View Full Version : Той е от богато семейство
sladurka_taa
10-19-2013, 20:40
Момчето което ме интересува в момента е от богато семейство ,а аз съм от средната класа.Мисля си ,че едва ли би ми обърнал внимание и между нас да се получи нещо повече от приятелство :( чуствам го недостижим :( на 18 е
JakSparrow
10-19-2013, 20:51
мисля че сме минали отдавна средновековието
Ако и него го вълнуват парите толкова, колкото и теб, може и да не ти обърне внимание.
baby_baby
10-19-2013, 21:16
мисля че сме минали отдавна средновековието
++++
HollyGolightly
10-19-2013, 22:23
Докато гледаш на него като на "недостижим", такъв и ще бъде.
schweppes94
10-19-2013, 23:06
Не разбирам защо отдаваш такова значение на парите, като говориш за връзки или за любов... ?
Искаш да си търкаш гъза в кожен салон, признай...
Ако и него го вълнуват парите толкова, колкото и теб, може и да не ти обърне внимание.
+1
doesanyonecare
10-20-2013, 15:54
търси си беден
seek&destroy
10-20-2013, 19:08
От средната класа, казва :D :D :D
Tsukuda_Hiroshi
10-20-2013, 23:39
В България НЯМА средна класа! Има богати и бедни. Всеки, който твърди обратното е от първите!
И след това важно уточнение... Мислиш, че момчето няма да те хареса, защото (явно според теб) родителите ти нямат толкова пари, колкото имат неговите?? Е защо? Бедните хора не са хора ли? Не стават за обичане ли? Момиче, ако върпсното момче е свястно, значи няма да го интересуват парите, а характера на човека, с когото е. Ако пък наистина не те погледне, защото има повече пари от теб... КАКВО МОЖЕШ ДА ХАРЕСАШ В ТАКЪВ ЧОВЕК?
Много сапунки си гледала.
viktoria.milanova
10-21-2013, 08:57
Все пак е на 18 и нищо чудно парите да са от значение за момчето, но като порастне може и да се осъзнае. :) Но все пак нищо не ти пречи да се опиташ. :)
Средна класа има :O
Нарича се С-класа.
В България НЯМА средна класа! Има богати и бедни. Всеки, който твърди обратното е от първите!
И след това важно уточнение... Мислиш, че момчето няма да те хареса, защото (явно според теб) родителите ти нямат толкова пари, колкото имат неговите?? Е защо? Бедните хора не са хора ли? Не стават за обичане ли? Момиче, ако върпсното момче е свястно, значи няма да го интересуват парите, а характера на човека, с когото е. Ако пък наистина не те погледне, защото има повече пари от теб... КАКВО МОЖЕШ ДА ХАРЕСАШ В ТАКЪВ ЧОВЕК?
Съгласен съм с написаното. Но средна класа има.
TrollFaace
10-21-2013, 10:04
В България НЯМА средна класа!
Глупости :D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/1385384_653386798029195_830030528_n.jpg
Докато мислиш, че е недостежим за теб, няма какво да направиш. Това е грешката на повечето момчета и момичета. "Той/тя е много по-хубав/а от мен", "Той/тя е на много по-голямо ниво/класа от мен" или "Той/тя е по-богата от мен, за какво ще се занимава с мен". След като вас ви е срам да обърнете внимание на избраната от вас личност, как тя да ви обърне внимание? Виждал съм много пъти хубави момичета с някакви селяни. И съм си мислил как тоя грозник може да е с тая кобра, а аз да не мога? И ето .. Ако сте по-срамежливи, ще ви е страх как ще се развие ситуацията, ще ви е страх как ще реагира момичето/момчето, ще ви е страх да не сгрешите с нещо, ще си преценяте много добре думите, за това ще сте по мълчаливи, а селянина не му пука от нищо отива и започва да и говори и не му пука дали ще му върже, като след малко ще отиде да говори така на друга. Срамът е само един минус в живота.
sneering
10-21-2013, 11:21
Е той ако не ти обърне внимание спрямо това което си,а спрямо колко пари имаш,значи е слепец и въобще не трябва да се занимаваш с него
anonymous708973
10-21-2013, 13:15
Само от любопитство - от какво разбра, че е богат?
Има Айфон и чорапи Адидас?
