View Full Version : Важно, и дали е вярно това ?
Здравейте, четох в една тема,че мастурбирането, тоест честото мастурбиране ,може да докара до рак на простата, вярно ли е това ? И колко често трябва да се прави, за да се случи такова нещо ? А и другият ми въпрос, какво означава 40 пъти на ден при мастурбиране. Защото до колкото прочетох някакво момче починало така ( БОГ да го прости )
Зловреден слух пуснат от жените в отчаяния им опит да им обърнем малко внимание.
Лъскай си и да не ти дреме жена не ти трябва.
Не знам приятелю,но в един сайт го четох. Че честото мастурбиране водило до рак на простата.
И се притеснявам...
Rrazorssedge
10-21-2013, 17:28
Мухахахахахаха! Как може да вярвате на подобни глупости бре? Не всичко което пишат по сайтовете е вярно.
lamer4e7o
10-21-2013, 17:58
Приятелю, не че нещо, но всичките ти теми са за мастурбацията… Вземи излез малко на въздух най-после и виж свят.
баси..рак на простатата :lol:
baby_baby
10-21-2013, 18:39
Мухахахахахаха! Как може да вярвате на подобни глупости бре? Не всичко което пишат по сайтовете е вярно.
+1
Този зловреден слух е пуснат от католиците,защото според тях самозадоволяването е болест и против законите на Бог.Та ако мастурбираш често може би ще отидеш в ада.See you there hah
Не ги слушай тия работи бе, това е съботирано от жените.
Та ако мастурбираш често може би ще отидеш в ада.See you there hah
:lol: :lol:
DisappointedDreamer
10-22-2013, 20:20
8-)
разсмивате ме.
leadyflame
10-22-2013, 20:26
Да, вярно е, внимавай да не премастурбираш!
NeutralMilkHotel
10-22-2013, 21:34
Прочел бил в някакъв сайт...Ти направо вземи прочети какво са казвали католиците за мастурбацията през средновековието.
Дааа и от мастурбацията се ослепява, порастват ти косми между пръстите и разни други градски легенди. Спокойно си се самозадоволявай. Аз мисля, че един път на два дни си е напълно нормално, или всеки ден също.
И помисли малко - ако всеки ден правиш секс по 1-2 пъти пак ли ще има рак на простатата?
Не знам приятелю,но в един сайт го четох. Че честото мастурбиране водило до рак на простата.
И се притеснявам...
Няма такава опасност, даже напротив.Мастурбацията не е вредна.
GiveMeLove
10-23-2013, 18:37
Т'ва като вица за Пинокио.. Лъскал, лъскал и се запалил.. :)
Здравейте, четох в една тема,че мастурбирането, тоест честото мастурбиране ,може да докара до рак на простата, ...
Рака на простата ти е най-малкия проблем... помисли за всичко останало от което те лишава този акт: 1. Губиш все повече и повече време през годините. 2. Пропускаш шанса си да срещнеш истинско момиче. 3. Започваш да мислиш все по-често за това и да гледаш на момичетата около теб като "мат'рял за довечера", а не нещо реално. 4. Свиваш нервната си система на особен вид докосване и вдигаш летвата на удоволствието все повече, докато един ден ще си неспособен да задоволиш истинска жена... абе много, много проблеми... откажи се, замести го със спорт или хоби, или поне намали до 1-2 пъти месечно...
По-голяма глупост не бях чувал.
Mickey G.
10-26-2013, 09:33
Т'ва е все едно да кажеш, че ще ти падне п*шката ако правиш секс всеки ден -.-