PDA

View Full Version : пфф любов.....

plu6inka
10-23-2013, 18:34
Здравейте .. да разкажа накратко, в момента се виждам все още с бившия ми приятел и се държим така все едно сме заедно, само пред хората се знае, че не сме.. той беше решил да спрем да се виждаме, защото му писнало от мен (ревнува) , защото си излизам с приятели, на купони и той си мисли, че правя нещо с други момчета, което не е така, но не ми вярва, а аз нямаше да излизам толкова ако той намираше повече време за мен, та когато искаше да спрем да се виждаме му казах добре щом така е решил, но след това ме потърси още след 20 минути сигурно по телефона, а сега разбирам, че пред един негов приятел е говорил, че съм му била вече скучна, грозна дори и ме търсел само за секса и не мога да разбера защо пред хората говори за мен все едно не му пука а пред мен ми казва че още има чувства.. и ме търси след като се е отказал от мен.. незнам какво да правя много го обичам, но винаги като разбера нещо, че е казал за мен и направо ми се пръска сърцето .. ужасно е... ;(

Sh@d0w
10-23-2013, 18:45
Не е ли очевидно че се опитва да ти прави напук?

Детски сърденици тя ми взе близалката, аз ще говоря лошо за нея... Вземете поговорете и се изяснете веднъж за винаги или просто прекрати контакт с него.

plu6inka
10-23-2013, 19:13
говорили сме много пъти, но все същото.. казва ми " и какво като съм казал така" или " вярвай на когото искаш не ме интересува ти ще загубиш" , а да прекратя контакт с него ще ми е много трудно, знам че рано или късно ще ми мине, но не искам да си го причинявам ... разделя ли се с него просто ще се съсипя.. понякога си мисля, че е по добре да продължа така, поне ще се виждаме и няма да ми е толкова тежко, отколкото да се разделим завинаги..

Sh@d0w
10-23-2013, 19:16
Да се вкопчваш за някой така е глупаво. Но ти си знаеш. Просто седни една вечер и помисли за плюсовете и минусите които този човек внася в живота ти. Носи ли ти достатъчно щастие, кара ли те да се чувстваш обичана или ти носи само главоболия и те кара да плачеш. Но преди това си изключи от главата мисълта "като скъсаме ще съм сама". Няма да си сама, момчета има къде къде по свестни.

Накрая като сумираш нещата ще ти се изясни какво да правиш. Ако все пак въпреки всичко решиш да останете заедно ще трябва да му обясниш недвусмилено че държанието му е детско и че ако иска да продължите ще се наложи да порасне малко.

plu6inka
10-23-2013, 19:21
ами той се държи различно.. понякога гадно, а друг път все едно адски много ме обича и е много объркващо... мерси все пак за съвета.. наистина трябва да се изясним..

Cloud9
10-24-2013, 10:48
Момичетата сме много тъпи животни!вярваме на любовните филмчета и романи,в които лошото момче се влюбва в доброто момиче и тази любов го променя.Да,хората се менят, но това не значи че трябва да страдаш докато това стане.Не е наясно момченцето какво иска /това доказва,че това качество не е присъщо само и единствено на женския пол/.Да го забравиш сега ти се струва по-трудно,но да знаеш че е по-правилното.

plu6inka
10-24-2013, 12:24
знам, че това е правилното решение, но нали знаеш как отвътре искаш да продължиш въпреки всичко..

xXxPETYAxXx
10-24-2013, 12:32
Какво мисли и какво казва някой не винаги са едни и същи неща. В повечето случаи не са. Типично за хората е да се държат по различен начин, когато са в различна компания, така че не е изключено и двете неща, които изпитва към теб да са верни, по различно време. Може да си му омръзнала в даден момент, а в даден момент да му липсваш! Но ти тези неща не е хубаво да ги разбираш по такъв начин. И кой въобще ти ги споделя?
Продължавай си напред, не се занимавай с тайна, неангажираща връзка, с човек, когото още обичаш толкова. Единственото, което ще постигнеш е да се самонараняваш.

fUcKsMiLe
10-24-2013, 12:41
Твърде много драма, за нищо.
Аз не бих си губила времето с човек, който не знае какво иска.
Остави го, ще намериш момче, което няма да те разиграва така.

NissaN
10-25-2013, 09:43
Или прави на пук или иска нещо от тебе

plu6inka
10-25-2013, 15:46
Какво мисли и какво казва някой не винаги са едни и същи неща. В повечето случаи не са. Типично за хората е да се държат по различен начин, когато са в различна компания, така че не е изключено и двете неща, които изпитва към теб да са верни, по различно време. Може да си му омръзнала в даден момент, а в даден момент да му липсваш! Но ти тези неща не е хубаво да ги разбираш по такъв начин. И кой въобще ти ги споделя?
Продължавай си напред, не се занимавай с тайна, неангажираща връзка, с човек, когото още обичаш толкова. Единственото, което ще постигнеш е да се самонараняваш.

сподели ми една приятелка..тя не искаше, но аз държа да знам, колкото и да е неприятно не обичам да крият нищо от мен, а вече аз да си преценя дали да му кажа, че съм разбрала или да си мълча..