Влез

View Full Version : Окупациите на Университетите

Страници : 1 [2] 3

klimatronik
11-07-2013, 18:23
Ами, ние докато сме имали гости от анадола, те са ходили да "просвещават" негрите около находища на злато и диаманти... Няма как, при положение, че сме толкова бедна и малка страна, да им гоним доходите. Да не говорим, че там и цените са други и повечето хора живеят под наем.
ххахаххххха. бедна ще сме си. бедни

an7raks
11-07-2013, 18:26
Хахахахахах :lol:
Климатик, бате, не се превземай! :lol:
Така може да ми говори само някой с повече опит като /леля/ Виоленза и да го взема на сериозно.

klimatronik
11-07-2013, 18:28
Ти ся си гледай матурите. недей се впряга в политически войни

Hayashi
11-07-2013, 18:29
Ами, ние докато сме имали гости от анадола, те са ходили да "просвещават" негрите около находища на злато и диаманти... Няма как, при положение, че сме толкова бедна и малка страна, да им гоним доходите. Да не говорим, че там и цените са други и повечето хора живеят под наем.

А Полша и те ли са гонили негрите в Африка? А Чехия? А Гърция? Жалко е че толкова лесно се отказваме да им гоним доходите.

an7raks
11-07-2013, 18:29
Ти ся си гледай матурите. недей се впряга в политически войни

Ти за моите матури не се грижи! ;)

klimatronik
11-07-2013, 18:33
Ти за моите матури не се грижи! ;)

всеки сам си го прави ;)

yakuza_
11-12-2013, 11:05
"Ранобудните студенти" обявиха успешен край на блокадата на СУ

Значи са постигнали исканията си. :lol:

klimatronik
11-12-2013, 14:39

Ти си много зле и докато има такива като теб никога няма да се оправи.

yakuza_
11-12-2013, 14:45
Да, с такива като теб ще цъфнем.

klimatronik
11-12-2013, 14:49
Поне нямам затрито самосъзнание като твоето. И не защитавам комунистически отрепки и боклуци.

ranieri
11-12-2013, 15:49
^ А кой защитаваш , подкрепяш ли някоя парти и ако да ,коя е тя

yakuza_
11-12-2013, 15:51
Поне нямам затрито самосъзнание като твоето. И не защитавам комунистически отрепки и боклуци.

Къде видя да защитавам въобще някои?

koshtramba
11-12-2013, 15:57

Целта e да се събере подкрепа, а не да се окупира университетът до безкрайност. Важното беше да се уцели правилният момент, за да се свали окупацията. Радвам се, че нещата се развиват така, свалят окупацията в най-добрия възможен момент.

Violenza
11-12-2013, 17:20
като /леля/ Виоленза
http://24.media.tumblr.com/bd8083962543267fe79c7aca08ed1afe/tumblr_mjelasxo9A1s5lf2ro1_250.gif

Sh@d0w
11-12-2013, 17:26
Леля ви виоленза пак педобеарства из форума

an7raks
11-12-2013, 17:57
http://www.sharegif.com/wp-content/uploads/2013/09/21/lol-gif-36.gif

Fisherman
11-14-2013, 17:37
аз съм се убедил,че климатроника е необратимо затъпял и с него е безмислено да се води каквато и да е дискусия

anonymous708973
11-15-2013, 16:00
http://24.media.tumblr.com/bd8083962543267fe79c7aca08ed1afe/tumblr_mjelasxo9A1s5lf2ro1_250.gif

Хахаха.
Най-смисленото нещо в цялата тема :ДД

Fisherman
11-15-2013, 21:37
Ако нямаше европейски съюз,ако беше 70та година и нямаше интернет или смартфони,до сега комунистите да са смляли хората по протестите.Дори си личи колко ги яд,когато излизат управляващите да говорят по телевизията във връзка с протестите

http://btvnews.bg/article/bulgaria/bryuskel-prekasva-parite-po-programa-okolna-sreda.html
http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/chinovnitsite-uchastvali-v-antipravitelstvenite-protesti-zastrasheni-ot-uvolnenie.html
http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/bsp-i-gerb-meryat-elektorati-s-partiini-mitingi.html

типично див комунизъм утре,ще идват да парадират турци, цигани,хора облагодетелствани по един или друг начин от комунизма,агенти на ДС, (защото тва е еректората на коалиция за България),идват за да насадят омраза и вероятно безредици

an7raks
11-16-2013, 10:45
Ако нямаше европейски съюз,ако беше 70та година и нямаше интернет или смартфони,до сега комунистите да са смляли хората по протестите.Дори си личи колко ги яд,когато излизат управляващите да говорят по телевизията във връзка с протестите

http://btvnews.bg/article/bulgaria/bryuskel-prekasva-parite-po-programa-okolna-sreda.html
http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/chinovnitsite-uchastvali-v-antipravitelstvenite-protesti-zastrasheni-ot-uvolnenie.html
http://btvnews.bg/article/bulgaria/politika/bsp-i-gerb-meryat-elektorati-s-partiini-mitingi.html

типично див комунизъм утре,ще идват да парадират турци, цигани,хора облагодетелствани по един или друг начин от комунизма,агенти на ДС, (защото тва е еректората на коалиция за България),идват за да насадят омраза и вероятно безредици
Тиквата нали беше върл анти-комунист? Само, дето управляваше напълно еднолично, в миналото е кандидатствал за ДС и е пазил комуняги...
О, какво съвпадение!

Fisherman
11-16-2013, 10:59
Дай да видиме някви доказателства,не само празни приказки.И аз мога да кажа,че Орешарски е междугалактически стопаджия.

draid
11-16-2013, 11:08
Е какви доказателства повече от това, че беше рамо до рамо с Тато ?

И едните и другите са за бесилото, които смята обратното явно е сляп.

an7raks
11-16-2013, 11:16
Дай да видиме някви доказателства,не само празни приказки.И аз мога да кажа,че Орешарски е междугалактически стопаджия.
Какви доказателства искаш, бе?! Ти предните 3 години къде беше? Или си беше заровил главата в пясъка?
Орешарски е марионетка и нищо повече... Турците, червените и ония продажен гъз са същите боклуци като тиквата. Смешно ми е като някой започне да говори за комунисти и седесари.

Fisherman
11-16-2013, 11:19
Добре бе и майка ми е била пионерче с червена забрадка,поднясала е цветя на Георги Димитров,но сега не гласуваме за БКП.Сякаш са имали избор едно време,Бойко е бил милиционер и е бил охрана на Тато ти,защото за това е ставал.

Fisherman
11-16-2013, 11:20
Какви доказателства искаш, бе?! Ти предните 3 години къде беше? Или си беше заровил главата в пясъка?
Орешарски е марионетка и нищо повече... Турците, червените и ония продажен гъз са същите боклуци като тиквата. Смешно ми е като някой започне да говори за комунисти и седесари.

Ти па кой искаш да те управлява,иначе много знаеш

an7raks
11-16-2013, 11:23
Ти па кой искаш да те управлява,иначе много знаеш

Принципно, искам да е анархия и да няма никаква власт, ама това няма как да стане, така че ми е все тая кой от тези боклуци ще е горе. Ако някой ден ми дойде прозрение какви промени наистина ще променят генерално картинката, обещавам да запаля парламента в знак на протест. ;)

yakuza_
11-16-2013, 11:57
Правителството не си дава мн зор да си оправи имиджа явно :lol:
http://www.24chasa.bg/Images/Cache/Image_2450124_128.jpg

Violenza
11-16-2013, 12:06
Принципно, искам да е анархия и да няма никаква власт
Това го цитирам, за да съм сигурна, че остава в историята. :cool:

Момко, ти определено надмина и бисерите си за комунизма дори.

Fisherman
11-16-2013, 13:50
Принципно, искам да е анархия и да няма никаква власт, ама това няма как да стане, така че ми е все тая кой от тези боклуци ще е горе. Ако някой ден ми дойде прозрение какви промени наистина ще променят генерално картинката, обещавам да запаля парламента в знак на протест. ;)

искаш анархия ти ни върна 1300 години назад

klimatronik
11-16-2013, 14:19
Докато не се изтрепят на стената червените боклуци.. нищо няма да се промени.
И народът ни си го е заслужил. Вижда се с прости очи колко са олигофрените....
Преди време, ако е имало възможност за някакви действия, добре, но сега мизерниците и циганите са повече от интелигенцията, така че и да заминават, и да остават младите хора в България.. кел файда. Продажници са толкова много, че винаги ще се намери събирането за по 10 лв на нещастници..

an7raks
11-16-2013, 15:16
Това го цитирам, за да съм сигурна, че остава в историята. :cool:

Момко, ти определено надмина и бисерите си за комунизма дори.

Казах, че няма как да стане...
Едит: лельо, виж нещо за размисъл http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0%B7%D1%8A%D 0%BC

Fisherman
11-16-2013, 15:23
http://www.videonews.bg/novini/video/Vijte-privurjenicite-na-mitinga-na-BSP-i-DPS

цвета на нацията излезна по улиците

an7raks
11-16-2013, 15:25
http://www.videonews.bg/novini/video/Vijte-privurjenicite-na-mitinga-na-BSP-i-DPS

цвета на нацията излезна по улиците

ХАхах, тея са жалки... :lol:

klimatronik
11-16-2013, 15:39
ХАхах, тея са жалки... :lol:

Още ли си против ранобудните студенти и още ли мислиш,че няма смисъл да падат комунистите и турците?

Fisherman
11-16-2013, 16:51
http://offnews.bg/files/uploads/2013/11/1463046_10152004307139679_373696443_n-1.jpg

yakuza_
11-16-2013, 17:42
тия хора душевно болни ли са, че да ходят на митингите на разни партии :lol:
менталните заболявания явно са заразни

fire_magic
11-17-2013, 08:06
мани мани

an7raks
11-17-2013, 20:09
Още ли си против ранобудните студенти и още ли мислиш,че няма смисъл да падат комунистите и турците?

Не, бе, не съм против студентите, против начина им на протест съм... Да ходят да пречат на политиците, а не на колегите си.
"Комунистите"/отново умишлено в кавички/ и турците са си за бесилото барабар с тиквата и ония дупедавец Болен.

klimatronik
11-18-2013, 06:58
Не, бе, не съм против студентите, против начина им на протест съм... Да ходят да пречат на политиците, а не на колегите си.
"Комунистите"/отново умишлено в кавички/ и турците са си за бесилото барабар с тиквата и ония дупедавец Болен.

И как ще им пречат? 50 души.. нямат достатъчна подкрепа..

tireheb
11-18-2013, 12:15
БРАВО НА РАНОБУДНИТЕ
след дълга и неравна битка, постигнаха окончателна победа - 50 000 човека трябва да учат в събота, по Коледа и Нова година. ЕВАЛА. не знам как щеше да се случи това, ако не бяхте вие. делото ви ще остане в историята. МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ Е ЗАДЪЛЖЕНА.

хипита насрани

Fisherman
11-19-2013, 14:59
БРАВО НА РАНОБУДНИТЕ
след дълга и неравна битка, постигнаха окончателна победа - 50 000 човека трябва да учат в събота, по Коледа и Нова година. ЕВАЛА. не знам как щеше да се случи това, ако не бяхте вие. делото ви ще остане в историята. МАЙКА БЪЛГАРИЯ ВИ Е ЗАДЪЛЖЕНА.

хипита насрани

леле майко ми фани една кирка и отивай да копаш за водопровод,асфалтирай,като не ти харесва в университета

се едно па някой учи от тия мърляви прошляци,които се наричат студенти,випуска се събира само на 8ми да се отреже и тва е през другото време секи гледа как да се скатае и да мине метър с по-малко усилия

anonymous895156
11-19-2013, 16:28
tireheb, много си червен

Violenza
11-19-2013, 16:34
То няма 50к студенти в СУ хахахахаххах :D

tireheb
11-19-2013, 23:30
50k, 20k, все тая
митко, тъп си, пощади поне тая тема

фишърмене, коментарът ти е несвързан и като цяло лишен от всякаква логика, както повечето ти коментари, всъщност. никъде не съм казал, че ми харесва, или че не ми харесва в университета.
казах, че шепа льольовци си направиха хипи сбор в университета и ПРОМЕНИХА ДЪРЖАВАТА, докато свирят джулай морнинг на кухарка
освен частта с променянето на държавата :С
тва, което направиха беше да преебат стократно повече хора

мен ми е общо взето все тая за отучването, ше си идем, и без тва съм на края вече, не е кой знае къв зор
ама просто беше тъпо

yakuza_
11-20-2013, 07:22
А ако бяха признали нулева година и ако трябваше да се плащат наново семестрите?

tireheb
11-20-2013, 07:34
еми пак преебана раота
демек
ВСЕКИ ВЪЗМОЖЕН ИЗХОД БЕШЕ ГАДЕН

нещо, с което трябваше да са наясно като започнаха таа окупация

Violenza
11-20-2013, 07:36
Важното е, че ей така изведнъж наизскочиха ученолюбивите студенти, изпаднали в абстиненция, жадни за знания, да плюят окупиращите.

А то т'ва 30-40к разлика нищо не е де, абсолютно.

tireheb
11-20-2013, 07:41
лол
добре, ако бях потърсил в интернет точната шибана бройка на студентите, по-релевантен ли щеше да ми е коментара

пак повтарям, няма общо с ученолюбие и "жажда за знания"
просто има някви граници, които не е хубаво да се прекрачват. в тоя ред на мисли, колкото и да бях против таз окупация, оттук нататък (3 седмици), единственият възможен изход беше да се борят до край
единственият възможен логичен изход
ма те не са мноо по логиката, явно

Violenza
11-20-2013, 07:49
лол
добре, ако бях потърсил в интернет точната шибана бройка на студентите, по-релевантен ли щеше да ми е коментара

пак повтарям, няма общо с ученолюбие и "жажда за знания"
просто има някви граници, които не е хубаво да се прекрачват. в тоя ред на мисли, колкото и да бях против таз окупация, оттук нататък (3 седмици), единственият възможен изход беше да се борят до край
единственият възможен логичен изход
ма те не са мноо по логиката, явно
Да, щеше. Между празните приказки и фактите, някак си... Има разлика.

