View Full Version : Как да победя момче?
KHALIFA'S
10-20-2013, 18:48
Преди година ме тъпчеха момчетата и някои момичета. Сближих се с по-известните момичета в класа и момчетата започнаха да ми се подмазват, но все още намираха за какво да се заяждат. Сега сме в добри отношения и станахме приятели към края на годината. Сега съм в нов клас. Цяло лято излизах в една компания с момче което се оказа от моя клас, първо бяхме приятели, но после се скарахме. Никой не го харесва, а той е много надут и набит. Постоянно се заяжда с мен и ми казва как никой не ме харесва, но продължаваме да излизаме с него. В училище се държи горе-долу добре, но понякога пак започва да ме критикува. Когато сме навън всички ме защитават и ми казват да му отвръщам, но той тренира и ме е страх, че ако му посегна може да завърши зле за мен, но понякога просто не издържам и ми идва да му скоча. Не му обръщам внимание, но в класа никой не знае какъв е всъщност и му се връзват. Баща ми винаги ми казва като ме тъпчат да им скачам на бой, защото понякога думите са безсилни. Много ме дразни, но ако му направя нещо може да стане по зле, ПОМОЩ! ....
OoVasKoO
10-20-2013, 18:52
Ритни го в топките. :D :lol:
Нямаш си на идея как боли :X
cartwheelzombie
10-20-2013, 19:10
И защо излизаш с него, като ти е толкова гадно?
KHALIFA'S
10-20-2013, 19:48
Просто сме една голяма компания и няма как иначе....
едно не разбрах - мъжко или женско си?
Mladenoff
10-20-2013, 21:14
ебахти филмите, ебахти нещото :D ние едно време такива проблеми не сме имали, к'во ви става О.о
KHALIFA'S
10-21-2013, 06:20
едно не разбрах - мъжко или женско си?
момиче съм
klimatronik
10-21-2013, 11:53
детската градина наистина се е пренесла в училище, а университетите служат вече като за основно.
момиче съм
Като мъж ти казвам, че по-срамно нещо от това момиче да удариш няма. Независимо на каква възраст си.
Следващия път в даскало като ти се прави на интересен го насоли както си му е реда - няма да те удари, не знам как изобщо ти е хрумнало това.
bogitooo12
10-22-2013, 11:54
кажи на родителите си
girlwithblueeyes
10-22-2013, 12:54
Как да победя момче ?? омг
Първо не живеем в камената ера и не сте диваци за да се биете
Второ Ако момчето е точно и с харектер едва ли би те ударил още повече си момиче
Кви са тия дивашки истории за побойща не ми е ясно ,опитай да поговориш с него . Ако няма ефект родители и т.н
Започни тренировки по айкидо. След година колкото и щанги да е вдигнал този хубостник, ще го тръшкаш по двора ако ти посегне.
Ако ходиш всеки ден може и по-рано да достигнеш автоматизация на реакциите. Така ще можеш да си покойна и срещу 200кг мъж.
KHALIFA'S
10-22-2013, 16:27
Как да победя момче ?? омг
Първо не живеем в камената ера и не сте диваци за да се биете
Второ Ако момчето е точно и с харектер едва ли би те ударил още повече си момиче
Кви са тия дивашки истории за побойща не ми е ясно ,опитай да поговориш с него . Ако няма ефект родители и т.н
Именно, че не е такъв. Ако беше надали щях да искам мнението на хората. Беше ми изкълчил ръката веднъж, така, че ти прецени доколко има характер.
heartsdesire
10-22-2013, 18:19
И от кога е модерно да излизаш с някакви, дето не харесваш?
anonymous708973
10-22-2013, 18:37
Баща ми винаги ми казва като ме тъпчат да им скачам на бой, защото понякога думите са безсилни.
А баща ти научил ли те е как наистина да скочиш на бой, за да не изглеждаш като насрана пикла, когато ти цапнат един шамар и ти хванат ръцете зад гърба?
Той е момче. Няма как да го победиш.
Примири се.
Постоянно се заяжда с мен и ми казва как никой не ме харесва, но продължаваме да излизаме с него.
Е тука смисъл не откривам. В началото мислех, че си момче, добре че някой вече е питал.
KHALIFA'S
10-23-2013, 06:26
И от кога е модерно да излизаш с някакви, дето не харесваш?
Ти сериозно ли
supersonic0
10-23-2013, 07:31
Ти сериозно ли
Всъщност въпросът е: ТИ сериозно ли?
:D
Внимание, внимание, оФСЪ на хоризонта!!!