DarkTemplar
10-21-2013, 13:17
По-сложно би било, ако сценарият е следният - ти да си момче от семейство с по-скромни възможности, а той - богаташка щерка. ;)
От средната класа, казва :D :D :D
:D
Carpe Diem
10-21-2013, 14:53
^ Тетрадката
...Не би трябвало да има значение естествено, но толкова често ИМА, просто хората са такива :) Но, наистина, ако е стойностно момче надали ще му пука, а пък ако не е, що се занимаваш?
Всичко е до човек и .. възпитание.
Ако родителите му са го глезили и възпитавали че е нещо повече от другите, а и самите те са така възпитани няма да се получи.
Иначе социалния статус не е от голямо значение при положение че е преходен.
най много мразя богаташи и единственото нещо което мразя повече от богаташите са хора които им се възхищават моля те не ме карай да те мразя ами действай по въпроса и ако се направи на много надут го свали на земята с два шамара и ще възбудиш интересът му "секс рокендрол и алкохол " :D
най много мразя богаташи и единственото нещо което мразя повече от богаташите са хора които им се възхищават моля те не ме карай да те мразя ами действай по въпроса и ако се направи на много надут го свали на земята с два шамара и ще възбудиш интересът му "секс рокендрол и алкохол " :D
Що с такива предрасъдъци? И дефинирай богаташ?
BlackEyedPeas
10-21-2013, 16:24
Стани богата и ти.
богат ,богат колко да е богат :D
Само от любопитство - от какво разбра, че е богат?
Има Айфон и чорапи Адидас?
Не е ли достатъчно? Чорапите на Адидас са 20 лева.
anonymous708973
10-22-2013, 18:19
Има богаташи и богаташи.
Прави разлика между човек, постигнал всичко сам, и синчета на богаташи, които си мислят, че парите растат от дърветата.
Мразил богаташи. Комплексар.
Convict, за мен човек, който си купува чорапи Адидас, колкото и пари да има, е чисто и просто глупав :д
Това не е проблем при мен беше обратното...
tHe_COolEst_GIrl
10-25-2013, 14:39
Ейй, чудо голямо като е богат или какъвто там казваш. И той е човек, не робот. Може да харесва, обича и т.н. Като само си повтаряш "Ама аз съм бедна, той богат" и т.н., не очаквай скоро да те погледне :)
Ако ти си бедна, а той е богат може и да стане работата, ама ако му завъртиш главата. Обаче ако ти си богата, а той е беден НЯМА да станат нещата. Отговори си сама защо!
Има богаташи и богаташи.
Прави разлика между човек, постигнал всичко сам, и синчета на богаташи, които си мислят, че парите растат от дърветата.
Convict, за мен човек, който си купува чорапи Адидас, колкото и пари да има, е чисто и просто глупав :д
Пантера, я обясни как човек на 18 години може да стане богат (при условие, че е постигнал всичко сам)?
А ако купува чорапи Адидас просто защото са удобни?
wonderful_life1
10-27-2013, 12:15
Има два вида богати хора, тези за които важи " Пази боже сляпо да прогледа" и интелигентните. Ако твоето момче е от интелигентно семейство това няма да е пречка!
Що с такива предрасъдъци? И дефинирай богаташ?
не ми харесват само като ги видя как се надуват като има някой от по ниска класа около тях ми идва да ги ударя по един път
vas4e3to0
10-27-2013, 16:42
Щом като това, че той е с повече възможности от теб, те притеснява, значи не знаеш що е любов. Стига и двамата да се харесвате, парите ще останат без значение. Вие няма да се жените, я!
Lucho Имам един прост въпрос отностно твоето разсъджение , защо богат с бедна може, а богата с беден не може ? и аз попринцип съм на същото мнение, но кажи защо твоето мнение е така личен опит или ?
Идиотска тема с идиотски мнения.
Ако той се държи като "недостижим", по-добре изобщо не се занимавай.
Ако си се държи нормално, няма как да се получи нещо, докато не спреш да си набиваш филми в главата.
Какво като се е паднал в "богато" семейство? Да не си ги е изкарвал той тези пари, че да имат значение?
Lucho Имам един прост въпрос отностно твоето разсъджение , защо богат с бедна може, а богата с беден не може ? и аз попринцип съм на същото мнение, но кажи защо твоето мнение е така личен опит или ?