Ти хем си против тях, хем викаш да се борят докрай?

Окупацията е била за цел да се привлече внимание и да се възобновят протестите. Иначе видяхме на сегашните властващи през къде им беше за образованието. За тях е в огромен плюс въобще да няма такова в страната. Не видя ли какъв спретнат електорат от незавършили основно имат?

tireheb
11-20-2013, 07:57
фактите са, че неокупиращите (ако има такава дума :О) бяха многократно повече от окупаторите. 50к беше фиругативно, окей,не знаех, че целият коментар се приема за ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ, щото не знам точната цифра

против бях в началото, но след като стигнаха и минаха някаква граница, както казах, за мен изборът беше само един

а протестите се възобновяват като.. ами... ходиш на протести
само че палките болят..

и не, не съм против протестите, не съм от бсп, не съм от дпс

Violenza
11-20-2013, 08:14
фактите са, че неокупиращите (ако има такава дума :О) бяха многократно повече от окупаторите.
Естествено, не на всеки му стиска да си защитава публично позицията. От вкъщи си е къде къде по-лесно. Селянчетата набързо са си заминали по случай непринудената ваканция... И то кои остават?
(Не съм против тези, които са против, а против тези, които подкрепят, ама не си мърдат пръста)

За палките темата е тъжна и същевременно ме вбесява.

yakuza_
11-20-2013, 09:44
Иначе почти всички от "окупиращите" имаха вид на тревомани.

klimatronik
11-20-2013, 12:06
Иначе почти всички от "окупиращите" имаха вид на тревомани.

Защо не се гръмнеш?

klimatronik
11-20-2013, 12:10
tireheb ти ясно показа,че си страхливец.
Тая държава трябва да се изчисти от доста мишоци..

an7raks
11-20-2013, 12:12
:lol: Климатика-окупатор взе да се агресира... :lol:

klimatronik
11-20-2013, 12:21
А ти па няма да разбереш,че без да се стигне до агресия и кръв.. никаква оставка няма да има.
А ,,провокаторите'' са единствените, които могат да поведат народа.
И като ся мълчим, след още 15 години ще има напълно циганска държава.

klimatronik
11-20-2013, 12:23
И най-вече отговорността е на софиянците, защото нали не мислите,че някой след работния си ден ще пътува до друг град за поредния протест, а по новините ще чува как политиците били добили имунитет.

an7raks
11-20-2013, 12:24
А ти па няма да разбереш,че без да се стигне до агресия и кръв.. никаква оставка няма да има.
А ,,провокаторите'' са единствените, които могат да поведат народа.
И като ся мълчите, след още 15 години ще има напълно циганска държава.

:lol:
С агресия по форумите и срещу съграждани не става, паляк!
Ако ти стиска, да съберем по левче всички от форума и да ти вземем едно снайперче? Или то не е като да счупиш някоя витрина и някоя друга кола на някой, дето със същия гол гъз като твоя?

neopower
11-20-2013, 12:27
Окупиращите студенти са ми мега страни. Първо, къде се къпят като спят в университетите... То си и изглеждат като некъпани. Второ, предполагам, че добре им плаща ББ - чувам, че вземат по 50 лв. на човек на глава. И трето сигурно е голям купон. Имат си терен, алкохол и храна

klimatronik
11-20-2013, 12:32
С агресия по форумите и срещу съграждани не става, паляк!
Ако ти стиска, да съберем по левче всички от форума и да ти вземем едно снайперче? Или то не е като да счупиш някоя витрина и някоя друга кола на някой, дето със същия гол гъз като твоя?

Недей ми бучи, бре, маймунен. Точно агресията трябва към онези рахити. И за снайпери, не ми говори. Имам карабини и гладкоцевки и не съм стигнал до самоубийство. :Д Иначе, който е - вместо да се пали, да прави атентати.. И до там ще се стигне...

klimatronik
11-20-2013, 12:34
Окупиращите студенти са ми мега страни. Първо, къде се къпят като спят в университетите... То си и изглеждат като некъпани. Второ, предполагам, че добре им плаща ББ - чувам, че вземат по 50 лв. на човек на глава. И трето сигурно е голям купон. Имат си терен, алкохол и храна
хахаха

tireheb
11-20-2013, 12:58
tireheb ти ясно показа,че си страхливец.
Тая държава трябва да се изчисти от доста мишоци..
ти точно неведнъж си доказвал, че си безбожно тъп, сигурно и документ могат да ти издадат. не се обяснявай

anonymous895156
11-20-2013, 13:16

http://www.youtube.com/watch?v=aWt9bGilBa0

anonymous895156
11-20-2013, 13:25
50k, 20k, все тая

Виж, господин студентчо, това, че няма да се "разбиеш" на пампорово, а ще учиш, може да бъде само и единствено в твоя полза. Ако не си забелязал, така наречените окупатори (грозна дума, не смятам, че трябва да се използва за тях), са представители на българските студенти, които не желаят един ден да напуснат България. Много е неприятно, че учащите в СУ се настройват така един срещу друг (разделяй и владей, селянче). Ако искате да направите това, което се очаква от вас, последвайте първичните си емоции. Може и да отидете на контра-протест.

klimatronik
11-20-2013, 13:33
ти точно неведнъж си доказвал, че си безбожно тъп, сигурно и документ могат да ти издадат. не се обяснявай

не описвай себе си

Falstad
11-20-2013, 14:26
Лично на мен,пияни и относително неадекватни(окупатори) ми предлагаха листовки в подлеза на Софииски...Добре,че ги разкараха тея.Ако толкова искат да окупират ,нека отидат пред парламента а не да смущават всички други с малоумните им и утопични лозунги.

yakuza_
11-20-2013, 14:29
Защо не се гръмнеш?

дано някой ден разбереш колко си тъп, но както е казал народа - тъпия не може да разбере, че е тъп, това е част от тъпотата

klimatronik
11-20-2013, 14:52
Поздрави за Вас. http://www.youtube.com/watch?v=CN2zK6XdeBY

fire_magic
11-20-2013, 15:07
Ако падне настоящето правителство, скоро след това пада ли и валутният борд според вас?

neopower
11-20-2013, 17:11
Лично на мен,пияни и относително неадекватни(окупатори) ми предлагаха листовки в подлеза на Софииски...Добре,че ги разкараха тея.Ако толкова искат да окупират ,нека отидат пред парламента а не да смущават всички други с малоумните им и утопични лозунги.

Напълно подкрепям! Правят заложници всички с своите политически амбиции!!!

yakuza_
11-20-2013, 17:22
Ако падне настоящето правителство, скоро след това пада ли и валутният борд според вас?

Какво общо има валутния борд с правителството?

fire_magic
11-20-2013, 17:25
Добре, мислите ли, че валутният ни борд е стабилен?

OoVasKoO
11-20-2013, 17:28
нье

fire_magic
11-20-2013, 17:35
аз мисля че ако правителството падне борда също ще падне до дни ако не и веднага, за по сигурно ако имате пари си ги дръжте в евро

tireheb
11-20-2013, 18:21
Виж, господин студентчо, това, че няма да се "разбиеш" на пампорово, а ще учиш, може да бъде само и единствено в твоя полза. Ако не си забелязал, така наречените окупатори (грозна дума, не смятам, че трябва да се използва за тях), са представители на българските студенти, които не желаят един ден да напуснат България. Много е неприятно, че учащите в СУ се настройват така един срещу друг (разделяй и владей, селянче). Ако искате да направите това, което се очаква от вас, последвайте първичните си емоции. Може и да отидете на контра-протест.

да, ще се "разбия" на банско
и, представи си, и аз не искам, и няма, да напускам България
тъйче тая шепа хора не са представителна извадка за никого

с две думи, не се обаждай за неща, от които си нямаш представа
ходи си там на олимпиади и толкоз
ПЛИС

an7raks
11-20-2013, 18:36
Недей ми бучи, бре, маймунен. Точно агресията трябва към онези рахити. И за снайпери, не ми говори. Имам карабини и гладкоцевки и не съм стигнал до самоубийство. :Д Иначе, който е - вместо да се пали, да прави атентати.. И до там ще се стигне...

Тъпан! Иди спукай от бой/няма да стане заради охраната/ или гръмни/няма да стане, щото топките ти са спаружени/ Орешко, като толкова искаш агресия и ти стиска! Не да се вреш при полицаите и да скимтиш като мастия по форумите и телевизиите за "полицейски произвол"!

Fisherman
11-20-2013, 18:39
50k, 20k, все тая

фишърмене, коментарът ти е несвързан и като цяло лишен от всякаква логика, както повечето ти коментари, всъщност. никъде не съм казал, че ми харесва, или че не ми харесва в университета.
казах, че шепа льольовци си направиха хипи сбор в университета и ПРОМЕНИХА ДЪРЖАВАТА, докато свирят джулай морнинг на кухарка
освен частта с променянето на държавата :С
тва, което направиха беше да преебат стократно повече хора

мен ми е общо взето все тая за отучването, ше си идем, и без тва съм на края вече, не е кой знае къв зор
ама просто беше тъпо

а начи е по-хубаво да си с овчи виждания,да те управляват най-големите боклуци и крадци,обаче ти да си свиркаш с мисълта "един глас промяна не прави"

klimatronik
11-20-2013, 18:47
Тъпан! Иди спукай от бой/няма да стане заради охраната/ или гръмни/няма да стане, щото топките ти са спаружени/ Орешко, като толкова искаш агресия и ти стиска! Не да се вреш при полицаите и да скимтиш като мастия по форумите и телевизиите за "полицейски произвол"!

Ей, мисли малко бе мама му стара. Тоя орешко нали знаеш,че днеска го охраняваше цялата полиция на София и околностите?
Ревльо. Стой си у мазето и ремонтирай колелото си.

klimatronik
11-20-2013, 18:49
да, ще се "разбия" на банско
и, представи си, и аз не искам, и няма, да напускам България
тъйче тая шепа хора не са представителна извадка за никого

с две думи, не се обаждай за неща, от които си нямаш представа
ходи си там на олимпиади и толкоз
ПЛИС

Стой си и ходи на контра протести за вкусни кебапчета.

an7raks
11-20-2013, 18:50
Ей, мисли малко бе мама му стара. Тоя орешко нали знаеш,че днеска го охраняваше цялата полиция на София и околностите?
Ревльо. Стой си у мазето и ремонтирай колелото си.

е, за кво ти предложих снайпер? Тук няма да те набарат от ФБР, филмар! Ще можеш да го гръмнеш. Е, после ще ти сцепят сфинктерчето, ама ти си агресор и ще го поемаш със злоба.

klimatronik
11-20-2013, 19:03
е, за кво ти предложих снайпер? Тук няма да те набарат от ФБР, филмар! Ще можеш да го гръмнеш. Е, после ще ти сцепят сфинктерчето, ама ти си агресор и ще го поемаш със злоба.

Много си зле.

an7raks
11-20-2013, 19:04
Много си зле.

Подкрепям!
Не съм на твоето мнение и аргументите ти смърдят, злетак съм. :(

klimatronik
11-20-2013, 19:07
Докато го измислиш потънахме под земята.

klimatronik
11-20-2013, 19:08
Ама ти си мисли, ще стане професор от теб.

an7raks
11-20-2013, 19:08
Докато го измислиш потънахме под земята.
Така е, няма как всички да сме будни и интелигентни... :cry:

OoVasKoO
11-20-2013, 19:40
и крИатИвни

SpiritInBlack
11-20-2013, 20:16
Тамън вчера говорих с една позната от СУ. Миришело на трева яко ,Ректоратът приличал на бунище. Як купон ще да е бил

neopower
11-21-2013, 06:41
Тамън вчера говорих с една позната от СУ. Миришело на трева яко ,Ректоратът приличал на бунище. Як купон ще да е бил

Трябва да им осигурят подвижни бани... Изглеждат некъпани. Особено има един с брада, който ходи напред назад по тв да се обяснява. Много нечистоплътно. И кой ще гласува за тях след като изглеждат като талибани?

klimatronik
11-21-2013, 07:39
Само с педераси се напълни този форум. Спирам да влизам тук,че обстановката е безмълвно гейска.

Falstad
11-21-2013, 08:03
Трябва да им осигурят подвижни бани... Изглеждат некъпани. Особено има един с брада, който ходи напред назад по тв да се обяснява. Много нечистоплътно. И кой ще гласува за тях след като изглеждат като талибани?

Мани,мани...Ем смърдоляци,ем половината стабилно подпиинали...

an7raks
11-21-2013, 12:40
Само с педераси се напълни този форум. Спирам да влизам тук,че обстановката е безмълвно гейска.
Смешка, пак не ми каза срещу кого ще насочваш агресията, за която призоваваш! Искаш ли да ти направя и донеса един кашон молотовки? Поне кметството във Варна да запалиш и да си излееш част от събраната агресия.

klimatronik
11-21-2013, 13:41
Смешка, пак не ми каза срещу кого ще насочваш агресията, за която призоваваш! Искаш ли да ти направя и донеса един кашон молотовки? Поне кметството във Варна да запалиш и да си излееш част от събраната агресия.

Стой мирен пък ти.

Как искаш тогава да си дадат оставката? Те биха държали властта до последно.
Нервя се на тези,които са писали по-горе.. Миришели били, не са се къпали... Една група хора да се появят на бял свят, за да се опитат да направят нещо полезно за държавата - и биват оплювани от всякакви червени или не, но просто глуповати гейчета. И нали.. най-важното.. хайде не правим нищо :-)

Violenza
11-21-2013, 16:05
Особено има един с брада, който ходи напред назад по тв да се обяснява. Много нечистоплътно.
Безкрайно нечистоплътно е да имаш брада! :D

Вие наред ли сте, бе?

an7raks
11-21-2013, 16:25
Как искаш тогава да си дадат оставката? Те биха държали властта до последно.

