Влез

View Full Version : 3ти човек във връзката

DeviL01
10-17-2013, 22:56
Здравейте! От 1 месец и вече 6 дена тръгнах с едно прекрасно уникално момиче, тя е много хубава обичаме се и така нататък. Днеска бяхме у тях и тя отиде до банята и си остави фейсбука отворен аз исках просто да видя какво ново има без да излизам от профила ии но в този момент някъъф ии писа и като погледнах - ко да видя от предния ден си бяха писали бебчо това онова ела при мене такива целувчици абе напрао зарибявка. След като дойде ме видя че ии гледам съобщенията и веднага "exit facebook". Не говорихме нищо а тя гледаше като мъртвец след това преди да си тръгна понеже живеем на 30 км един от друг тя не спираше да ми повтаря че ме обича иска да е с мен не иска да се разделяме... Аз я обичам също но кво да направя кажете. Факт е че не ме бива много да я разсмивам но горе долу е с усмивка на лицето, или проблема е че се виждаме 1 - 2 пъти в седмицата дайте съвет!

NeutralMilkHotel
10-18-2013, 00:17
Е, ти да не си клоун, че да я разсмиваш постоянно? Не се гради връзка върху това или колко пъти се виждате (особено щом е всяка седмица).
Може просто да е убивала време по този начин, но все пак... Говори с нея.Кажи й че ти е неприятно; че по този начин губи уважението и доверието ти; че ако се повтори ще трябва да се разделите и ако ще е така за вбъдеще да си каже, защото не би имал общо с такава като нея. Кажи й и че по този начин си прави лоша услуга - че хората ще започнат да говорят как се сваля с всеки, докато си има приятел и че ще почнат да гледат на нея като на леко момиче. Че ако предпочита свалките с многото момчета трябва да се разделите, защото ти си сериозен човек...
Обещавам ти, че ако и кажеш всичко това ще се кротне. Само недей да си мълчиш...

DeviL01
10-18-2013, 06:45
Благодаря, дано стане.

marilyn
10-18-2013, 12:14
Поговорете по въпроса. Като ти е станало неприятно не ни казвай първо на нас, а на нея.

sneering
10-18-2013, 13:02
Как буквално само за един месец тръгваш и вече определяш някого като уникален и прекрасен,само на това ми/ни отговори?

JakSparrow
10-18-2013, 22:37
^ в пубертета е така

направете тройка и се кротнете

valdesbg
10-18-2013, 22:51
Да беше почнал с тва че не сте в един град.

Осексайте се ASAP :)