Влез

View Full Version : Какво да направя?

Lady.
10-24-2013, 21:32
Здравейте,имам проблем и съм много объркана как да постъпя.Така историята е ,преди много време като си направих фейсбук добавях всички и имах страшно много "приятели" и бях забелязала,че има едно много симпатично момче ,но беше от Бургас аз съм от София,преди около 2 години бях в една столична дискотека ,когато видях това момче и ми се видя супер хубав и бях пийнала повече и отидох при него и му казах "Ти ще си мой и много ще ме обичаш" и той ме погледна супер учудено и аз си тръгнах.Не го видях повече ,но след месец някъде дойде лятото ,отидох да работя на морето и на гарата в Бургас докато чаках приятелите ми да дойдат видях него.Той явно ме беше запомнил и дойде попита ме дали се познаваме от някъде и аз му казах ,че май го имам във фейсбук и той предложи да изчака с мен моите приятели,докато дойдат.Започнахме да си говорим оказа се ,че е по-малък от мен с 3 години,говорихме си около 2 часа ,моите приятели още ги нямаше колата им се развали нямало как да дойдат,а там където трябваше да отида нямаше автобуси и трябваше да хвана или такси или да остана в Бургас,момчето ми предложи един хотел и аз се съгласих.Оставих си нещата и ми предложи да отидем да хапнем някъде ,беше страшно забавен и хубав и постоянно ми се усмихваше,накара ме да се чувствам много много добре,и от дума на дума стана 6 сутринта,обикаляхме в морската и не спирахме да говорим.Към 7 моите приятели дойдоха да ме вземат,Георги ми поиска номера и ми каза,че щом се събуди ще ми се обади.Звънна ми следобед още сънит ,да ме пита дали съм добре дали всичко е наред и дали искам да се видим пак.Не знаех нищо за него,освен че е бил някакъв "оборотен" ,но това беше мое мнение така като му гледах фейсбука. Започнахме да се виждаме всеки ден и всеки път беше по-хубав от предишния минаха няколко седмици и вече бяхме заедно,чувствах се толкова щастлива ..влюбвах се.Всичко беше перфектно ,освен че аз работех и понякога бях доста уморена и просто исках да си почивам и той се цупеше,че не му давам достатъчно внимание ,но си мислех ,че не е нищо сериозно.Прекарахме цялото лято заедно,когато той не беше при мен ходеше в Созопол с приятелите си ,защото на негов приятел приятелката работеше там и той ходеше с него.Не ми беше проблем защото беше толкова чаровен и му имах по някакъв странен начин доверие.Дойде септември и никога няма да забравя беше 1ви срещу 2ри и той ми се обади доста пил и ме молеше да отида при него,обясних му че няма как ,че съм на работа и той ми казваше много те обичам и все едно плачеше,стана ми много неприятно ,но бях на работа нямаше как да отида до Созопол,той ми каза да не се притеснявам утре сме щели да се видим и ми затвори.След 3 дни бяхме в тях и той се държеше много странно ,беше намусен и тъжен целият ден питах го какво има той отговаряше ,че е уморен.Но виждах ,че не е това нещо го тревожеше и както всяка жена не спирах да досаждам и да питам ,да ръчкам да разбера какво става с моето момче.Тогава той се обърна и ми каза "Тя си тръгва днес" ,попитах коя си тръгва днес и той ми каза,приятелката на Иво и Михаела.Казах му "И какво от това?" и той се нацупи нещо и каза "Нищо,нищо" ,усетих че има нещо веднага си помислих най-лошото ,но не исках да знам ,не исках да го мисля и се направих на луда.Легнахме си и вече заспивах ,когато той ме попита дали спя и се обърна към мен целият в сълзи ,попитах го какво има и той започна да блъска по леглото и да казва колко е глупав и как не може да се понася и ми каза,че ми е изневерил.Гледах го и не можех да повярвам ,единственото което го попитах беше "Кога?" и той ми каза "Онази вечер когато ти звънях да дойдеш" ,бях съсипана и просто го гледах ,не знаех как да реагирам..взех си нещата и си тръгнах.Той не спираше да ме търси,всеки ден ,а аз го игнорирах ,дойде в квартирата ми и искаше да говорим ,извиняваше се ,кълнеше се че съжалява ,че било само веднъж,но през тези дни в които го игнорирах мислех,за всичките пъти в които се беше държал така и осъзнах ,че не е било само веднъж,питах го "колко пъти ми изневери" ,първо ми каза веднъж,после два пъти ,после 5 и накрая се оказа,че е било почти паралелно с мен,било е просто секс,не изпитвал нищо към нея.Бях много разочарована и наранена,изгоних го и му казах да не ме търси повече ,след няколко дни се прибрах в София,той не спираше да ме търси ,да ми говори колко ме обича колко съжалявал,как никога не е имал връзка и не е знаел какво да прави и е мислел ,че е по-добре той да сгреши първи ,за да не го нараня аз,някакви много тъпи логики.Не се отказваше цял месец,после дойде в София поиска да се видим ,съжаляваше и аз просто му дадох още един шанс.Започнахме връзка от разстояние беше трудно,но не знам държах на него,бях влюбена изкарахме няколко месеца така,но започнахме да се караме ,разстоянието ни дойде в повече и отделно аз му нямах никакво доверие ,постоянно мислех,че ме лъже виждахме се през 1-2 седмици ,но не му вярвах и реших да сложа край не можех така.Той беше 12 клас ,дойде балът му ,покани ме ,но аз не отидох,дойде пак лятото обади ми се и ми каза,че са го приели в София ,есента идвал ,аз му казах,че не ме интересува и да спре да ме търси,но сега е тук не спира да ме търси от месец ,видяхме се няколко пъти и усетих колко много ми липсва това момче,толкова сладък и забавен същия както го помнех,казва ми ,че се е променил ,че вече е готов за връзка.И просто не знам какво да направя,не знам как да постъпя много съм объркана..