Ок, бе, исках да кажа, че се съгласих с теб и ще те подкрепя! Щом ти стиска и си убеден, че така е редно, ще те спонсорирам откъм оръжие. Ама май не е баш същото като да хванем да смелим колата на Пешо, щото хем да покажем колко сме надъхани агресори, хем да няма последици, карай че само на Пешо му пука за колата...

klimatronik
11-21-2013, 17:23
Ок, бе, исках да кажа, че се съгласих с теб и ще те подкрепя! Щом ти стиска и си убеден, че така е редно, ще те спонсорирам откъм оръжие. Ама май не е баш същото като да хванем да смелим колата на Пешо, щото хем да покажем колко сме надъхани агресори, хем да няма последици, карай че само на Пешо му пука за колата...

Аве къв ти Пешо ? Просто трябва със със жива сила да се пробие полицейския кордон. Трябва единство, което явно липсва у българите.

an7raks
11-21-2013, 17:31
Аве къв ти Пешо ? Просто трябва със със жива сила да се пробие полицейския кордон. Трябва единство, което явно липсва у българите.

И за какъв хуй ми обясни! Нали се сещаш, че при зор, онея ще се измъкнат през тунелите? Друг е въпросът, че всичките "агресори" сте такива насранковци, дето искат да се скрият в тълпата и не са способни сами да предприемат действия.

an7raks
11-21-2013, 17:32
Аве къв ти Пешо ?

Тъп си, да...

klimatronik
11-21-2013, 17:43
Тъп си, да...

Бавен ли си?

klimatronik
11-21-2013, 17:49
И за какъв хуй ми обясни! Нали се сещаш, че при зор, онея ще се измъкнат през тунелите? Друг е въпросът, че всичките "агресори" сте такива насранковци, дето искат да се скрият в тълпата и не са способни сами да предприемат действия.

Ти колко агресора познаваш ? Господин всезнайко. Аз нямам в предвид тези хулигани, които просто отиват да избиват енергия за разпускане. Още ли не си го осъзнал? Възхищавам се типа, които повеждат със себе си множеството, а това не става с мълчание и кротко ходене на пръсти. За жалост няма революция без ,,насилие''. Никога не е се е преобръщал строй така лесно ;)

Fisherman
11-21-2013, 18:06
Безкрайно нечистоплътно е да имаш брада! :D

Вие наред ли сте, бе?

не ,не виждаш ли децата от комунистическите котила се чудят,какво да говорят вече ще пометнат от яд

an7raks
11-21-2013, 18:21
Ти колко агресора познаваш ? Господин всезнайко. Аз нямам в предвид тези хулигани, които просто отиват да избиват енергия за разпускане. Още ли не си го осъзнал? Възхищавам се типа, които повеждат със себе си множеството, а това не става с мълчание и кротко ходене на пръсти. За жалост няма революция без ,,насилие''. Никога не е се е преобръщал строй така лесно ;)
Изгледай пак "Смело сърце" и лягай да спиш! :lol:

klimatronik
11-21-2013, 18:30
Изгледай пак "Смело сърце" и лягай да спиш! :lol:

Историята се повтаря. Няма нищо смешно.

an7raks
11-21-2013, 18:32
Историята се повтаря. Няма нищо смешно.

Смешното е точно, че се повтаря, а ти си вярваш, че правиш нещо ново... Или по-точно, че си мислиш за нещо ново...

klimatronik
11-21-2013, 19:01
Смешното е точно, че се повтаря, а ти си вярваш, че правиш нещо ново... Или по-точно, че си мислиш за нещо ново...

Явно в гениите ни е вградено, като животоспасяващ инстинкт :D
И не, аз не си мисля нищо. ,,Защитавах'' колегите от СУ и изразих мнение, което е истинно и подкрепено с факти и доказателства, както вече стана ясно, от историята. ;)

an7raks
11-21-2013, 19:10
Явно в гениите ни е вградено, като животоспасяващ инстинкт :D

И не, аз не си мисля нищо. ,,Защитавах'' колегите от СУ и изразих мнение, което е истинно и подкрепено с факти и доказателства, както вече стана ясно, от историята. ;)

http://i3.kym-cdn.com/photos/images/masonry/000/121/643/images.jpeg

redbul2
11-21-2013, 20:11
Нали имаше избори на 12 май 2013 г. По колко пъти ще гласуваме? По 100 пъти или по 1000 пъти? Защото някой иска да ни прави на маймуни? Който е искал друго управление къде е бил в деня на изборите? Защо сега се е сетил,че не му харесва? Откога улицата и 500 студента определят в една западна страна примерно Германия, Англия кой да управлява и кой не? Ако улицата управлява тогава просто няма нужда от избори! Направо да ги отменят и толкова. Такова чудо не бях виждал по света, десни политици и фенове да пишат за революции! Може би са фенове на болшевишката Октомврийска революция в Русия? Съвсем са сбъркани мозъците на някои хора. Трябва да си вземат един леден душ за да охладят малко разгорещените си кратуни,че ще почнат да буйстват, ще изкарат калашници и ще почнат да взривяват бомби като оня в парижкото метро. Болни мозъци бол!

Sh@d0w
11-21-2013, 20:52
http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aQqo0Az_700b_v2.jpg

anonymous708973
11-21-2013, 21:50
Възхищавам се типа, които повеждат със себе си множеството, а това не става с мълчание и кротко ходене на пръсти. За жалост няма революция без ,,насилие''. Никога не е се е преобръщал строй така лесно ;)

Каква е твоята роля във въпросната революция?

tireheb
11-22-2013, 00:52
Просто трябва със със жива сила да се пробие полицейския кордон

ебати мъката е да те чета
ти виждал ли си някога директна конфронтация цивилни срещу полиция, където цивилните да победят ?
тъй ставало то, ПРОСТО пробиваш кордона
тва да не ти е каунтър страйк, да им влезеш и да ги почупиш

fire_magic
11-22-2013, 01:09
спред мен не е нужно да пробиват
когато почнат сблъсъците с насилие, тогава те сами ще подадът оставка :)
друг е въпроса, че нищо няма да се промени

klimatronik
11-22-2013, 05:42

Да те окупирам.

klimatronik
11-22-2013, 05:50
Нали имаше избори на 12 май 2013 г. По колко пъти ще гласуваме? По 100 пъти или по 1000 пъти? Защото някой иска да ни прави на маймуни? Който е искал друго управление къде е бил в деня на изборите? Защо сега се е сетил,че не му харесва? Откога улицата и 500 студента определят в една западна страна примерно Германия, Англия кой да управлява и кой не? Ако улицата управлява тогава просто няма нужда от избори! Направо да ги отменят и толкова. Такова чудо не бях виждал по света, десни политици и фенове да пишат за революции! Може би са фенове на болшевишката Октомврийска революция в Русия? Съвсем са сбъркани мозъците на някои хора. Трябва да си вземат един леден душ за да охладят малко разгорещените си кратуни,че ще почнат да буйстват, ще изкарат калашници и ще почнат да взривяват бомби като оня в парижкото метро. Болни мозъци бол!

500 студента са достатъчно за една европейска държава. Какво искаш? И хакват организаторските групи във фацебоок, където се събират по 200 000 души. Колко процента от българите има доверие на това правителство? А изборите, в тази им форма, ги няма никъде по света. Сами показаха на митинга на БСП как са събирали почти само цигани и пенсионери, които не знаят защо са там.

fire_magic
11-22-2013, 06:03
комунист без кръв власт не дава

anonymous708973
11-22-2013, 13:42
Да те окупирам.

Ясно.

klimatronik
11-22-2013, 14:14
Ясно.

Да, розавите пантери са опасни хищници .

redbul2
11-22-2013, 14:27
500 студента са достатъчно за една европейска държава. Какво искаш? И хакват организаторските групи във фацебоок, където се събират по 200 000 души. Колко процента от българите има доверие на това правителство? А изборите, в тази им форма, ги няма никъде по света. Сами показаха на митинга на БСП как са събирали почти само цигани и пенсионери, които не знаят защо са там.

Какво искам ли? Аз съм гласувал за политически партии,за конкретни пропорционални листи,за политици включени в тези листи,с техните имена,професии и биографии. От до. От тяхното раждане до деня на изборите. Аз съм гласувал за тези хора и те за мен са легитимни. Чрез моя глас аз съм им дал определени права и съм ги легитимирал. Те са мои законни представители и чрез моя глас в урната са упълномощени от мен да действат.

Законни и легитимни са на днешния ден 22.11.2013 г. всички партии влезли в парламента. Без изключение. Все някой е гласувал за тях и им е делегирал правомощия според законите на Република България
Съжалявам много,но за уличните лумпени и футболни "агитки" (които са едни най-обикновени криминални престъпници, катили и бандити!) за "окупиращи" студенти аз не съм гласувал. Не съм им делегирал никакви пълномощия. Те нямат правото да ме представят в политическия живот на страната и в международните ни контакти. Те нямат законното право да говорят от мое име и не могат да действат и вършат каквото и да е от мое име. И от името на нас,избирателите. Не съм ги упълномощавал за това.
За разлика от политиците,които са в парламента със своите имена,снимки,биографии, тъй наречените "протестиращи" и "окупиращи" студенти са анонимни. Непрекъснато избягват светлината на телевизионните прожектори. Аз не знам нищо за тях,имена,биографии, осъждани или не за крими престъпления. Аз като избирател не мога да поверя съдбата на цялата ни държава в ръцете на едни анонимни субекти. Може да са гении,а може да бъдат и най-големите престъпници и бандити. откъде мога да знам? След като са анонимни и не знам кой стои зад тях?

Основният инструмент на демокрацията са изборите. Имахме избори на 12 май тази година. Tези избори бяха признати като свободни и честни от Европейския съюз и Еврокомисията. ГЕРБ отправи искане до Конституционния съд. Конституционният съд се произнесе,че изборите са законни и резултатите от тях също.
Оттам нататък всякакви други искания и сблъсъци са извън закона.

Аз вече казах. Ако улицата ще решава нещата,тогава направо да ги махаме тези избори. Да си изберат студентите или ГЕРБ или Реформаторския Блок един Революционен трибунал (като якобинския 1792-94 година) и да управляват с декрети. Може да направите един държавен преврат и ще управлявате както искате без гласовете на избирателите. Ако ще имаме демокрация ще спазваме демократичните правила и закони,независимо дали ни харесва или не. Ако не искаме демокрация,тогава моля! Правите един държавен преврат и слагате тоя който ви харесва и изнася!

redbul2
11-22-2013, 14:45
В настоящия момент ние имаме в страната ни една ГНУСНА,МРЪСНА,ДОЛНА И ПОЗОРНА борба за власт. Имаме едни партийни партизанщини. Същите каквито сме имали преди 100 години,след 1878 гг. Които са подробно описани от Алеко Константинов и други тогавашни съвременници. Тогава никъде по света е нямало нито марксизъм,нито комунизъм. Обаче хората тогава са водели ожесточени партийни,партизански борби и страсти кой да се докопа до властта и кокала. Тогава са се делели на либерали и консерватори,а резултатите от изборите са се решавали с побой от полицията,която е присъствала в избирателните бюра и с всякакво насилие в деня на изборите. Четете Алеко и ще видите как "Бай Ганьо прави избори". След 100 години нищо ново под слънцето. Традицията продължава. За да ни убеди някоя партия, че тя трябва да е на власт ни носи от 100 кладенеца вода. Хващат се за идеология,за комунизъм и какво ли не щеш. А истината е съвсем елементарна. Търсят се само едни доводи за да се докопат до властта тези които са загубили изборите. И със Стефан Стамболов е било така навремето,въпреки че разправяме колко бил велик. И с останалите. Това е просто "стани ти, да седна аз!" Една мръсна междупартийна борба в която обикновените хора са впримчени въвлечени от партиите.

redbul2
11-22-2013, 14:53
Искам само да допълня,че не участвах нито веднъж във "февруарските събития" и не одобрявах категорично насилието на тъй наречените "протестиращи" от първите няколко дни. За мен Бойко Борисов трябваше да изкара пълния си мандат до последните дни и часове на мандата. В Америка от 200 години си избират президент и изборите са в края на всяка високосна година,а президентът встъпва в длъжност през януари на следващата. Вижте статистиката на президентите. Всички избори са като по часовник на всеки 4 години без нито едно изключение. Управляващата партия е изкарвала пълния си мандат.

klimatronik
11-22-2013, 14:54
Спазва българина правилата и ,,честните'' избори 24 , и 24 години яде лайна. Всички знаят перфектно, че няма много силни партии,за които да гласуват, и все баницата се върти около 3 партии. А комунистите, или по-точно мафиотите съвсем честно си седят на власт. Голяма част от българите гласуват за Герб, само и само за да не влязат ДПС или БСП . А десетките малки партии биват замазвани от страни. И какво стана. Когато Сергей разбра, че му е изтекло времето, веднага се прегърна с Местан, за да се обединят. Бойко ся се ще се прави ,,спасител'' . (пазача на T. Живков).. и най-вероятно агейн той ще лапне, след което отново същата история.
И така , толкова демократично, със съдействието на цялата циганска сган, ние ще гледаме форевър. :Д
Е, бъдете сигурни, че ще се стигне до масови протести, много по-несравними с днешните . На народа вече му е писнало и ще се изберат нови хора, независимо какви са. Май, май отново боклуци ще излязат, няма как, българите са властни и зли. Дълго няма да има положителни промени, така си мисля. Обаче за днешните политици отдавна играта свърши.

klimatronik
11-22-2013, 15:03
В настоящия момент ние имаме в страната ни една ГНУСНА,МРЪСНА,ДОЛНА И ПОЗОРНА борба за власт. Имаме едни партийни партизанщини. Същите каквито сме имали преди 100 години,след 1878 гг. Които са подробно описани от Алеко Константинов и други тогавашни съвременници. Тогава никъде по света е нямало нито марксизъм,нито комунизъм. Обаче хората тогава са водели ожесточени партийни,партизански борби и страсти кой да се докопа до властта и кокала. Тогава са се делели на либерали и консерватори,а резултатите от изборите са се решавали с побой от полицията,която е присъствала в избирателните бюра и с всякакво насилие в деня на изборите. Четете Алеко и ще видите как "Бай Ганьо прави избори". След 100 години нищо ново под слънцето. Традицията продължава. За да ни убеди някоя партия, че тя трябва да е на власт ни носи от 100 кладенеца вода. Хващат се за идеология,за комунизъм и какво ли не щеш. А истината е съвсем елементарна. Търсят се само едни доводи за да се докопат до властта тези които са загубили изборите. И със Стефан Стамболов е било така навремето,въпреки че разправяме колко бил велик. И с останалите. Това е просто "стани ти, да седна аз!" Една мръсна междупартийна борба в която обикновените хора са впримчени въвлечени от партиите.