Личен опит и наблюдения.
Случаят богата-беден: самият факт, че жената е по-силна финансово от мъжа/момчето до себе си води до 2 следствия: В първия случай ако тя постепенно става по-силна от мъжа започва да го мачка, да се доказва и изтъква като можеща, защото печели повече пари от него (само за пари говорим, другото настрана), следователно тя не вижда в мъжа опора - вече тя е силната. Мъжът колкото и да е добър в случая все тая, това си е чисто женска природа - има пари, независима е, бие му шута, винаги ще си намери някой друг. Във втория случай ако пък тя вече е богата и е срещнала беден няма да изкарат много - в началото е любовта, после ще си писнат, ако онзи е мъж на място ще стане и ще си тръгне, ако е под чехъл ще търпи, търпи, накрая пак тя ще му бие шута, просто е въпрос на време. Въобще от където и да го погледнеш мъжът в тази ситуация си е прецакан.
Случаят бедна-богат: принципно в днешно време повечето момичета ще ти кажат, че не можеш да ги купиш, че любовта не струвала пари и т.н. врели-некипели. Истината обаче е друга и всички я знаем:
Имаш ли пари, хубави жени.
Нямаш ли пари, стари бабички.
Задължително обаче тук следва женската реплика, че с пари нея никой не може да я купи (това го казва, за да си вдига акциите и да не излиза в очите на момчето като курва). Което, разбира се, не е съвсем така, защото от хубавото никой не бяга. Тук категорично не казвам, че който има пари, ще купи всяка срещната - не, това не е така, но със сигурност ще му осигурят солидно предимство и въпреки някой други минуси такъв претендент ще бъде избран, защото, приемете, от хубавото никой не бяга, това важи и за двата пола.
На някоя заблудена девойка, намерила любовта на живота си, ще и дам следния пример върху който да размишлява преди да тръгне да ме опонира (в случай че желае): две момчета те харесват, и двете са хубави, и двете напират, на теб и двамата са ти симпатични, обаче единия е богат юрист и кара баварец, другия е беден служител, кара Лада. Кой ще избереш и защо? (в случай 50/50)
Настрана оставям фактори като социална среда, финансови възможности на единия и другия, социален статус в обществото и т.н. На мен ми е интересно какво ще се случи по-напред във времето, началото на всички е ясно - любов, целувки и т.н. простотии, после като се мине време какво правим? Аху, иху и после тихо.
Бате тва което написа все едно съм го писал аз :Д .. и аз бях на същото мнение .. колкото и да се харесвате ако е богата а ти си беден, бачкаш за 400,500 те тея пари ги нямат за нищо, няма как да не си набие филма че е над теб и да почне да те компандва .. но както ти каза всеки си преценява дали да е мъж под чехъл, или не : )
В този случай има и още един елемент - повечето мъже, според мен, биха се комплексирали, ако жена им изкарва повече от тях и биха се чувствали неуспели, потиснати и т.н. и също не биха издържали в такава връзка. Докато на повечето жени не им пречи изобщо мъжът до тях да изкарва повече, дори напротив (да, и аз съм от тях :D).
(съвсем излязох от темата, ама да си кажа :D)
първо дефинирай успех.. второ не смятам че Парис Хилтън след като е милярдерка е велика ..
anonymous708973
10-28-2013, 13:16
Пантера, я обясни как човек на 18 години може да стане богат (при условие, че е постигнал всичко сам)?
А ако купува чорапи Адидас просто защото са удобни?
Нямах предвид момчето, което авторката харесва, а по принцип, защото изказвания тип "мразя богаташи" говорят само за комплекс и завист. Ако въпросното момче е син на хора, изкарващи доста пари с честен труд, вероятно ще е добре възпитано.
Тия глупости за удобните чорапи не на мен. Има една камара удобни чорапи, които струват 5-7 лв за три броя във всеки квартален магазин за бельо.
Съгласна съм с теб до частта с купуването с пари. Не мисля, че е необходимо нещата да се обрисуват гротескно. Просто смятам, че е напъъълно нормално една жена да спре да вижда в мъжа си опора, когато вади два пъти повече пари от него, например. (Преди някой да се е заял, говоря за това положение като нормално такова, не като следствие от болест.) Не говорим за купуване на човека отсреща.