Извинявам се,че стана толкова дълго,но си излях всичко ,защото ми е доста кофти.Благодаря на тези ,които го прочетоха.

NomNomNom
10-24-2013, 22:40
Прочетох го и .. повечето хора ще ти кажат да не се занимаваш с него, ама щом го искаш ..
Пробвайте още веднъж. Можеш или да се държиш както преди - добре, или да го караш примерно да ти върви по задника, все едно.
Вижда се, че пак искаш да пробвате.
Ама да знаеш, че почти няма шанс да се получи тип женим се и имаме деца.

fenkaaa
10-24-2013, 22:45
Явно твоето момче е от типа "Обичам я,но имам нужда да бъда и с други" .. ;)

Lady.
10-24-2013, 22:52
Искам да съм щастлива с него както преди,но се оказа ,че всичко е било лъжа,че той е бил и с друга може би ,не така както с мен ,но все пак.. Липсва ми това да съм толкова влюбена,след него се влюбих пак, но не беше така ,беше доста по слабо не беше толкова реално.. С него всичко се случи толкова бързо,толкова неочаквано,липсва ми моето момче,а не този който изневерява,не този който лъже..Онзи ден се видяхме в Заимов разхождах кучето си ,той дойде и говорехме отново с часове,смеехме се и усетих ,че пак ме кара да се чувствам както преди,беше усмихнат и щастлив ,че ме вижда,без да се караме ,без разправии просто бяхме аз и той отново.. и нашите разговори .. не знам какво да направя мисля го толкова много и просто не знам,ако съм отново с него и пак ме нарани,ако пак изневери .. Да той иска винаги всички да му обръщат внимание ,да го искат ,да го харесват .. не знам защо е такъв.

Anonys
10-25-2013, 08:25
Просто излизайте, като приятели. Подразбира се, че нещата ще станат на повече от приятели. Няма лошо да му дадеш шанс. Да дадеш шанс на себе си да си щастлива.
Защото ако го игнорираш, ти нараняваш и себе си. Но ще се получат нещата.
Повярвай ми.. Колкото и да искаш мнения от форуми, нещата ще се получат.
Защото той не се спира и не мисля, че ще се спре. Ти го оценяваш и прочие.
Само че не се дръж постоянно по онзи мил начин, което всяко момче заслужава.
Трябва да му покажеш, че си сериозна, той да го оцени и да се влюбва все повече и повече в теб.
Мисля, че жените знаете как да го направите. :)

Lady.
10-25-2013, 11:06
Просто не искам пак да ме нарани,защото наистина ме нарани последния път и не е спирал да ми липсва,но при мисълта,че пак ще страдам,че пак ще плача ,, не мога :(