PDA

View Full Version : Още обичам бившия си...



mariana_13
10-27-2013, 18:39
Здравейте! Чувствам се много объркана. Преди 3 години имах връзка с едно момче, която продължи половин година. Той беше първата ми любов, с него ми бяха първите сексуални контакти. Всичко беше наред, но един ден, без да получа обяснение, той ме заряза. Минаха 2-3 месеца и той се върна при бившата си. Обичах го много и бях готова на всичко за него, дори да "останем приятели".. Опитахме да бъдем приятели, но аз не можех да го гледам с другата и се отдръпнах. Мина още една година. Намерих момче, което да държи на мен и да ме обича. В началото бях много влюбена.Обичах го по мой начин, но не така както обичам Него.. След половин година пак се намерихме с бившия и пак разбрахме, че не можем да бъдем приятели.. Сега, 3 години след като сме се разделили аз го обичам по същия начин, дори повече.. Какво да правя? Как да спра да го обичам..? Сънувам го всяка нощ..Искам да се върна при него, но той не иска да говори за чувствата си. Вчера се съгласих да излезем и се влюбих наново.. Всеки път като наредя живота си той идва и ми размътва мислите.. Момчето до мен ме обича безкрайно много, но аз мисля постоянно за бившия си.. Обичам го с цялата си душа.. Какво да правя?

bilqnavod
10-27-2013, 18:45
Затваряш страницата и продължаваш напред.

mariana_13
10-27-2013, 18:57
Въпросът е там, че не искам да продължавам без него..

Малка тайна
10-27-2013, 21:05
Докато си повтаряш, че не искаш да продължаваш без него това няма как да стане. Просто трябва да приемеш факта, че не ти е писано да си с него и да продължиш напред.

bilqnavod
10-29-2013, 14:06
Докато си повтаряш, че не искаш да продължаваш без него това няма как да стане. Просто трябва да приемеш факта, че не ти е писано да си с него и да продължиш напред.

Ами за жалост това е истината и колкото по-скоро го разбереш, толкова по-добре за теб .