Ако въпросното момче е син на хора, изкарващи доста пари с честен труд, вероятно ще е добре възпитано.
Е точно за това говорим, така е, обаче такива хора в България са малцина. Съответно, няма как човек, който разполага с пари, изкарани на нечий чужд гръб да демонстрира добро поведение и възпитание. Не че не може да го демонстрира, ама е някак нагло погледнато отстрани. С чужда пита помен се прави най-лесно! Това, разбира се, в рамките на България. Не твърдя, че това е общовалидно за целия свят.
Да де, говорим за нормално положение. Жените сте долни материалистки, които използвате човека до вас като банкомат. Правите се, че парите не ви вълнуват, обаче в това няма нищо вярно и си проличава на момента. И когато станете малко по-добре от него - чао, сбогом, довиждане, имам пари, ще си 'фана нов по-мощен спонсор, пък може и да ги сменям, лошо няма. Е това е истината за живота, колкото и да я отричате жените. Поздрав за всички момчета (и за материалистките, разбира се):
Кайсиева градина - Севдалина
http://www.youtube.com/watch?v=59sy6H1YenQ
Към пантерата: За чорапите Адидас не съм съгласен. Ако не са ти удобни на теб - това е друг въпрос, обаче не можеш да обобщаваш генерално. Още като прочетох по-горния пост се сетих за тази песен, обаче я публикувам чак сега. Поздравявам те специално с нея:
Иван Данов - Маратонки Адидас
http://www.youtube.com/watch?v=fxP2VYBDvxc
и аз винаги повтарям на приятели че курвите с коли по 50 бона нема как да има нещо сериозно (ние с тях) освен чукане и кой от къде е .. едно на ръка че тия дето ги карат са протежета на мутри , но дори да не са а да е богатa от семейството си няма как да стане ти да бачкаш за 400 лв а тя да ги харчи на ден тия пари мисля че начина и на живот като цяло е друг и ще се разминава доста от твоя , а всички знаем когато извадим една голяма риба от мръсно езеро и я пуснем в океана какво става : )
anonymous708973
10-29-2013, 11:37
Да де, говорим за нормално положение. Жените сте долни материалистки, които използвате човека до вас като банкомат. Правите се, че парите не ви вълнуват, обаче в това няма нищо вярно и си проличава на момента. И когато станете малко по-добре от него - чао, сбогом, довиждане, имам пари, ще си 'фана нов по-мощен спонсор, пък може и да ги сменям, лошо няма. Е това е истината за живота, колкото и да я отричате жените. Поздрав за всички момчета (и за материалистките, разбира се):
Поздрави на майка ти, смешко.
Като само пари предлагаш, само това ще търсят от теб. :)
Konstansa555
10-29-2013, 13:00
Момиче, да ти имах притеснението! Бил богат, а ти не. И какво? Дай боже всекиму да е богат! Ама и другите хора не са за изхвърляне. Има много по-значими неща, които наистина разделят двама души. И като започнете с това - той е богат, той живее в чужбина, той е не знам си какво....С човека, с когото аз искам да бъда, не мога да бъда по хиляди пъти по-дълбоки причини, а ти си седнала да се оплакваш за такава глупост. Не сте тръгнали да се жените, така че още е много рано да се вкарваш в подобен род филми! :)
anonymous708973
10-29-2013, 16:31
И какви са тия по-дълбоки причини от "той е в чужбина", което често значи "той е на няколкостотин километра".
Щото ти прочетох малоумната темичка и освен драми, нищо не видях, камо ли причина.
Така че не си позволявай да окачествяваш причините на другите като маловажни.
Konstansa555
10-29-2013, 17:38
Туу мъч хейт, дууд. Първо, не си падам по драмите, второ - пет пари не давам за мнението ти, трето - не говори, като не знаеш и не разбираш, четвърто - обръщам се към авторката, а не към теб, пето - това да окачествяваш чуждите теми не те прави "як", шесто - пише се "тези", а не "тия", седмо - простено ти е, че си зле с оглед на това, че си от Пловдив. :)
и аз винаги повтарям на приятели че курвите с коли по 50 бона нема как да има нещо сериозно (ние с тях) освен чукане и кой от къде е .. едно на ръка че тия дето ги карат са протежета на мутри , но дори да не са а да е богатa от семейството си няма как да стане ти да бачкаш за 400 лв а тя да ги харчи на ден тия пари мисля че начина и на живот като цяло е друг и ще се разминава доста от твоя , а всички знаем когато извадим една голяма риба от мръсно езеро и я пуснем в океана какво става : )
Напълно вярно. Много точно казано.
