View Full Version : Да му пусна ли ?
Привет на всички от доста време се каня да напиша и моята история но .. сега реших да ви споделя. Момиче на 17 съм и ходя с едно момче на 16. И двамата не сме го правили до сега и тук идва и проблема, който ме тревожи. Значи няколко пъти ходя у тях гледаме филм натискаме се и днес пак бях у тях но този път той ме попита нещо, което ме накара да се замисля: - Мислиш ли някога да го направим, защото вече мисля че е време?
Аз го гледах и не знаех какво да му отговоря. Казах че някой ден може и това да стане. Да но сега като си мисля май не съм готова напълно и се притеснявам да не направя някоя глупост за която после ще съжалявам. Той ми каза, че вече не издържал искал го много. Сега ме е страх защото ако го направя няма да ми е най-якото преживяване а и ме е срам не знам какво да правя. А пък от друга страна ако не стане нищо на него ще му писне и ще ме зареже а не искам това. Да знам, че не трябва да ми пука за това, защото ако наистина го интересувам ще ме чака колкото аз кажа, но .. Та кажете според вас какво да правя има ли смисъл изобщо да се тормозя да правя нещо или аз да му кажа че просто не мога да го направя и да се разделим? Ако може без да ме упреквате. Благодаря предварително!
Когато почувставш че си готова и го искаш - тогава.
Секса трябва да е естественото продължение на една връзка, а не връзката да се крепи само на секса. Ако толкова не може да си го държи в гащите без да те изчака скъсайте по - добре.
Той ще си намери това което търси, ти ще имаш шанса да го направиш когато се почувстваш готова пък.
xXxPETYAxXx
10-27-2013, 06:54
Момиче на 17 съм и ходя с едно момче на 16.
И от колко време ходите всъщност?
Да но сега като си мисля май не съм готова напълно и се притеснявам да не направя някоя глупост за която после ще съжалявам.
Каква глупост, чак пък за която да съжаляваш?
Сега ме е страх защото ако го направя няма да ми е най-якото преживяване а и ме е срам не знам какво да правя.
Ама, на теб въобще ли не ти се прави секс? Или няма да ти е "най-якото изживяване" заради притеснение и страх?
Да знам, че не трябва да ми пука за това, защото ако наистина го интересувам ще ме чака колкото аз кажа, но .. Бла-бла-бла. Не е точно така.
Толкова е просто: ако ти се прави секс - ПРАВИ секс, ако не ти се прави секс - НЕ ПРАВИ секс.
Пусни му едно пиано на главата, да. Няма лошо да му пускаш тежки предмети..Най-много да получи някое сътресение или да умре. :lol:
Сега сериозно-не е най-доброто решение да питаш Станка, Пенчо, Кирил, Гошо, Марийка или който и да е друг. Допитай се до себе си. Ако ти не го искаш сама, дори и някой друг да ти каже "Направи го." ти няма да си готова и в най-добрия случай няма да можеш да се насладиш достатъчно...
П.С.-Само да кажа, че не съм изчела темата до край, 'щото ме мързи. :D
Fisherman
10-27-2013, 09:47
Да ви имам безцелните детски връзки
heartshapedbox
10-27-2013, 10:17
И от колко време ходите всъщност?
И аз питам.
Момиче, прочети си писанието и виж колко много си противоречиш. А най-смешното е, че очакваш ние, хора, които никога през живота си няма да видиш, да ти кажем какво да направиш.
BlackEyedPeas
10-27-2013, 11:19
Това само ти трябва да го знаеш. От къде на къде ние ще знаем дали сте готови/готова? Че вие може да ходите само от 2 седмици и ние да мислим, че не е редно, но ти пък да мислиш точно обратното.
baby_baby
10-27-2013, 11:42
Ако ти се прави направи го ако не не го прави и готово ние и да ти кажеме да го направиш ако не ти се прави няма да го направиш ;)
Ходим от два месеца почти
GiveMeLove
10-27-2013, 18:04
Пусни му, не го мъчи!
Ако ще му пускаш само за да не те зареже, няма смисъл.
даи му да ти пръсне халката и тва е... ко има толко за мислене
Your.Passion
10-27-2013, 20:34
Бахти простаците дет' се изказаха в темата.
Момиче виждаш ли само ,колко много си противоречиш.
Причините поради които да не му пуснеш : не си готова,не искаш,ходите от два месеца,и двамата няма грам образование по тая тема.
Причините поради които да му пуснеш : той иска.
Сама си прави изводите.
t.A.T.u.
10-28-2013, 10:43
Ако ти се прави секс - прави, ако не - не. Няма смисъл, ако е само за да не те зареже. Нормално е да иска повече. Аз 2 месеца не мога да издържа така без секс. Но това не значи, че и ти трябва да искаш същото. Когато си готова, тогава го направи.
Ако му пука за теб, няма да те зареже. Аз такива, за които ми пука, ги оставям да си правят каквото искат т.е. могат да си играят както искат с мен (хубавото е, поне, че рядко ми пука ;д), а за останалите важи точно обратното. Така че ти сама прецени дали си такава, за която му пука. Ако си - няма да имаш проблеми и ще прави каквото ти искаш.
Сега ме е страх защото ако го направя няма да ми е най-якото преживяване а и ме е срам не знам какво да правя.
Ти сама каза, че и на двамата ви е за първи път, значи и той не знае какво да прави, и при него е същото, няма нужда да се притесняваш излишно. А защо си решила, че няма да ти хареса предварително?
И нека да кажа пак - това, че не си му пуснала не значи, че задължително трябва да късате. Не прави нещата само заради други хора.
Секса е хубаво нещо, правете го, но по правилният начин!