Има натиск от много политически сили, но причините за масовите безредици са глада и борбата за нормален живот. Студените не са политически кукли както ги изкарват, въпреки големия натиск. Онзи Бареков пък същия миндил.

redbul2
11-22-2013, 15:40
Аз не виждам къде са тези комунисти и кои са? По история съм имал винаги отличен и сега чета книги от интернет и библиотеката. Комунистите след първата и втората световна война са национализирали и одържавили абсолютно всички частни фирми,банки,капитали. Имало е репресии и концлагери за тогавашните бизнесмени,банкери,фабрика нти. Не виждам кое е "комунистическото" на партия БСП. Голяма част от тях въртят свой бизнес и някои са милионери,както и депутати от останалите партии правят същото. Навремето Сталин е разстрелвал всеки набеден за "капиталист". Бесепарите одобряват пазарната икономика и капитализма. Не виждам с какво точно са комунисти. Комунисти са Фидел Кастро и управниците на Северна Корея.
Колкото до това,че са били в бившето БКП,аз съм срещал статистики. Около 1981 година БКП е имала 900-950 000 партийни членове. Ако всеки от тях е имал четиричленно семейство,какво се получава? Към 3 милиона и 600 000 души-4 милиона. Имало е и чистки. Тоест броят на хората минали през тая партия е много по-голям. Една голяма част от тях са били в БКП за далаверата,като единствена политическа партия тогава. Дай му на българина да се издига не със способности и качества,а под крилото на някоя партия.

Аз не мога да те разбера. "Голяма част от българите гласуват за Герб, само и само за да не влязат ДПС или БСП ." Външният министър на Борисов, Николай Младенов е племенник на "другаря" Петър Младенов. Който пък е бил в Политбюро на БКП,а след 1989 г е Президент от БКП. За бащата на Николай Младенов журналистите съобщиха,че е бил офицер от комунистическата ДС. Професор Божидар Димитров е бил агент на ДС. Борисов го освободи като министър след силен натиск. За Цецка Цачева четох на много места,че е била партиен секретар на БКП преди 1989 г. Как "антикомунисти" гласуват за ГЕРБ,а в тая партия има бивши комунисти отпреди 1989 г? Това не мога да си го обясня. Или бившите комунисти и ДС агенти когато са в ГЕРБ не са бивши комунисти и ДС агенти?

А за ДПС си в голяма грешка. Както и много като теб. Значи, имаме около 10 % мюсюлманско население в България. Партия ДПС няма как да не вземе 5-8-10 % от гласовете. Просто няма как да не стане. Защо се набиват бръмбари в главите на хората? Че тя може да не влезе в парламента? Има го населението,което гласува за нея. И това население няма как да изчезне. Нещо повече с тая анти-ДПС кампания само озлобяваме турците против нас. И те едва ли ще забравят това. Имат слонска памет. Като водите кампания против тяхната партия ги настройвате враждебно срещу нас. Това мога да кажа. Дано някой размисли върху тези неща и се намери достатъчно мъдър политик,който да спре тая безсмислена кампания.

redbul2
11-22-2013, 16:08
Има натиск от много политически сили, но причините за масовите безредици са глада и борбата за нормален живот. Студените не са политически кукли както ги изкарват, въпреки големия натиск. Онзи Бареков пък същия миндил.
Според мен на нас ни трябва министър-председател,който е икономист. Която и партия да дойде на власт е добре премиерът да бъде с икономическо образование. А моето мнение за глада и бедността. Значи до 1960-65 г по някои статистики сме имали все още преобладаващо селско население. Тези хора са си произвеждали всичко. Имали са свои домове и малки стопанства,не са ползвали градски транспорт.
След тоя период хората идват да живеят в градовете. Работят в големи държавни заводи и фирми. След 1990-91 г. тези фирми масово са закрити или умишлено докарани до фалит,източени. Иии няма реална икономика,няма трудова заетост за хората. Да, има хиляди частни фирми. Обаче локомотивът на американската и германската икономика са Форд,Крайслер,Беемве, Сименс, Баесеф. С едно кърпене на дребно нямаме много розови перспективи според мен. Огромни райони от страната са без никаква промишлена инфраструктура и в руини.
Изключително глупаво е според мен,че управлявалите след 1989 г партии допуснаха безразборно да се ликвидира цялата ни промишленост. Снощи хвърлих едно око на Уикипедия как са нещата в Чехия,Словакия,Унгария. Да, закрили са голям брой неефективни държавни фирми. Обаче са запазили и приватизирали и много от тях. За трите държави пише,че са индустриални страни. Правят леки коли,много други неща. Които изнасят в Германия и целия ЕС. А какво направихме ние? да внасяме дори плодове и зеленчуци от Турция. Тя да произвежда сега цветни телевизори и дори военни самолети Еф-15. Тая Турция,която е била на светлинни години след нас,особено в промишлеността.

klimatronik
11-22-2013, 16:42
Аз не виждам къде са тези комунисти и кои са? По история съм имал винаги отличен и сега чета книги от интернет и библиотеката. Комунистите след първата и втората световна война са национализирали и одържавили абсолютно всички частни фирми,банки,капитали. Имало е репресии и концлагери за тогавашните бизнесмени,банкери,фабрика нти. Не виждам кое е "комунистическото" на партия БСП. Голяма част от тях въртят свой бизнес и някои са милионери,както и депутати от останалите партии правят същото. Навремето Сталин е разстрелвал всеки набеден за "капиталист". Бесепарите одобряват пазарната икономика и капитализма. Не виждам с какво точно са комунисти. Комунисти са Фидел Кастро и управниците на Северна Корея.
Колкото до това,че са били в бившето БКП,аз съм срещал статистики. Около 1981 година БКП е имала 900-950 000 партийни членове. Ако всеки от тях е имал четиричленно семейство,какво се получава? Към 3 милиона и 600 000 души-4 милиона. Имало е и чистки. Тоест броят на хората минали през тая партия е много по-голям. Една голяма част от тях са били в БКП за далаверата,като единствена политическа партия тогава. Дай му на българина да се издига не със способности и качества,а под крилото на някоя партия.

Аз не мога да те разбера. "Голяма част от българите гласуват за Герб, само и само за да не влязат ДПС или БСП ." Външният министър на Борисов, Николай Младенов е племенник на "другаря" Петър Младенов. Който пък е бил в Политбюро на БКП,а след 1989 г е Президент от БКП. За бащата на Николай Младенов журналистите съобщиха,че е бил офицер от комунистическата ДС. Професор Божидар Димитров е бил агент на ДС. Борисов го освободи като министър след силен натиск. За Цецка Цачева четох на много места,че е била партиен секретар на БКП преди 1989 г. Как "антикомунисти" гласуват за ГЕРБ,а в тая партия има бивши комунисти отпреди 1989 г? Това не мога да си го обясня. Или бившите комунисти и ДС агенти когато са в ГЕРБ не са бивши комунисти и ДС агенти?

А за ДПС си в голяма грешка. Както и много като теб. Значи, имаме около 10 % мюсюлманско население в България. Партия ДПС няма как да не вземе 5-8-10 % от гласовете. Просто няма как да не стане. Защо се набиват бръмбари в главите на хората? Че тя може да не влезе в парламента? Има го населението,което гласува за нея. И това население няма как да изчезне. Нещо повече с тая анти-ДПС кампания само озлобяваме турците против нас. И те едва ли ще забравят това. Имат слонска памет. Като водите кампания против тяхната партия ги настройвате враждебно срещу нас. Това мога да кажа. Дано някой размисли върху тези неща и се намери достатъчно мъдър политик,който да спре тая безсмислена кампания.
Точно! Обаче илюзиите,които насаждаха вече паднаха. Разбра се,че дори Волен би коленичил на Доган.
Само че едната партия действително води различна политика .(герб от бсп)

klimatronik
11-22-2013, 16:48
Според мен на нас ни трябва министър-председател,който е икономист. Която и партия да дойде на власт е добре премиерът да бъде с икономическо образование. А моето мнение за глада и бедността. Значи до 1960-65 г по някои статистики сме имали все още преобладаващо селско население. Тези хора са си произвеждали всичко. Имали са свои домове и малки стопанства,не са ползвали градски транспорт.
След тоя период хората идват да живеят в градовете. Работят в големи държавни заводи и фирми. След 1990-91 г. тези фирми масово са закрити или умишлено докарани до фалит,източени. Иии няма реална икономика,няма трудова заетост за хората. Да, има хиляди частни фирми. Обаче локомотивът на американската и германската икономика са Форд,Крайслер,Беемве, Сименс, Баесеф. С едно кърпене на дребно нямаме много розови перспективи според мен. Огромни райони от страната са без никаква промишлена инфраструктура и в руини.
Изключително глупаво е според мен,че управлявалите след 1989 г партии допуснаха безразборно да се ликвидира цялата ни промишленост. Снощи хвърлих едно око на Уикипедия как са нещата в Чехия,Словакия,Унгария. Да, закрили са голям брой неефективни държавни фирми. Обаче са запазили и приватизирали и много от тях. За трите държави пише,че са индустриални страни. Правят леки коли,много други неща. Които изнасят в Германия и целия ЕС. А какво направихме ние? да внасяме дори плодове и зеленчуци от Турция. Тя да произвежда сега цветни телевизори и дори военни самолети Еф-15. Тая Турция,която е била на светлинни години след нас,особено в промишлеността.

Естествено . :) Аз вярвам,че има хора, професори, специалисти и тнт, които могат да се включат в едно ново формулизание, партия или не знам, която да промени хода.

klimatronik
11-22-2013, 17:09
Но не съм съгласен за ДПС-то. Турците нямат друга вариант. Те гласуват всички. Докато българите са разединени и имат за избор много партии. И ДПС ще заема водеща позиция..

redbul2
11-22-2013, 17:29
Съгласен или несъгласен, турците винаги ще гласуват за ДПС. ДПС винаги ще има над 5 %, дори и 10 % гласове. А в много райони на страната има на практика 100 % от гласовете. Кампанията на някои "десни" против тая партия може само да влоши нещата. И може да усложни и влоши живота на населението от български произход в смесените райони. Ако тъй наречените десни водят тая тъпа,безмозъчна кампания против ДПС, ще го отнесат много наши сънародници и големи райони на страната ще остава без българско население. Което ще бъде подложено на реципрочен натиск и тормоз от активистите на ДПС. Дават ли си сметка за това "мъдрите" десни политици? Може би се изживяват в ролята на Тодор Живков? Що ли?

Ние сме шампиони в Европа по самозаблуди и по самонавиване. Един пример. Тези 200 депутати ни излизат доста скъпо. Обаче. Чехия има 300 депутати в долната камара и 80 в сената. Словакия и Унгария също имат доста големи парламенти. Тъй че е митология това за малките парламенти, на която и аз се хванах отначало. Българинът най-накрая и най-сетне трябва веднъж завинаги да спре да лъже нагло и безсрамно сънародниците си, да ги манипулира по елементарен начин и да им набива бръмбари в главата. Нека да си казваме истината в очите (както е учел и Апостола) и да играем с открити карти,а не задкулисно.

Aeternal
11-23-2013, 07:14
Съгласен или несъгласен, турците винаги ще гласуват за ДПС. ДПС винаги ще има над 5 %, дори и 10 % гласове. А в много райони на страната има на практика 100 % от гласовете. Кампанията на някои "десни" против тая партия може само да влоши нещата. И може да усложни и влоши живота на населението от български произход в смесените райони. Ако тъй наречените десни водят тая тъпа,безмозъчна кампания против ДПС, ще го отнесат много наши сънародници и големи райони на страната ще остава без българско население. Което ще бъде подложено на реципрочен натиск и тормоз от активистите на ДПС. Дават ли си сметка за това "мъдрите" десни политици? Може би се изживяват в ролята на Тодор Живков? Що ли?

