamella
11-01-2013, 20:16
Има пари , а аз нямам самоуважение.
Стига де, може просто да си го обичка....
..
..
:Д.
DarkTemplar
11-01-2013, 20:18
и може би това ще го накара да спре да блудства
fix'd