Иначе пантера, аз пари не предлагам, ама те пък си търсят гадовете. Иначе чужбина-та не е дълбока причина, даже може да се окаже голяма далавера такъв тип връзка, стига да се случи на човек (или поне мъжа да има акъл в главата).
Абе, ти още ли защитаваш кучетата?
anonymous708973
10-29-2013, 23:27
Момиче съм, а ти, маце, си влюбена в драмите.
От километри си личи.
Умирам да разбера ти откъде си обаче, че си имам предположение, но да чуем първо...
bulartis
10-29-2013, 23:33
Виж мила, докато мислиш по този начин наистина няма да станат нещата. Наистина има момчета,които си мислят, че като имат пари са хванали Господ за шлифера ама са далеч от истината. Поопознайте се и ти сама ще прецениш до каква степен парите играят роля в живота му щом се отнася до любов! УСПЕХ!
Konstansa555
10-31-2013, 20:58
Откъде съм ли? От София. И не само аз - майка ми, баща ми, баба ми, дядо ми и т.н. И всъщност не съм човек, който си пада по драмите. Имам една единствена тема, понеже наистина имам проблем, който ме кара да се чувствам кофти (Нали така е модерната думичка! Да не кажеш, че драматизирам! ). А относно моя произход ти обясних - нищо общо с твоя. Софиянка не е нарицателно, за разлика от пловдивчанка, което си е диагноза. :)
anonymous708973
10-31-2013, 21:24
Ще умра. Столичанката ме обиди.
Как ще го преживея?
Диагноза било. Ако ще си говорим честно, за София диагноза няма - освен че най-вероятно шопският ти диалект избива и разваля прекрасното ти личице. Виж, за Бургас, Пазарджик и Стара Загора легенди се носят.
Вземи се в ръце, щото се излагаш брутално. От София била? И кво? Заслуга ли имаш?
Не.
Обаче определено имаш вина за драмата, в която живееш. Не ме карай да ти вадя цитати от темата.
Konstansa555
10-31-2013, 22:33
Ама не аз съм тази, която започва да се заяжда без причина! Стига вече! Нито те познавам, нито ме интересуваш и пак ти казвам - ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА МНЕНИЕТО ТИ! Но аз съм си виновна, че ти отговарям. Нали знаеш онази мъдра мисъл - "Убий простака с мълчание"? Смятам да я приложа, пък ти пиши и вади каквото и откъдето искаш. :)
Niakoitam
11-01-2013, 09:38
По-сложно би било, ако сценарият е следният - ти да си момче от семейство с по-скромни възможности, а той - богаташка щерка. ;)
Напълно съм съгласен с това мнение. И аз страшно харесвах няколко години една девойка дето впоследствие ми стана и съученичка и си е богаташка. Тя никога не разбра разбира се. Само като си помислех,че даваше за неща като екстеншъни по 1000 лева и че беше нещо нормално за нея например да харчи по 250 лева на месец за телефон и ми беше ясно колко ще се получат нещата между нас даже и ако приемем,че ме харесва.Освен това беше адски отракана, а аз адски срамежлив и не умеех да реагирам адекватно на опитите и да се закача с мен.Сега си има мъж богаташ и две деца. :)
Прекалено си краен на тази тема.И аз мразя богаташите,които си мислят,че като имат пари са нещо много повече от тези, които нямат,но пък например въпросната богаташка дето споменах за нея и дето беше една от най-богатите в класа ми си е адски земен човек.Като се видим винаги си говорим, а като си имаме сбирка си се забавляваме много готино и много се уважаваме.Никога,никога ама никога с някое свое действие не ме е накарала да се сблъскам с реалността.А именно,че не мога да и стъпя и на малкото пръстче по финанси и понякога ако някой ни гледа отстрани може да каже,че сме в еднакво финсово положение.Познавам и други доста земни хора с хич не малки финансови възможности, с които също много се уважавам и се вижда радостта им когато се видим :)
bilqnavod
11-01-2013, 13:11
Докато гледаш на него като на "недостижим", такъв и ще бъде.
Определено