Ние сме шампиони в Европа по самозаблуди и по самонавиване. Един пример. Тези 200 депутати ни излизат доста скъпо. Обаче. Чехия има 300 депутати в долната камара и 80 в сената. Словакия и Унгария също имат доста големи парламенти. Тъй че е митология това за малките парламенти, на която и аз се хванах отначало. Българинът най-накрая и най-сетне трябва веднъж завинаги да спре да лъже нагло и безсрамно сънародниците си, да ги манипулира по елементарен начин и да им набива бръмбари в главата. Нека да си казваме истината в очите (както е учел и Апостола) и да играем с открити карти,а не задкулисно.
Разбирам ти гледната точка, ама говориш глупости.
Турците се отвратиха от ДПС. И на тях им омръзна да бачкат цял живот като разпрани, а тези за които гласуват да живеят като царе. Избирателната активност беше една от най-ниските в кърджалийско, а там е бастион на дпс, както знаеш.
ДПС влезе в парламента заради гласовете от Турция, ~400 хиляди (ако някой не го мързи да провери колко точно. Някъде бях чел, че били сметнали как в избирателна секция в Бурса е гласувал човек на всеки 12 секунди)

redbul2
11-23-2013, 19:36
Не съм сигурен дали са глупости. Доколкото познавам турците (защото все пак тук във Варна не са толкова много,както в Делиормана), те са големи националисти. И за разлика от нашите хора за които поетът беше казал "не сме народ,а мърша", много трудно ще намериш някой турчин да се обърне срещу своите. Така както ние го правим непрекъснато пред очите на целия свят с години и десетилетия наред.
Освен това турците са доста сдържани и много рядко споделят това,което мислят за своите лидери. Ти може да смяташ, че те са отвратени от своите политици и си въобразяваш,че това ще ги отблъсне от партията им. Да, ама не. Както се казва. Твоите фантазии са едно,а реалностите-друго. Това отвращение е само буря в чаша вода и в края на краищата те нямат друга голяма партия и алтернатива. Пак с ДПС ще бъдат. Пак с нея ще тръгнат и за нея ще гласуват. Кръвта вода не става. И както беше казал един американски президент (Труман или Айзенхауер) за един латиноамерикански диктатор подкрепян силно от Америка "Той може да е кучи син,но той е наш кучи син!" Та същата работа и с ДПС. Освен това в Кърджалийско не са преобладаващо турци, повечето са помаци.
Не е желателно да правим като теб, с позата на щрауса завиращ си главата в пясъка за да не види истината. Не съм сигурен дали тактиката ти е най-правилната, да приемаш желаното за действително. И живееш с илюзорни,нереални представи за нещата.

klimatronik
11-23-2013, 19:59
И какво сега? Ще се обръщаме българи срещу турци, за да не печели дпс? хаха :Д Е как да няма етническа омраза. Тя просто е насадена у хората до такава степен, че няма отърване. Аз имам приятели турци. Интелигентни, дружелюбни, държат много на семейните ценности. Те са много по-задружни от българите. Умните разбират в каква свинщина са партиите, но като нямат друго - си гласуват за Доган. След тазгодишните излагации може би вече една част ще е окончателно отречела се , но гласове винаги се намират.

an7raks
11-25-2013, 14:09
Климатик, или не се усещаш какви ги дрънкаш, или просто си зверски тъп!
Нали се сещаш, че "ония" строй е започнал със същите идеали за държава управлявана директно от народа? Хайде, като ми дрънкаш за поучения от историята, революции и тъпотии, вземи и ти да поразпиташ, попрочетеш и да се поогледаш!

klimatronik
11-25-2013, 15:05
Нали се сещаш, че "ония" строй е започнал със същите идеали за държава управлявана директно от народа? Хайде, като ми дрънкаш за поучения от историята, революции и тъпотии, вземи и ти да поразпиташ, попрочетеш и да се поогледаш!

Aбе ти си много глупаво лапе. Недей ми пиши, ако обичаш.

an7raks
11-25-2013, 15:31
Aбе ти си много глупаво лапе. Недей ми пиши, ако обичаш.

не можеш да си защитиш тезата ли, педал?

klimatronik
11-25-2013, 16:48
Неразбран.

an7raks
11-25-2013, 16:55

Що не й отговори смислено, смешен? И аз те питах същото и пак не намерих смислен отговор.

anonymous708973
11-25-2013, 17:28
Що питаш пак?
Ясно ми стана още първия път, като не ми отговори. Не е като да бях изненадана.

tireheb
11-25-2013, 18:10

е МНОГО ЯСНО, ЧЕ Е ЗВЕРСКИ ТЪП

an7raks
11-25-2013, 18:11
Що питаш пак?
Ясно ми стана още първия път, като не ми отговори. Не е като да бях изненадана.

Питам го пак, за да се усети колко е прост...
Тук ми се прави на някакъв ментор и това ме дразни.

klimatronik
11-25-2013, 18:21
На никакъв не се правя, ами споделям вижданията си, които са коренно противоположни с тези от на някои хора тук.
На тъпи въпроси от рода ,,Ти с кво си допринесал за развитието на Земята'' - не отговарям, нито пък ме засягат.
Смешни са ми тези,които обуславят как трябвало да не правим нищо, въпреки всичко, защото не сме били политически експерти.
Смешно ми е като някой изрече, че с мирен протест се оправяло нещо. По скоро им чешете задниците.
Смешно е като се виждат коментари оплюващи студенти.Като ясно се разбира каква стока са същите тези автори.
Не народ, а мърша.

an7raks
11-25-2013, 18:29
На никакъв не се правя, ами споделям вижданията си, които са коренно противоположни с тези от на някои хора тук.
На тъпи въпроси от рода ,,Ти с кво си допринесал за развитието на Земята'' - не отговарям, нито пък ме засягат.
Смешни са ми тези,които обуславят как трябвало да не правим нищо, въпреки всичко, защото не сме били политически експерти.
Смешно ми е като някой изрече, че с мирен протест се оправяло нещо. По скоро им чешете задниците.
Смешно е като се виждат коментари оплюващи студенти.Като ясно се разбира каква стока са същите тези автори.
Не народ, а мърша.
Самият факт, че ти само лаеш по форумите и не си способен да направиш нищо, те прави същата такава мърша...

klimatronik
11-25-2013, 18:38
Самият факт, че ти само лаеш по форумите и не си способен да направиш нищо, те прави същата такава мърша...

Много ясно.
Но, ако поне виждах сродни мисли от хората в заобикалящата ме среда, а не единственото,което вълнува всички - да се напием... Или как всички до толкова се отчаяли, че не им се занимава с нищо, всичко тва били глупости. МАНИ.. мани..
Кво да правя, освен на ругая под носа си :D

klimatronik
11-25-2013, 18:41
Или пък. Ай да окупират ВУЗAA ,че да си ходим ваканция :D

an7raks
11-25-2013, 19:15
Много ясно.
Но, ако поне виждах сродни мисли от хората в заобикалящата ме среда, а не единственото,което вълнува всички - да се напием... Или как всички до толкова се отчаяли, че не им се занимава с нищо, всичко тва били глупости. МАНИ.. мани..

Ок, аз съм с теб, ще дойдеш ли да заколим Орешко? С 2 бона ще си събереш малка армия от цигани, що не го направиш и не пробиете кордона?
/Тъй като си тъп, а леля Виоленза се хваща за думата, да поясня, че това не беше на сериозно/
Или да убедиш една маса хора в идеите си и в начините им на постигане, както го е правил Левски? Ако си толкова запален и вярваш в нещата, които говориш, можеш да постигнеш нещо, ама може и да си го отнесеш и май не ти стиска да поемеш риска.

anonymous708973
11-25-2013, 20:24

Поведи народа, бе. Нали на такива се възхищаваш?
Най-великите хора са били аутсайдери и са нямали съмишлиници сред обкръжението си.

Много противно, слабо, поранженческо мислене на "малкия човек". С нищо не си по-различен от тези, на които се дразниш. Те също си плюят теории наляво - надясно, но нищо не правят. Ето, ти имаш идея, която считаш за по-добра от тяхната. Докато не я въведеш в действие обаче, не ми се изкарай по-велик. Нали искаш да правиш нещо? Нали ТРЯБВА да се направи нещо, да се бутне реда? Дай да видим твоя принос.

Примерът с Левски беше много на място, впрочем.

Aeternal
11-26-2013, 14:27
Не съм сигурен дали са глупости. Доколкото познавам турците (защото все пак тук във Варна не са толкова много,както в Делиормана), те са големи националисти. И за разлика от нашите хора за които поетът беше казал "не сме народ,а мърша", много трудно ще намериш някой турчин да се обърне срещу своите. Така както ние го правим непрекъснато пред очите на целия свят с години и десетилетия наред.
Освен това турците са доста сдържани и много рядко споделят това,което мислят за своите лидери. Ти може да смяташ, че те са отвратени от своите политици и си въобразяваш,че това ще ги отблъсне от партията им. Да, ама не. Както се казва. Твоите фантазии са едно,а реалностите-друго. Това отвращение е само буря в чаша вода и в края на краищата те нямат друга голяма партия и алтернатива. Пак с ДПС ще бъдат. Пак с нея ще тръгнат и за нея ще гласуват. Кръвта вода не става. И както беше казал един американски президент (Труман или Айзенхауер) за един латиноамерикански диктатор подкрепян силно от Америка "Той може да е кучи син,но той е наш кучи син!" Та същата работа и с ДПС. Освен това в Кърджалийско не са преобладаващо турци, повечето са помаци.
Не е желателно да правим като теб, с позата на щрауса завиращ си главата в пясъка за да не види истината. Не съм сигурен дали тактиката ти е най-правилната, да приемаш желаното за действително. И живееш с илюзорни,нереални представи за нещата.

Като водиш спор, най-вече политически, гледай да наблягаш на факти, не да цитираш поета и президента. Изписа цял чаршаф и нищо не каза.
Знаеш ли защо Кърджали го наричат "бастиона на Доган"? Защото ДПС винаги взимаше 5 от 5 депутатски мандата там. На изборите 2009та взе 4(1 взе ГЕРБ), на изборите през 2013 взе 3 мандата(1 ГЕРБ, 1 БСП), като за ДПС са гласували близо 21 000 по-малко отколкото на избори 2009.
Ама нищо де, сигурно е случайно. Отивам да си вадя главата от статистиката, и да си я забия в пясъка, до твоята.

klimatronik
11-26-2013, 14:30
Поведи народа, бе. Нали на такива се възхищаваш?
Най-великите хора са били аутсайдери и са нямали съмишлиници сред обкръжението си.

Много противно, слабо, поранженческо мислене на "малкия човек". С нищо не си по-различен от тези, на които се дразниш. Те също си плюят теории наляво - надясно, но нищо не правят. Ето, ти имаш идея, която считаш за по-добра от тяхната. Докато не я въведеш в действие обаче, не ми се изкарай по-велик. Нали искаш да правиш нещо? Нали ТРЯБВА да се направи нещо, да се бутне реда? Дай да видим твоя принос.

Примерът с Левски беше много на място, впрочем.

Не ми казвай какво да правя ТОЧНО ТИ. Избягалата принцеса от България, която не спира да ръси обиди за родината си и да се самосъжелява от това къде е била родена и колко велики били германците. Прочие много жалко за теб.

klimatronik
11-26-2013, 14:34
Ок, аз съм с теб, ще дойдеш ли да заколим Орешко? С 2 бона ще си събереш малка армия от цигани, що не го направиш и не пробиете кордона?
/Тъй като си тъп, а леля Виоленза се хваща за думата, да поясня, че това не беше на сериозно/
Или да убедиш една маса хора в идеите си и в начините им на постигане, както го е правил Левски? Ако си толкова запален и вярваш в нещата, които говориш, можеш да постигнеш нещо, ама може и да си го отнесеш и май не ти стиска да поемеш риска.
Аз тук не не намирам разбирателство камо ли да седна да организирам нацията :Д Верно, възможно е, с цената на много усилия и лишения. И освен това означава директно влизане в политиката, да имаш ясни идеи, защото тези хора няма ей така да тръгнат с теб.

klimatronik
11-26-2013, 14:59
Вижте украинците какво правят. Вижте гърците и турците.. За най-малкото.. Не е ли това достатъчен пример? А ние се избиваме помежду си.

anonymous708973
11-26-2013, 16:58
Не ми казвай какво да правя ТОЧНО ТИ. Избягалата принцеса от България, която не спира да ръси обиди за родината си и да се самосъжелява от това къде е била родена и колко велики били германците. Прочие много жалко за теб.

Докато не правиш нещо, с нищо не си по-добър.

Каква принцеса бе? Знаеш ли каква цена плащам, че съм тук? Можех да остана и да си клатя краката пет години, ама излязох да науча нещо, да попия малко манталитет и ако един ден се върна, точно ние, дето сме видели как стават нещата на практика, а не от вестници, ще донесем промяната.
Щото съм в общество, в което 5.5% безработица са твърде много, в което хората работят здраво и взимат пример. Вчера... знаеш ли, няма значение, няма да го проумееш.

Само дрънкаш, ама нищо не правиш. Докато е така, нямаш никакво право да съдиш.

an7raks
11-26-2013, 17:44
Аз тук не не намирам разбирателство камо ли да седна да организирам нацията :Д Верно, възможно е, с цената на много усилия и лишения. И освен това означава директно влизане в политиката, да имаш ясни идеи, защото тези хора няма ей така да тръгнат с теб.

А, знаеш ли какво са правили революционерите през турско? Палили са къщите на тези "българи", които не са с тях... Усещаш ли на къде бия ОТНОВО? Че не ти стиска да предприемеш нещо, не че е невъзможно!
И да, аз до сега ти говорих за това, че трябва да имаш ясни идеи, които да отстояваш, а не да си лаеш там "Оставка!", отпивайки от поредната биричка...

klimatronik
11-26-2013, 19:25
А, знаеш ли какво са правили революционерите през турско? Палили са къщите на тези "българи", които не са с тях... Усещаш ли на къде бия ОТНОВО? Че не ти стиска да предприемеш нещо, не че е невъзможно!
И да, аз до сега ти говорих за това, че трябва да имаш ясни идеи, които да отстояваш, а не да си лаеш там "Оставка!", отпивайки от поредната биричка...

Никъде не съм писал,че оставката ще оправи българите. Но тя ще е един добър стимул и предпоставка за някаква промяна. Ще даде шанс на други партии и организации. И най-вече надежда и сила на духа, че хората движещата и определящата точка, определяща правилата.

an7raks
11-26-2013, 19:28
Да, колкото промени нещо оставката на ББ... Че даже и мнозинството искаха отново да ги управлява...

klimatronik
11-26-2013, 19:34
Докато не правиш нещо, с нищо не си по-добър.

