View Full Version : Не ми стана
powerzzz
10-19-2013, 12:22
Привет на всички ! Вчера ми се случи доста неприятна случка... с моята приятелка най-накрая се навихме да правим секс ... целувахме се , прегръщахме се , лизах я и ми беше станал и като дойде време за секса изведнъж малкия приятел ме предаде ! Нямам проблем с възбуждането , нито с ерекцията ... като я целувам и галя веднага ми става , но като дойде време за секса и спада .. потънах от срам а и тя много се разочарова и ми стана супер гадно . Приятелката ми е много красива гола , но защо така стана не знам ...никога не съм си мислел , че това ще ми се случи ! Тя беше супер разочарована и ме е страх да не ме зареже , защото при нея секса има осн. роля ... напоследък си имам проблеми и съм притеснен и може би е заради това :X почуствах се непотребен .. да попитам чаша вино помага ли ?? Знам че е психологически проблем ... тя каза да идем на лекар ,но мисля че не трябва . Как да се отпусна ?? Помогнете ми моля ви !! Не сме девствени ...
Rocknroll
10-19-2013, 13:55
Хм,може би.Не знам.Ако наистина нищо не се получава,отидете на лекар.И знам,че не е моя работа,но ти се чудя на акъла,как можеш да си с човек,за който секса играе основна роля ...
JakSparrow
10-19-2013, 17:58
Привлича ли те?
Ако да значи прекалено много мислиш и премисляш как ще се справиш и това ти играе лоша шега. Просто спри да мислиш и се остави на момента.
Ако пък не те привлича... има ли нужда да обяснявам
doesanyonecare
10-19-2013, 18:05
Привлича ли те?
Ако да значи прекалено много мислиш и премисляш как ще се справиш и това ти играе лоша шега. Просто спри да мислиш и се остави на момента.
обясни
JakSparrow
10-19-2013, 18:08
да я зареже и да си хване някоя по неговия вкус
почуствах се непотребен .. Така е, непотребен си. Някой друг ще я наебе и ще я задоволи, а ти ще подсмърчаш отстрани докато ги гледаш как го правят.
Сега сериозно. Нито си единственият, който има такива проблеми, нито има от какво да се притесняваш. В случая вината не е у тебе, а у приятелката ти, която не умее да те предразположи. Разни женички дето чакат мъжленцата им да вършат всичко, а те само да консумират секса, не са най-добрите партньори.
И аз имах подобни проблеми с едно гадже, зарязах я, и със следващата така клатехме леглото, та чак земетресение ставаше. Хей виж колко много момичета около тебе има, и всичките искат разплод. БТВ, лекарствата за ерекция са много скъпи, а и имат много странични ефекти (зачервяване, алергии и пр.) не те съветвам да ги пробваш. Най-лесното, което можеш да направиш, е да смениш гаджето с друга, която те предразполага.
Rocknroll
10-20-2013, 06:42
Привлича ли те?
Момчето е обяснило,че момичето го привлича.Ако ти е толкова трудно да прочетеш,ще ти извадя думичките.
''Приятелката ми е много красива гола''. Още в началото обясни също така,че още щом е започнал да я целува,докосва и т.н му е станал,обаче после се е прецакала работата.
За да дадеш съвет,първо прочети проблема.Нищо лично. :)
entrymusic
10-20-2013, 15:01
пробвай с мъж, може и да не ти спадне
Просто може да е от притеснение или това напрежение около теб. Другия път се отпусни и забрави всичко. А приятелката ти казва, че във връзката основното е секса, направи си я любовница, такава приятелка не ти трябва.
sweetka_96
10-21-2013, 13:36
Така е, непотребен си. Някой друг ще я наебе и ще я задоволи, а ти ще подсмърчаш отстрани докато ги гледаш как го правят.
Бруталнооо :D
sneering
10-21-2013, 14:10
Твърд алкохол и се оставяш на гребена на вълната.
Ако и тогава имаш същия проблем,пробвай с кокайн и ако пак продължаваш да си същия,прибягвай към лсд или вълшебни гъби.
Все с едно от всичките ще премахнеш проблема,пък и да не успееш ще си закачен към едно от тях и няма да ти дреме за жени
Carpe Diem
10-21-2013, 14:40
Аз имах подобен проблем с бившото ми гадже. Явно, просто се притесняваше в началото. Но твоята приятелка не помага като се сърди или те обвинява :) Трябва да прояви разбиране, и да не насилва нещата. Това се оправя от само себе си, както казаха... на психологическа основа е :) Просто трябва търпение и разбиране най-вече.
DisappointedDreamer
10-21-2013, 15:12
Докторе, не ми става!
- Добре господине, доведете жена си.
На другия ден.
- Г - жо съблечете се. Легнете по гръб, сега по корем, Надупете се. Сега вдигнете единия крак, сега другия. Нищо ви няма г - не и на мен не ми става.