Влез

View Full Version : Новата любов.

lonelyxgirlx
10-23-2013, 22:15
Здравейте, бих желала да ви обясня следната ситуация и да ви помоля за вашият "скромен" съвет.
Наскоро се разделих с детската си любов, който се наложи да замине за столицата и да учи. Явно нещата не се получиха и след кратките година и три месеца, всичко приключи. В началото ми бе много тежко, но след това си дадох сметка, че любов се забравя с любов (поне това бях установила). Започнах връзка наскоро, с едно красиво и интелигентно момче, всичко е нормално, НО е прекалено ангажиран и можем да се виждаме 3 пъти в седмицата и това е чудо ако стане.
Покрива всичките ми критерии, но очевидно не знае как да се държи, а аз не знам какво да правя, до сега на никого сметка не съм търсила за държание (нямам в предвид грубости и ругаене), просто момчето не е много опитен във връзките, понеже е много зает.
Харесвам го, но не знам какво да правя за в бъдеще,
как по често да се виждаме и как да го науча да бъде наистина това което е?

tHe_COolEst_GIrl
10-24-2013, 04:24
Може да поговорите с гаджето ти и да се изясните, иначе той ще има погрешна представа за нещата и ще си мисли, че и такъв тип връзка те задоволява ;)

Anonys
10-24-2013, 07:36
Забравяш, че не всички са такива, каквито искаме да бъдат.
Забравяш също, че и това момче не е единственото културно и интелигентно сред толкова много. Свинята кочината си мени, но не и нрава.
А ти защо искаш да се спуснеш във връзка, докато си в такова емоционално състояние, че онова момче само ще ти обере мъките и най-вероятно няма да имаш интерес повече към него.
Ако поискаш нещо от момче, не се заигравай.
С какво е зает?
Защо започна връзка с него?
Какви са му намеренията?

lonelyxgirlx
10-24-2013, 08:59
- Благодаря за съветите tHe_COolEst_GIrl. :)
- Anonys, аз съм добре след като се разделихме със старата любов.
Относно въпросите ти:
"С какво е зает?" - Спорт, учение и постоянно пътува.
"Защо започна връзка с него?" - Защото го познавам от доста време и преди да започнем връзка, ние бяхме приятели, които си споделяха.
"Какви са му намеренията?" - Ако имаш в предвид бъдещето му, смята да учи, но ако имаш в предвид общото ни бъдеще, все още и на двама ни не е ясно.
Разбирам, че не е единствения, но аз го познавам, просто имаше още от началото привличане, но пътищата ни се разминаваха.

Anonys
10-24-2013, 09:14
- Anonys, аз съм добре след като се разделихме със старата любов.
Относно въпросите ти:
"С какво е зает?" - Спорт, учение и постоянно пътува.
"Защо започна връзка с него?" - Защото го познавам от доста време и преди да започнем връзка, ние бяхме приятели, които си споделяха.
"Какви са му намеренията?" - Ако имаш в предвид бъдещето му, смята да учи, но ако имаш в предвид общото ни бъдеще, все още и на двама ни не е ясно.
Разбирам, че не е единствения, но аз го познавам, просто имаше още от началото привличане, но пътищата ни се разминаваха.

В този случай бъди готова за всичко. Не очаквай. Както правят всички, дори и аз. Всички очакваме нещо от някого, дори и да знаем, че не може да ни бъде дадено.
Радвай се на момента, времето ще покаже, какво ще стане.
Поговори относно това с него, че искаш да си по-дълго време заедно с него, защото не ти харесва, пък ако продължава по същия начин само ще ви боли. Има вариант и да се разделите, ако ВИ пречи сегашното ви положение.
След колко време ще започне да учи?

lonelyxgirlx
10-24-2013, 09:23
Отново благодаря!
Аз не очаквам нищо от никого, след като знам какво е да очакват нещо и да не го дадеш!
Ще поговоря с него.
Относно въпроса ти:
"След колко време ще започне да учи?" - Последна година му е в гимназията и от другата година и той ще замине да учи.

LadyDi
10-24-2013, 10:41
A ти кой клас си?

an7raks
10-24-2013, 11:15
Като видях заглавието, си помислих, че автора си е купил нова кола...
Разочарован съм.

tHe_COolEst_GIrl
10-24-2013, 12:37
Моля :) :oops:

lonelyxgirlx
10-24-2013, 17:39
LadyDi - Аз съм 96 набор.
an7raks - Любовта не трябва да е материална, съжалявам, че съм те разочаровала.

Violenza
10-24-2013, 21:10
как да го науча да бъде наистина това което е?

Тръгнеш ли още от началото с тази нагласа, каузата е абсолютно загубена. Стой си на д-то, изчакай първоначално нещата сами да потръгнат и да търпят развитие.

an7raks
10-25-2013, 09:04
an7raks - Любовта не трябва да е материална, съжалявам, че съм те разочаровала.

Самия факт, че си говорим за "нова" и "стара" я приравнява с материалното...

LadyDi
10-25-2013, 09:11
Самия факт, че си говорим за "нова" и "стара" я приравнява с материалното...

материално = осезаемо

тогава да