Каква принцеса бе? Знаеш ли каква цена плащам, че съм тук? Можех да остана и да си клатя краката пет години, ама излязох да науча нещо, да попия малко манталитет и ако един ден се върна, точно ние, дето сме видели как стават нещата на практика, а не от вестници, ще донесем промяната.
Щото съм в общество, в което 5.5% безработица са твърде много, в което хората работят здраво и взимат пример. Вчера... знаеш ли, няма значение, няма да го проумееш.

Само дрънкаш, ама нищо не правиш. Докато е така, нямаш никакво право да съдиш.

Ако един ден се върнеш, то това ще е добре. Макар че всеки който се връща си заминава щото бива смазван. А стига с тези заключения, които ги правиш. Ще кажеш,че всеки който остава тук си клати краката 5 години и всички са невидяли. Университети в България имат връзки с много европейски ВУЗ-ния . Провеждат се най-различни кампании, организирани проекти и тнт за обмяна на опит, знания и всичко, което е необходимо за бъдещи специалисти в определени сфери на образованието. Ето сега например става доста известни програми като ,,Еразъм'' в страните от ЕС.

klimatronik
11-26-2013, 19:37
Да, колкото промени нещо оставката на ББ... Че даже и мнозинството искаха отново да ги управлява...

Е те не са единствените... обаче да, много малоумно стана. Това обаче не може да става винаги.

an7raks
11-26-2013, 19:38
Това обаче не може да става винаги.
А, имаш ли представа, че с избори през ден ще постигнеш само една празна хазна и нищо повече?

klimatronik
11-26-2013, 19:48
А, имаш ли представа, че с избори през ден ще постигнеш само една празна хазна и нищо повече?

Колкото и сега е празна , нали? По добре без пукнат лев от колкото продължаване на теглене на нови заеми и разпродажба на земята. Сега искат и нови такси за шофьорите. Утре ще искат и данък въздух. Всичко отива от джобовете на обикновения данъкоплатец за вятъра. Нали се сещаш,че по-добре днес, от колкото когато вече е неизбежно. Защото водят политика изцяло в полза на ромите.

an7raks
11-26-2013, 19:55
Колкото и сега е празна , нали? По добре без пукнат лев от колкото продължаване на теглене на нови заеми и разпродажба на земята. Сега искат и нови такси за шофьорите. Утре ще искат и данък въздух. Всичко отива от джобовете на обикновения данъкоплатец за вятъра. Нали се сещаш,че по-добре днес, от колкото когато вече е неизбежно. Защото водят политика изцяло в полза на ромите.
Ма ти пак няма да имаш пари, сапунчетата пак ще паразитират и оцеляват, а онези горе пак ще си намерят нещичко за себе си.

klimatronik
11-26-2013, 20:01
Ма ти пак няма да имаш пари, сапунчетата пак ще паразитират и оцеляват, а онези горе пак ще си намерят нещичко за себе си.

Идеята,че може да се намерят по кадърни същества,които да се качат по стъбичката. А, аз пари недей мисли,че нямам хаха

an7raks
11-26-2013, 20:05
Идеята,че може да се намерят по кадърни същества,които да се качат по стъбичката. А, аз пари недей мисли,че нямам хаха

Хаха, колко имаш у вас в момента? 5лв? 10? 15? 20? Или имаш сметка на кайманите? :lol:
Ако ти е толкова добре, що скимтиш?

klimatronik
11-26-2013, 20:13
Хаха, колко имаш у вас в момента? 5лв? 10? 15? 20? Или имаш сметка на кайманите? :lol:
Ако ти е толкова добре, що скимтиш?

Виж фишермен 8-)
:D http://scottsutton.net/wp-content/uploads/money_fish-660x484.jpg

klimatronik
11-26-2013, 20:15
Прозвуча, че все едно съм разчитал на държавата за моите средства. Мнее. Тези хора са обречени.
Но въпреки това прякото икономическо състояние на държавата определя и нашето.

an7raks
11-26-2013, 20:20
Не усещаш ли, че си противоречиш...?

klimatronik
11-26-2013, 20:27
Не усещаш ли, че си противоречиш...?

Не. Или може би малко. В единия случаи ти очакваш някой друг да ти върши работата. Нямаш умствения капацитет и знания, за да си изкараш печалбата и разчиташ на ..помощи''. Макар че в една нормално развита държава, тя прави всичко възможно да не изпадаш до дъното или поне лесно да може да си стъпиш на краката.
А другото е, че няма как да се развиеш в такава среда и си принуден да търсиш спасение другаде. Много бизнесмени фалират като домино. Парите отиват само при началниците, докато съкратения персонал работят на минимални заплати до изтощение ,което е нормално за дивия капитализъм , какъвто е бил някога.

an7raks
11-26-2013, 20:43
Не, ти си противоречиш много и то за някои основни неща...

klimatronik
11-26-2013, 20:45
Ти пък бягаш от темата.

an7raks
11-26-2013, 20:49
Виж фишермен 8-)
:D http://scottsutton.net/wp-content/uploads/money_fish-660x484.jpg

Кой ми говори за бягане от темата?
И кочината в аргументите ти и тези на множеството протестиращи е основна тема на цялата... ъммм... тема.

klimatronik
11-26-2013, 20:54
Кой ми говори за бягане от темата?
И кочината в аргументите ти и тези на множеството протестиращи е основна тема на цялата... ъммм... тема.

Още преди да беше тази риба на фона, ти беше започнал да ми коментираш парите, извъртвайки същинската част. Моите аргументи може да са всякакви, но поне имам нещо написано, за разлика от теб. ;)

an7raks
11-26-2013, 20:55
Моите аргументи може да са всякакви, но поне имам нещо написано, за разлика от теб. ;)
Да, добре. :lol:

klimatronik
11-26-2013, 20:57
yesss. you are the boss! :D

Fisherman
11-26-2013, 22:22
климатроник не заслужаваш да ти се изплюя на грозното лице

anonymous708973
11-26-2013, 23:34
Никъде не съм писал,че оставката ще оправи българите. Но тя ще е един добър стимул и предпоставка за някаква промяна. Ще даде шанс на други партии и организации. И най-вече надежда и сила на духа, че хората движещата и определящата точка, определяща правилата.

Абсолютно съм съгласна с това.
Само отбелязвах, че докато не правиш нищо по въпроса, не си по-добър от хората, които са на точно обратното мнение.

и всичко, което е необходимо за бъдещи специалисти в определени сфери на образованието.

Огромна грешка.

anonymous708973
11-26-2013, 23:37

Личи си, че нямаш никаква представа от икономика.
Съжалявам, ама това е толкова основно, че дори няма нужда да си студент по икономика (камо ли икономист), за да разбереш каква голяма глупост изтърси току-що.

Auriss
11-27-2013, 08:56
Климатроник нашият апостол. оле оле оле оле ееееееее циганите на сапун, пачки за банички за всички и да живее пролетариатът.

lqlq_f
11-27-2013, 09:03
Ох,ти си студентка от 2 месеца и разбираш вече всичко.Ако за 2 месеца се ставаше икономист...Както винаги ти си най-вещата по всички въпроси.Разбери,че си смешна и жалка!

redbul2
11-27-2013, 10:30
Изписа цял чаршаф и нищо не каза.
Знаеш ли защо Кърджали го наричат "бастиона на Доган"? Защото ДПС винаги взимаше 5 от 5 депутатски мандата там. На изборите 2009та взе 4(1 взе ГЕРБ), на изборите през 2013 взе 3 мандата(1 ГЕРБ, 1 БСП), като за ДПС са гласували близо 21 000 по-малко отколкото на избори 2009.
Ама нищо де, сигурно е случайно.
Аз написах много неща. Всеки може да ги прочете. Затова се иска елементарна грамотност. Но не всеки може да разбере написаното. За което е необходима поне средна интелигентност. Хората тук прочетоха и разбраха. Само ти не можеш да вденеш все още. Е,съжалявам много,ама ако от "цял чаршаф" не си разбрал нищо, просто няма с какво повече да помогна. То не е,както казваше първата ми класна, като да налееш с фуния в главата. Човек или разбира или не разбира. Зависи от неговата интелигентност и IQ.

Писах много неща и не виждам какво повече да добавя. Има около 1 милион (или повече) мюсюлмани в България. Те си гласуват традиционно за своите едноверци. Това си е тяхната партия. Другите големи партии с години не са стъпвали в тези райони и на практика не се интерсуват от съдбата на това население. Какво работи,с какво живее,как се издържа, как се лекува. Нещо повече, големите "български" партии затвориха стотици малки фирми,които даваха поминък за това население И най-малкото по тая причина то няма никакво основание да ги обича и гласува за тях.
Спомняме си докараните до фалит мини,оловно-цинкови заводи и други,закритите болници в Родопите и Лудогорието.. Което видяхме и по телевизиите точно през мандата на великия Бойко.
Тези хора нямат никакви причини да гласуват за партии,които ги обричат на глад и мизерия. Видяхме празните им хладилници, сметките за спрения ток. Не става с "убедителния" довод "Гласувайте за красивите ми сини/черни очи!"

Това,че 1-2 пъти са гласували за ГЕРБ и БСП нищо не значи. Положението им не се е подобрило,а напротив. Това отклоняване на гласове към ГЕРБ и БСП е нещо съвсем нормално при демокрацията. Изборите са на приливи и отливи. Като застанеш на плажа виждаш как морските вълни заливат брега и после се оттеглят. Но това временно оттегляне не значи, че морето ще пресъхне. Както ти си въобразяваш. Но как да разбереш това от някакъв си Полски Тръмбеш,световно известен и космополитен град пълен с всезнайковци и "разбирачи" на политиката и световните проблеми. Които обичат да се самонавиват и приемат собствените си фантазии за реалност.

Auriss
11-27-2013, 12:12
Изборите са на приливи и отливи. Като застанеш на плажа виждаш как морските вълни заливат брега и после се оттеглят. Но това временно оттегляне не значи, че морето ще пресъхне. Както ти си въобразяваш.

АХАУХАХАУАХАХХАУАХАУХАУАХ УАХАХАХАХХАХАХАУХАУХАХАХА ХХАХАХА.
Днеска форумът просто ме убива. Какви титани на мисълта, какво нещо.

Философски въпрос - ако се изтропам и пусна водата престава ли да съществува или просто си въобразявам и какво е социалното значение на този феномен :lol: ?

klimatronik
11-27-2013, 12:41
Личи си, че нямаш никаква представа от икономика.
Съжалявам, ама това е толкова основно, че дори няма нужда да си студент по икономика (камо ли икономист), за да разбереш каква голяма глупост изтърси току-що.

Aз сигурно се изразих неправилно или ти грешно си разбрала. Кризата каква е? Икономическа? Засегнати ли сме от нея?
Ти като икономист би ли ми обяснила каква щеше да е ситуацията, ако икономиката изчезне напълно? Тя не е ли в основата. Не крепи ли баланса? Аз не разбирам , така че чакам отговор.
Като поправяш човек е добре да се обосновеш, а не да се абстрахираш както прави батко ти Антракс, или още по-лошото - да надаваш вълчи вой в прираст на псувни подобно на Рибока и tireheb. Не, не искам още да те сравнявам с тях, ако си помислиш нещо. Само парадирах.

klimatronik
11-27-2013, 12:43
Абсолютно съм съгласна с това.
Само отбелязвах, че докато не правиш нищо по въпроса, не си по-добър от хората, които са на точно обратното мнение.

Самия факт,че са на обратното мнение си казва всичко.

klimatronik
11-27-2013, 12:52
Огромна грешка.

Приеми го така: Не всичко, ами необходимото, най-нужното и от някои гледни точки - достатъчното, което е необходимо за специалисти в ОПРЕДЕЛЕНИ сфери на образованието. Има все още начини и човек, който иска го постига. Много български инженери са тачени и търсени от цял свят . И не само те... Не може да кажеш, че само българите придобили знания за 4, 5 години в чуждестранни университети, ще донесат при нас толкова много нови и нечувани идеи, методи и тнт, които нашите доктори, магистри и кадърни висшисти - ще блеят като изумени.
иНаче всичко никой не може да научи.

anonymous708973
11-27-2013, 16:02
Ти като икономист би ли ми обяснила каква щеше да е ситуацията, ако икономиката изчезне напълно? Тя не е ли в основата. Не крепи ли баланса?

И според теб как ще изчезне икономиката напълно? Това да не ти е заек в шапка на фокусник?

Много пъти съм спорила и съм се аргументирала. През едното ти влиза, през другото ти излиза, какъв е смисълът тогава? Само губя време.

Все пак ще ти дам жокер защо "Все пак прякото икономическо състояние на държавата влияе и на нашето" е пълна простотия. Опита се да звучиш интелигентно, но каза... повтарям се, ама... простотия.
Жокерът: Какво означава "пряко икономическо състояние" на държавата и от кого зависи?

П.С. Никъде не съм казала, че съм на обратното мнение. Научи се да четеш.

П.С.2 - Не ми говори за инженери. И преди 20 години, и сега родните ВУЗ-ове бълват уж инженери, дето не са влизали в предприятие.

klimatronik
11-27-2013, 16:34
И според теб как ще изчезне икономиката напълно? Това да не ти е заек в шапка на фокусник?

Много пъти съм спорила и съм се аргументирала. През едното ти влиза, през другото ти излиза, какъв е смисълът тогава? Само губя време.

Все пак ще ти дам жокер защо "Все пак прякото икономическо състояние на държавата влияе и на нашето" е пълна простотия. Опита се да звучиш интелигентно, но каза... повтарям се, ама... простотия.
Жокерът: Какво означава "пряко икономическо състояние" на държавата и от кого зависи?

П.С. Никъде не съм казала, че съм на обратното мнение. Научи се да четеш.

П.С.2 - Не ми говори за инженери. И преди 20 години, и сега родните ВУЗ-ове бълват уж инженери, дето не са влизали в предприятие.

1.То остава и икономиката да изчезне като заек :Д хахах
2. Разбра ме какво имам в предвид.
3. Не, ти четеш, през няколко коментара без да си правиш много усилия за вникване в смисъла...
4? ВУЗОВЕТе може да бълват много утайка, но винаги има един процент истински инженери, с добри умения, които заминават на работа и на Запад и на изток.

anonymous708973
11-27-2013, 17:50
И искаш да ти обяснявам?
Мерси.

an7raks
11-27-2013, 18:13
Климатика иска комунизъм, ама и неограничена свобода...
НЕма да стане тая твоята...

SonataArctica
11-29-2013, 21:01
Нека всея още малко раздор в темата. http://www.youtube.com/watch?v=fBRWyoj3Azo :)
Българското управление и нашите видни професори са жалка картинка.

NeutralMilkHotel
11-30-2013, 00:14
Нека всея още малко раздор в темата. http://www.youtube.com/watch?v=fBRWyoj3Azo :)
Българското управление и нашите видни професори са жалка картинка.

Аз само не разбирам какво му е шокиращото? Това е практика от години... И студентите пият с професорите, и аз съм пила с тях, а дори не съм от СУ... И се пуши, и се псува...
И всеки си мълчи и вика "Наздраве, колега!", докато не му стане изгодно да го използва, за да манипулира лабилните граждани...

Не одобрявам постъпката на професорите, но защо преди никой не го е повдигал на въпрос, нито е снимал клипчета?

Очаквам скоро и клипчета на корумпирани катаджии, и ДАИ-аджии; араби празнещи се в дюнерите; учители чукащи ученичките си; ушеви нанасящи телесни вреди на гражданите и т.н. и т.н. Все голямите изненади. :?

tireheb
11-30-2013, 00:29
тея би трябвало да бъдат моментално уволнени дисциплинарно, ама надали

пп: вече официално да го духат "ранобудните" студенти
турили ми един тезгях по средата на ректората и ПРОДАВАТ ЗНАЧКИ
ЕЙ АЛО
тва ли беше цялата дандания
да ми продавате значки
отворете направо и една смс-линия за дарения като ше е тъй работата
кавали

SonataArctica
11-30-2013, 06:47
Професорите трябва да са пример за подражание за българските студенти. Щом те не спазват правилата как може да очакват и студентите да го правят?
А относно проф. Драганов няма да коментирам. Всички виждаме как петлее краката. Преди време го хванаха и пиян зад волана. Нима това е нормално вече за българския професор?

neopower
11-30-2013, 10:29
В университетите се пие още от Платоновата академия насам. Не виждам проблем да се почерпиш в работното пространство, но не одобрявам употребата на алкохол по време на работа. Въобще това клипче е много зле. ВМесто да седнат и да изпият по една водка с преподавателите си... те ще ми се правят на морална полиция...

klimatronik
11-30-2013, 13:00
В университетите се пие още от Платоновата академия насам. Не виждам проблем да се почерпиш в работното пространство, но не одобрявам употребата на алкохол по време на работа. Въобще това клипче е много зле. ВМесто да седнат и да изпият по една водка с преподавателите си... те ще ми се правят на морална полиция...

Тук съм съгласен. Не одобрявам постъпката на професорите, макар че след извънработно време, когато университетът е затворен - не е толкова голям фал да пийнат ! А тея ранобудни студенти да имат малко уважение все пак.

klimatronik
11-30-2013, 13:04
тея би трябвало да бъдат моментално уволнени дисциплинарно, ама надали

пп: вече официално да го духат "ранобудните" студенти
турили ми един тезгях по средата на ректората и ПРОДАВАТ ЗНАЧКИ
ЕЙ АЛО
тва ли беше цялата дандания
да ми продавате значки
отворете направо и една смс-линия за дарения като ше е тъй работата
кавали
Ти явно си мега прост като не разбираш за какво са тези пари. И никой не те задължава да си купиш значка или да ги подкрепяш, щом не ти пука.

tireheb
11-30-2013, 13:26
кво има да му "разбирам"
парите са си пари
решили са да посмучат малко, щом могат

klimatronik
11-30-2013, 13:39
кво има да му "разбирам"
парите са си пари
решили са да посмучат малко, щом могат

да, да Бизнес търговия правят. даа. големи пичове

Aeternal
12-16-2013, 22:13

Аз съм пълен лаик в тази тема и общо взето знанията ми се базират на неща които съм чел, просто защото съм от онази порода хора, които четат заради самия кеф от четенето, но икономиката не е ли сумата от всички осъществени транзакции и не се ли измерва за дадена държава със БВП(Брутен вътрешен продукт)?
По-принцип не е ли правило, че колкото повече БВП има една държава, толкова по-добре живеят гражданите в нея?
Просто защото в системата има повече блага които могат да се разпределят между хората, спазвайки основното правило че разходите на един човек са приходи на друг.
Ясно ми е, че написаното горе е брутално опростено, но както казах - аз съм дилетант и не ми пука :D.
ps:
Което ме води до причината да не гледам вече новини и да не се интересувам от политика. Не мога да ги слушам да говорят за кви ли не глупости, а основния проблем да не го пипа никой: кога ще има работеща съдебна система и ще се спре корупцията за да се развие някакво производство в тази държава и да спре да се издържа от пари от емигранти и търговия.

Fisherman
12-16-2013, 22:59
tireheb много тъпа логика мой човек,какво като продават значки,за направата им се изискват пари,като тръгнеш да си купуваш значка,значи ги подкрепяш,милионери няма да станат

Кал
09-15-2014, 16:56
Четящи, действащи и търсещи хора (:

Миналата седмица излезе новата ни колективна история „Приказки за Юнаци и злодеи: Промяна (http://kal.zavinagi.org/?p=510)“. Някои ключови нейни теми са гражданските протести от миналата година и окупацията на СУ „Св. Климент Охридски“ от Ранобудните студенти.

В написването на „Промяна“ участвахме около двайсет души. Написахме я, за да имаме още един поглед върху онези събития – различен от онова, което ни показваха медиите; допълващ онова, което четохме в блоговете.

Написахме я и за да (си) отговорим защо участвахме в промяната – защо протестирахме, окупирахме и се събирахме. И защо продължаваме.

Изданието е електронно и се разпространява безплатно. Поискайте си от горния линк. :)

yakuza_
09-15-2014, 18:40
Чакай малко, кое се промени?! :lol:

golemiq_korab_minava
09-15-2014, 18:45
барека идва! :Д

Абе промяна пак казвам- ше има след 1 милион трупа

Кал
09-15-2014, 21:29
Ако имахме (аз и другите автори) отговор в едно изречение или страница, нямаше да пишем книга от триста. ;)

an7raks
09-15-2014, 21:32
барека идва! :Д

Абе промяна пак казвам- ше има след 1 милион трупа

Задължително ли е да са пресни?

yakuza_
09-15-2014, 21:36
Ако имахме (аз и другите автори) отговор в едно изречение или страница, нямаше да пишем книга от триста. ;)

Къде видя, че някой те пита за отговор?! Да нямаш нещо от сорта на дислексия?!

Кал
09-15-2014, 21:41
Сори. Не съм ти свикнал още на пунктуацията?! ;)

Та... няма промяна, така ли?!

an7raks
09-15-2014, 21:44
Не, бе, промяната е огромна! Всеки я забелязва! Най-вече пенсионерите със 100лв пенсии...

Кал
09-15-2014, 21:47
М, ти си мислиш за февруарските протести...

an7raks
09-15-2014, 21:49
Не, мисля си за ВСИЧКИ протести до момента... "Окупациите" бяха най-големия цирк...

Кал
09-15-2014, 21:50
А те какво общо имаха с пенсиите?

an7raks
09-15-2014, 21:56
Каза, че имало осезаема промяна... Аз не виждам никаква... В никоя насока... За чии ви беше "О-СТА-ВКА"-та?

Кал
09-15-2014, 22:03
Каза, че имало осезаема промяна...

Така ли съм казал? :shock:

(Ако търсиш -сериозен- отговор – в първия ми линк пише как да си го поискаш.)

yakuza_
09-15-2014, 22:24
И каква промяна имаше?! Един даскал си замина, който очевидно беше почитател на "гледането през бинокъл в 9 сутринта". Нови писоари ли ви сложиха?

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 05:59
обяснини по- като за хора, които не им са чете цял роман студетски коментари- за каква промяна става въпрос, защото единственото нещо, което виждам от миналата година е, че хората масово отново си легнаха по леглата.

пресни трупове трябва, да

Кал
09-16-2014, 07:42
Веднъж питали Хал Дънкан: What is your latest book about?

Той отговорил: It is about 140,000 words.

If I could've said it in fewer, I would have.

;)

an7raks
09-16-2014, 11:20
Веднъж питали Айнщайн: "Какво мислиш за окупациите на университети?"
Той отговорил: "Две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост..."

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 14:32
Веднъж питали Айнщайн: "Какво мислиш за окупациите на университети?"
Той отговорил: "Две неща са безкрайни - вселената и човешката глупост..."

Не разбрах къде е промяната, но ти какво имаш против окупациите? Това е един вид начин, който да привличе вниманието на повечето хора.. Второ, само в университетите действително можеш да срещнещ будни, образовани и хора с качества типове. Няма да окупираш градския кенеф и после да събираш армия от напикаващи се пенсионери и цигани...

an7raks
09-16-2014, 14:45
Не разбрах къде е промяната, но ти какво имаш против окупациите? Това е един вид начин, който да привличе вниманието на повечето хора.. Второ, само в университетите действително можеш да срещнещ будни, образовани и хора с качества типове. Няма да окупираш градския кенеф и после да събираш армия от напикаващи се пенсионери и цигани...
Като искаш внимание, излез на центъра и започни да си биеш топките с две тухли... Уверявам те, че ще получиш внимание и няма да въвличаш други хора в твоите простотии...

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 14:55
Като искаш внимание, излез на центъра и започни да си биеш топките с две тухли... Уверявам те, че ще получиш внимание и няма да въвличаш други хора в твоите простотии...

Какви проститии? Хората искат да организират обществото, търсят да начин да променят системата и правителството ни, а за теб били простотии? Ами лек ти път тогава, след някоя друга година държата няма да има пари и за образованието ти, но какво те 3бе теб? Нали света е голем..

an7raks
09-16-2014, 15:02
Какви проститии? Хората искат да организират обществото, търсят да начин да променят системата и правителството ни, а за теб били простотии? Ами лек ти път тогава, след някоя друга година държата няма да има пари и за образованието ти, но какво те 3бе теб? Нали света е голем..

Ама ти сам казваш, че няма никаква промяна... Да, простотии са! Простотия е от 100 човека да няма двама на едно мнение относно целта на протеста... Простотия е да се правиш на "ранобуден" с бирата в ръка... Простотия е да се правиш на палячо, щото е модерно...

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 15:20
Ама ти сам казваш, че няма никаква промяна... Да, простотии са! Простотия е от 100 човека да няма двама на едно мнение относно целта на протеста... Простотия е да се правиш на "ранобуден" с бирата в ръка... Простотия е да се правиш на палячо, щото е модерно...

Няма промяна, заради такива като теб, за които всичко е простотия и едва ли не изкарват показалите се студенти като пияндури и, че нищо нямало смисъл..
Това, че не успяха да направят нещо същественно е вярно, но ти какво очакваш? Това са студенти, не са американски сенатори. И все пак помогнаха за свалнето п БСП покрай цялата тази отрицателна енергия към тази партия, която създадоха с приявите си. А това не е малка промяна, защото тази партия се разпадна и тотално загуби повечето си привърженици.
И, ако наистина бяхме народ, а не мърша робска - точно с подобни действия може много неща да се променят.
Трябва да се създадът граждански отряди и много други неща, само че студените в суфиийското са 100, останалите само квичат и нищо не правят. Иначе не отричам, че е нямало и политическа намеса в окупациите..
И въпреки това ти знаеш ли какъв натиск са срещанали ранобудните студенти ? Че кое момче или момиче ще може да издържипсихически дълго време?

Кал
09-16-2014, 17:36
И все пак помогнаха за свалнето п БСП покрай цялата тази отрицателна енергия към тази партия, която създадоха с приявите си. А това не е малка промяна, защото тази партия се разпадна и тотално загуби повечето си привърженици.

+1

Доста от другите ти наблюдения също съвпадат с моите.

А едно от най-важните неща, които научихме, е да не вярваме на хора, които не са участвали пряко в събитията.

an7raks
09-16-2014, 17:40
Климатик, дали ще висиш на площада с бирата, или ще си вкъщи с ракийката и саладката, ефекта е същият... Вярно, да, на площада е по-готино летните вечери, а и можеш да си хванеш някоя ранобудна студентка...

А едно от най-важните неща, които научихме, е да не вярваме на хора, които не са участвали пряко в събитията.

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 18:25
Aнтраксе, какво пак балбукаш ? Кой ти говори за бири по площадите?

Кал. - Радвам се, всъщност имам доста коментари и спорове в тоз форум. Само че все още не виждам кой, как и какво ще ще става в България.

Кал
09-16-2014, 19:22
Само че все още не виждам кой, как и какво ще ще става в България.

Участваш ли в някаква по-организирана общност? От гражданските? Сам няма как – заедно с други може. :)

Аз съм в зеленото движение от бая години. Нещата стават бавно – ама стават. :) Два примера: приемането на „Натура 2000“ в пълния ѝ вид; приемането на най-якия закон за ГМО в целия ЕС.

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 19:51
Участваш ли в някаква по-организирана общност? От гражданските? Сам няма как – заедно с други може. :)

Аз съм в зеленото движение от бая години. Нещата стават бавно – ама стават. :) Два примера: приемането на „Натура 2000“ в пълния ѝ вид; приемането на най-якия закон за ГМО в целия ЕС.
Не, не участвам и не виждам добър избор от граждански организации, които правят нещо.
Не знам какво помогна натура 2000 и ГМО в ЕС при положение, че никъде не са спрели незаконното изсичане
на горите, а дори напротив - правят го законно от горското.
Храните стават все по-скъпи, животновъдите фалират... мафия
Няма нищо да се промени без напълно нови мащабни промени и реформи в държавата, защото когато тя не се интересува - не може никоя друга общност да я победи/замести.
И даа сложим накрая, че хората с добри намерения са на привършване.

an7raks
09-16-2014, 20:03
То, пък, точно ГМО-то е най-големият проблем.. :lol: Пестицидите да не са нещо по-полезно? Знаеш ли, че чрез подходящи генни модификации се избягва или се намалява употребата на доказаните отрови? А това, че в щатите доста хора карат на етанол, произведен точно от ГМО царевица, която да дава по-голям добив? Етанола е сред най-екологичните горива...
Като си погледнеш сметката за тока и започват да ти се виждат малки зелени човечета...
Вие не ревахте ли по едно време и за спиране на развитието на ядрената енергетика?

Кал
09-16-2014, 20:15
Не, не участвам и не виждам добър избор от граждански организации, които правят нещо.

Ако решиш да се включиш някъде – мога да препоръчам проверено читави. :)

„Натура 2000“ и ГМО законът са рамки. Разбира се, че по-важно е да се следи дали се спазват – и много по-трудно. Но без тях би било ОЩЕ по-трудно – тогава даже няма да има на какво да се позовеш, като подаваш сигнал или завеждаш дело. Затова и се приемат като успехи на гражданското общество.

Държавата надали ще се промени от само себе си – но ние можем да се променим. ;) Започвайки например с търсене на други хора с добри намерения. И търсейки заедно как от намеренията да стигнем до резултати.

И понеже държавата в крайна сметка се състои от нас – така постепенно се променя и тя. Ивайло Динев го каза много синтезирано в един от откъсите тук (http://kal.zavinagi.org/?p=502).

- - -

an7raks, не усещам желание да ти отговарям. Обикновено става така, като не усещам желание да ме чуят. Ако тия теми наистина те вълнуват – има къде да прочетеш за тях.

an7raks
09-16-2014, 20:22
Не, не ме вълнуват... Вълнува ме само, че тока от АЕЦ-а е 2ст/kWh, този от ВЕИ е 13ст/kWh/по спомени от преди 2 години/...
пък и...кеф ми е, като разни ранобудни зелени човечета се обясняват... :)

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 20:42
Като гледам масата и тъпите ми колеги веднага се чудя кои читави хора ще търся, за да оправям държавата?
Но като се замисля си много прав.
Намери ми някоя политическа гражданска терористична организация, по възможност нациска и про руска и се включвам и аз..

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 20:45
Не, не ме вълнуват... Вълнува ме само, че тока от АЕЦ-а е 2ст/kWh, този от ВЕИ е 13ст/kWh/по спомени от преди 2 години/...
пък и...кеф ми е, като разни ранобудни зелени човечета се обясняват... :)

Кеф ми е как ти се обясняваш.
И ко направи като вдигнаха цените?

an7raks
09-16-2014, 20:47
Като гледам масата и тъпите ми колеги веднага се чудя кои читави хора ще търся, за да оправям държавата?
Но като се замисля си много прав.
Намери ми някоя политическа гражданска терористична организация, по възможност нациска и про руска и се включвам и аз..
Недей и ти, бе! Много като теб вече я оправиха.. тя заради това страда от една камара болести...
Нали осъзнаваш, че нацистите са смятали българите за същите подчовеци като негрите, циганите и евреите?

an7raks
09-16-2014, 20:52
Какво трябва да направя? Организация за борба с извънземните? Ти бавен ли си, че не разбираш, че всеки си дърпа чергата и се бори за различни неща?

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 20:54
Недей и ти, бе! Много като теб вече я оправиха.. тя заради това страда от една камара болести...
Нали осъзнаваш, че нацистите са смятали българите за същите подчовеци като негрите, циганите и евреите?

Хал Хитер, прави са били :D

Това беше в кръга на шегата.
Но трябва да е някоя не толкова изявена демократично, която не слушка интересите на ЕС, ами нашите.
Само че такива нема.
Както няма и подобни партии, а ако има - те са унищожавани и очерняни, затъмнявани...
И те така , дупедавци много.

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 20:56
Какво трябва да направя? Организация за борба с извънземните? Ти бавен ли си, че не разбираш, че всеки си дърпа чергата и се бори за различни неща?

За кви неща? Всеки краде или гледа по най-изгодни начин да избърши гъза си , но малцина са тези, които се опитват да напраят нещо, да го споделят с другите, да ги обединят в някаква кауза и прочие.

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 20:58
иначе нищо, ще пълним парите на банките..

an7raks
09-16-2014, 21:00
Има то, ама ти гледаш 20 човека и заключваш че 20 000 са маскари...
едит: това беше за първият ти пост... Научи се да не постваш по 20 мнения едно след друго!
Щом твърдиш, че "вие"-"ранобудните анонимни алкохолици" сте "малцина", защо се опитвате да се наложите на мнозината?
Жив пример с газта в българската част на Черно море, която не се разработва благодарение на една шепа зелени бръмбарчета...

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 21:04

добре, бе чакам да ме просветлиш какво да правим,

само не казвай да бъркаме дружно в контакта и жиците за регулация на тока

an7raks
09-16-2014, 21:07
само не казвай да бъркаме дружно в контакта и жиците за регулация на тока
НЕ, ТОВА НЕ!!! Ще гръмнете някой трафопост, после пак ще вдигнат цените...
ПП: Дай да си спретнем една гражданска война, бе! Виж в Украйна какво е хубаво! Не ти ли се иска да имаш семейство посред бойното поле?

Auriss
09-16-2014, 21:14
Следя от известно време разните младежки организации и 'ентусиазирани бездарници' е единственото определение, което бих могъл да им дам. Ентусиазмът е хубаво качество, де, но са си социални пеперудки. Последно бяха си поканили актьор, бачкащ зад граница; няк'ъв, който му се наложи да си чете от листче разясненията за безполезното си айфон приложение и вандал, драскащ по софийските паметници. А, и някаква лелка от Щатите, която пече хляб.

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 21:14
едит: това беше за първият ти пост... Научи се да не постваш по 20 мнения едно след друго!
Щом твърдиш, че "вие"-"ранобудните анонимни алкохолици" сте "малцина", защо се опитвате да се наложите на мнозината?
Жив пример с газта в българската част на Черно море, която не се разработва благодарение на една шепа зелени бръмбарчета...
.... От кога станах ранобуден студент, не знаех :3 мерси
Добре, вече съм провъзгласен за ранобуден. ок. Та... аз искам да наложа представите си върху останалата част, за да ги просветя. Защото искам да живея в Бг, ама без жертви не става. Искам тъпата работна класа да е щастлива, да си получават хляба и да мируват, а интелигенцията да се развива напред с науката. А в нашата система всичко е сбъркано от комунизма на сам в този ред на мисли.

Газта в морето явно има вредни последици, като шистовата, сигурно, а за останалото хората биват заблуждавани от нечии места и тнт.

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 21:18
НЕ, ТОВА НЕ!!! Ще гръмнете някой трафопост, после пак ще вдигнат цените...
ПП: Дай да си спретнем една гражданска война, бе! Виж в Украйна какво е хубаво! Не ти ли се иска да имаш семейство посред бойното поле?

скоро и това ще стане, неизбежно е. не си мисли, че сме далеч от война. напрежението ще ескалира, а след украйна русия ше иска и нас.

SHPAIdURmeN
09-16-2014, 21:25
Пичове не ви ли писна да спорите ?
Вие спорите за спорта или как да го разбирам ?

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 21:32
Пичове не ви ли писна да спорите ?
Вие спорите за спорта или как да го разбирам ?

така и не стигнахме до някакъв отговор :D вкючвай се и ти....

SHPAIdURmeN
09-16-2014, 21:41

Аха, значи от една страна си и за спорта тук.

Е, разбира се, лошо няма когато темата е сериозна, малко и на майтап да се обръща, но все пак не е хубаво да се забравя (според мен), че сериозна тема изисква сериозност от страна на обсъждащите я.

А, когато спорите освен да разконцентрирвате енергията друго не правите. Освен, че създавате и нови теми за обсъждане и още (но не подходящо да влизам в подробности)

По темата

Аз вече изразих мнението ми :

Между другото, беше доста нетактично отстрана на студентите да окупират СУ през есента.

Кал
09-16-2014, 21:45
На мене ми писна. :D Сега чакам да се върне сериозността...

SHPAIdURmeN
09-16-2014, 21:53
На мене ми писна. :D Сега чакам да се върне сериозността...

Ами давай. Изрази своето мнение, въпреки критиката, която ще посрещне.

golemiq_korab_minava
09-16-2014, 22:03
е, кое не му е сериозно на спора ? Просто аргументите липсват, или са калпави!

Кал
09-16-2014, 22:18
Ами давай. Изрази своето мнение, въпреки критиката, която ще посрещне.

300 страници (http://kal.zavinagi.org/?p=510) мнение стигат ли?

(Честно, НИЩО повече не ми се ще да казвам. При толкова неща за вършене...)

an7raks
09-17-2014, 10:39
.... От кога станах ранобуден студент, не знаех :3 мерси
Добре, вече съм провъзгласен за ранобуден. ок. Та... аз искам да наложа представите си върху останалата част, за да ги просветя. Защото искам да живея в Бг, ама без жертви не става. Искам тъпата работна класа да е щастлива, да си получават хляба и да мируват, а интелигенцията да се развива напред с науката. А в нашата система всичко е сбъркано от комунизма на сам в този ред на мисли.

Газта в морето явно има вредни последици, като шистовата, сигурно, а за останалото хората биват заблуждавани от нечии места и тнт.
Ти си си ранобуден по принцип... ;)
Ти някакъв ментор ли трябва да си, та да си налагаш мнението?
Като ще се пишеш патриот, поне имай уважението да не съкращаваш името на Родината си!
Не знам как може да си толкова доказано прост, а да говориш за "тъпа работническа класа"...
Нали знаеш, че точно през комунизма не са толерирали много-много интелигенцията?
Да, има огромни вредни последици, но само нашата... На 100км северно, в Румъния, добивът е напълно безвреден...

golemiq_korab_minava
09-17-2014, 10:48
Ти си си ранобуден по принцип... ;)
Ти някакъв ментор ли трябва да си, та да си налагаш мнението?
Като ще се пишеш патриот, поне имай уважението да не съкращаваш името на Родината си!
Не знам как може да си толкова доказано прост, а да говориш за "тъпа работническа класа"...
Нали знаеш, че точно през комунизма не са толерирали много-много интелигенцията?
Да, има огромни вредни последици, но само нашата... На 100км северно, в Румъния, добивът е напълно безвреден...

под тъпа имай в предвид хора, които живеят ден за ден, без много големи цели. Не възприемай всичко толкова буквално.
Та точно тези хора не разбират и не искат нищо, само че безпаричието и тях притиска.
Интелигенция има и в работническата класа, това не го отричам.
Никога не са я толерирали интелигенцията, защото тя дава идеите, тя организира всичко. Никой не иска такъв противник във властта.
И не съм ранобуден, обичам да спя до 10часа. принципно.. ;)

an7raks
09-17-2014, 20:36
Всъщност, защо един интелигентен и можещ човек ще си пилее времето в опити да "оправи" държавата? Ти, ако си такъв, ще си уредиш живота и ще си оправяш красивата 20-годишна жена...
Това, което дразни е, че хората, участващи в подобни организации, масово са безделници и бездарници, които се пишат за Ентелигентни, щото крещели ОСТАВКА... Това автоматично ги правило будни граждани с позиция... :lol:

golemiq_korab_minava
09-18-2014, 10:31
Глупак, интелигентен не означава мафиотска мутра алчна за пари и власт. Ти може ли толкова трагични разсъждения да имаш?
И отново няма нищо свързано с крещящите ,,оставка'', които могат да бъдат от всички видове класи и манталитети.
Ако си безделник най-малко ще те интересува членство в нечия организация, от която се иска да даваш, не да взимаш.

an7raks
09-18-2014, 10:36
Ама ти вярно си за Северна Корея...
Къде видя да говоря за мутри и за алчни за пари и власт хора?!
За теб хора като Стив Джобс са мутри?
Ако си наистина добър в нещо, няма да имаш нужда да ти помага държавата или който и да било.
ПП: Виж, ти си добър в това да си тъп като гъбено семе... Въпреки че държавата не ти помага, ти се справяш изключително добре. :)

golemiq_korab_minava
09-18-2014, 11:39
Ако си добър в нещо в много случаи няма да постигнеш успехи в България от него, защото нямаш среда за развитие и доходите ти ще са малки, ще си притискан. Интелигентан също не означава гении, нито задължително човек на бизнеса. Смисъл, ти може да си природно интелигентен, но дори да нямаш висше, да не си богат, да нямаш добре печаливша работа.
Още в първото изречение на предишния ти пост се разбира на къде биеш, че едва ли, ако си сполучил по известни причини богатства - не трябва да ти пука за разрухата и държава ти . Е, сори, ама в повечето случаи богатите не са много интелигентни и достойни хора, особено жените им. То и една проститутка може да си изкарва по 3 бона и да по-богата от един достоен човек на културата или изкуството.
И хората в тези организации са там, за да помагат и даряват - те са граждански, а не държавни.

Край, ти си безнадежден случай.

anonymous908491
09-18-2014, 11:48
Кви окупации, събрали се една тумба утрепки и тръгнали да искат нещо си.
Бият им шута и следващия път ще мислят дали да си отварят устите.